ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

indigo_boy30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GlorfindelΜέλος
02/07/2003, 23:13:45
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΦΙΛΗ ΝΙΚΟΛ.

ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΩΝ.
ΤΑ ΑΓΑΘΑ,ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ.

ΟΙ ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΕΣ Η ΒΟΥΛΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ,ΜΙΑ ΣΑΛΑΜΑΝΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ.ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ ΩΑΥΡΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ ΜΠΑΛΕΣ Η ΓΛΩΣΣΕΣ ΦΩΤΙΑΣ.ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΓΡΟΥΣ.
ΖΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΜΑ.

ΟΙ ΝΥΜΦΕΣ Η ΟΥΝΔΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΘΗΛΥΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΙ ΟΙ ΩΚΕΑΝΙΔΕΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ.ΖΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΗΓΕΣ,ΠΟΤΑΜΙΑ,ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ.
ΟΙ ΝΑΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΩΝ.

ΟΙ ΣΥΛΦΙΔΕΣ Η ΣΥΛΒΕΣΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΣΤΑ ΑΓΡΙΑ ΔΑΣΗ.
ΣΥΧΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΡΑΙΔΕΣ Η ΑΓΓΕΛΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
ΟΙ ΓΝΩΜΟΙ Η ΓΝΩΜΙΚΑ Η ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ JONATHAN BRIGHT,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE ΤΕΥΧΟΣ 53!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

03/07/2003, 16:06:40
Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι που έγινε ενεργό πάλι το θέμα. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμοία εμπειρία ούτε από ξωτικά ούτε από νεράιδες, όμως δεν καταλαβαίνω γιατί να μη πιστεύουμε στην ύπαρξή τους μόνο κ μόνο επειδή δεν έτυχε να τα συναντήσουμε ποτέ.
Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίο πως σε όλους τους λαούς του κόσμου υπάρχει έστω κ μια αναφορά σε τέτοια πλάσματα. Με διαφορετικές ονομασίες βεβαίως, αλλά με ιστορίες που παρουσιάζουν πολλά κοινά μεταξύ τους, ακόμα κ αν διαδραματίστηκαν σε μέρη πολύ μακρινά το ένα από το άλλο.
Μήπως θα έπρεπε να σταματήσουμε να προσπαθούμε να εξηγήσουμε τα πάντα κ απλά να ... ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ;

Communicating at an unknown rate...

GlorfindelΜέλος
07/07/2003, 21:33:04
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΒΑΛΝΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΞΩΤΙΚΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΑΟ,Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ.

ΟΙ ΣΙΔ (ΦΥΛΗ ΞΩΤΙΚΩΝ)ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΡΑΙΔΟΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΞΩΤΙΚΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΤΥΧΕΙ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΞΩΤΙΚΟ.ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΑΦΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΑΠΟΚΛΗΡΟΥ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΝΑΤΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΦΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ(ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ) ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ...

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

spawn15Νέο Μέλος
07/07/2003, 22:34:50
δεν νομιζετε παιδια οτι τα ξωτικα ειναι προιοντα
της ανθρωπινης αντιληψης? θελω να πω οτι τελικα
βλεπουμε αυτο που θελουμε να δουμε........

thothΙδρυτικό Μέλος
08/07/2003, 00:29:36
quote:
θελω να πω οτι τελικα
βλεπουμε αυτο που θελουμε να δουμε........

Αυτό δεν έλεγε ότι συμβαίνει στα φαντάσματα των νεκρών, ο μικρός, στην ταινία "6η Αίσθηση";;;

Μήπως και για αυτούς φαινόμαστε εμείς σαν ξωτικά;

Φαντάζεστε τίτλους σε ξωτικοsite... π.χ. στο Fairyesoterica.gr:

"Πως να δείτε έναν άνθρωπο!"

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

spawn15Νέο Μέλος
09/07/2003, 21:54:54
Τα ξωτικα ειναι πλασματα τα οποια παιρνουν
σχημα στο μυαλο των ανθρωπων απο το πως εχει μαθει να
σκεφτεται ισως και απο τα συναισθηματα του...καποια μορφη
εκτοπλασματος.Γιατι αραγε οι γιαγιαδες και παππουδες μας τα εβλπαν
συνεχεια στον καιρο τους?Ενω σημερα το να υποστηριξει καποιος οτι ειδε,θα θεωρηθει απο τον κοσμο ως φαντασιοπληκτος....υπαρχουν....
ξωτικα υπαρχουν.....υπαρχουν αναμεσα στη φαντασια και στην πραγματικοτητα...........

φιλε,πιστεψε και θα υπαρξουν...

GlorfindelΜέλος
09/07/2003, 23:50:01
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ SPAWN,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΔΙΑΛΟΓΟ!

quote:
δεν νομιζετε παιδια οτι τα ξωτικα ειναι προιοντα
της ανθρωπινης αντιληψης?

ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ,ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΞΩΤΙΚΩΝ...
ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚΕΙ...
ΠΟΛΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ...

ΦΙΛΕ ΘΟΘ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :
"ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ"

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

thothΙδρυτικό Μέλος
10/07/2003, 00:04:17
quote:
ΦΙΛΕ ΘΟΘ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :
"ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ"

Το σκέφτηκα Glorfindel αυτόν τον τίτλο αλλά θεωρώ ότι ταιριάζει περισσότερο στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων αφού δεν το έχουμε κατορθώσει ακόμη... μεταξύ μας

Πάντως εμένα οι άνθρωποι με... είδαν νωρίς. Δεν μπόρεσα να τους κρυφτώ.

Μου έβγαλαν και όνομα: "Φρου-Φρου", επειδή μιλάω πολύ και γρήγορα, και κάνω φάρσες .

Την θυμάστε την σειρά με τον σκανδαλιάρη ξωτικούλη Φρου-Φρου. Σαν να έβλεπα τον εαυτό μου

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

lencolasΜέλος
10/07/2003, 15:00:24
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΠΙΚ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΜΠΩ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΔΡΥΜΗΤΕΡΗ!!!
ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ....Ε...ΣΥΓΝΩΜΗ THOTH ΕΝΝΟΥΣΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ...ΗΜΟΥΝ ΦΑΝ ΣΟΥ...Ε...ΕΝΝΟΩ ΦΑΝ ΤΗΣ!!!!

ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..

GlorfindelΜέλος
10/07/2003, 23:43:31
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.
ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΑΡΧΑΙΩΝ.

ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ...ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ,ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΕΧΝΑ,ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΧΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΥΓΑΛΕΟ ΚΕΛΑΗΔΙΣΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΥΛΙΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΡΙΓΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΙΔΙΟΥ Η ΣΑΝ ΒΟΜΒΟΣ ΕΝΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!