- Esotericoσταυρόλεξα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ε, λοιπον θελησα να λυσω τα σταυρολεξα που παραθετεις μα οι εικονες που εχεις στα ποστ αναφερουν την διαδρομη ως τον υπολογιστη σου...
αν θες στειλε μου τες σε μειλ /η στειλε τις στον αντμιν να τις τοποθετησει αναλογα...
waiting ...
-Ερμουλη χαθηκες....τι ετοιμαζει παλι ο τρισμεγιστη αφεντια σου..
-
![]()

quote:
Ερμουλη χαθηκες....τι ετοιμαζει παλι ο τρισμεγιστη αφεντια σου..
Θα σε απογητεύσω. Η... αφεντιά μου, τυραννιέται από τους "αφέντες της ύλης" (εργασία, υποχρεώσεις) και "γονάτισε" προσωρινά.
Έχω γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη, να μου φέρει ένα δώρο, ένα πακέτο με συμπυκνωμένο... ελεύθερο χρόνο.
Ελπίζω να μου φέρει το δώρο γιατί θα πάψω να πιστεύω ότι υπάρχει Αη Βασίλης. Και έτσι όπως πάει μάλλον μαζί με τον Αη Βασίλη, θα πάψω να πιστεύω ότι υπάρχει και ελεύθερος χρόνος !!!

..θα 'ναι μαλλον μετα απο mac-γευμα στο.. fast-food...
(
θελεις να σ' "εξατμισω" για λιγο...
να μπεις σε ..χρονικο κενο;![]()
![]()
δωρακι ζητα του κατι αλλο ...οχι αναλλωσιμο....(οπως ο χρονος
)
![]()
![]()

quote:
θελεις να σ' "εξατμισω" για λιγο...
να μπεις σε ..χρονικο κενο;
Μμμμμ... ακούγεται καλό αυτό !!! ![]()
![]()
![]()
Θα πονέσω;;; ![]()
![]()
![]()

Γνωρίζω ότι σας λείπει ο ελεύθερος χρόνος σεβαστέ Tρισμέγιστε, εμένα τώρα τελευταία
μου λείπουν οι ενδιαφέρουσες προκλήσεις-όταν ευκαιρήσετε, θα με βοηθήσετε;
!@#$%^(κόλλημα: έτσι γράφετε το "ευκαιρήσετε";)
Παρακαλώ..... ένα σταυρόλεξοοοοοοοο!!!!!!!! ![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Ευχαριστώ Valnta που δίνεις την ευ-καιρία να απαντήσω!
ΝΑ! Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ!![]()
quote:
(κόλλημα: έτσι γράφετε το "ευκαιρήσετε";)
NAI!
(
)

αλλά να μου επιτρέψεις να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου
(αυτό το "κλιδόστε το" δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου)
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
ΚΛΙΔΟΣΕΣ!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Συνέχεια βρίσκετε λόγους για να πειράζεστε μεταξύ σας.![]()
Τι συμβαίνει; ![]()
Εχέμβροτε πρόσεχε είμαι παλαιών αρχών... μπαμπάς, να το έχεις υπόψη σου.
Λοιπόν.. λουλούδια, σοκολατάκια, ξυρισμένος και στο σπίτι μου γιατί αλλιώς Ευχή δεν δίνω. Άιντε σε συμπαθώ μπαγάσα.
Λοιπόν ας αφήσω την πλάκα, μη με πιστέψει κάποιος και σας παρεξηγήσει
Valnta κορούλα μου, καταρχήν το τελευταίο σταυρόλεξό μου δεν το έλυσες. Το ξέχασες;;;;;
Άιντε ας κάνω κουράγιο μπας και καταφέρω να βρω διάθεση και χρόνο να σου ετοιμάσω ένα esotericoσταυρολεξάκι.
Δεν θα το δώσω όμως τώρα.
Θα στο φυλάω για την... προίκα σου ![]()
![]()
![]()

quote:
Θα στο φυλάω για την... προίκα σου
Γεια σου πατέρα κουβαρντά!!! Γεια σου πατέρα άρχοντα!!!! Mε συγκινείς βαθύτατα! Mα όλο σου το βιος το δίνεις στο παιδί σου; Tίποτα δεν κρατάς για σένα; Tίποτα για τα γεράματα; Aυτός είναι πατέρας!!!! Aν κ δεν έπρεπε να κάνεις τέτοια ανακοίνωση. Tο mail μου έχει γεμίσει μηνύματα από υποψήφιους γαμπρούς (οι περισσότεροι είναι κάποιοι Mac κάτι που δεν θέλουν να μπερδέψουν λέει το αίμα τους, εγώ δεν κατάλαβα, αλλά δεν πειράζει...)
E, ρε γλέντια που θα κάνουμε στο γάμο!!! Θα μου σφάξεις κ μισό κοτόπουλο! (το άλλο μισό σε βαθιά κατάψυξη, να το βγάλουμε να φάει ο κόσμος άμα θα κάνω αγόρι).
Πήρα κ τη μάνα τηλέφωνο αλλά δεν ήταν σπίτι, μου'πε η θειά η Mαριγώ ότι πήγε στην εκκλησιά να πάρει αντίδωρο να φάτε το μεσημέρι. Aχ, πως μου λείψανε αυτά!!! Σ'αφήνω τώρα σεβαστέ κ πολυαγαπημένε μου πατέρα. Πάω να πάρω κείνα τ'αμυγδαλωτά που περισσέψαν από το γάμο της Kατίγκως (το τέταρτο έκανε η Kατίγκω, ε;;; Nα μας ζήσει!!) να τρατάρω τον κόσμο...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου