ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΓΑΠΗ-μηπως πισω απο την λεξη κρυβουμε εμεις οι ανδρες ΜΟΝΟ την ερωτικη μας επιθυμια;;; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/06/2011, 13:19:31
quote:
chess
Gianipseftis εξηγησε μας τι εννοεις λεγοντας "παπαδιστικη θεωρια του "ροζ""...Εννοεις οτι η θεωρια της αλληλοσυμπληρωσης(ασπρο+κοκκινο=ροζ???) που αναφερθηκε προηγουμενως δεν υφισταται κ οτι στην ουσια υποθαλπτει την ανισοτητα των φυλων?

Ναι φίλε μου. Αυτό ακριβώς πιστεύω.
Η νοοτροπία αυτή υποθάλπει και παγιώνει την σχέση αφέντη-δούλας.
Η αλληλοσυμπλήρωση των αντιθέτων τάσεων, είναι η βάση δικαιολόγησης του διαχωρισμού των δραστηριοτήτων, άντρα - γυναίκας.
Η γυναίκα στο σπίτι (στο νοικοκυριό) ο άντρας στα εκτός σπιτιού.

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο κατεβατό πάνω σε αυτό το θέμα, και να το τεκμηριώσω πολλαπλώς, αλλά δεν έχει νόημα ποια.

quote:
Narkissa

Κατα δεύτερον, διάβασα τη συνέχεια της συζήτησης, αλλά δεν καταλαβαίνω... Τι θα μπορούσα να σχολιάσω/αντλήσω από αυτήν...? Το πόσα πόδια έχεις? Ή μήπως να μαλώσω τον Ζιπ που δεν σου απάντησε "σοβαρά"?

Από πότε η ύβρις ως απάντηση, μετονομάζεται σε “ασόβαρη” ?

Συνεχίζω να διακρίνω προκατάληψη, και έλλειψη καλής προαίρεσης .
Πέραν αυτών
ΟΥΔΕΝ

10/06/2011, 13:38:47
....λυπήθηκε ο Θεός το χορτάρι γι'αυτό -και μόνο γι'αυτό- δεν σε έκανε Μοσχάρι...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
10/06/2011, 13:54:05
Εαρινό σκουπίδι,τσίμπα ένα αρ@#$%....!

10/06/2011, 14:07:05
quote:

Εαρινό σκουπίδι,τσίμπα ένα αρ@#$%....!

Καλά ρε Άλεξ...εσύ τι έπαθες πάλι???
Τελικά έχεις κόλλημα μαζί μου ως φαίνεται...

Εγώ απευθύνθηκα εδώ...

"quote:
--------------------------------------------------------------------------------

ήταν πολύ μεγάλη ΔΙΚΗ ΜΟΥ "γκέλα" να αφεθώ σε τέτοιου είδους συναισθηματικές εκτροπές...

--------------------------------------------------------------------------------

Αφου σε τρωει ο κωλαρακος σου μωρη,γιατι να μην τον ξυσεις;

*Έχεις χάσει κάθε έλεγχο έχω την αίσθηση Άλεξ...κάτι είπαμε και δεν το τηρείς...

Edited by - Εαρινός on 10/06/2011 14:08:50

Edited by - Εαρινός on 10/06/2011 14:10:37

10/06/2011, 14:10:29
quote:

quote:
Narkissa

Κατα δεύτερον, διάβασα τη συνέχεια της συζήτησης, αλλά δεν καταλαβαίνω... Τι θα μπορούσα να σχολιάσω/αντλήσω από αυτήν...? Το πόσα πόδια έχεις? Ή μήπως να μαλώσω τον Ζιπ που δεν σου απάντησε "σοβαρά"?

Πέραν αυτών
ΟΥΔΕΝ

Εγώ πάλι διακρίνω είτε αδυναμία είτε έλλειψη θέλησης να απαντήσεις σε μια ερώτηση που σου έχω παραθέσει ήδη δύο φορές. Δεν γίνεται έτσι διάλογος, δυστυχώς. Άστο.

10/06/2011, 14:14:25
Παιδιά υπάρχει μια ταινία το Dogville που έχει πολύ ενδιαφέρον. Σας προτείνω να τη δείτε...

Πάντως, αν μη τι άλλο, γνωριστήκαμε όλοι λίγο καλύτερα, έτσι δεν είναι βρε παιδιά;

10/06/2011, 14:15:02
Λογικό δεν είναι να μπερδευτώ?Αφού μαζί μιλούσαμε και δεν έκανες quote για να δώ σε ποιόν απευθύνεσαι,και υπέθεσα το προφανές.Αυτή είναι η τελευταία φορά που σου απευθύνω τον λόγο.Κάνε και εσύ το ίδιο.
10/06/2011, 14:19:53
quote:

quote:

quote:
Narkissa

Πέραν αυτών
ΟΥΔΕΝ

Εγώ πάλι διακρίνω είτε αδυναμία είτε έλλειψη θέλησης να απαντήσεις σε μια ερώτηση που σου έχω παραθέσει ήδη δύο φορές. Δεν γίνεται έτσι διάλογος, δυστυχώς. Άστο.

Αυτό ακριβώς επεσήμανα και εγώ, και γιαυτό το λόγο εγκατέλειψα ήδη το θέμα.

10/06/2011, 14:28:12
quote:

Λογικό δεν είναι να μπερδευτώ?Αφού μαζί μιλούσαμε και δεν έκανες quote για να δώ σε ποιόν απευθύνεσαι,και υπέθεσα το προφανές.Αυτή είναι η τελευταία φορά που σου απευθύνω τον λόγο.Κάνε και εσύ το ίδιο.

Ζήτα και συγγνώμη όμως...κάν'το σωστά...

chessΜέλος
10/06/2011, 14:39:56
quote:

quote:

[quote] chess
Gianipseftis εξηγησε μας τι εννοεις λεγοντας "παπαδιστικη θεωρια του "ροζ""...Εννοεις οτι η θεωρια της αλληλοσυμπληρωσης(ασπρο+κοκκινο=ροζ???) που αναφερθηκε προηγουμενως δεν υφισταται κ οτι στην ουσια υποθαλπτει την ανισοτητα των φυλων?

Ναι φίλε μου. Αυτό ακριβώς πιστεύω.
Η νοοτροπία αυτή υποθάλπει και παγιώνει την σχέση αφέντη-δούλας.
Η αλληλοσυμπλήρωση των αντιθέτων τάσεων, είναι η βάση δικαιολόγησης του διαχωρισμού των δραστηριοτήτων, άντρα - γυναίκας.
Η γυναίκα στο σπίτι (στο νοικοκυριό) ο άντρας στα εκτός σπιτιού.

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο κατεβατό πάνω σε αυτό το θέμα, και να το τεκμηριώσω πολλαπλώς, αλλά δεν έχει νόημα ποια.

Mα με το να με θεωρεις αντρα,ενδομυχα απαξιωνεις την γυναικεια φυση μου...

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ