- Ποιά η σχέση μυστικών υπηρεσιών και εταιριών πληροφορικής; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
φίλε lancelot, μην μπερδεύεις τα backups που κάνουμε εμείς στους υπολογιστές μας με αυτά των ετεριών! Τα δεδομένα των tape drives που χρησημοποιούν για backups, δεν επιδέχονται επεξεργασία. Ούτε μπορεί κάποιος να επιλέξει το τι θα μπει στο backup και τι όχι, μιας και η διαδικασία είναι αυτόματη και προκαθορισμένη.
...Sine Diabolo,Nullus Dominus...
ΠΟΥ???? Στις εγκαταστάσεις της Ιντρακόμ; Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!Χα!
Αλήθεια ρε παιδιά πως τον έλεγαν εκείνον τον κύριο που εφημολογείτο ότι ήταν πράκτορας της Στάζι; Πως τον έλεγαν; πως τον έλεγαν; γαμώτο μου διαφεύγει... κάτι απο Κ.. νομίζω... αν θυμάμαι καλά...
Για φαντάσου λέει τώρα που θα έρθει κι η Microsoft να οργανώσει τα πληροφορικά συστήματα του δημοσίου, ξαφνικά λέει να ανακαλύψουμε κάποιο παράρτημα της CIA στα γραφεία τους!!!
Χα!Χα!Χα!Χα!
Protector τ'ακούς πουλάκι μου;
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
quote:Αλήθεια ρε παιδιά πως τον έλεγαν εκείνον τον κύριο που εφημολογείτο ότι ήταν πράκτορας της Στάζι; Πως τον έλεγαν; πως τον έλεγαν; γαμώτο μου διαφεύγει... κάτι απο Κ.. νομίζω... αν θυμάμαι καλά...
πρεπει ναναι ο ιδιος κυριος που τον αποκαλουσαν "εθνικο προμηθευτη" επι χρονια και που καθυστερουσε τον ΟΤΕ να βαλει ADSL γραμμες (οταν ειχε ακομη και η Ουγκαντα) επειδη ηθελε να ξεπουλησει πρωτα τα ISDN μοντεμ του. ![]()

ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ

The love is like a ball. Ul c
.|.
ΕΝΑ ΣΠΑΘΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΗ
Μου έχουν γεννηθεί όμως δυο απορίες και θα ήθελα την γνώμη ή την γνώση όποιου ήθελε να την μοιραστεί μαζί μου. Γιατί όλοι ρε παιδιά οι πολιτικοί είχαν συνδέσεις Vodafone; Γιατί όχι Cosmote ή Tim; Και ειδικά του ΟΤΕ τον οποίο τελικά σαν δημόσια επιχείρηση θα ήταν λογικό να τον υποστηρίζουν τα δημόσια πρόσωπα...
Η άλλη απορία μου δημιουργήθηκε απο την ανάγνωση στο κέντρο της Αθήνας μιας εφημερίδας τοίχου της οργάνωσης ΕΚΚΕ. Παρακολουθώ κάθε τι που τοιχοκολλιέται στους δρόμους της Αθήνας γιατί εκεί συνήθως διαβάζεις μαζί με τις χίλιες δυο βλακείες και ενδιαφέροντα πράγματα. Η συγκεκριμένη οργάνωση μονίμως υποστηρίζει ότι για όλα φταίνε οι Ρώσοι. Στην εφημερίδα λοιπόν που τοιχοκόλλησαν γράφουν ότι το όλο σκηνικό με την Vodafone είναι κόλπο του Κόκκαλη ο οποίος σε συνεργασία με τους Ρώσους δια μέσου της εταιρίας τους Sistema θέλουν να πάρουν τον έλεγχο των τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας. Ξέρει κάτι κάποιος σχετικά με αυτό; Υπάρχει περίπτωση να παίζουν και οι Ρώσοι εκτός απο τους Αμερικάνους σε αυτήν την υπόθεση;
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
"ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ" (Δυστυχώς...)
Το θέμα των υποκλοπών το παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη, ένα πράγμα που μου έσπασε τα νεύρα ήταν πως κάθε δημοσιογράφος έβγαινε στον αέρα και πέταγε τεχνικούς όρους χωρίς να ξέρει τι είναι αυτό που λέει, με ενόχλησε επίσης το γεγονός να εμφανίζουν καθηγητές πληροφορικής ως ειδικούς στο θέμα. Εργάζομαι ο ίδιος σε τηλεοπτικό σταθμό (περιφερειακό) και πραγματικά μου έσπασαν τα νεύρα λόγω της εκπομπής που έχω για υπολογιστές κινητά και γενικότερα την τεχνολογία. Αλλά να μπω στο θέμα θυμάστε τα σχεδιαγράμματα του Βουλγαράκη για το πώς έγιναν οι υποκλοπές; Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στο site http://cryptome.org/ericsson-ims.zip όπου βρίσκετε το εγχειρίδιο χρήσης του συστήματος ‘συνακροάσεων’ δείτε τη σελίδα 16 μήπως μοιάζει υπερβολικά με τα σχεδιαγράμματα του Βουλγαράκη… λέω μήπως… το θέμα είναι πως κανείς δεν έκανε τον κόπο να το διαβάσει πριν βγει στο κάθε παράθυρο – μπαλκόνι – παντζούρι… τώρα πάνω στο θέμα γιατί Vodafone και όχι cosmote, πρέπει να έχει σχέση με το 1 δις δραχμές που χρωστάνε υπουργεία και άλλοι κυβερνητικοί οργανισμοί στον ΟΤΕ. Το θέμα Ρωσία δεν αποκλείετε κατά τι γνώμη μου γιατί η Ρωσία έχει ξεπουλήσει ότι τεχνολογία είχε στη Κίνα, πριν 4 μήνες η Siemens υπόγραψε συμφωνία με κινεζικό οργανισμό για την κατασκευή των κινητών (είχε σταματήσει η παραγωγή τους στην Ευρώπη λόγο μεγάλου κόστους συναρμολόγησης), κάτι που κάνει τη Ρωσία κάτι σαν αγωγό επικοινωνίας μεταξύ ανατολής και δύσης (Ευρώπης – Ασίας). Τώρα ποιος θα αναλάβει τις τηλεπικοινωνίες δεν παίζει ρόλο μια και έχουμε πλέον ελεύθερη παροχή υπηρεσιών βάση της ευρωπαϊκής ένωσης (άλλο αν στην Ελλάδα αργούμε λίγο και πληρώνουμε πρόστιμο τα τελευταία 2 χρόνια) οπότε το θέμα ελέγχου τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα δεν υφίσταται, άλλωστε ο Κόκαλης ήταν στο παιχνίδι μέσω intracom (όταν έκανες σύνδεση σταθερού τηλ. ο ΟΤΕ σου έδινε δώρο μια συσκευή της intracom), οπότε αφού μπορούσε να ελέγχει το hardware ήταν πιο εύκολο για έλεγχο οποιουδήποτε είδους… συγνώμη αν ξέφυγα σε κάποια σημεία..
Μη ζείς στο χθές μα ούτε και στο αύριο, ζήσε τώρα και αν μπορείς προχώρα...
Ποιος όμως ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την Ελλάδα;...