ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ramoglou31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
Darkangel_78Μέλος
23/07/2003, 14:44:01
Σωστός ο φίλος Ramoglou!

Ίσως πάλι οι μαλαχροινοί (άντρες και γυναίκες) να είναι επιβλητικοί σαν παρουσίες διότι τραβάνε το φως μέσα τους...λόγω χρώματος και όχι μόνο!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

ΠύρραΜέλος
23/07/2003, 14:54:41
Δεν ειναι κακό να αναφερθούν και πιο...προσωπικές προτιμήσεις. Αλλά οι προτιμήσεις μέσω της σκέψης και τίποτα άλλο. Μέσω αυτών των προτιμήσεων θα ανασκαλέψουμε "την άβυσσο της ψυχής του ανθρώπου" και πως επηρεάζεται από διάφορα χαρακτηριστικά, εσωτερικά και εξωτερικά.

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

23/07/2003, 15:22:19
Μμμμμ !!!!

Μάλιστα .

quote:
Δεν ειναι κακό να αναφερθούν και πιο...προσωπικές προτιμήσεις. Αλλά οι προτιμήσεις μέσω της σκέψης και τίποτα άλλο. Μέσω αυτών των προτιμήσεων θα ανασκαλέψουμε "την άβυσσο της ψυχής του ανθρώπου" και πως επηρεάζεται από διάφορα χαρακτηριστικά, εσωτερικά και εξωτερικά.

Η αρχή , το ένστικτο σε οδηγεί να μάθεις , μπαίνεις σε ένα παιχνίδι συν-αισθημάτων άγνωστο στην ολότητα του σε σένα .
Μαθαίνεις τον εαυτό σου , το θέλω σου , το είναι σου .
Έρχονται στιγμές που φοβάσαι εσένα και το τι νιώθεις .
Όμως πρέπει να προχωρήσεις και προχωράς και τρίβεσαι μέσα σε πολλά , άλλα άδεια και κενά άλλα τόσο γεμάτα που σε πνίγουν .

Και έρχεται η στιγμή να ξέρεις ποιος/α είσαι , τι ζητάς , που είναι η απάντηση στην κορύφωση σου , στην κορύφωση του πνεύματος και της ψυχής .

Η μεγάλη μάχη !

Μα Ελληνικά δε μιλάμε ;
Και τι λέει η Ελληνική λέξη ;
ΣΥΝ-ΟΥΣΙΑ !!!!
Δηλαδή η απόλυτη ταύτιση των δύο ουσιών .

Η μεγάλη ήττα !

Άλλο ύλη , άλλο ψυχή !
Άλλο βιολογική ανάγκη , άλλο βίωση της ένωσης στο πνευματικό πεδίο .

Το μεγάλο κέρδος !

Η συνειδητότητα της ολοκλήρωσης !

Ο κακός λύκος

Edited by - Ramoglou on 23/07/2003 15:24:11

ΠύρραΜέλος
23/07/2003, 15:45:50
Πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση!!!!! ΣΥΝ-ΟΥΣΙΑ!!! Ποια είναι η ουσία όμως? Είναι κοινή για όλους μας? Είναι όντως και εμείς θέλουμε να την τροποποιήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσουμε τη δίψα των τρίτων για ισοπέδωση προσωπικοτήτων? Εμείς διαφοροποιούμε την ουσία, ή είναι όντως διαφορετική ανάμεσα μας?

Ύλη η Πνεύμα? Μπορεί από μόνο του το άλλο πνεύμα να διεγείρει τόσο το δικό σου, ώστε να διεγερθεί και το κορμί? Αντίθετα φτάνει μόνο η υλική υπόσταση να διεγείρει το κορμί δίνοντας συγχρόνως το έναυσμα στο πνεύμα να δοθεί? Και τι είναι αυτό που μας τραβάει πραγματικά στον άλλον? Μήπως δεν ειναι τίποτα από τα παραπάνω, αλλά ένα μοναδικό στοιχείο του απεναντι μας που ερεθίζει το μυαλό μας, μας εντυπωσιάζει και μας κάνει να το αναζητούμε πολλές φορές με τον αντίθετο λάθος τρόπο

Το ποιος οργασμός είναι πιο δυνατός (πνευματικός και σαρκικός) όλοι το γνωρίζουμε και το βιώνουμε. Ποιός όμως οργασμός μας κρατάει ζωντανούς και δυναμώνει το είναι μας για να μπορέσει να προσφέρει σαρκικα και πνευματικά αγαθά στο δημιουργό του ερεθίσματος?

Από ηλικία σε ηλικία διαφοροποιούνται πολλά θέλω και ξέρω, γιαυτό είναι ενδιαφέρουσα συζήτηση. Στο φόρουμ υπάρχουν πολλές ηλικίες και άτομα με διαφορετικά βιώματα.
Γιατί συνήθως εκφράζουμε μεγαλύτερη αδυναμία σε κάποιο χρώμα? Μήπως όντως, πέραν της πλάκας, το μελαχρινάκι έχει να προσφέρει την συν-ουσία και όχι συνουσία.(Γελάστε άφοβα εδώ - χιούμορ είναι).

Τι συμβαίνει, μόνο ένας άντρας τολμάει να μιλήσει σοβαρά για ένα τόσο απλό καθημερινό θέμα αλλά υψίστης σημασίας για τη ζωή μας? Το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας, πέρα από τον ύπνο, το καταναλώνουμε σκεφτόμενοι ερωτικά, είτε πλατωνικά είτε σαρκικά.

terpandrosΜέλος
23/07/2003, 23:54:53
Gia na anevasw ligo to epipedo tou topic... to melaxrinaki einai apo ta xeirotera kai pio emporika kommatia tou megalou kallitexnh pou akouei sto onoma MAKHS XRISTODOULOPOULOS... LOOOOOOOOL
protinomena tragoudia...
to prosklhthrio
ta stefana
xameno kormi

LOLOLOL

terpandrosΜέλος
23/07/2003, 23:56:05
Egw exw mavra mallia kai prassina matia na aisthanomai tyxeros?? :P

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 00:22:59
Που να ξέρουμε Terpandre?

Στείλε φωτογραφία να σου πούμε!!

24/07/2003, 00:37:43
Να λοιπόν και η άλλη άποψη , αυτή του φίλου terpandroy !
Μα γιατί ο φίλος μας είπε το «μελαχρινάκι με πότισες φαρμάκι» και δε μας είπε το άλλο που λέει «Ξανθέ μου άγγελε με βασανίζεις» ;

Για βοήθησε λίγο terpandre .

Ο κακός λύκος

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 22:02:30
quote:

Να χειριστεί το κορμί ;
Χμμμ ύλη !
Να χειριστεί την ψυχή ;
Χμμμ πνεύμα !

Για να επανέρθω στά τόσο ζωντανά ερωτηματικά του φίλου μου.
Μπορεί όντως να χειριστεί το κορμί, αν δε χειριστεί το πνεύμα? Το χειρίζεται ή νομίζει ότι το χειρίζεται? Πόση ηδονή μπορεί να προσφέρει ο χειρισμός απλά του κορμιού? Πόσο ανεξίτηλο μπορεί να είναι?

quote:

Μα μια ύλη χωρίς ζωντανό πνεύμα τι είναι ;

Αλήθεια, τι είναι? Σκεύος ηδονής μήπως? Γιατί ολότητα σίγουρα δεν είναι!!!

quote:

....μήπως η αυτή στιγμή είναι μια κορύφωση της απόλυτης ταύτισης δύο ψυχών ;

Τι έχει σημασία πραγματικά? 'Η μήπως αυτό αλλάζει από στιγμή σε στιγμή? Έχετε νοιώσει ταύτιση ψυχής, πνεύματος και σάρκας? Έχετε νοιώσει την απόλυτη ταύτιση? Έχετε σκεφτεί ή αναζητήσει να τη νοιώσετε? Και αν όχι, γιατί όχι?

quote:

Για μένα ναι αυτό είναι γι αυτό δεν έχει και σημασία η ύλη εκείνη τη στιγμή παρά μόνο το ένα που γίνετε Φως .

Το φώς!!!! Θέλει δύναμη για να βρεθείς στο φως. Θέλει να αφεθείς στον κόσμο του ονείρου και να παραπατήσεις μέσα στην αύρα των δύο ψυχών. Ποιός έχει το θάρρος να το κάνει αυτό? Ποιος τολμάει να δει τον εαυτό του γυμνό (και δεν εννοώ από ρούχα) μπροστά στην μεγάλη πρόκληση? Φοβάμαι ότι λίγοι είναι αυτοί. Αλλά αυτός που μπορεί γεύεται την εμπειρία της ζωής: την απόλυτη ένωση, μία "θέωση" που σε κάνει να ριγεις στη σκέψη της, που σε κάνει να νοιώθεις αθάνατος, που σου ψυθιρίζει: "εσύ είσαι το βασικό στοιχείο της ζωής σου, πρόσφερε την ολότητα του εαυτού σου στην προ-αιώνια και αιώνια έκρηξη της ψυχής".

quote:

Η νύχτα είναι σκούρα μα το Φως της είναι όλα τα χρώματα διαθλασμένα μέσα στο πρίσμα των ψυχών .

Η νύχτα είναι φωτεινή, η νύχτα αντανακλά τις σκέψεις του πρωϊνού, αντανακλά τις σκέψεις της ψυχής μας, αντανακλά τα θέλω και έχω της ζωής μας. Σατανάς στις δικές μας τι φλόγες! [/quote]

Όχι απόλυτη σχέση με το μελαχρινάκι αλλά συνειρμοί...........
Έκρηξη φωτός!!!!! Έκρηξη ψυχικού φωτός!!! Συγχωρείστε με...........

24/07/2003, 22:22:40
quote:
Συγχωρείστε με...........

Συχωρεμένη!

SEX!Είναι τόσο κακό;;;;;;;

o.....Μα τι ντροπή! Τι ξεστόμισα…….

Λόγια λόγια λόγια λόγια λόγια…….. Μπλά μπλά μπλά μπλά!!!!

Κάντε αυτό για το οποίο μιλάτε (δεν πάει σε όλους) και αφήστε το μπλά μπλά μπλά!!!

Τι είναι ο έρωτας, τι είναι το sex τι κάνει το ένα τι κάνει το άλο μπλα μπλα μπλα μπλα…..

Η ερωτική επαφή πρέπει να γίνετε με τον νου αντεστραμμένο προς την ύλη και οι ψυχές θα ενωθούν σαν ένα και θα φτάσουν στην ολότητα. Μετά η αστρική ενέργεια που πηγάζει από τα 34 τσάρκας θα πλημμυρίσει την εσωτερική συναισθηματική μας ταύτιση και θα μετουσιωθεί σε φως! Τότε ο η πύλη του τριτογενούς πλασματικού εν, θα τρίζει το κρεβάτι! κλπ κλπ κλπ
Ναι! και μετά ήλθε ο άγιος Βασίλης!

Ρε δεν κουρευόμαστε λέω εγώ………..

Σιχάθηκα να ακούω και να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να εγχειρήσουν τα πιο απλά πράγματα της ζωής!

Την ερωτική επαφή! Όποια διάσταση και αν έχει αυτή!

Κάντε και πάψτε!

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορ των Forums

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 24/07/2003 22:32:50

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 22:27:28
quote:
Η αρχή , το ένστικτο σε οδηγεί να μάθεις , μπαίνεις σε ένα παιχνίδι συν-αισθημάτων άγνωστο στην ολότητα του σε σένα .

Τι σου είναι πράγματι γνωστό? Κάθε τι και καινούριο. Κάθε τι αναγνωρίσιμο και συγχρόνως άγνωστο, ένα συνοθύλευμα εντυπώσεων και αισθήσεων. Αισθήματα λουσμένα με τα θέλω σου. Αν ήταν γνωστό στην ολότητα σου, τι αξία θα είχε άραγε?

quote:
Μαθαίνεις τον εαυτό σου , το θέλω σου , το είναι σου .

Δεν παύουμε να μαθαίνουμε τον εαυτό μας, εκπλησσόμαστε από τα θέλω μας συνεχώς και ασταμάτητα, τρεφόμαστε από τις εκπλήξεις της ζωής, και αφηνόμαστε........στα χάδια της άγνωστης πλευράς του είναι μας......

quote:
Έρχονται στιγμές που φοβάσαι εσένα και το τι νιώθεις .

Φόβος! Μα να σε φοβίζει ο ίδιος σου ο εαυτός???? 'Οτι νοιώθεις είναι δικό σου και δε μπορεί να σε βλάψει πραγματικά. Είσαι το αφεντικό της ζωής σου. Αφηνεσαι στην αίγλη του αγνώστου. Έστω γιατί αυτό θες για μια στιγμή, για μια φευγαλέα στιγμή, για μια απόλυτη ενσάρκωση της επιθυμίας σου. Έχει σημασία η διάρκεια? Έχει σημασία πόσο θα κρατήσει? Αφήσου σε αυτό που νοιώθεις, αφήσου να αφουγκραστείς τους ψιθύρους του είναι σου...........

quote:
Όμως πρέπει να προχωρήσεις και προχωράς και τρίβεσαι μέσα σε πολλά , άλλα άδεια και κενά άλλα τόσο γεμάτα που σε πνίγουν .

Το είναι σου αναγνωριζει τα κενά και τα γεμάτα. Αποφασίζει: Θέλω κάτι κενό να σπάσω το φράγμα της καθημερινότητας ή θέλω αυτό που θα με πνίξει ίσως μέσα στον ίδιο μου τον εαυτό? Είτε το ένα είτε το άλλο, θα δώσει κάτι στον είναι σου, δική σου επιλογή.

quote:
Και έρχεται η στιγμή να ξέρεις ποιος/α είσαι , τι ζητάς , που είναι η απάντηση στην κορύφωση σου , στην κορύφωση του πνεύματος και της ψυχής .

Κορύφωση!!!!! Πως ξέρεις τι είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στην κορύφωση?

quote:
Άλλο ύλη , άλλο ψυχή !
Άλλο βιολογική ανάγκη , άλλο βίωση της ένωσης στο πνευματικό πεδίο .

Τι όμορφα λόγια, άντρες γυναίκες αυτό αναζητούμε, όσο και αν το κρύβουμε καλά. Το ερμαφρόδυτο εδώ έχει νόημα. Δεν έχει σημασία αν το κατεστημένο μας έχει διαχωρίσει, όλοι το ίδιο ζητάμε. Το μεγάλο κέρδος, για μια στιγμή, για μια ώρα, δεν έχει σημασία.

quote:
Η συνειδητότητα της ολοκλήρωσης !

Πόσοι και πόσες το συνειδητιποιούν αυτό?