ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, μιά επιστήμη ή μιά απάτη;;; - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

CyBeR_JiM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
12/11/2003, 20:58:04
quote:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΤΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ "ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΑΤΜΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΜΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΞIΠΑΣΜΕΝΟΥ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΙΣΤΟΣ, ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ (φιλοσοφία) ΕΚΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.
ΕΠΕΙΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΛΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (επιστήμη) ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ. ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ. ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΑΝΑΥΔΗ ...ΟΛΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ.
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ ,
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ/
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ
ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕ ΘΙΞΕΙΣ + ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΙΟ!
-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ "ΜΟΔΑ" ΕΔΩ ΕΣΩ!-
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ;;;;;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΑ + ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΛΨΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΘΕΣΕ;;;;;;;;;

ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ -ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙ- ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΔΩ ΘΕΜΑ! ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ;;;;;

ΕΙΧΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ Σ' ΑΚΟΥΣΩ + ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Σ'ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ,
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ + ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ.

ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ!
+
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΙΝ/ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ...(ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ...)

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ + ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ + ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΕΣΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ )
ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΠΤΕΙΣ ΣΕ !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ!
ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!
ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ -ΑΦΟΥ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΜΟΥ ΓΑΛΗΝΗ-ΟΤΙ
ΕΙΜΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ.
ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΣΤ.
ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.(ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ" ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΕΣΩ)
ΘΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΕΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΑ.

ΟΛΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ "ΞΑΦΝΙΚΑ"
ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.
-ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΤΟ.-

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.-

ΦΩΣ!

quote:
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.
ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ;

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ..
ΞΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;;;
[ΟΠΟΤΕ "ΜΕ ΒΛΕΠΩ" ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ... AΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟ
ΥΣ...]
-ΓΙΩΡΓΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΑΕΙ..ΧΑΘΗΚΕ...-

Edited by - ΑΤΜΑ on 12/11/2003 21:14:58

12/11/2003, 21:10:56
Καλησπέρα.

Πιστεύω πάντως, πως για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από μία συζήτηση, πρέπει να αναλύσουμε το θέμα απ'όλες τις πιθανές του πλευρές.

Π.χ., εσύ ΕΠΙΚΟΥΡΕ, είσαι - καθώς φαίνεται - γνώστης της επιστήμης, έχοντας βέβαια περάσει κι από άλλους δρόμους παλιότερα.
Εγώ πάλι, μπορώ ίσως να διακρίνω τη σχέση μεταξύ των δύο (επιστήμη και φιλοσοφία), ίσως γιατί πάντα με ενδιέφεραν πάρα πολύ. Δεν ξέρω όμως τόσα πολλά για αστρολογία, όπως μπορεί να ξέρει η ΑΤΜΑ, η οποία έχει ασχοληθεί περισσότερο.

Γιατί λοιπόν να σπαταλούμε τον διαδικτυακό μας χώρο σε διαμάχες, και να μην προσπαθήσουμε να καταθέσουμε ο καθένας μας τις πληροφορίες και τα συμπεράσματα από τις προσωπικές μας αναζητήσεις;

αυτή...που τα κατάφερε!

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
14/11/2003, 10:23:52
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ AMALIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΛΙΣΤΗ!!!
ΕΠΕΙΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΑΦΟΡΑ.
ΦΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ ..." ΚΑΙ "ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!" ΤΩΡΑ, ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑ...
ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΟΥ ΓΑΛΗΝΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ.

ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΑ "ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΣΤ. ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ."

ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ...ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
ΕΔΩ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ... ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗΤΗ AMALIA ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ (ή ΘΑ)ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...

14/11/2003, 18:00:02
Πολύ ωραία.

Τι λέτε;
Να συνεχίσουμε τώρα την όμορφη συζήτησή μας;

ΑΤΜΑ και ΕΠΙΚΟΥΡΕ, τα φώτα σας!

αυτή...που τα κατάφερε!

spiritΜέλος
15/11/2003, 12:03:31

Καλημερα!καπου εδω κι εμεις...με την νοημοσυνη μας,να μπλεκουμε σε λεξεις.
Ο ΛΟΓΟΣ υποτιθεται,ειναι χαρισμα στο ανθρωπινο ειδος.Γιατι τον κανουμε καταρα;ευλογη απορια
ΟΜ

dsm

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
17/11/2003, 09:12:55
Εσύ είσαι ..... αυτή...που τα κατάφερε!
Να ακούσουμε τωρα και την ΑΤΜΑ!
Ο SPIRIT πολύ ποιητικός!

17/11/2003, 16:35:25
Γειά σου ΕΠΙΚΟΥΡΕ.

Το μόνο που έχω ως τώρα πραγματικά καταφέρει, είναι μία βεβαίωση από την τουρκική πρεσβεία ότι η ψηφιακή μου ύπογραφή δεν περιέχει εικόνα...

Για τα υπόλοιπα, θα συνεχίσω να πολεμώ!

αυτή...που τα κατάφερε!

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
19/11/2003, 11:10:38
ΓΕΙΑ ΣΟΥ AMALIA!
Γιατί βεβαίωση από την τουρκική πρεσβεία και τι ψηφιακή ύπογραφή έχεις που περιέχει εικόνα...δεν κατάλαβα...

20/11/2003, 21:45:48
Γειά σου Επίκουρε.

Τίποτε το μυστήριο.
Κάποτε (όταν ήμουν νέα στον χώρο αυτό), προσπαθούσα να βάλω μία εικόνα για ψηφιακή υποραφή, και μετά από πολλές προσπάθειες, το μόνο που κατάφερα ("αυτή που τα κατάφερε") ήταν ένα εικονίδιο που έγραφε (no image available).
Εκτοτε, αποφάσησα να κταρήσω το όλο θέμα ως ψηφιακή υπογραφή, με την τούρκικη βερσιόν όμως, που μου φάνηκε πιο αστεία.

Αυτό, όσον αφορά τι κατάφερα.

αυτή...που τα κατάφερε!

27/11/2003, 22:23:19
πραγματικά εγώ κρατάω απόσταση απο αυτό το θέμα όχι για διπλωματικούς λόγους αλλά γιατί κομπογιαννιτισμός ρέει άφθονος και αυτό είναι γνωστό! Τώρα αν είναι απάτη ή όχι το μόνο σίγουρο είναι πως η επιστήμη για γνωστούς λόγους δεν την παραδέχεται... Υπάρχουν και οι άλλοι που δεν είναι κομπογιαννίτες και ερευνούν επί του θέματος.. εύχομαι ο αγώνας τους να μην πάει χαμένος!!!!
Τώρα εγώ τί κάνω? δεν παίρνω θέση γιατί απλά μελετώ και γνωρίζω πολύ λίγα για να έχω άποψη..
όμως θα ήθελα να ζητήσω κάτι από τους φίλους... Να μου συστήσουν καποια καλά βιβλία αστρολογίας και δεύτερον να ρώτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για υπολογιστή που να είναι στα ελληνικά! Μου έχουν βγει τα μάτια με τα αγγλικά γιατί κάθε τόσο καταφεύγω σε κάποιο λεξικό και αυτό είναι πολύ κουραστικό...

Μϊα μικρή παράκλειση.. κάθε τόσο όλο και κάποιος κάνει καποια αναφορά σε καποια διεύθυνση του ιντερνετ ή σε κάποιο πρόγραμμα τα οποία είναι στα αγγλικα... Τι θα γίνει ρε παιδιά ? Δεν υπάρχει τίποτα στα ελληνικα τελικά?

SIMORIL .......