ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΕ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

analphabet30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
analphabetΜέλος
17/02/2005, 09:09:03
Πες μας ποιός δρόμος είναι αυτός καλή μου.

AVATARGR το στενάκι που σου έλεγα είναι η οδός Ιτέας

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

silverwhisperΜέλος
17/02/2005, 23:00:55
quote:
Πες μας ποιός δρόμος είναι αυτός καλή μου.

αν εννοεις εμενα,αυριο το πρωι πριν παω σχολειο θα ριξω μια ματια.παντως αν θυμαμαι καλα,ο δρομος λεγεται πινδου και ειναι παραλληλος της κωσταντινουπολεως(το τελευταιο ειναι στανταρ).θα δω και θα σας πω.

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

analphabetΜέλος
18/02/2005, 09:04:23
Ευχαριστώ

BE CAREFULL WHAT YOU WISΗ IS WHAT YOU WANT !!!

oneiric1Μέλος
18/02/2005, 10:34:41
quote:
..., έχω περπατήσει ένα μεγάλο μέρος του κορυδαλλού, και πολύ λίγο της νίκαιας. Βρήκα μόνο ένα καπάκι, που δεν μπορώ να το σηκώσω γιατί είναι σε πολύ κεντρικό σημείο(πλ. Ελευθερίας). Το έχω βάλει στο μάτι όμως και το κοιτάω μην αλλάξει θέση. Ένα 5ακτινο αστέρι έχει πάνω. Τιποτα άλλο. Ουτε γράμματα, ουτε κωδικούς ουτε τπτ. Και δεν είναι σε παλιά συνοικία η σπίτι.

Μένω πάρα πολύ κοντά. Σε ποιο σημείο της πλατείας είναι?

Ευχαριστώ

[grey]* Ειρήνη *[/grey]
~ Love is the only truth ~

silverwhisperΜέλος
18/02/2005, 16:51:25
πινδου λεγεται.ειναι γεματη απο δαυτα.απο το σημειο που ειναι η δημοτικη βιβλιοθηκη.

Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.

DreamwindΝέο Μέλος
18/02/2005, 23:50:18
έλα, επανήλθα... Στο σύνολο έχω εντοπίσει 3, γύρω γύρω από το σπίτι μου. Χαχα, είμαστε περικυκλωμένοι... Το ένα είναι μπροστά στο σπίτι ενός φίλου, και είναι για το πετρέλαιο. Ένας άλλος "ψάχτης" που μίλαγα το μεσημέρι λέει οτι μπορεί και να είναι κάτι σαν τα κουτιά για τα γράμματα που έχουμε στις εξώπορτες. Μυστική αλληλογραφία και έτσι. Περνάει κάποιος, αφήνει ένα ραβασάκι, και ο ενδιαφερόμενος το βλέπει. Αυτά προς το παρόν...

Υπάρχει Θεός...

SuP3RIKISΝέο Μέλος
21/02/2005, 02:06:32
Dreamwind pare til aurio ....dil simera na pame mia tsarka meta ti douleia sto "spiti" k meta Lampraki gia pio polla kapakia
DreamwindΝέο Μέλος
21/02/2005, 03:11:36
Και πες οτι τα βρισκουμε και τα βγαζουμε και φωτο... Τι να λέει? Δεν βλεπω να βγαινει ακρη. να τα βάλουμε στο χάρτη όπως έκανε ο βεμπος? Αφου κ αυτος τα παρατησε στο τέλος. Αμα βρούμε κάνα μόρτικο καπάκι ωραίο, να το πάρουμε και να φυλάξουμε σκοπιά να δούμε τι θα γίνει λέω. Ανέβηκαμε πάνω με τον αδερφό μου πριν λίγο. Δεν μας σήκωνε το μέρος. Τον Γιώργο τον έπιασε πανικός "πάμε να φύγουμε", σαν το σημερινό σου.

Υπάρχει Θεός...

22/02/2005, 09:37:04
quote:
Ένας άλλος "ψάχτης" που μίλαγα το μεσημέρι λέει οτι μπορεί και να είναι κάτι σαν τα κουτιά για τα γράμματα που έχουμε στις εξώπορτες. Μυστική αλληλογραφία και έτσι. Περνάει κάποιος, αφήνει ένα ραβασάκι, και ο ενδιαφερόμενος το βλέπει.

Mμμμ... πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ ρεαλιστική η θεωρία του φίλου σου

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
SuP3RIKISΝέο Μέλος
22/02/2005, 17:40:29
Dreamwind gia na se boithisw...auta ta kapakia paizoun to rolo tou Kontorebuthouli....ta psixoulakia gia na mi xasw tin epistrofh.....paizei photo polu apokaluptiki se liges meres tha tin exw......
Mr_22_podoiΝέο Μέλος
25/02/2005, 09:27:11
HELLO... SE OLOUS....DIAVAZO POLI KAIRO TA THEMATA,... ENDIAFERODA OLA, ALLA EINAI TO PROTO MOU SXOLIO,KALWS SAS VRIKA LOIPON.

AN SAS ELEGAN PRIN ENA XRONO...OTI YPIRXE KAPOIOS O OPOIOS ITAN IPAXIOMATIKOS TIS ASTINOMIAS,KATAZITOUMENOS TIS INTERPOL,PROMITHEUTIS TIS ELLINIKIS ASTINOMIAS,KALOGEROS,ORTHODOXOS IEREAS,KATHOLIKOS IEREAS,ORGANOTIS PROPAGANDISTIKIS EKSTRATIAS ENADION IPOPSIFIOU PATRIARXI IEROSOLIMON,BODYGUARD.....KLP KLP ...THA TO PISTEUATE?????? OXI! O PERI OU O LOGOS KYRIOS VAVILIS...EINAI TO PROSOPO POU ENSARKONEI OLA TA PARAPANO EIS SARKAN MIAN....LOIPON....GIATI NA MIN ISXYEI ESTO KAI KATI APO OLA AUTA POU LEGODAI GIA TA KAPAKIA?

THA MOU PEITE...KAI POIO ISXYEI APO OLA POU LEGODAI?POSA KAI POIA?...APLA MOU DIMIOURGITHIKE I APORIA KAI ANAROTIEME MAZI SAS

Y.G.
EXO KAI ALLA SXOLIAKIA...ALLA MIN SAS TA VALO MAZEMENA...DEN XANOMASTE.

KAI NA THIMASTE
"KATHE NOMISMA EXEI DIO OPSEIS,ALLA MIA AXIA!!!!!"

25/02/2005, 17:47:09
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ 5-ΑΚΤΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 5-ΑΛΦΑ....(ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ)

ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ 5-Α ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ 5-ΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΜΕΝΟ....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 5-ΑΚΤΙΝΑ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ 5-ΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΩΣ ΣΗΜΑ ΠΩΣ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

DreamwindΝέο Μέλος
26/02/2005, 01:31:55
quote:

EXO KAI ALLA SXOLIAKIA...ALLA MIN SAS TA VALO MAZEMENA...DEN XANOMASTE.

Να τα ρίξεις τα σχολιάκια σου "προικισμένε" νέε για να ρέει το σύστημα....

SuP3RIKI, άντε man, που είναι η φωτό??? Μας βάζεις φωτιά και φευγεις...

Υπάρχει Θεός...

Mr_22_pontoiΝέο Μέλος
26/02/2005, 05:16:24

καπακι κατσαρολας για την σιωνιστρια νοικοκυρα.

λετε αυτο το σετακι(καπακι και βουρτσα να ειναι ειναι παγανιστικα?)

κυκλοφορουν και σε αλλα σχεδια

φανερα μασωνικο καπακι τουαλετας!

καπακι που εκδηλα απεικονιζει τοπιο ελληνικου νησιου.μηπως καποιοι μας εχουν χεσ... ???

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΕΨΑΝ....

mpatsokΝέο Μέλος
26/02/2005, 06:46:24
Βαλε παλι τη φατσα σου στο φορουμ...μπορει να την δουν οι σιονιστες και να την κοπανησουν!αχχααχχαχαχααχ
την αλλη φορα βαλε και φωτος απο τη παιδικη σου ηλικια..

Edited by - mpatsok on 26/02/2005 06:48:31

26/02/2005, 11:03:43
Εεεε...22 πόντοι μ****α δεν είναι και λίγο πράγμα

Το ότι θα μπλέκανε τις κατσαρόλες με τους σιωνιστές και τα καπάκια της τουαλέτας με τους μασώνους δεν το περίμενα ποτέ...

SuP3RIKIS καλώς όρισες...
Αναμένουμε εναγωνιωδώς τη φωτογραφία...

"H Γνώση είναι δύναμη...1234"
_pRiMiTiVe_Νέο Μέλος
28/02/2005, 00:09:27
to 8ema me ta kapakia stin a8hna enw stin arxi moy fanhke kapws geloio to gegonos omws oti sunantisa k egw ena tetoio kapaki (oxi megalwn diastasewn) me ekane na ana8ewrisw tis apopseis moy kai zhtw sugnwmh gi auto poy pisteua arxika..sas parakalw peite moy pws mporw na balw mia ph0t0 sto p0st moy gia na p0starw to kapaki to opoio eida kai fwtografhsa.. euxaristw ek ton proteron

eimoun o disaster, me anagkasate na mpainw primitive kai twra _primitive_.opws k na exei eimai pali edw :))))) miSSeD me?!? :) anaferomai stous palioterous toy f0rum poy sigoura 8a 8ymountai ton pappous_manowar k emena:)

DERTAROTHΝέο Μέλος
28/02/2005, 02:07:49
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΨΑΞΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ. ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΒΡΙΚΑ ΚΑΜΟΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΡΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΟΧΤΑΓΡΑΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ
'Κ'ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

7

_pRiMiTiVe_Νέο Μέλος
28/02/2005, 14:43:47

auto to brhka stin odo FULHS!Xaxa ma ntaks ti na pw to lete monoi sas ta shkwsate dne eidate tpt ktl...twra dhladh to endexomeno na einai to logotupo kapoias palias etairias poy eftiaxne auta ta kapakia den mporese na to skeftei kanena myalo???? as mhn psaxnoume pragmata ta opoia exoun logiki eksighsh kai malista toso aplh.Thankz kai s0rry an kapoios prosblh8hke :D

eimoun o disaster, me anagkasate na mpainw primitive kai twra _primitive_.opws k na exei eimai pali edw :))))) miSSeD me?!? :) anaferomai stous palioterous toy f0rum poy sigoura 8a 8ymountai ton pappous_manowar k emena:)

_pRiMiTiVe_Νέο Μέλος
28/02/2005, 14:45:23
den bghke h ph0t0 den kserw ti paizei opote parte to link na pate na tin deite okz?:D http://briefcase.pathfinder.gr/file/_primitive_/29173/391190/kapaki.jpg
apo 8ema virus k istories mhn fovaste den exei tpt tetoio h url oute to arxeio :D