ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αυτοκτονία... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αυτοκτονία... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

obscured31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
03/01/2005, 20:24:52
http://www.mpa.gr/article.html?doc_id=266783
ΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
Αγκυρα, 7 Μαϊου 2002 (20:19 UTC+2)

http://www.geocities.com/antiwargr/epalaytoktmitil_gr.htm
"Μια άλλη ζωή αλλού ίσως να είναι καλύτερη"!!

Με τα λόγια αυτά αποχαιρέτησε τους δικούς του ...

τι εστι αυτοκτονια.......? θετω τον εαυτο μου σε μια κατασταση.....?
ειναι νομιμη....? στον ποινικο η ηθικο κωδικα....?
εχει σημασια....?

οταν ενας ανθρωπος φευγει...ενα κενο μενει...η σκια του...να μας θυμιζει,πως και εμεις ειμαστε σκιες...υπο το φως......

της λαμψης που αφηνει....μεσα μας.....

τι μενει πισω...και τι συνεχιζει...?
εχει σημασια...?
για ποιον....?...
για εκεινον που φευγει....? για εκεινον που τον σκεφτεται...?

μα ειναι εδω....οσο ειμαστε εδω....

αυτοκτονια....πρωτα εσω....σκεψη....παραμετροι....πτυχες....που δεν καλυπτωνται....προσπαθειες που δεν γινονται.....

τι αποκομησαμε....? απο την παρουσια....? απο την απουσια...?
εχει σημασια ,εφοσον δεν θα ειμαστε ,για να το νοιωσουμε....?

τι εστι αυτοκτονια....?
τι εστι....ζω...?
εχουμε ξεχασει να ζουμε...? ...η δεν μαθαμε ποτε...?

τι νοιωθουμε....? για να μπορουμε να λεμε πως υπαρχουμε...?

απωλεια......οταν εσυ με νοιωσεις....
απωλεια......οταν εσυ με δεις.....
απωλεια...οταν εσυ με αφησεις....
τοτες θα ξερω τι σημαινεις.....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Just_A_ManΜέλος
03/01/2005, 20:56:35
Καλέ μας obscured,

Χάρης της δική σου δωρεάς, Της Θειας σου Υπόστασης από την Δημιουργία, όπως βλέπουμε όλοι και δια-βάζουμε, μοιραστήκαμε μοναδικές στιγμές αγάπης όλοι εμείς. Χωρίς το δικό σου πετραδάκι και κομματάκι, στο ψηφιδωτό της Ζωής και της Αγάπης θα ήταν λειψό.

Είπες ότι μας στέρησες από την προσωπική μας ζωή.
Μα, για ακόμα μια φόρα Γεννήθηκε ο Χριστός από της 02/01/2005, 01:14:29.

Στιγμές σαν αυτές θα έχουμε στις αποσκευές μας όταν ολοκληρώσουμε το ταξίδι αυτής της ζωής και φτάσουμε στον Ουρανό.

Ακόμα αναρωτιέσαι αν αξίζεις να Ζει κανείς ?

Είθε, το ταξίδι και ο προορισμός της ζωής μας, να είναι η Ομοίωση του Θεϊκού μας Εαυτού όπως στον Ουρανό έτσι και στην Γη.

Να είστε πάντα καλά και ευλογημένος φίλε μας.

Να είστε όλοι καλά, ευλογημένοι και αγαπημένοι.

Με Αγαθή αγάπη Ιησού Χριστού 7Χ7,

Just a man

999

CYBERMASTERΜέλος
03/01/2005, 21:34:12
ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ 16 ΧΡΩΝΩΝ ΚΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΒΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ....
ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ....
ΕΙΜΑΙ ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΗΣΟΥΝ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ....
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ Η ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΥΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ....
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΛΥΜΜΑ(ΜΑΝΤΙΣ ΔΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΟΡΡΥ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ)ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΑ ΟΠΥ ΕΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΑΧ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΔΕ -ΔΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΤΛ ΚΤΛ)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΠΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ....
ΑΥΤΑ ΟΠΥ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΤΙΣ ΚΑΙ Η ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΠΩΠΙΚΑ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΠΕΣ ,ΑΖΙ Η ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΑΖΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΥΡΗ.....
ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗ....
ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΑΝΑΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΠΟΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ....
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.....
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΓΩ ΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ.........
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΣΕΤ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΠΩΣ Η ΓΚΑΛΑΝΤΡΙΕΛ.....
ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ....

ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣΤΙΧΟ
ΕΓΩ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΤΟ ΕΓΩ ΜΟΥ
ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

04/01/2005, 02:21:34
Μετά από 23 δημοσιεύσεις κάτω από ένα σκληρό τίτλο, όπως η λέξη «Αυτοκτονία», φτάσαμε σε ένα παράδοξα αισιόδοξο αποτέλεσμα…

Να πω ξανά το πολυφορεμένο και κλισεδιάρικο: Η ζωή είναι ωραία?… ναι, και θα προσθέσω… αλλά τα έχει με άλλον.

Μικρέ Cybermaster, ούτε η Galadriel, αλλά ούτε και εγώ γράψαμε κομμάτια από το παρελθόν μας για να δείξουμε πόσο πονέσαμε… δεν υπάρχει κανένας συναγωνισμός στον πόνο και στο δάκρυ και εύχομαι η ζωή όλων να είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα και όχι αγκάθια…

Τα προβλήματα είναι διαφορετικά για τον καθένα, όπως και ο ένας είναι διαφορετικός από τον άλλο… το δικό μου πρόβλημα μπορεί να μοιάζει βουνό μπροστά στο δικό σου, αλλά είναι και οι ηλικίες μας διαφορετικές και οι εμπειρίες μας…

Το παρελθόν έφυγε και δεν ξαναγυρνά, το παρόν καλπάζει ταχύτατα, το μέλλον μας κοιτά αγέρωχα και η ζωή προχωρά…

Όταν για κάποιους λόγους αποφασίζεις να κόψεις το νήμα σου, πάντα να θυμάσαι ότι υπάρχουν οι διπλάσιοι και οι τριπλάσιοι λόγοι που δεν πρέπει να το κάνεις… δεν θα μιλήσω για την Κόλαση ή τον Παράδεισο, γιατί εμπεριέχονται στην καθημερινότητα μας, θα σας υποψιάσω για τις επιπτώσεις που έχει μια τέτοια πράξη στην επόμενη ενσάρκωση… όπως είπε μια ψυχή πρόσφατα… αμαρτίες γονέων…

Αποστρέφοντας το πρόσωπο μας από την ζωή που η ψυχή μας επέλεξε και όρισε την στιγμή της σύλληψης της, κουβαλάμε αυτή την «αμαρτία» στην επόμενη ενσάρκωση μας και θα κληθούμε να αποφασίσουμε ξανά… και ξανά… και ξανά… και ο βαθμός δυσκολίας θα αυξάνεται…

Φωτεινά… The She Mantis

…γεννήθηκα… επέζησα… μεγάλωσα… ανθίζω…
PHILOSOFOS-1Μέλος
04/01/2005, 04:54:07

μονο οταν χασεις κατι πολυτιμο οπως ενα φιλο ενα ξαδερφο
εναν ανθρωπο τοτε καταλαβαινεις την αξια της ζωης
σε κανει να αναρωτιεσαι τι ειναι τελικα η ζωη!
η ζωη εισαι εσυ που τοσο την διωχνεις απο κοντα σου
ειναι αξιοθαυμαστη να την ζεις καθε μερα εντονα η ατονα!!
το μεγαλειο της ζωης ειναι να ζεις καθε μερα την μερα που
θα ηθελες να κανεις τα παντα αλλα δεν μπορεσες !!

αδραξε την μερα δεν θα σου συμβει το ιδιο!!
ο κυκλος των χαμενων ποιητων

gh

BRAINSTORMΜέλος
04/01/2005, 05:00:03
Είμαστε άνθρωποι!!

Άνθρωπος???

Μήπως άνθρωπος είναι το πνεύμα που κατοικεί προς το παρόν σε ένα φυσικό σώμα το οποίο υποβάλλεται σε διαφορετικές δοκιμασίες? Μήπως είναι κάτι που έχει να κάνει με τον εαυτό του?? Έχει να κάνει με τον ανώτερο εαυτό του και όχι με το εγώ του?

Κάθε εμπόδιο και σε καλό?

ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. Προσπαθούμε και μαθαίνουμε μέρα με την μέρα.

ΓΙΑΤΙ?

Γιατί έτσι είναι…………

Είμαστε άνθρωποι!!!!!!!

Πονάμε, αγαπάμε, αμφισβητούμε, θυμώνουμε, ζηλεύουμε, κλαίμε, γελάμε, αισθανόμαστε, μεθάμε, απογοητευόμαστε, παρασυρόμαστε, μισούμε, παίζουμε, ξυνόμαστε, χέζουμε, κατουράμε, τρώμε, αγγίζουμε, ελπίζουμε, τρελαινόμαστε…….και και και και και……………

Είμαστε ΨΥΧΕΣ και διδασκόμαστε μέσα από εμάς τους ίδιους…

Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος ο δάσκαλος θα εμφανιστεί!!!!

ΧΤΙΖΩ ΤΟ ΠΑΖΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

obscuredΝέο Μέλος
04/01/2005, 11:13:05
αγαπητοί φίλοι,

Χθες κατάφερα να δω λίγο τα χρώματα και το φως!
Η νύχτα τα σκέπασε και πάλι με σκοτάδι...και μπορεί τώρα το τοποίο να φαίνεται ακόμη πιο σκούρο, αλλά άξιζε και ευχαριστώ που κατάφερα να έχω αυτές τις στιγμές.

φίλε galadriel, το "χαστούκι" εκείνο που θα έδινες σε αυτό που ήθελε να αυτόκτονήσει είναι αρκετά παρακινδυνευμένο. Έχει μια γερή δόση αλήθειας αλλά αυτός δεν μπορείς να ξέρεις πως θα αντιδράσει. Ίσως να νοιώσει πως τον κρίνεις όπως κάνει και η κοινωνία σε όλη μας τη ζωή. Ίσως αυτός έχει βαρεθεί να τον κρίνουν, ή μάλλον να τον κατακρίνουν, χωρίς καν να ξέρουν ποιος είναι και τι κουβαλά μέσα του.

quote:
Αφου μπορει να νικησει το ενστικτο της αυτοσυντηρησης και να οδηγησει εναν ανθρωπο στην αυτοκτονια γιατι να μην μπορει το αντιθετο;

Σωστός ο zinon! Τέλειο!

O CYBERMASTER όπως και οι περισσότεροι εδώ είναι αισιόδοξος απέναντι στη ζωή. Μπράβο! Πραγματικά σας θαυμάζω. Ίσως μια μέρα καταφέρω και εγώ να το πετύχω! Μου δώσατε πάντως ώθηση για μια καλή καινούργια προσπάθεια, ευχαριστώ

04/01/2005, 11:40:03
μην ανησυχείς φίλε μου....

και ξέρω πότε πως και αν θα το δώσω το χαστούκι....

μερικές φορές σε κάνει να βλέπεις αυτό που λέμε "αστράκια"....

και τότε.... διαπιστώνεις πως και φως υπάρχει και χρώματα!

έφαγα ένα σήμερα το πρωϊ και ευγνωμονώ αυτόν που μου το έδωσε...

όσο για αυτούς που δεν θα δουν "αστράκια" ούτε έτσι....

... είναι γιατί είναι πεπεισμένοι πως δεν υπάρχουν....

ποιος ξέρει... ίσως ο πραγματικός πόνος τελικά είναι αθέατος....

Forever G

WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!

obscuredΝέο Μέλος
04/01/2005, 13:26:48
φως και χρώματα υπάρχουν, πόσο δύσκολο όμως είναι να τα δούμε...πόσα πράγματα μας εμποδίζουν...
04/01/2005, 14:02:33
obscured,δεν ειναι πραγματα...απλα..ειναι καταστασεις,συγκοιριες,βιωματα,εσω-εξω...

ειναι αντιληψεις...του νου,της καρδιας,της ψυχης....

...ειναι ...εμεις...ο εαυτος μας..

ο χαραχτηρας..η προσωπικοτητα...το ειναι μας...

..που εναλλασεται...σε καθε ερεθισμα....σε καθε μετατροπη...

...σκεψεων...ιδεων...τα παντα ρει...

διαθεση...χρωματα...

....η ιδια η πορεια του ειναι μας....στον χωρο...τοπο...μεσα και εξω μας.....

...χρειαζεται ο ψυχικος θανατος....για να επελθει...η γαληνη....

...η πνευματικη αναζωογονηση...τα δακρυα....για κατι που φευγει...

...τα δακρυα...για κατι που ηρθε....

....και αυτα διαφερουν.....

απο το πως νοιωθουμε....απο το τι βιωνουμε...στην στιγμη....

...στην καθε στιγμη....

ο θανατος.....ο μη φυσιολογικος...της αυτοχειριας....δεν δινει περιθωρια επανελεγχου...δεν δινει περιθωρια....μιας ακομη προσπαθειας...

...επιλογη...συνειδητη...;

....ποιες ομως ειναι οι στιγμες διαυγειας....;

....τι ειναι συνειδητο....;

....οταν εχεις ξεχασει να ζεις....;

ποιος θα σου θυμισει πως ....υπαρχεις....;

....αν δεν το κανεις εσυ ο ιδιος....;

...μια δυσκολη αρχη.......

...για ενα πιο ευχαριστο....τελος....;με η χωρις εισαγωγικα....

εισαι εδω για σενα......

....ειναι η πιο σημαντικη αρχη.....

εισαι στην συνεχεια εδω....για να βρεις....μια τελικη...; ευχαριστη πορεια...αναμεσα σε πραγματικους φιλους/φιλες....που εις γνωση τους παραμενουν στην αφανεια.....διπλα σου....διπλα μας.....

...καλο ταξιδι...οδυσσεα(obscured)....

και μην φοβασαι...το σκοταδι....εισαι το φως.....οπως ολοι/ολες...μας.....

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

obscuredΝέο Μέλος
04/01/2005, 15:42:50
manos,
quote:
ειναι αντιληψεις...του νου,της καρδιας,της ψυχης....
...ειναι ...εμεις...ο εαυτος μας..
Με άλλα λόγια, εμείς δημιουργούμε και πλάθουμε τις καταστάσεις ανάλογα με το πως βλέπουμε τον κόσμο?