ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απότομη "ζέστη!" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Απότομη "ζέστη!" - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

iaira31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
scullyΜέλος
28/01/2004, 10:21:37
quote:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ...

Ναι αλλα πως γινεται να επηρεαζουν τη θερμοκρασια, (και μαλιστα για τοση λιγη ωρα)...?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

_Μέλος
29/01/2004, 18:19:21
Rathamanthes Εγώ έχω συγκρίνει την θερμοκρασία με αλλά αυτοκίνητα εκτός opel και έχω παρατηρήσει μεγάλες διάφορες.

Κάτω Πάυλας

30/01/2004, 00:14:41
Scully, ναι καταλαβαίνω πως το λες.
Άντε να επηρρεάζουν τα καιρικά φαινόμενα.
Να βρέχει,να χιονίζει, και σε λίγες ώρες να είναι ένας ήλιος ολόλαμπρος.
Αλλά για λίγα λεπτά?
Και μένα μου κάνει εντύπωση.
Αν πάντως ισχύει ότι κάνουν πειράματα..Ποιος ξέρει τι σκαρώνουν!!
Πιθανόν και για λίγα λεπτά τέτοιες αυξομειώσεις.

Φίλε μου κάτω παύλε(!).Επικίνδυνο αυτό!Φαντάζεσαι τελικά για συντομία να αφήσουμε σκέτο <Παύλε>?

Οι διαφορές που λες στα αυτοκίνητα ήταν πάντα?

Δηλ.Μήπως ήταν με το που έβαζες μπροστά και μετά επανερχόταν στο κανονικό?
Επίσης για τί διαφορές μιλάμε? Από την κανονική θερμοκρασία?
Θα μπορούσε από 21 να δείξει 6?

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

catΜέλος
30/01/2004, 00:37:40

Σήμερα πηγαίνοντας στην δουλειά, με μηχανάκι ...διαπίστωσα οτι δεν εκανε καθόλου κρύο το πρωί γύρω στις 9.........οταν εφτασα στον Γέρακα.....(εκεί δουλεύω)

και το μεσημέρι που πήγα σπίτι ειχε αλλάξει εντελός η θερμοκρασία ...γιατί τουρτούριζα ...

και το απόγευμα που γύρισα στην δουλειά πάλι ειχε αλλάξει η θερμοκρασία ....και εκανε ξανά κρύο ....

καλά το βράδυ που εφυγα ..δεν το συζητω ....ξεπάγιασα !!!!!!

Edited by - cat on 30/01/2004 00:41:59

_Μέλος
30/01/2004, 01:06:28
Ελευθερία

Γενικά έχω παρατηρήσει αρκετές διαφορές, τώρα δεν θυμάμαι καμία συγκεκριμένη, αλλά έτσι και αλλιώς τεχνολογία είναι και δεν αξίζει να βασιζόμαστε σε αυτήν, το θέμα είναι εάν εσύ ένοιωσες κάποια διάφορα.

Λογικά με απότομη διαφορά 15 βαθμών προς τα κάτω θα έπρεπε να το νοιώσεις πολύ έντονα, όπως όταν έξω κάνει κρύο και βγαίνουμε από μια ζεστή αίθουσα, και ελάχιστο να είναι το κρύο λόγο ότι βρίσκεται το σώμα μας απότομα εκτεθειμένο σε διαφορετική θερμοκρασία τρέμουμε μέχρι να εξισορροπήσει πάλι, όπως όταν μπαίνεις σε «κρύο» νερό το καλοκαίρι.

Έτσι εάν δεν κάνω κανένα λάθος εγώ, η το θερμόμετρο σου θα έπρεπε να νοιώσεις κάτι σωστά?

Κάτω Πάυλας

30/01/2004, 01:45:01
Μα πώς κάτω παύλε να το νιώσω όταν αυτό κράτησε ένα λεπτό?Ίσως και λιγότερο.
Νομίζα ότι έχω εξάψεις ή ότι σκάω από το κακό μου.
Αν αυτό κρατήσει περισσότερο όπως είπε και η cat,ναι το νιώθεις.
Κι εδώ σήμερα είχε παγωνιά ως το μεσημέρι.
Μετά ψάχναμε στις ντουλάπες για να δούμε που βάλαμε τα μακό κοντομάνικα μπλουζάκια.
Το απόγευμα πήγα να αγοράσω σκούφο,βγήκα για ψώνια και κόντεψα να πάθω ωτίτιδα από τον παγωμένο αέρα!

_Μέλος
30/01/2004, 03:20:35
Τι να σου πω, εάν έγινε μόνο για μερικά λεπτά και μετά επανήλθε θα το θεωρούσα τεχνολογικό λάθος, μου φαίνεται αδύνατον να καταφέρει κάποιος να αλλάξει την θερμοκρασία σε ανοιχτό χορό μέσα σε τόσα λίγα δευτερόλεπτα και να την ξανά επαναφέρει. Ούτε τα μικροκύματα δεν μπορούν να κάνουν τέτοια δουλειά.

Κάτω Πάυλας

beyondΜέλος
30/01/2004, 08:41:09
ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ ?

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

scullyΜέλος
30/01/2004, 09:09:19
quote:
ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ ?

Τί είναι αυτά...?!

"Στην Αφρική θα πάω με τους Massai...!"
http://img.pathfinder.gr/clubs/photos/70380/29.jpg

30/01/2004, 15:39:26
quote:
ΟΠΛΑ ΤΕΣΛΑ ?

Φίλε μας beyond, θα μπορούσες να μας εξηγήσεις λιγάκι, αν γνωρίζεις φυσικά, πώς αυτά τα όπλα μπορούν να αυξομειώσουν την θερμοκρασία τόσο απότομα?
Ευχαριστώ!

EκήβολοςΜέλος
30/01/2004, 22:54:03
Aν και δεν είμαι τεχνικός και δεν γνωρίζω την περιοχή πιθανολογώ πως μάλλον θα πρόκειται για δέσμη μικροκυμάτων.
Τα μικροκύματα ανεβάζουν την θερμοκρασία (φούρνοι μικροκυμάτων)
Απ' ότι γνωρίζω τα ραντάρ εκπέμπουν μικροκύματα. Η περιοχή μια που έχει αεροδρόμιο θα έχει και ραντάρ.
Μήπως λέω μήπως κάποιος έστρεψε το κάτοπτρο κάποιου ραντάρ πάνω σε κάποιες σκιές που διέκρινε στο σκοτάδι;
Δέν βρήσκω κάτι άλλο λογικό.