ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

MoHe-L6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
MoHe-LΝέο Μέλος
12/04/2005, 17:27:10
Καλησπέρα σε όλους .

Έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω κάτι στο forum αλλά το παρακολουθώ εντατικά !

Έχω να σας κάνω μια ερώτηση !

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργείτε κάτι σαν ουράνιο τόξο μόνο σε ένα τμήμα του ουρανού ?
Δηλαδή να υπάρχει μια σφαίρα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε κάποιο ύψος όχι μετά από βροχή αλλά αντίθετα σε μια εποχή που έχει να βρέξει τουλάχιστον 4 μέρες !
Αυτήν την σφαίρα την είδα πριν από κανένα μήνα αλλά δεν είχα καλή φωτογραφική μηχανή μαζί μου και προσπάθησα να την αποτυπώσω με το κινητό μου !
Αν και αρκετά μακριά από το σημείο και με χάλια φωτογραφική νομίζω ότι εάν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά μπορεί να το δει !

Με το που πάω στο σπίτι θα κάνω post τις φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας !

Να’στε καλά .

...::: http://house.mp3.st :::...

MoHe-LΝέο Μέλος
13/04/2005, 00:41:55
ΝΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοιτάξτε μέσα στους κύκλους .

Λοιπόν ?

Τι Λέτε ?

...::: http://house.mp3.st :::...

who knowsΜέλος
13/04/2005, 01:25:45
Ωραία περιοχή, πόσο πάει το στρέμμα?????

never say never **

3ADAΜέλος
13/04/2005, 15:46:20
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΥΑΛΙΑ.....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΜΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

artaxerxesΜέλος
13/04/2005, 16:37:24
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΥΕΙ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ..

wwww

SAUDiΜέλος
13/04/2005, 16:47:29
Διακρινεται αρκετα αυτο που λες φιλε μου, αλλα δε ξερω τι ακριβως το προκαλεσε.. Παντος σιγουρα καποιο φυσικο φαινομενο ειναι..

(τελειως ασχετο αυτο που θα πω παρακατω)
Πριν λιγο καιρο ετυχε να δω στιν εθνικη οδο κοντα στη Μαλακασα διπλο ουρανιο τοξο! 2 μαζι δηλαδη το ενα διπλα στο αλλο, ηταν κατι μοναδικο και πρωτη φορα μου ετυχε

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

Edited by - SAUDi on 13/04/2005 16:49:10