- Ποδοσφαιρική επικαιρότητα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Μήπως γνωρίζετε τι είναι ο "Στρατιωτικός Σύνδεσμος" ?ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΧΙ
Αυτή την απάντηση την περίμενα. Ψάξτο λίγο...
quote:
ΕΡΩΤΗΣΗ 2Αν το γνωρίζετε, εξηγήστε σε μένα που κάνω τον αφελή, ποιός είναι ο ρόλος του Στρατού στην ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασίες.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΨΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ (ΒΡΙΣΤΕ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΣΗΝΥΘΗΣΕΙ ΔΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΗΝΙΜΕΝΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ!!! )
Δε βρίζω. Η "σωστή" απάντηση ήταν αυτή του Kaizer, δηλ. ΚΑΜΙΑ ανάμειξη δεν πρέπει να έχει ο στρατός.
'Ελα όμως που ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ανεβαίνουν ΚΑΙ ΕΤΣΙ στην εξουσία.
Και το παίζουν και δημοκράτες.
quote:
ΕΡΩΤΗΣΗ 3Εξηγήστε μου παρακαλώ, την διαφορά που έχει η ανάληψη της εξουσίας με δημοκρατικές διαδικασιες, π.χ. του Ελ. Βενιζέλου, σε συσχετισμό με την ανάληψη της εξουσίας τον Απρίλιο του 1967.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΔΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ....
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ!!!
ΤΩΡΑ ΤΟ 67' ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑΝΚΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ!!!!
ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΕΣ ΒΡΙΛ ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ...!!!
Βλέπεις λοιπόν ? Επειδή δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει "στρατιωτικός σύνδεσμος", κατά βάθος δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση.
Ο Παπαδόπουλος βάφτισε το κίνημά του επανάσταση του Λαού (!!!)
Ο άλλος χρησιμοποίησε τον Στρατό για να ανέβει στην εξουσία.
Η απάντηση σου βασίυεται στην ... συναισθηματική σου πεποίθηση, χωρίς όμως να ξέρεις τις ιστορικές λεπτομέρεις και συσχετισμούς.
Κατά βάθος, και οι δύο έκαναν τα εξής ΚΟΙΝΑ :
1. Ανέβηκαν με τη βοήθεια του Στρατού στην εξουσία,
2. Έδιωξαν τον βασιλιά (Κωνσταντίνος, συμπτωματικά)
3. Έξέπεσαν μετά από μια εθνική τραγωδία
Άρα, απο ιστορικής άποψης δεν συγκρίνεις καθόλου αγγούρια με πατάτες, αλλά δύο δικτάτορες αναμεταξύ τους. Εγώ προσωπικά τους έχω και τους δύο χεσμένους.
Τις ιστορικές λεπτομέρειες θα τις βρείς και στην "Ιστορία του Ελληνικού Έθνους", τόμος ΙΕ. Μη με ρωτάς ποιές σελίδες, είναι πάντως "μαξιλάρι" ο τόμος...
Αυτά.
* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *
quote:
Vril
3. Έξέπεσαν μετά από μια εθνική τραγωδία
Ο Παπαδόπουλος δεν έπεσε μετά από εθνική τραγωδία.
Μπορούμε όμως να πούμε ότι ο Ιωαννίδης έπεσε μετά από εθνική προδοσία.
Και υπόψιν…..η Κύπρος κατακτήθηκε εν καιρώ δημοκρατίας. (Αύγουστος 1974)
quote:
CYBERMASTER
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νάτα νάτα!
Της γενιάς του πολυτεχνείου οι γονείς σου;;;
Και μετά μου λες ότι δεν είσαι επηρεασμένος από αυτούς.
Κρίμα
quote:
CYBERMASTERquote:
________________________________________Ο ΛΑΟΣ ΕΣΥ ΔΛΔ ΠΕΡΑΣΕΣ 20 ΔΥΣΤΙΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ???
Κι’ αυτά οι γονείς σου στα είπαν.
quote:
CYBERMASTER
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ
Είσαι επηρεασμένος από την οικογένειά σου είτε θες να το καταλάβεις είτε όχι.
Και εμείς πήγαμε στο ίδιο σχολείο με σένα και εμείς βλέπουμε την ίδια τηλεόραση με σένα αλλά αυτήν την αρρώστια δεν την έχουμε.
quote:
CYBERMASTER
ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΧΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΡΩΑΣ
Πόσες σελίδες αφιερώνει το βιβλίο σου στον Μέγα Αλέξανδρο;;; Πόσες ώρες αφιερώνει ο δάσκαλός σου σε αυτήν την προσωπικότητα;;; Καμία.
Διότι το βιβλίο μπορεί να γράφει δυο τρεις αράδες έτσι για να είναι καλυμμένοι κάποιοι …..σημασία έχει όμως πόση ώρα έχει εντολή από το υπουργείο παιδείας να διδάξει ο δάσκαλος για την κορυφαία αυτή προσωπικότητα της παγκοσμίου ιστορίας.
Συνεπώς μη γνωρίζοντας τίποτα για τον Μέγα Αλέξανδρο και μη έχοντας γερές βάσεις πέφτεις εύκολα θύμα της μανούλας σου. Το έχω ξαναδεί το έργο.
Για αυτό σε ρωτάω αν οι γονείς σου είναι της γενιάς του Πολυτεχνείου.
Δηλαδή αν ήταν φοιτητές την περίοδο εκείνη. Έχει σημασία.
Απάντησε μου για να μη τους κατηγορώ άδικα.
Αν ήταν……. ήταν οι γνωστοί αριστεριστές.
Εσύ δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται.
Θα μάθεις όμως αν μπεις σε κανένα μεγάλο ίδρυμα και από τι φαίνεται θα είσαι ένας από αυτούς.
Στα χνάρια των γονέων σου…κρίμα.
Τώρα θα μου πείτε εσείς οι υπόλοιποι γιατί τα βάζω με τους γονείς του.
Μα γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι για το κατάντημα του παιδιού τους.
Σε καμιά περίπτωση δεν φταίει το παιδί.
Αυτό ήταν καταδικασμένο από τα πρώτα χρόνια της ηλικίας του.
quote:
CYBERMASTER
ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ!!!
Και ΠΑΣΠίτες παλιοκουμούνια λέγονται.
Οι νέοι λόγω ηλικίας είναι πάντα πιο ακραίοι.
Άντε να σου απαντήσω στις δυο πρώτες ερωτήσεις.
ΕΡΩΤΗΣΗ 1
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
ΕΡΩΤΗΣΗ 2
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.???
Σημασία δεν έχει απλώς η ένωση της Ευρώπης.
Σημασία έχει ποιος θα κάνει κουμάντο στην ενωμένη Ευρώπη.
Από αυτό εξαρτάτε αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά.
Η Ελλάδα πάντως δεν είναι έτοιμη, δεν είναι ισχυρή ώστε να μπορέσει να φύγει από την Ε.Ε.
Vril συμφωνώ με αυτά που λες.
Απλώς μια επισήμανση έκανα.
Δεν ξέρω αλλά ίσως να φάνηκα σπαστικός.
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Η Ελλάς δεν μπορεί χωρίς την ΕΕ προς το παρόν, είναι γεγονός. Ας μην σκεπτόμαστε σαν τους φιλοσοβιετικούς και τους Βυζαντινολάτρες. Δε μπορεί όμως κανείς να επιβάλλει του άλλου να νιώθει Ευρωπαίος εάν δεν το θέλει. Οι Έλληνες συνηθίζουμε να κολλάμε ταμπέλες σε όποιους έχουν διαφορετικές απόψεις.
Οι παγκόσμιοι κυβερνήτες μετατρέποντας τις ΗΠΑ σε διεθνή κίνδυνο, έκαναν τους Ευρωπαίους να σκέπτονται πως η ευρωπαϊκή ενοποίηση είναι αναγκαία προκειμένουν να αντιμετωπιστεί ο κοινός εχθρός.
Ασφαλώς και θα έχετε καταλάβει ποιο είναι το σχέδιο για το μέλλον της ενιαίας Ευρώπης: ένα ομοσπονδιακό κράτος, στα πρότυπα της Γερμανίας, δηλαδή, ξεχάστε τις ονομασίες Ελλάς, Βουλγαρία, Γαλλία. Στις θέσεις τους θα υπάρχουν οι πολιτείες Μακεδονία, (ενιαία με τη Βουλγαρική και τα Σκόπια), Ηπειρος, Προβηγκία, Ακουιτανία κλπ και δύο γλώσσες και κουλτούρες, τη γαλλική και τη γερμανική.
Τα ελληνικά θα ομιλούνται μόνον ως γλωσσική μειονότητα (όπως εδώ είναι τα βλάχικα) και θα εκπλείψουν με τον καιρό. Θα διδάσκονται όμως τα αρχαί στα σχολεία.
Προσωπικιά πιστεύω πως οι Έλληνες μόνοι βγάζουμε τα μάτια μας.
Σήμερα διάβασα σε εφημερίδα πως ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Κέρι, υποσχέθηκε στους Αλβανοαμερικανούς βοήθεια για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας. Οπότε έχουμε να περιμένουμε πολλά, να δούμε πως θα αντιδράσει το Ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία. Αν και η μόνη ουσιαστική αντίδραση θα είναι από πλευράς των ψευτοαριστερών που θα τους υποστηρίξουν! Βασικά ο Κέρι στηρίζεται στη ψήφο τους και την πώληση όπλων. Οι μόνοι που θα αντιδράσουν υπέρ μας θα είναι η ΕΕ.
Άλλο το "νομίζω" και άλλο το "ξέρω" cyber.
-Εντάξει, δεν θέλω να θίξω αυτούς που στα είπαν αυτά και στα είπαν έτσι. Μπορεί και αυτοί να μήν τα ήξεραν καλύτερα. Τέσπά !-
Επιδεί σε ΚΑΘΕ σου πόστ φιγουράρει αυτή η λεζάντα με το "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!", αναλογίσου τώρα σε τί ψέμμα είσαι βουτηγμένος τόσο καιρό.
Και το πιό αστείο είναι, οτι θεωρείς το HAARP και άλλα τέτοια σαν "αιτία" αποβλάκωσης και παραπληροφόρησης, ενώ κατά βάθος ο λόγος είναι οτι
α. δεν διάβασες αυτά που έπρεπε
β. δεν έκανες κριτική σε αυτά που διάβασες
γ. κατάπιες αμάσητα οτι σου είπαν
Όποιος έχει μάτια βλέπει..
Kaizer, δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι η εξέγερση της Νομικής και του Πολυτεχνίου ανακαλύφθηκαν χρόνια μετά το 73 από τα αριστερίζουσα κόμματα προς πολιτική εκμετάλλευση.
Κάτι ανάλογο συνέβη και με το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, που ενώ ήταν απελευθερωτικός στρατός όλων των Ελλήνων, παρουσιάζεται σήμερα οτι ήταν η τοπική αντιπροσωπεία του Στάλιν.
-Στελεχος του ΕΑΜ ήταν και ο Μάνος Χατζιδάκις, πού σίγουρα κάθε άλλο ήθελε παρά να βάλει την Ελλάδα στον κομμουνιστικό γύψο.
Αίαντα, σχετικά με τη διευκρίνησή σου.
Ναι, έτσι είναι. Αλλά ο Ιωαννίδης αντιμετωπίζεται ιστορικά μέσα στο "πακέτο" της επταετίας του Παπαδόπουλου. Είμαι ενάντια στις απλοποιήσεις γιατί δημιουργούν τραγελαφικά αποτελέσματα σε αμύητους, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να περνούν σε "συμπαγή" μορφή.
Άν θέλεις, θα μπορούσα αντί για "εθνική τραγωδία" να γράψω και "σφαγές ελληνογενών πληθυσμών από τουρκικές ορδές, σε εδάφη που έχουν μείζονα σημασία για τον Ελληνισμό, που λόγω της δικοιητικής αδυναμίας της στιγμής και λόγω της απόστασης από την "μητρική" Ελλάδα, με αποτέλσμα να χαθούν αμετάκλητα."
Αλλά μην σταναχωριέσαι, εδώ οι περισσότεροι δεν ξέρουν ανάγνωση και γραφή, σε τέτοιες λεπτομέρειες θα μπούμε ???
Βασικά ήθελα όμως να παροτρύνω τον Cyber να σκέφτεται με ένα μέτρο και ένα σταθμό και να μην ισχυρίζεται αυτά που λέει, όπως τα λέει.
(π.χ. Άλλος ανέβηκε με πραξικόπημα και άλλος έχει τελικά τη ... χάρη ! )
Αν θεωρείται π.χ. αντιστασιακός όποιος εναντιώνεται στον δυνάστη και σαν αποτέλεσμα έχει κυρώσεις, όπως π.χ. την εξορία, τοτε δεν είναι μόνο "αντιστασιακοί" όσοι χορεύαν τα ζεϊμπέκικα στα Παρίσια, αλλά ΟΛΟΙ όσοι εναντιώθηκαν στους Απριλιανούς.
Αντικειμενικά, ο σήμερα έκπτωτος Κωνσταντίνος αντιμετώπισε πιο μεγάλο κίνδυνο όταν ήρθε σε ρήξη "πρόσωπο με πρόσωπο" με τους συνταγματαρχαίους, παρά η "αντιστασιακή" Μελίνα κάπου εκεί έξω και μακριά ...
Ποιός είναι σήμερα άγαλμα στην πλατεία ???
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς ΓΙΑΤΙ ή πονάνε ακόμα τα χεράκια απ τα παλαμάκια ???
Αλλά άντε πές το αυτό σήμερα, σε μια εποχή "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" και "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ"... Όποιος τολμήσει να ψάξει την αλήθεια κάτω από την κομματική προπαγάνδα των τελευταίων 30 χρόνων, θα διαπιστώσει οτι, αναλογικά, με λίγοτερους τόνους λάσπης και μπάζου έχουν φράξει τη ... "Σπηλιά του Νταβέλη"
Cyber, φοβάμαι οτι η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή σου θα είναι να αναζητήσεις και να ξεφύγεις από έναν κλοιό πνευματικού νάρθηκα.
Ισως το ακόνισμα της σκέψης σε επιστητά πράγματα να έχει πιο πρακτικά αποτελέσματα από να αναζητάς ψέμματα και διαπλοκές σε ιστορίες Ουφο της περιοχής51. Το ψέμμα και η συγκάληψη είναι πίο κοντά σου, απ΄ότι θέλεις.
"ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!"
Κλείνω το θέμα, εκτώς άν υπάρχουν σοβαρές αντιρήσεις ή τίποτα μουγκρίσματα στο βάθος.
ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΞΑΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΜΑΛΑΚΑΙΕΣ!!!
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!!(ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ)!!!!
ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΠΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΤΑΛΑΞΑ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ) ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ!!!!
ΠΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!
ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???(ΝΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΝ ΑΞΙΖΩ ΤΙΣ ΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΤΛ ΚΤΛ???)
Α ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΛΑΒΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!!!!
ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΚΟΙ!!!
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΒΡΙΣΙΜΟ..........
ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΟΡΑΜΑ!!!!!!!(ΕΛΑΤΕ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ???)
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

gK
ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΕΩΝ
quote:
ΛΕΣ Η ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΙΖΕΙ;ΜΑΚΑΡΙ.
AΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΡΤΕ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΧΙ ΕΓΩ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΤΕΤΙΚΕΣ -ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑΪΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΨΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ.
CYBER ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΔΩΣΤΗΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥΣ, ΠΛΑΤΩΝΑ, ΕΜΠΕΔΟΚΛΗ, ΠΛΩΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΕΙ Η "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ" ΚΑΙ Ο "ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ". Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΙΔΕΩΔΗ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΓΚΑΓΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΗ ΙΝΔΙΚΗ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ "ΜΙΚΡΟΣ ΠΕΡΣΗΣ" ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΡΕΝΩ (ΓΑΛΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΧΑΣΑΠΗ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΗΓΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ.
ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"

Α ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΙΕΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

gK
quote:
AΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΓΙΡΤΕ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΧΙ ΕΓΩ!!!
Και τι να σου πούμε, βρε παιδάκι μου ???
Σάματις καταλαβαίνεις και τίποτα ???
Στο λένε απευθείας, στο λένε ευγενικά, εσύ το βιολί σου.
Στην περίπτωσή σου ταιριάζουν μόνο τα παρακάτω.
"Οι πεισματάρηδες άνθρωποι μπορούν να διαιρεθούν στους ξεροκέφαλούς, στους αδαείς και στους ακαλλιέργητους."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Η ελάχιστη αρχική απόκλιση από την αλήθεια, πολαπλλασιάζεται αργότερα χιλιάκις."
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Όποτε, λοιπόν, ανθρωποι πλανώνται και σχηματίζουν γνώμες μακρυά από την αλήθεια, είναι φανερό οτι το λάθος γλίστρησε μέσα στο μυαλό τους μέσω της σίγουρης ομοιότητας προς την αλήθεια."
ΣΩΚΡΑΤΗΣ
To ESOTERICA δεν είναι για χαβαλέ πιτσιρίκο !

Επίσης οι λογαριαμοί Girtos και CYBERMASTER απενεργοποιούνται για 5 ημέρες, δηλαδή μέχρι και την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.
Μετά από τις ανταλλαγές προσβολών μεταξύ σας στο παρόν τόπικ, έχετε ξεπεράσει κατά πολύ την ανοχή μας σχετικά με την παράβαση των κανονισμών των forums. Οπότε θεωρείστε την απενεργοποίηση αυτή ως μία προειδοποίηση αλλά και μία ευκαιρία να συμμετέχετε μελλοντικά στις συζητήσεις μας με περισσότερη ψυχραιμία και κοσμιότητα!
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!