- ΚΟΥΙΖ: Ποιός είναι ο άνθρωπος της φωτογραφίας; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

φοβερη ομοιοτητα...
------------------------
Αγρύπνια, αψηλάφητο ζώο!
Δίχως μια στάλα στοργή,
σ’όσους διψάν για χίμαιρες, γέρνεις
την κούπα σου που’ναι πάντα αδειανή.
"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
ΟΣΟ ΖΩ ΜΑΘΑΙΝΩ!!!
Κατά τα άλλα δεν ξέρω αν κάθε άνθρωπος έχει το δίδυμό του, εγώ πάντως το δικό μου τον είχα δει πριν 10 χρόνια σε ένα δρόμο στο Παρίσι. Ήταν ολόιδιος, αν εξαιρέσεις ότι ήταν 2-3 χρόνια μεγαλύτερος.
quote:
Πριν από λίγες μέρες συζητούσα με μια γειτόνισσα μου (19 ρονων), μου έλεγε πως πιστεύει ότι ο καθένας πάνω στη γή έχει ένα διδυμο αδερφάκι...κάποιον που..απλά του μοίζει καταπληκτικά...χαζή θεωρία, μια και κανείς ποτε δεν έχω ακούσει να τον έxει βρει...απλά το αναφέρω για να βάλω το θέμα σε άλλη πορεία...!
Οσον αφορα αυτό, αποκλείεται γιατί επιστήμονες έδειξαν οτι υπάρχουν μία στις 8.000.000.000 πιθανότητες να υπάρχει σωσίας μας πάνω στη γη . Εμείς είμαστε 6.000.000.000 άρα δεν υπάρχει σωσίας μας. Όταν γίνουμε 8.000.000.000 τότε βλέπουμε.
Φιλικά Bodark!!!
-----------------
Αν δεν μπορω να κάνω κάτι καλό για αυτόν τον κόσμο, τότε δεν αξίζω να ανοίκω σε αυτόν.

!!!!!
Τη θυμαμαι αυτην τη στιγμη!
κοιταξε "πως του την ειπε" ο Σημ-ιτης του Ανοητου*....(*"ΕΠΟΧΗ ΗΛΙΘΙΩΝ")
Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΡΑΤΑΓΕ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ+ΤΟ ΔΙΑ/
+Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΝΟΜΙΣΜΑ...
εστω!
το θεμα με εξεπληξε συνταξιδιωτισσα...
:)))
so continue...

Technoshamanism
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/06/2004 01:14:38
quote:
Οσον αφορα αυτό, αποκλείεται γιατί επιστήμονες έδειξαν οτι υπάρχουν μία στις 8.000.000.000 πιθανότητες να υπάρχει σωσίας μας πάνω στη γη . Εμείς είμαστε 6.000.000.000 άρα δεν υπάρχει σωσίας μας. Όταν γίνουμε 8.000.000.000 τότε βλέπουμε.
Όχι ακριβώς. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η πιθανότητα να υπάρχει σωσίας μας είναι 6/8 = 75%. Δηλαδή τα 3/4 από εμάς μάλλον έχουν σωσία. Βέβαια στην πράξη μεγάλες ομάδες ανθρώπων αποκλείονται από σωσίες μας (π.χ. οι περισσότεροι από εμάς αποκλείεται να έχουν έναν Μασάι ή ένα Νορβηγό ή έναν Άραβα σωσία) οπότε η πιθανότητα είναι μικρότερη. Όμως δεν είναι μηδέν. Αν ήταν μηδέν, ούτε εγώ ούτε ο Σημίτης θα είχαμε σωσία
.
Πάντως δε μου φαίνεται και πολύ "επιστημονικό" αυτό το 1:8.000.000.000. Μάλλον οι επιστήμονες είπαν κάτι εντελώς διαφορετικό που κλασσικά το φούσκωσε κάποιος δημοσιογράφος.