ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- διωγμοι χριστιανων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- διωγμοι χριστιανων - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ψηλός61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 22:27:28
quote:
Η αρχή , το ένστικτο σε οδηγεί να μάθεις , μπαίνεις σε ένα παιχνίδι συν-αισθημάτων άγνωστο στην ολότητα του σε σένα .

Τι σου είναι πράγματι γνωστό? Κάθε τι και καινούριο. Κάθε τι αναγνωρίσιμο και συγχρόνως άγνωστο, ένα συνοθύλευμα εντυπώσεων και αισθήσεων. Αισθήματα λουσμένα με τα θέλω σου. Αν ήταν γνωστό στην ολότητα σου, τι αξία θα είχε άραγε?

quote:
Μαθαίνεις τον εαυτό σου , το θέλω σου , το είναι σου .

Δεν παύουμε να μαθαίνουμε τον εαυτό μας, εκπλησσόμαστε από τα θέλω μας συνεχώς και ασταμάτητα, τρεφόμαστε από τις εκπλήξεις της ζωής, και αφηνόμαστε........στα χάδια της άγνωστης πλευράς του είναι μας......

quote:
Έρχονται στιγμές που φοβάσαι εσένα και το τι νιώθεις .

Φόβος! Μα να σε φοβίζει ο ίδιος σου ο εαυτός???? 'Οτι νοιώθεις είναι δικό σου και δε μπορεί να σε βλάψει πραγματικά. Είσαι το αφεντικό της ζωής σου. Αφηνεσαι στην αίγλη του αγνώστου. Έστω γιατί αυτό θες για μια στιγμή, για μια φευγαλέα στιγμή, για μια απόλυτη ενσάρκωση της επιθυμίας σου. Έχει σημασία η διάρκεια? Έχει σημασία πόσο θα κρατήσει? Αφήσου σε αυτό που νοιώθεις, αφήσου να αφουγκραστείς τους ψιθύρους του είναι σου...........

quote:
Όμως πρέπει να προχωρήσεις και προχωράς και τρίβεσαι μέσα σε πολλά , άλλα άδεια και κενά άλλα τόσο γεμάτα που σε πνίγουν .

Το είναι σου αναγνωριζει τα κενά και τα γεμάτα. Αποφασίζει: Θέλω κάτι κενό να σπάσω το φράγμα της καθημερινότητας ή θέλω αυτό που θα με πνίξει ίσως μέσα στον ίδιο μου τον εαυτό? Είτε το ένα είτε το άλλο, θα δώσει κάτι στον είναι σου, δική σου επιλογή.

quote:
Και έρχεται η στιγμή να ξέρεις ποιος/α είσαι , τι ζητάς , που είναι η απάντηση στην κορύφωση σου , στην κορύφωση του πνεύματος και της ψυχής .

Κορύφωση!!!!! Πως ξέρεις τι είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στην κορύφωση?

quote:
Άλλο ύλη , άλλο ψυχή !
Άλλο βιολογική ανάγκη , άλλο βίωση της ένωσης στο πνευματικό πεδίο .

Τι όμορφα λόγια, άντρες γυναίκες αυτό αναζητούμε, όσο και αν το κρύβουμε καλά. Το ερμαφρόδυτο εδώ έχει νόημα. Δεν έχει σημασία αν το κατεστημένο μας έχει διαχωρίσει, όλοι το ίδιο ζητάμε. Το μεγάλο κέρδος, για μια στιγμή, για μια ώρα, δεν έχει σημασία.

quote:
Η συνειδητότητα της ολοκλήρωσης !

Πόσοι και πόσες το συνειδητιποιούν αυτό?

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα