- Το Θρησκευτικό Ανθελληνικό Μίσος Ανα Τους Αιώνες, Οδηγός Επιβίωσης. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Για την ανατριχίλα στην πλάτη θα ήθελα να πω την άποψή μου, ότι είναι η δική σου παρατήρηση για τον εαυτό σου, δεν σημαίνει ότι όποιος έχει ανατριχίλα στην πλάτη απειλείται από κάτι υπερφυσικό. Πιθανόν να μην εννοούσες κάτι τέτοιο αλλά καλό είναι να γίνονται διευκρινήσεις για να αποφεύγονται οι παρανοήσεις.
quote:
Αγαπητέ Yngwie, σίγουρα η εμπειρία που αναφέρεις είναι αρκετά "δυνατή".
Παρόλα αυτά σκέψου οτι εσύ εκείνη την στιγμή έκανες κάποια τεχνική καθαρισμού του χώρου από τις προηγούμενες επιρροές.
Οπότε είναι πιθανόν κατά κάποιον τρόπο να προκάλεσες έμμεσα την εμπειρία που ακολούθησε μετά.
Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα όταν έχω περισσότερο χρόνο...
Φαντάζομαι φίλε μου ότι πιθανά να εννοείς την αντίδραση απο πιθανές σκεπτομορφές στο χώρο, έχω δεί τέτοιες αντιδράσεις παρουσία του συγκεκριμένου τελετουργικού εκτελούμενου σωστά, απο το να σπαρταράει άτομο με ψυχολογικά προβλήματα ενώ κοιμόταν έως και να τρίζουν έντονα ταυτόχρονα ξύλινα έπιπλα και πατώματα απο τις συσσωρευμένες σκεπτομορφές, αλλά αυτο που περιέγραψα ήταν άλλο και μου σήκωσε ελαφρώς την τρίχα γιατί με αιφνιδίασε. Ακόμα και σε μία επίκληση περιμενει κανείς και το να του έρθει ότι χειρότερο ως ενδεχόμενο, εδώ όμως διαφέρει το πράγμα με το παντελώς απρόσκλητο.
Αν βρείς όμως το χρόνο θα χαρώ να ακύσω απόψεις.
quote:
Σχετικά με τη Μόρα, ναι, θα μπορούσες να γράψεις στο σχετικό topic.
Αλήθεια, είχες μια εμπειρία μόνο?
Ναι μόνο μία πρίν καμιά ντουζίνα χρόνια
quote:
Είχες κάποιο αίσθημα του φόβου (υποσυνείδητου έστω) για μια ενδεχόμενη επίσκεψη της?
Δεν ήξερα καν την ύπαρξη της ως έννοια τότε παρά ότι είχα ήδη ασχοληθεί με τον εσωτερισμό.
quote:
Για να είμαι ειλικρινής εξεπλάγην αρκετά που το βίωνες για 15 ολόκληρα λεπτά!Μήπως λόγω της έντασης της εμπειρίας σου νόμισες οτι κρατάει περισσότερη ώρα απ' ό,τι κράτησε, φίλε μου?
Είμαι σίγουρος καθώς΄έβλεπα ένα μεγάλο σε μέγεθος ρολόι χειρός που φορούσα όση ώρα διήρκεσε το μάγκωμα.