ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

endorama34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/09/2004, 01:35:13
quote:
ΣυμΜΑΖΕΥΤΕΤΗΝ.

Εγώ συνιστώ, να συμαζευτείτε όλοι όσοι συμμετέχετε με τρόπο ανάρμοστο σε αυτήν την συζήτηση, που μόνο υπόδειγμα ευγένειας και κοσμιότητας δεν είναι!

Νομίζω πως απευθύνομαι σε ανθρώπους που τουλάχιστον, αναζητούν μία Εσωτερική ποιότητα. Αλλά και που προσφέρουν την δική τους ποιότητα στους αναγνώστες τους...

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

05/09/2004, 03:11:26
ευχαριστω, Αμαλια που ηρθες.
-ειπα οσα επρεπε να πω/τελος εδω:)-

ενα καλο "απολυμαντικο" θα μας εξαγνισει...
τωρα..ερχεται το αστρο.-

οι αποντες /οι παροντες...

οι εκληπ/οντες

...

05/09/2004, 03:13:51
Οι ΑρχαιοιΕλληνες,λεει..επιναν κρασακι απο το πρωι..
(καπου το διαβαζα σημερα..:)
μονο που το αραιωναν...

2 μερη νερο-1 μερος κρασι...

ερρωσθε!

05/09/2004, 12:29:18
ENDORAMA,
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΩΝ!!!

05/09/2004, 15:43:45
ΕΔΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕ.
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ.
ΟΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ. ΒΡΗΣΙΜΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ.
ΣΟΦΟΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΜΗΝΗΜΑΤΩΝ.
ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΜΕΤ'ΕΥΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

05/09/2004, 15:58:42
quote:
ENDORAMA,
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ .-

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ:(

CYBERMASTERΜέλος
05/09/2004, 20:37:42
quote:

CYBERMASTER εύχομαι αυτά που εσύ ο ίδιος έχεις γράψει σε Post σου να τα κατανοήσεις και να πάψεις να αναλώσεσαι στο ίδιο θέμα γιατί ειλικρινά λυπάμαι που το λέω αλλά έχει καταντήσει κουραστικό.

Είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις ΟΤΙ θέλεις για την κατάσταση αλλά σκέψου ότι οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να διαβάζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΑΦΟΥ Η ΣΤΖΗΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!!!

ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΤΜΑ!!!!!

quote:

μας μπερδευεις κανωντας θορυβο με μια υποθεση που αν σε αφορα θα ηθελα να μαθω "τι εχεις να κερδισεις"

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΠΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!! ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ!!!!

quote:
το φτυσιμο* που εστειλες...στον ουρανο το ελαβες επισης;---
*Nα-το !τωρα μολις το πηρες πισω.---

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!!!!

quote:
---υποστηριζοντας το δολο και το ψεμα;---

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΩΝ???? Ε ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΠΟΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ!!!!

quote:
+ μην μπεις τον κοπο να κουρασεις το.."κεφαλακι"σου (βεβαια κατα αλλους εδω ισχυει αντι αυτου "ο μοχλος πιεσης" οπου + πιστευουν )
για τα οσα σου εγραψα!//σημασια δεν εχει να μου αντιμιλησεις σημασια εχει να καταλαβεις "Tι ακριβως γινεται" αν θες να βρεις την "αληθεια ως εχει"

Α ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΖΩ ΕΚΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ Ε???? ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ.....

quote:
η "πελατης σου"

ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ???? ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΡΑ Ε???? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΤΕ!!!! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΑΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

quote:
γιατι καποτε θα εχεις σοβαροτερα ψυχολογικα προβληματα απο εκεινη που σε μπριζωσε

ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΑΒΑΛΛΩΝ??? ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΑΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!!!!

quote:
ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕΜΑΖΙ ΤΗΣ!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ!
ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΟΥ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ /ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΕΣΚΑΒΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ...
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.ΟΧΙ.
ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙ ΣΟΥ....ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ε???

quote:
ΠΟΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥΣ/ΤΑ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ...:(

ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ε???? ΣΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ!!!!

quote:
ΩΣ ΤΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ????

quote:

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ/ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ.....

quote:
-ειπα οσα επρεπε να πω/τελος εδω:)-

ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ???

quote:
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ TA CYBERMASTER ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΙΑΣ;

ΚΟΥΡΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ;
ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΜΗΠΩΣ;
Η ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ..ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ....ΩΣ ΘΑ ΘΕΛΕ ΣΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ;

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΞΙΟΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!!

quote:
βρες ενα σοβαρο λογο υπαρξης

Α ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ!!!! ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΛΕΩ:
"ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ Η ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 70-80 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ???"
ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ!!!!

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

06/09/2004, 00:31:15
quote:
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΤΩΣΕΩΝ Η ΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ 70-80 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ???"
ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ :)
ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ:)

ΠΑΨΕ ΟΜΩΣ Ν'ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ-
ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΒΑΛΛΟΝ".
ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ;
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ... ΜΕ ΠΑΡΤΥ;
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΤΑ ΑΥΤΑ..ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΝΑΧΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:(
ΑΝ ΘΕΣ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΚΙΟΛΟΑΣ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΙΚΡΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;;;
ΟΧΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ..ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΑ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΕΣΩ;
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑ

ΑΦΟΥ ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΑ ΜΝΜΝΤ
ΑΝΤΕ ΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ 50 ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ;

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΑΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΕΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ:(
(ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ)

ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΗΤΑΝ:(
ΑΠΛΑ.. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΚΑΚΙΑ!
--ΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ"
ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ/
ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΣΩ....
ΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΠΑΧΥΛΗ ΥΛΗ.

ΕΥΓΕ !
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ:(

-Η ΖΕΖ!...ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ:(
ΜΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΛΗΡΗΣΕΙ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...:(

//ΑΜΑΛΙΑ ΣΤΡΩΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ//....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΕΖ/ΑΦΜΑ/ΓΕΡΑΚΙΝΑ/ΓΕΡΑΚΙ10/ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ/ΥΠΟΠΤΟΣ/ΚΛΠ.ΚΛΠ.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ;;;

-ΜΠΛΙΑΧ/ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ/ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ "ΜΟΥ ΨΗΝΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ..ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ"(ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ "ΣΑΝΥΑΣΙ" ΕΤΣΙ;(--ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΧΟΤΖΑ--ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ:(...ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ Α-ΛΟΓΗ...:(

Edited by - ΑΤΜΑ on 06/09/2004 00:40:32

CYBERMASTERΜέλος
06/09/2004, 02:58:23
quote:
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ,ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ :)

BAΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ ΑΤΙΑ ΕΣΩ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

quote:
ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ:)

Α ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΡΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ Η ΟΧΙ!!!!(ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ)

quote:
ΠΑΨΕ ΟΜΩΣ Ν'ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ-

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ??? ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΩΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 7 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!! ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ????

quote:
ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΑΒΑΛΛΟΝ".
ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΕΝΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ;
ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ... ΜΕ ΠΑΡΤΥ

ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!

quote:
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΤΑ ΑΥΤΑ..ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΝΑΧΑ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:(

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΑΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΒΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΛΟΙΠΟΝ...!!!

quote:
ΑΝ ΘΕΣ ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΚΙΟΛΟΑΣ

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!

quote:
ΑΠΛΑ.. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΚΑΚΙΑ!
--ΑΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ"
ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ/

ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!! ΑΜΑ ΘΕΣ ΒΕΒΑΙΑ....

quote:
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΧΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ:(

-Η ΖΕΖ!...ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΣΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ:(
ΜΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΛΗΡΗΣΕΙ...ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ -
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΣΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...:(

ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΖΕΖ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ Η ΑΦΜΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΩΝΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ????

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

06/09/2004, 03:00:07
Το τόπικ αυτό θα συνεχίσει να δέχεται απαντήσεις για 2 ημέρες ακόμα. Την Τρίτη το βράδυ θα απενεργοποιηθεί.

Συνιστώ σε όλους τους συμμετέχοντες, να διατηρήσουν μέχρι τότε, ένα κλίμα κόσμιο στη συζήτησή τους στο θέμα αυτό.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

thothΙδρυτικό Μέλος
14/09/2005, 13:02:15

"Σύντροφος" του Ήλιου προκαλεί Αναγεννήσεις και Μεσαίωνες;

Ένα νέο βιβλίο, με συγγραφέα τον Walter Cruttenden και με τίτλο "Lost Star of Myth and Time" παντρεύει την σύγχρονη αστρονομική θεωρία με μία αρχαία παράδοση. Ο Walter Cruttenden υποστηρίζει ότι ο Ήλιος ανήκει σε ένα σύστημα διπλού αστεριού και ότι ο άγνωστος "σύντροφος" του Ήλιου, μέσω της "μετάπτωσης των ισημεριών" προκαλεί τον περιοδικό κύκλο των Σκοτεινών και Χρυσών Εποχών των πολιτισμών.

Ερευνώντας, ο Walter Cruttenden, τα επιστημονικά, αστρονομικά, φιλοσοφικά και ιστορικά δεδομένα, στο "Binary Research Institute" συμπεραίνει ότι η κίνηση του ηλιακού συστήματος παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανθρωπότητα.

Αντιτίθεται στην επίσημη θέση, ότι το φαινόμενο της μετάπτωσης των ισημεριών, που ήταν ένας σημαντικός δείκτης του χρόνου για τους αρχαίους, οφείλεται σε τοπική ταλάντωση του πλανήτη μας. Υποστηρίζει, αντίθετα, ότι αυτό το αστρονομικό φαινόμενο συμβαίνει διότι ο Ήλιος έχει ένα αστέρι-"σύντροφο" που μαζί του περιστρέφεται γύρω απο ένα κοινό κέντρο βαρύτητας, όπως συμβαίνει σε κάθε ένα από τα πολλά συστήματα "διπλών αστεριών".

Ο Cruttenden εξηγεί την επίδραση αυτή, πάνω στη Γη, με μια αναλογία:

"Όπως ακριβώς η περιστροφική κίνηση της Γης προκαλεί τον κύκλο της ημέρας και της νύχτας, και όπως ακριβώς η περιφορά της Γης γύρω από τον Ήλιο δημιουργεί τον κύκλο των εποχών, έτσι επίσης και αυτή η δυαδική επίδραση προκαλεί έναν κύκλο προηγμένων και μεσαιωνικών εποχών μέσα σε μεγάλες χρονικές περιόδους, που οφείλεται στην αυξημένη και μειωμένη ηλεκτρομαγνητική επίδραση που παράγεται από τον Ήλιο μας και από τα κοντινά αστέρια."

Ενώ τα στοιχεία για αυτή την θεωρία ειναι αμφιλεγόμενα, οι αστρονόμοι τώρα συμφωνούν ότι τα περισσότερα αστέρια είναι μέρη διπλών ή και πολλαπλών συστημάτων.

Ο καθηγητής του "UC Berkeley" και ερευνητής στο "Lawrence Berkeley National Laboratory", Richard A. Muller, είναι ένας πρόσφατος υπστηρικτής της θεωρίας του διπλού συστήματος στο οποίο ανήκει ο Ήλιος μας. Θεωρεί ότι ο κύκλος αυτός κρατάει 26 χιλιάδες χρόνια, ενώ ο Cruttenden υποστηρίζει ότι διαρκεί 24 χιλιάδες χρόνια γιατί αυτό μπορεί να ειδωθεί στην "μετάπτωση των ισημεριών".

Αυτός ο μεγάλος χρονικός κύκλος αποκαλούνταν από τον Πλάτωνα, στα βιβλία του, "Μεγάλο Έτος" ("Μέγας Ενιαυτός"). Ο Πλάτωνας μιλάει για μία περίοδο 25.920 ετών (2160 * 12). Οι αρχαίοι Ινδοί αναφέρονται κι αυτοί σε έναν μεγάλο κύκλο με τέσσερις υπό-περιόδους, όπως και οι αρχαίοι Βαβυλώνιοι. Κοινή αντίληψη είχαν και αρκετοί αρχαίοι πολιτισμοί, γεγονός που αναφέρεται με λεπτομέρειες στο βιβλίο.

Το βιβλίο "Lost Star of Myth and Time" αναφέρεται και στα στοιχεία που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ "The Great Year", που αφηγείται ο πολυβραβευμένος ηθοποιός James Earl Jones.

Στοιχεία για το βιβλίο υπάρχουν στο site http://www.loststarbook.com/ και για το ντοκιμαντέρ "The Great Year" στο site http://www.thegreatyear.com/thegreatyear/whatisit.shtml

Μετάφραση - Απόδοση - Σχολιασμός: Esoterica.gr

Είμαι ένα ΤΙΠΟΤΑ που τα ζητάει ΟΛΑ
15/09/2005, 12:02:27
Φίλτατε, thoth, χαίρομαι πολύ που σε ξαναδιαβάζω.

Ζήσε τη στιγμή!

thothΙδρυτικό Μέλος
15/09/2005, 21:43:29
quote:

Φίλτατε, thoth, χαίρομαι πολύ που σε ξαναδιαβάζω.

Ζήσε τη στιγμή!

Και εγώ χαίρομαι που συναντώ ξανά την παλιά μου παρέα

Δυστυχώς, από ό,τι βλέπω, Στέφανε, θα αργήσω κι άλλο να έχω επαρκή χρόνο για να παρακoλουθώ και να συμμετέχω στις παλιές και νέες καλές μας συζητήσεις.

Τρέχω ακόμη ...

... και κάποιες μικρομεταφράσεις όπως αυτή είναι το περισσότερο που μπορώ να κάνω για το forum μας αυτόν τον καιρό.

Ή θα σταθείς όρθιος ή θα στήνουν όρθιο.
ziziΝέο Μέλος
21/09/2005, 01:23:20
Μάθατε για την "σύγχρονη Αποκάλυψη" μέσα από το site www.666DNA.com ?

Έχει και συζήτηση το εsoterica σε forum