ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- TRANSFORMERS: THE MOVIE - - Κινηματογράφος -

- TRANSFORMERS: THE MOVIE - - Κινηματογράφος -

Dying_Incubus61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
14/10/2007, 11:20:20
Ο Frenzy μου την έδινε!
Ήθελα να βρεθεί κάποιος να του ρίξει μια μπουνιά να χαθεί από προσώπου γης!

quote:
Δεν υπαρχει προβλημα που εισαι με το μερος των Decepticons!
Ποιος σου αρεσει πιο πολυ απο αυτους??

Ο Starscream κι ένας άλλος που του έμοιαζε και μεταμορφωνόταν σε αεροσκάφος.
Το χρώμα του ήταν γκρι και μωβ - αν θυμάμαι καλά.
Αυτούς τους 2 προτιμούσα.

In anticipation of my resurrection...

14/10/2007, 13:38:36
Αυτοι που "εμοιαζαν" με τον Starscream...(που στο παιδικο μεταμορφωνοταν σε F-15E Strike Eagle):

Aνηκουν στην ομαδα Seekers

Starscream (απο την αρχη)

Skywarp (απο την αρχη)

Thundercracker (απο την αρχη)

Sunstorm (απο την αρχη)

Αυτοι οι 4 ηταν...

14/10/2007, 13:44:35
αν και ο Sunstorm, επαιξε μονο σε ενα επισοδειο

14/10/2007, 14:41:24
Αστέρι είσαι!!!

Τον Skywarp εννοούσα!
Ο Starscream κι ο Skywarp μου άρεσαν εμένα!

14/10/2007, 14:45:53
quote:
Ήθελα να βρεθεί κάποιος να του ρίξει μια μπουνιά να χαθεί από προσώπου γης!

πραγματικά απίστευτα σπαστικός! αλλά έχει αυτή τη σπιρτάδα που σε οδηγεί στην παράνοια!

λοιπόν, υποθέτω ότι ο λόγος που μου αρέσει εμένα ο barricade είναι η παρακάτω σκηνή.
-are you username ladiesman217?
-where is the ebay item 21153? WHERE ARE THE GLASSES ?!

αφ'ενός ήταν το πρώτο τρανσφόρμερ που άκουσα να μιλάει, αφ'εταίρου έχει γίνει τρομερή δουλειά στη φωνή του ώστε να ακουγεται μεταλική και απειλητική.

σας έχω και νέα [καλά νέα].

ο Peter Cullen [Optimus Prime] είπε ότι, απ'όσο ξέρει, δύο ταινίες ετοιμάζονται! και θα δίνει τη φωνή του και στις δύο [αμάν αυτός ο ανθρωπος θα παιθάνει κι άλλο ρόλο δε θα έχει παίξει! ξέρει κανείς αν ήταν απο την αρχή η φωνή του όπτιμους;]

εδω είναι η τελευταία συνέντευξη του:

http://www.superherohype.com/news.php?id=6402

14/10/2007, 16:31:01
Nαι...ο Cullen εχει δανεισει την φωνη του και στην τηλεοπτικη σειρα του 1984, και στην ταινια ΤRANSFORMERS: The Movie του 1985...

Παντως, ηταν σιγουρη η "Τριλογια"... αφου τωρα τελευταια ειναι της μοδας!

Λετε να δουμε και τα Dinobots... Οι δεινοσαυροι-AUTOBOT δηλαδη??? (Δεν νομιζω ομως)

15/10/2007, 08:23:26
Ναι, η επεξεργασία της φωνής ήταν όντως αρκετά καλή κι επιτυχημένη.

Θα ήταν καλή ιδέα όντως να γίνει τριλογία - ακόμη και να βγει ένα sequel μόνο - δεδομένου ότι μπορεί αυτή να υπάρξει.
Ελπίζω μόνο την άλλη φορά να μην εστιαστούν σε κανένα ρομάντζο!
Βέβαια, μπορούν να κρατήσουν την πολύ ταλαντούχα πρωταγωνίστρια...

Υ.Γ. Εγώ δεν θέλω τα Dinobots!

15/10/2007, 11:20:14

"Μe Grimlock...me strong"....

15/10/2007, 15:23:23
quote:
Βέβαια, μπορούν να κρατήσουν την πολύ ταλαντούχα πρωταγωνίστρια...

ναι ναι ναι ναι!

βασικά... αν δεν τη θέλουν μπορώ να την κρατήσω εγώ;

frenzy: oh ****!

15/10/2007, 17:28:42
xmmm... αυτη ομως θελει να ξαναπαιξει με αυτον τον "Σαμ" παρτενερ??? Δεν νομιζω... ο "Σαμ" πρεπει να αλλαξει...

Ψηφιζω για αντικαταστατη τον Crucifire...

16/10/2007, 07:35:25
quote:
Ψηφιζω για αντικαταστατη τον Crucifire...

Τότε εγώ ψηφίζω να μην γυριστεί καλύτερα αυτή η άμοιρη ταινία!
Λειτουργώ για το συμφέρον του κοινού!

16/10/2007, 14:42:06
Xmmm... κατι μου μυριζει εδω...

Μηπως φιλε Incubus, εχεις δηλωσει και εσυ "υποψηφιοτητα"??? Αυτα ειναι λογια "αντιπαλοτητας" για τον ρολο... χεχεχε...

Να κανουμε τοτε μια δημοσκοπηση στο topic...

17/10/2007, 07:45:21
quote:
Μηπως φιλε Incubus, εχεις δηλωσει και εσυ "υποψηφιοτητα"??? Αυτα ειναι λογια "αντιπαλοτητας" για τον ρολο... χεχεχε...

Εκτός κι αν μου έχουν δώσει ήδη το ρόλο και προσπαθώ να τον προετοιμάσω ψυχολογικά για να μην του έρθει απότομα!

17/10/2007, 10:52:25
Περα απο την πλακα... η ταινια ισως να ειναι ετοιμη το 2009...

"προλαβαινεις?..."

17/10/2007, 10:54:49
Michael Bay and Steven Spielberg will return as director and executive producer for Transformers 2, while Paramount has announced a June 26, 2009 release date— even if production will be interrupted by the June 2008 strike in Hollywood.[117] Shia LaBeouf,[118] Megan Fox[119] and Peter Cullen[42] are signed on to return. Scott Farrar will return as visual effects supervisor, and anticipates moodier use of lighting as well as deeper roles for the Decepticons.[120] Before Transformers was released, Bay expressed interest in an aircraft carrier character,[121] while producer Tom DeSanto was interested in the Dinobots, Constructicons, and Soundwave.[16]

Writers Roberto Orci and Alex Kurtzman will return, having originally passed on the sequel because of a busy schedule. The studio began courting other writers in May 2007, but signed on Orci and Kurtzman alongside Ehren Kruger, and are being paid $8 million for a screenplay.[122] Before signing on, Orci and Kurtzman said they wanted to explore more of the backstory and envisioned the Dinobots as previous visitors to Earth,[5] while Kruger impressed Bay and Hasbro president Brian Goldner with his knowledge of the Transformers mythology.[123] Bay is currently creating animatics.[122] The producers expect that with a bigger budget and the special effects worked out, the Transformers will have a larger role.[124] IDW Publishing is planning a prequel comic book entitled The Search for Starscream.[125]

17/10/2007, 10:56:52
quote:

Before Transformers was released, Bay expressed interest in an aircraft carrier character,[121] while producer Tom DeSanto was interested in the Dinobots, ...

Nα τοι οι Dinobots!!!! Τυχαια το ειχα πει... ισως σε ενα απο τα 2 siquel συμμετασχουν τελικα

18/10/2007, 08:06:16
quote:
"προλαβαινεις?..."

Έχω ήδη προλάβει...

Τώρα η πιθανότητα να δούμε και τα Dinobots δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό τελικά.
Με φοβίζει λίγο η ιδέα για το τι θα δουν τα μάτια μας!

18/10/2007, 10:17:53
Αν θυμασαι ομως, τα Dinobots, αν και λιγο "χαζα", ηταν τα δυνατοτερα Autobots, μετα τον Optimus Prime... και μαλιστα, ηταν 5αδα!

18/10/2007, 20:01:32
επ, τι, ποιός πάει να μου φάει το ρόλο;

ουστ πεθαμένε, η κοπέλα δεν είναι για τα νύχια σου!

δεν ξέρω ρε παιδιά, φοβάμε μην, θέλοντας να χώσουν μεσα όσους περισσότερους χαρακτήρες μπορούν, όπως γίνεται σε πολλές ταινίες-μεταφορές από κόμιξ ή σειρές καρτούν κλπ, καταστρέψουν τελικά την όλη υπόθεση...

δηλαδή, προφανώς, θα αρχίσουν τώρα να έρχονται στη γη cybetronιανοί που έλαβαν το σήμα του μέγκατρον, και ξαφνικά θα γεμίσουμε τεράστιους τενεκέδες...

ελπίζω να σκεφτούν κάτι πρωτότυπο...

19/10/2007, 11:55:55
Ε... αφου "συμμετεχει" και ο Stevie... κατι καλο θα βγει...

παντως, και να μην βγει, εχω την Original ταινια, καθως και την σειρα και βλεπω