ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Διακήρυξη Βίβλου - Δοκιμασία από το Θεό - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Διακήρυξη Βίβλου - Δοκιμασία από το Θεό - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Zadok1 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
30/08/2004, 20:50:04

Ο Κορνίλιους Χόραν επί τω έργω...
(clickable)

Ζήτησε συγγνώμη
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον Ιρλανδό που «εισέβαλε» στον Μαραθώνιο

30/08/04 18:17

Αθήνα
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ επέβαλε το Α' Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο στον 57χρονο Ιρλανδό Κορνίλιους Χόραν που χθες παρεμπόδισε τον Βραζιλιάνο μαραθωνοδρόμο Βαντερλέι ντε Λίμα που προηγείτο την ώρα εκείνη του αγώνα δρόμου.

Στην απολογία του ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη από τον Βραζιλιάνο αθλητή, Βαντερλέι Ντε Λίμα, είπε στο δικαστήριο οτι δεν θα επαναλάβει τέτοια πράξη και τόνισε ότι ο Χριστός που θα έρθει σύντομα θα δώσει στον αθλητή το χρυσό μετάλλιο.

Ο αλλοδαπός είχε κάνει αντίστοιχες ενέργειες σε αγώνα τένις και σε αγώνα στη Φόρμουλα 1.

Νωρίτερα ενώπιον του εισαγγελέα ο Κορνήλιος Χόραν υποστήριξε πως με την ενέργεια του αυτή θέλησε να τραβήξει την προσοχή και να διακηρύξει τη Βίβλο, καθώς όπως ανέφερε σύντομα θα έρθει η δευτέρα παρουσία...

--------------------------

Αποθεώθηκε σαν «χρυσός» Ολυμπιονίκης
(clickable)

«Δεν ξέρω εάν θα κέρδιζα»
Δοκιμασία από το Θεό, χαρακτήρισε ο Βραζιλιάνος μαραθωνοδρόμος την επίθεση

30/08/04 20:19

Αθήνα
Ως δοκιμασία από το Θεό χαρακτήρισε ο Βαντερλέι ντε Λίμα την επίθεση που δέχθηκε από τον Ιρλανδό πρώην ιερωμένο κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου δρόμου. «Μου προκάλεσε προβλήματα αλλά δεν ξέρω με σιγουριά ότι θα κέρδιζα» προσέθεσε ο Βραζιλιάνος «χάλκινος» Ολυμπιονίκης.

«Το όνειρό μου ήταν να κατακτήσω ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το έκανα πραγματικότητα. Ισως ο Θεός έστειλε αυτόν τον άνθρωπο στο δρόμο μου για να με δοκιμάσει.

» Να δει τι θα μπορούσα να κάνω στη συνέχεια και πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Τελικά η θέλησή μου δικαιώθηκε» είπε ο 35χρονος Βραζιλιάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του.

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε, τόνισε: «Μου προκάλεσε προβλήματα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Δεν ξέρω αν θα κέρδιζα όμως σίγουρα αυτό το περιστατικό δεν μου έκανε καλό».

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)