- εμφανιση φωτεινης σφαιρας στις 14 - 10 - 2006 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
tsΝέο Μέλος
εχω και μια αλλη απορια,στην πατρα το ειδαν να αλλαζει την πορεια του,αλλα οταν το ειδα η πορεια του ηταν σχεδον ευθεια.ο μετεοριτης η καποιο ουρανιο σωμα ειναι δυνατον να κανει αλλαγες στην πορεια του ?κε μαλιστα σε τοσο μικρη χιλιομετρικη αποσταση?
tsΝέο Μέλος
ξαναπαρουσιαζω την φωτο με την σφαιρα για να καταλαβεται το μεγεθος
διοτι στο radishare κατι συμβαινει και δεν εμφανιζεται ,:( ας το ανεβασω απο κανενα ελληνικο share χαχα
διοτι στο radishare κατι συμβαινει και δεν εμφανιζεται ,:( ας το ανεβασω απο κανενα ελληνικο share χαχα
stanfromgreeceΜέλος
Φίλε ts κατέβασα το αρχείο από το site που παραθέτεις... αλλά ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να το ανοίξει!!! καλά... σε τί format είναι αποθηκευμένη η εικόνα?
Oυτε εμενα το ανοιγε! Κατι δεν εκανες καλα
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
...and the Predators will prevail...
tsΝέο Μέλος
Για μια στιγμή μαλλον εδωσα λαθος λινκ μισο λεπτο
tsΝέο Μέλος
[url=http://www.myroom.gr/roomshare/sf_jpg36]myRoom Download Link[/url]
εδω
εδω
stanfromgreeceΜέλος
Φίλε TS το πρόβλημα δεν είναι ότι έχεις δώσει λάθος link... σωστό είναι, αλλά το αρχείο που κατεβαίνει στον υπολογιστή μου, ενώ το εικονίδιό του δείχνει να είναι φωτογραφία, τελικά δεν αναγνωρίζεται από κανένα πρόγραμμα του υπολογιστή!!! Ανέβασέ το ξανά στο site
Ναι... παρολο που ειναι αρχειο JPEG δεν εχει κατι διαθεσιμο προς εμφανιση
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE
xifomaxosΜέλος
Αν ήταν μετεωρίτης θα είχε πέσει κάπου, θα υπήρχαν σημάδια πρόσκρουσης... Η περιοχή δεν είναι ακατοίκητη, το αντίθετο.
Πάντως μη περιμένετε οι "σοβαροί" τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας να παρουσιάσουν θέμα θέασης ΑΤΙΑ (γήινου ή εξωγήινου)
Πάντως μη περιμένετε οι "σοβαροί" τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας να παρουσιάσουν θέμα θέασης ΑΤΙΑ (γήινου ή εξωγήινου)
"Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ' οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε."
Eδω που τα λεμε... ποτε καποιο Ιδιωτικο Καναλι δεν θα παρουσιαζε ενα τοσο "επικινδυνο" θεμα... ποσο μαλλον αν γινοταν στην Ελλαδα...
![]()
GENUS PANTHERAS FELIDAE