- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Oχι αλλα μπορώ να κάνω πράγματα που δεν φαντάζεσαι.
xm... how very interesting.... για analyze that pls.... (επαναλαμβάνομαι τελευταία
)
επίσης, αυτό το μαγαζάκι του τρόμου γιατί νομίζω ότι σας πέφτει λίγο μεγάλο?
μήπως να ψάξετε για βοήθεια από μέσα?
που είναι κι αυτό το παιδί ο pixeldream να μας πει τι μπορεί να γίνει ![]()
άλλος για την βάρκα μας?
Galadriel

in God we trust
quote:
άλλος για την βάρκα μας?
Ε, πόσοι θα μαζευτούμε, βρέ?
Αυτό δεν θα είναι βάρκα, θα είναι ο Τιτανικός πιά! ![]()
![]()

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Αυτό δεν θα είναι βάρκα, θα είναι ο Τιτανικός πιά!
λες στο τέλος με το μπαμπάκι να σφαχτούμε? ![]()
![]()
Galadriel

in God we trust
quote:
Κυρίες και κύριοιΑφού διάβασα το θέμα και τις 4 σελ. παρακαλώ !
Έχω να σας πως ότι έχετε αποτύχει πριν καν ξεκινήσετε .
‘όπως γνωρίζετε την τέχνη του κλέφτη εμείς οι νότιοι την εξασκούμε από αρχαιοτάτων χρόνων , είναι κάτι που περνάει από πατέρα σε υιό και δεν ξεχνιέται ποτέ.Επειδή σας συμπάθησα θα σας δώσω μερικές συμβουλές που μου τις είπε κι εμένα ο πατέρας μου!
Τις οποίες τις εφαρμόζουμε οικογενειακός χρόνια τώρα και δεν πέσαμε ποτέ έξω.1) Εντοπίζετε ο στόχος.
2) Παρακολουθείτε ο στόχος.
3) Σχεδιάζετε με χαρτί και μολύβι την θέση του κάθε ενός από τους συμμετέχοντες.
4) Ο αρχηγός μοιράζει τους ρόλους στον κάθε ένα .
5) Ο αρχηγός εξετάζει εναλλακτικό σενάριο διαφυγής σε περίπτωση που στραβώσει η δουλειά.- στην περίπτωση σας να έχετε έτοιμα 5-6 καλού κακού.
6) Ο αρχηγός είναι υπεύθυνος για την αποθήκευση της λείας .
7) Τα κέρδη από την λεία δεν δίνονται στους συμμετέχοντες νωρίτερα από 1 χρόνο. Διότι θα καρφωθείτε αν από την μιζέρια ξαφνικά γίνεται χλιδάτοι.
8) Απαγορεύονται οι διάλογοι στα τηλέφωνα.
9) Ότι έχετε να πείτε θα το στέλνετε στα σανσκριτικά στο φόρουμ «χαμένοι στην μετάφραση» και θα το μεταφράζει ο κάθε ένας όπως θέλει.
10) Όταν ακούσετε από μακρυά τον χαρακτηριστικό ήχο ιου, ιου δεν τρέχουμε , αλλά πετάμε.
11) Αν ακούτε το ιου, ιου, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε ένα μπλέ φωτάκι, είναι αργά για δάκρια Στέλλα, απλά κάνεις τον σταυρό σου και λες προσδοκώ ανάσταση νεκρών αμήν.
12) Αν δεν έχετε σκοπό να εφαρμόσετε τις συμβουλές μου , παρακαλώ οι καπνίζοντες να μου στείλουν με μέηλ την μάρκα με τα τσιγάρα που επιθυμούν να καπνίζουν όταν θα τραγουδάν στο κελί 33…
13) Καλό θα ήταν και τις συμβουλές μου να εφαρμόσετε να μου πείτε τι μάρκα καπνίζετε για παν ενδεχόμενο.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Υπογραφή: Κ .ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
μαλιστα,εγω καπνιζω Davidoff μαυρο.αριστοκρατικο τσιγαρο παρακαλω.σε ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες,και αν και βορειος παραδεχομαι την ικανοτητα σας στις ληστειες![]()
quote:
Oχι αλλα μπορώ να κάνω πράγματα που δεν φαντάζεσαι
μμμμμμ,δεν ξερω πως πρεπει να το παρω αυτο...εννοεις μαγικα?
μερικα απλα τα ξερω και εγω,οταν εκανα απαγωγες γιοα σατανιστικες τελετες.φυσικα δεν συμμετειχα αλλα με εβαζαν να καθομαι στην ακρη και να παρακολουθω αν ηθελα.
παντως οπως και να εχει με δυσκολευουν τα λογια σου,υπερβολικα λακωνικος εισαι και δεν ξερω τα κινητρα σου για αυτη την ληστεια...?
quote:
xm... how very interesting.... για analyze that pls.... (επαναλαμβάνομαι τελευταία )
επίσης, αυτό το μαγαζάκι του τρόμου γιατί νομίζω ότι σας πέφτει λίγο μεγάλο?
μήπως να ψάξετε για βοήθεια από μέσα?
που είναι κι αυτό το παιδί ο pixeldream να μας πει τι μπορεί να γίνειάλλος για την βάρκα μας?
Galadriel
ε ι ε ι τι το περασαμε ? πρωτο μυνημα και λες και "αλλος για την βαρκα" ? εγω ειμια αυτος που αποφασιζω ποιος μπαινει και ποιος οχι κυρια μου!
πλακα σου κανω εσυ μπορεις να περασεις ελευθερα.θα ειναι τιμη να συνεργαστω με την περιβοητη galandriel.
λοιπον ως τωρα εχουμε
deghar adhark{ηγετης}
Mantis{βοηθος ηγετη}
Dying Incubus{ο "καλος" ληστης}
nst{βοηθος του "καλου" ληστη}
galadriel{νεο μελος}{δεν εχει οριστει ακομα}
noel{μαλλον θα μπει}{θα δουμε}

quote:
λοιπον ως τωρα εχουμεdeghar adhark{ηγετης}
Mantis{βοηθος ηγετη}
Dying Incubus{ο "καλος" ληστης}
nst{βοηθος του "καλου" ληστη}
galadriel{νεο μελος}{δεν εχει οριστει ακομα}
noel{μαλλον θα μπει}{θα δουμε}
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟ...
THE NAME IS RIZITIS
ΥΓ. ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΛΗΣΤΗ , ΚΑΚΟ ΛΗΣΤΗ, Ο ΑΣΧΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ;
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
...θα έχουμε βοήθεια από μέσα...![]()
...το "βοηθός" κράτα το για τον εαυτό σου... προς το παρόν η δουλειά είναι δική μου... άρα εγώ έχω το μαχαίρι...
κλεπταποδόχο δεν θα χρειαστούμε...(sorry riziti, αλλά μην ξεχάσεις την μάρκα των τσιγάρων μου
) για λεφτά ήδη ξεπλυμένα μιλάμε, όχι για ξύστρες και μολύβια... έξυπνα άτομα θέλουμε και η μόνη που κατάλαβε για τι πράγμα μιλάω είναι η galadriel...
ααα... όσοι μοιάζουν με σχολιαρόπαιδα δεν θα παίξουν μαζί μας... χρειάζεται να έχεις το κατάλληλο ύφος για να μπείς στο μαγαζάκι του βουνού...![]()
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
quote:
έξυπνα άτομα θέλουμε
...θα έχουμε βοήθεια από μέσα...
ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ
quote:
και η μόνη που κατάλαβε για τι πράγμα μιλάω είναι...
ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ...
quote:
ααα... όσοι μοιάζουν με σχολιαρόπαιδα δεν θα παίξουν μαζί μας... χρειάζεται να έχεις το κατάλληλο ύφος για να μπείς στο μαγαζάκι του βουνΤού...
ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ![]()
quote:
...(sorry riziti, αλλά μην ξεχάσεις την μάρκα των τσιγάρων μου
Ο ΡΙΖΙΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΠΟΤΕ.
ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΚ!
ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ... ![]()
![]()
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
quote:
...θα έχουμε βοήθεια από μέσα...
παντα θα εχουμε
quote:
...το "βοηθός" κράτα το για τον εαυτό σου... προς το παρόν η δουλειά είναι δική μου... άρα εγώ έχω το μαχαίρι...
make my day
quote:
ααα... όσοι μοιάζουν με σχολιαρόπαιδα δεν θα παίξουν μαζί μας... χρειάζεται να έχεις το κατάλληλο ύφος για να μπείς στο μαγαζάκι του βουνού...
το υφος μου βρισκεται στην τσεπη,μιλαει μονο μια φορα,και μετα ολοι το εκτιμουν.
quote:
... έξυπνα άτομα θέλουμε και η μόνη που κατάλαβε για τι πράγμα μιλάω είναι η galadriel...
δεν νομιζω να το....."καταλαβε"

Μερικά πράγματα δεν γίνεται να τα κάνεις μόνος σου, ένα από αυτά είναι και το σεξ
Edited by - _ on 07/09/2005 02:41:55
quote:
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
θα του ελεγα να συνεργαστει....αλλα...![]()
quote:
ΧΕ,ΧΕ,ΧΕ!
ΥΓ. ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΛΑΒΙΚΟ ΥΦΟΣ , ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΗΤΕ---
μα δεν θα παμε ολοι μαζι την ιδια στιγμη.
quote:
γιατί όταν ξέρεις να διαλέγεις τους ικανότερους δεν θα έχεις προβλήματα
μπορει ομως και να εχεις,ακριβως γιατι ο αλλος ειναι ικανος

santaclaws is coming tonight
ούτε άτιτλη είμαι ούτε αβάπτιστη! ![]()
θα χρειαστείτε σίγουρα Θεϊκή βοήθεια και ως τέτοια να με υπολογίζετε ![]()
κατά τ'άλλα... τα "κουλά" περί "κατάλαβε" δήθεν κι όχι, να μην τα ξανακούσω... ορίστε μας ! πήρατε και θάρρος! ![]()
Galadriel

in God we trust
Φίλτατε riziti βλέπω ότι έπιασες το νόημα... πολύ ενδιαφέρον... θα σε χρειαστώ στην ομάδα... για τις αναγνωριστικές προσεγγίσεις... δεν μπορώ να το κάνω εγώ... είμαι γνωστή φυσιογνωμία στο Μαγαζάκι Πάνω στο βουνό...![]()
Deghar άμα το ύφος το έχεις στην τσέπη σου, τότε μπορεί να είναι 3 πράγματα... τα δύο συνοψίζονται στην all time clasic ατάκα, "is it a gun or you' re happy to see me?", και το τρίτο είναι ένα γεμάτο πορτοφόλι... αλλά ούτε ένα από τα 3 θα σε βοηθήσει στη δουλειά αυτή...![]()
Πρέπει να έχεις το κατάλληλο ύφος που συνοδεύει κοστούμι ιταλικού οίκου μόδας και φορολογική δήλωση με μπόλικα αραδιασμένα μηδενικά πίσω από μονό ή ζυγό νούμερο...![]()
quote:quote:
make my day
...έχω και το καρπούζι... λέει η παροιμία παρακάτω...
Αφού το σχέδιο είναι δικό μου και ο άνθρωπος που θα κάνει την δουλειά από μέσα είναι δικός μου, τότε δεν το παίζω αρχηγός... Είμαι!![]()
Καλώς τον Παύλα... δεν είναι ακριβώς τράπεζα... μαζεύει χρήμα, αλλά δεν "μοιράζει" κάρτες και βιβλιάρια αναλύψεων... για την ακρίβεια μόνο "καταθέσεις" κάνεις εκεί... οι "αναλύψεις" είναι σπάνιο φαινόμενο...
In G...aladriel we trust... να πιλοτάρει το ελικόπτερο της διαφυγής...![]()
.
.
.
@rwen the Guardian...

Είμαι ζενίθ, είμαι ναδίρ
Ανάβω γίνομαι πυρσός
Πνίγω το ψέμα μες στο φως
όχι που θα σας κάνω και τον οδηγό.....
κοίτα τελικά που ως συνήθως ακόμα και στις προβλέψεις είμαι καλή
πως το πα?
α ναι!
quote:
λες στο τέλος με το μπαμπάκι να σφαχτούμε?
G.aladriel

in God we trust
αργησα να μπω σημερα,με καθυστερησαν κατι ενοχλητικοι τυποι.
τελος παντων,εδω ειμαι
quote:
θα χρειαστείτε σίγουρα Θεϊκή βοήθεια και ως τέτοια να με υπολογίζετε
δηλαδη εννοεις,οτι ξερεις μαγικα και οτι εισαι ο θεος?![]()
quote:
κατά τ'άλλα... τα "κουλά" περί "κατάλαβε" δήθεν κι όχι, να μην τα ξανακούσω... ορίστε μας ! πήρατε και θάρρος!
παιρνω μονο οτι μπορω να παρω.
quote:
Φίλτατε riziti βλέπω ότι έπιασες το νόημα... πολύ ενδιαφέρον... θα σε χρειαστώ στην ομάδα... για τις αναγνωριστικές προσεγγίσεις... δεν μπορώ να το κάνω εγώ... είμαι γνωστή φυσιογνωμία στο Μαγαζάκι Πάνω στο βουνό...
δηλαδη εννοεις οτι υπαρχει καποιο νοημα που δεν εχω πιασει,ε πεστε μου να ξερω.καλα και αφου σε ξερουν πως θα μπεις μεσα? που ειναι αυτο το μαγαζι?
quote:
Πρέπει να έχεις το κατάλληλο ύφος που συνοδεύει κοστούμι ιταλικού οίκου μόδας και φορολογική δήλωση με μπόλικα αραδιασμένα μηδενικά πίσω από μονό ή ζυγό νούμερο...
δηλαδη εννοεις,οτι πρεπει καποιος να εχει πολυ χρημα για να μπει.μα πριν μου ελεγες αλλα.καλα,τι ειναι αυτο το μαγαζακι πανω στο βουνο? θα μου στειλεται κανα μειλ?
η κανουμε δουλεια η δεν κανουμε
quote:
Αφού το σχέδιο είναι δικό μου και ο άνθρωπος που θα κάνει την δουλειά από μέσα είναι δικός μου, τότε δεν το παίζω αρχηγός... Είμαι!
δηλαδη εννοεις οτι εχει παει και παλαιοτερα εχεις κανει φιλιες και τωρα θα τους προδωσεις? νομιζω οτιδεν χρειαζεσαι ουτε ατομα,ουτε χρημα ουτε τιποτα.το μονο που χρειαζεται...ειναι να πας και να τους σκοτωσεις ολους.
μπορεις να το κανεις?
quote:
κοίτα τελικά που ως συνήθως ακόμα και στις προβλέψεις είμαι καλή
δηλαδη μπορεις να κανεις μια προβλεψη για εμενα?
πλιζ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μαγαζακι το γνωστο
πριν καποια χρονια ειχε δοκιμασει και ο βουτσας να κλεψει το μαγαζακι αλλα δεν τα καταφερε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
quote:
βουνο η παρνηθα
μαγαζακι το γνωστο
πριν καποια χρονια ειχε δοκιμασει και ο βουτσας να κλεψει το μαγαζακι αλλα δεν τα καταφερε
δεν καταλαβαινω τιποτα απο αυτα gigeni ουτε ξερω κατα ποσο ειναι μεταφορικα η οχι.
μαγαζι στην παρνηθα? τι πουλαει?
μπορει καποιος να γινει να μου πει ακριβως Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ τι παιζει?
στειλτε μειλ αν δεν θελετε εδω

quote:
Φίλτατε riziti βλέπω ότι έπιασες το νόημα... πολύ ενδιαφέρον... θα σε χρειαστώ στην ομάδα... για τις αναγνωριστικές προσεγγίσεις... δεν μπορώ να το κάνω εγώ... είμαι γνωστή φυσιογνωμία στο Μαγαζάκι Πάνω στο βουνό...
ΑΓΑΠΗΤΗ Mantis ![]()
ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ... ![]()
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΡΙΑΣΤΕΙΣ , ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΛΙΓΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΡΙΞΕΣ ΜΙΑ ΧΙΛΟΠΙΤΑ ΠΡΩΤΗ!
ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΡΙΑΖΕΣΤΕ!!! ![]()
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΟΥ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ , ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΡΩΓΩ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ, ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΟΤΙΡΙ, ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.![]()
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΠΙΟ ΤΙΝΕΗΝΤΖΕΡ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.![]()
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΨΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.![]()
ΥΓ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΤΖΑΚ!!!![]()
`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Edited by - rizitis on 08/09/2005 12:55:11
να σοβαρευτουμε κυριοι; λεω εγω, τωρα....
ασε που τυχαινει να εχω γνωστους που εργαζονται εκει... αν μιλαμε για το καζινο παντα...
οχι οτι θα με χαλαγε να τους δω αφραγκους... να βοηθησω κι ολλας αν θελετε... αλλα ξεφυγαμε του θεματος οπως ειπα και με τον ντεγκαρ μεσω μειλ.... το χασαμε!!!