ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -

- CONSTANTINE - - Κινηματογράφος -

Avallon41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
06/03/2005, 21:24:52

Πως σας φάνηκε?
Οι φωτογραφίες είναι από το http://constantinemovie.warnerbros.com/

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"

Edited by - Avallon on 06/03/2005 21:35:31

07/03/2005, 02:42:06

...με προλαβες:Ρ //λογω ονοματος, θα το εθετα χθες αλλα ειχα αλλες δουλιτσες:)
Εσυ το'δες;
εμαθα οτι εχει αριστη φωτογραφια...
--Ο Neo παντως ταιριαζει αψογα για ..συνονοματος.)--

Αtma in Neverland...

cprtght@tm@2005
PHILOSOFOS-1Μέλος
07/03/2005, 03:10:41
ΜΜΜμμμμ κάπως έτσι θα είναι το μέλλον της αποκάλυψης

φανταστικές φωτογραφίες εκπληκτικές θα έλεγα!!!

gh

07/03/2005, 14:37:48
quote:
...με προλαβες:Ρ //λογω ονοματος, θα το εθετα χθες αλλα ειχα αλλες δουλιτσες:)

Eεεε συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
quote:
Εσυ το'δες;

Nαι το είδα...
quote:
εμαθα οτι εχει αριστη φωτογραφια...

Yess indeed!!
Kαι όχι μόνο...
Και δε μιλώ για τον Κυανου Ριβς που είναι κούκλος αλλά και για τα υπόλοιπα εφέ καθώς και το ευφάνταστο σενάριο που απευθύνεται σε ψαγμένους και ανοιχτόμυαλους...

Μμμμ... για σκεφτείτε να ήταν όντως αλήθεια...
Ο Θεός και ο Διάολος να είχαν μοιράσει την τράπουλα για πάρτη τους αφήνοντας απέξω τους ανθρώπους και έχοντάς τους ως τίμημα στο δικό τους στοίχημα....
Γιατί κάτι τέτοιο "παίζεται" στο έργο αφού αναφέρεται καθαρά ότι και οι δυο συμφώνησαν να μείνουν μακριά από το ανθρώπινο είδος και να ασκώντας τους επιρροή από μακριά να δουν τελικά ποιός θα είναι ο νικητής...

Το ατού της ταινίας για μένα δεν είναι ο Μαμωνάς ως σφετεριστής αντικαταστάτης του πατέρα διαβόλου αλλά ο καταπληκτικός προδότης αρχάγγελος Γαβριήλ... Ελπίζω να μπορέσουμε στη συνέχεια να βρούμε μια φωτογραφία αυτής της ηθοποιού που παίζει το Γαβριήλ με την εντυπωσιακή αυτή εμφάνιση με τα φτερά...

Εδώ βέβαια το ρόλο του θεράποντα ιατρού δεν παίζει ο αρχάγγελος Ραφαήλ ως είθισται αλλά ο ίδιος ο Εωσφόρος...

07/03/2005, 18:29:31
καλησπερα παιδια

μολις τωρα ηρθα απο τον "πολεμο"....που περιγραφεται στην ταινια.

Avallon,ειναι κατι...πολυ περισσοτερο απο στοιχημα.....

γινεται πολεμος για τον καθενα/μια μας....

"χανονται"....αρκετοι δαιμονες...και αγγελοι....εσω και εξω.....απο την πραγματικοτητα που αντιλαμβανομαστε......

ενσαρκωμενοι...οι αγγελοι...και..οι δαιμονες....εσω...εξω....

και στην μεση.....?

η ταινια δειχνει και τον "πολεμο"...που γινεται στις ταξεις....των δαιμονων...αγγελων.....μεταξυ τους.....

"φυλαχτα"....ψυχες.....που βρισκονται ενδιαμεσα.....

σκοπος...?

ενα ευχαριστω....σε εκεινους που προστατευουν την γηινη υπαρξη μου....

...αραγες ποσοι εχουν μεινει...?

.....απο τα δικα μου λαθη....?

δεν εχω κινητρα.....πρεπει να δημιουργησω.....οχι για'μενα....

προσωπικα ειμαι η σκια της αυρας μου....που βρισκεται...αναμεσα στο φως και στο σκοταδι......

αλλοι λενε πως δεν εχω καν αυρα....τους πιστευω.....

αλλοι λενε πως δεν ανηκω ...εδω....τους πιστευω.....

αλλοι λενε πως δεν ανηκω ουτε εκει....τους πιστευω..

προσωπικα λεω πως ...δεν εχω τιποτε να χασω....παρα μοναχα να βρω....

.....εμενα.....

azrael και gabriel.......vs....emmanouel......

δεν ειμαι...μονος.....και ειναι κατι που γνωριζουν....γι'αυτο οι μαχες εσω μου ειναι αμιληκτες........

δυνατη...."πραγματικη"...ταινια......μου αρεσε.....

με αγγιξε....

αν και θυμισε blade....σε ορισμενες φασεις....

δεν κολλαω......

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

07/03/2005, 18:40:28
quote:
Και δε μιλώ για τον Κυανου Ριβς που είναι κούκλος...

αλλά δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με την τέχνη της υποκριτικής...

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

07/03/2005, 20:00:59
quote:
Ο Θεός και ο Διάολος να είχαν μοιράσει την τράπουλα για πάρτη τους αφήνοντας απέξω τους ανθρώπους και έχοντάς τους ως τίμημα στο δικό τους στοίχημα....

..Αυτο μου θυμιζει ενα παλιο τραγουδι του Chris de Burgh:)

ΦΩς+ΑΓΑΠΗ
ΑΤΜΑ

PS2EXE:ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ:Ρ

..sooomewhere over the Rainbow...

cprtght@tm@2005
08/03/2005, 08:37:16
quote:

quote:
Και δε μιλώ για τον Κυανου Ριβς που είναι κούκλος...

αλλά δεν έχει και πολύ καλές σχέσεις με την τέχνη της υποκριτικής...

[/quote]

Εεεε... κανείς δεν είναι τέλειος!
Η ταινία όμως αξίζει πολλά...
Αρκεί να πω ότι τις 2 πρώτες μέρες όλα τα εισιτήρια στο Village center σε όλες τις προβολές είχαν εξαντληθεί παρόλο που πήρα 2 μέρες πριν τηλέφωνο για να κάνω κράτηση!!

Μάνο μου πολύ ωραία τα είπες... έτσι ακριβώς είναι... γίνεται πόλεμος εδώ κάτω και πρέπει να πάρουμε το σωστό μέρος...

kostaspΝέο Μέλος
08/03/2005, 20:26:55
Πολυ καλη ταινια
Party-PooperΝέο Μέλος
09/03/2005, 21:02:34
Καλησπερα σε ολο το φορουμ.
Λοιπον,αρχικα πιστευω οτι η ταινεια ηταν πολυ καλη και μονο απο αποψη ''αντικαπνιστικου'' μηνυματος που προσπαθει να περασει.
Ακομα,μου αρεσε το οτι ''με το τροπο που θα πεθανει ο υιος του Θεου θα γενηθει ο υιος του διαβολου'' και φυσικα οχι επειδη σταυρωθηκε αλλα επειδη πεθανε απο την ιερη λογχη(καθολικη θρησκεια).

Περιμενω τις απαντησεις σας!!!

''LET US HAVE FAITH THAT RIGHT MAKES MIGHT''
-LINCOLN-
''MONEY IS FREEDOM''
-FRANKLIN ROOSEVELT-

ΕφιάλτηςΝέο Μέλος
09/03/2005, 21:09:34
Καλησπερα σε ολους και ολες!!
Καλησπερα και στον φιλο μου Party-pooper!

Εχω μερικα πραγματα να προσθεσω σε αυτα που ειπε λιγο πιο πριν!

1/ Το εργο ηταν αρκετα καλο αλλα οχι οσο θα επρεπε

2/ Οσο για την Ιερη Λογχη (ή Λογχη Της Μοιρας) εχω να πω οτι δεν σθμβολιζει απλα μια λογχη που οποιος την εχει ελεγχει τις μοιρες
των αλλων αλλα οτι ειναι μια "μεταφορα" που πρεπει να σκεφτουμε τι θελει να πει!(Όπως και ολος ο Χριστιανισμός)

Αυτα ειχα να πω και περιμενω τις απαντησεις σας!

Deus Diavolus Inversus!

(O Διαβολος Ειναι ο Θεος Αναποδα)

10/03/2005, 14:06:30
quote:
Λοιπον,αρχικα πιστευω οτι η ταινεια ηταν πολυ καλη και μονο απο αποψη ''αντικαπνιστικου'' μηνυματος που προσπαθει να περασει.

Ωωω! Μα δε το συζητώ!! Το φινάλε ήταν το κερασάκι στην τούρτα...

Εφιάλτης:

quote:
Αυτα ειχα να πω και περιμενω τις απαντησεις σας!

Party-Pooper:
quote:
Περιμενω τις απαντησεις σας!!!

Βρε ανυπομονησία... ούτε εγώ που άνοιξα το τόπικ δεν κάνω έτσι...
Λοιπόν φίλοι μου μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κι΄άλλο μέχρι να μαζευτούμε αρκετοί που έχουμε δει το έργο...

10/03/2005, 14:16:23
Εφιάλτης,

Ιερη Λογχη (ή Λογχη Της Μοιρας).....

μου θυμιζει πετρα απο μετεωρητη ,που περιγραφεται...στην ιστορια της ιρλανδιας....

επισης μου θυμιζει ,το αγαλματακι της αθηνας,παλι σκαλισμενη σε πετρα απο μετεωρτη,που βρισκοταν στην τροια....

με τα οποια,οποιος ειχε στην κατοχη του τα παραπανω,ηταν ατρωτος...η καλυτερα απροσπελαστος......

επισης στην μεκκα....που κατεχουν κομματι απο μετεωρητη....

δεν ξερω τι μπορει να υπαρχει γυρω απο αυτες τις ιστοριες...και τα παρελκωμενα τους....δεν μου αρεσει να κανω θεωριες.....ο χρονος ισως "δειξει"....

οσον αφορα την ταινια,την γνωμη μου εχω πει παραπανω:)

WHISPERS OF THE DREAMS

bilgreek1Νέο Μέλος
11/03/2005, 12:44:36
Είδα την ταινία πριν απο λίγες μέρες.
Μια απο τις καλύτερες πιστεύω που έχω δεί. Και έχω δεί πολλές.
Ωραία σκηνικά, γραφικά, μάχες. Πιστεύω πως αξίζει και πολύ μάλιστα να την δείτε. Ειδικά οι φίλοι του παραφυσικού, της μαγίας και κατα κάποιο τρόπο της αλήθειαας(είμαι και εγώ μέσα) δεν πρέπει να την χάσουν.
12/03/2005, 13:56:19
Ελπίζω να μπορέσουμε στη συνέχεια να βρούμε μια φωτογραφία αυτής της ηθοποιού που παίζει το Γαβριήλ

αποστολη/επιθυμια εξετελεσθη....σαββατο 12 μαρ.2005..
http://us.imdb.com/gallery/ss/0360486

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 12/03/2005 14:00:44

12/03/2005, 14:10:15
Μάνο μου σε ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την άμεσή σου δράση

ΟΜΩΣ

δυστυχώς δεν βρήκα αυτό που ήθελα...
Μόνο ένα κοντινό πλάνο του προφίλ του Γαβριήλ ενώ εγώ αυτό που ήθελα ήταν ένα πλάνο με ανοιχτά τα φτερά

Δεν ξέρω γιατί μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακή μια τέτοια εικόνα καθώς και το πέρίεργο πρόσωπο της ηθοποιού που νομίζω ότι αντικατοπρίζει ΤΕΛΕΙΑ το ερμαφρόδιτο στοιχείο του Γαβριήλ...

Περιέργως δεν μπορώ να βρω ούτε μια φωτογραφία του με ή χωρίς ανοιχτά τα φτερά...

12/03/2005, 22:37:52
βρηκα πολλα sites,με το συγκεκριμενο θεμα,πολλες πολλες φωτο...οχι ομως την συγκεκριμενη....

σχετικα με τους αγγελους τωρα...οπως παρουσιαζονται....ενας ενας...γαβριηλ,αποσχιστικη ταση...ενεργει...με σκοπο να επισπευσει την διαδικασια αφανισης μας....ζηλευοντας το ανθρωπινο ειδος.....=αισθηματα αρνητικα.....

(κατι που γνωριζε ο θεος....γι'αυτο εστειλε την μια απο τις διδυμες στην κολαση......προσεξτε..οταν προφερει το ονομα constantin,λιγο πριν πεσει.....)

επισης....το παραπανω...μπορει να φανει,οπου υπηρχαν "φημες",πως θα παραλαβει ο ιδιος ο διαβολος τον constantin.......

το παιδι ,στο καταστημα...ενσαρκωμενος αγγελος...με απεχθεια και βλεμμα γεματο "γιατι",προς τους ενσαρκωμενους δαιμονες......=αισθηματα
συμπαθειας ,θετικα ,αλλα χωρις πρωτοβουλια/επιλογη να παρεμβει ,προς το ανθρωπινο ειδος.....

ενσαρκωμενοι δαιμονες....που με τις σκεψεις τους προκαλουν αρνητικες συνεπειες και παρεμβαλλουν τις δικες τους,στους ανθρωπους.....δινοντας τους εμφαση στα παθη.......

υπαρχουν και εκεινοι που εχουν ερθει,για να ειναι σκιες,επιλεγοντας αν θα βοηθησουν ,η αν θα παραμεινουν αμετοχοι...γνωριζοντας οτι εχουν ερθει για σκοπο.....οχι ομως περισσοτερες λεπτομερειες.....

ειναι αγγελοι,που ανηκουν στο ανθρωπινο ειδος.....κατι σαν "ημιαγγελλοι"........

ομως με την επιλογη να παρουν ειτε την μια,ειτε την αλλη πλευρα.....

καμια συγχωρεση για εκεινους που επιλεγουν την αρνητικη πλευρα...το ειπε και ο γαβριηλ ,στον constantin,που ισχυει και για τα υπολοιπα πλην των ανθρωπων ειδη.....

WHISPERS OF THE DREAMS

13/03/2005, 20:53:57
Mάνο όσο διάβαζα το παραπάνω σου μήνυμα τόσο πολύ ένιωσα ότι είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της καθημερινής μας ζωής...

Νοιώθω ότι όλα αυτά "παίζονται" γύρω μας/δίπλα μας... όσοι μπορούν (και το πιστεύω ότι υπάρχουν χαρισματικοί) βλέπουν... οι υπόλοιποι ζουν σε μια πλήρη ευδαιμονία...

Ομως μια ερώτηση προς τους φίλους που είδαν το έργο:

Mήπως ο Γαβριήλ δεν ήταν παρά ένα πιόνι του Θεού??
Μήπως η αποστολή του ήταν ήδη από Εκείνον προκαθορισμένη?
Μήπως είχε επιλεγεί για να παίξει το ρόλο του Ιούδα?

Μάνο σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο για μια ακόμη φορά
Δεν είναι όμως τόσο παράξενο?
Μια από τις πιο εντυπωσιακές και κεντρικές φιγούρες του έργου να μην έχει ούτε μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία
Τόσο το αρσενικοθήλυκο πρόσωπο της ηθοποιού όσο και το κουστούμι της αν μη τι άλλο αξίζανε μια φωτογραφία... Οχι πολλές αλλά τουλάχιστον ΜΙΑ!!

stemixΜέλος
15/03/2005, 10:13:01
Κρίμα, ίσως να μην είχα την κατάλληλη διάθεση. Το μόνο που είδα ήταν μία αντικαπνιστική διαφήμιση. Αφού τελείωσε και δεν γούσταρα να ανάψω τσιγάρο. Ποιος Γκέλερ και πράσινα άλογα.
15/03/2005, 10:34:04

Εντάξει μωρέ... μην αισθάνεσαι και τύψεις κιόλας που δεν είδες αυτό που είδαμε...

Αλλωστε δεν είναι μόνο θέμα διάθεσης αλλά και θέμα γούστου.

Πάντως εμένα μου κάνει εντύπωση που μετά από τόσες μέρες προβολής ελάχιστοι το έχουν δει ή τουλάχιστον ελάχιστοι έχουν καταθέσει εδώ την άποψή τους...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234 + γω ξέρω να μετρώ μόνο ως το 4"