- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ 10ΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΣΑ!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
<../..>
σε ευχαριστω:)
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Edited by - manos on 17/03/2004 00:08:15
<../..>
Τωρα το σωστο ειναι αυτό που θα κρίνεις εσύ απλά εγω σου διατύπωσα την αποψή μου....αν δεν σε ικανοποιεί κλειδωστε το και θα γράφω στο αλλο θεμα
φιλε μου,δεν ειμαι αρμοδιος να σε κρινω,ποσο μαλλον να κλειδωνω θεματα:)))))))))))))))))))))))
οχι δεν ειμαι εδω ουτε για να κρινω,ουτε για να εχω αρμοδιοτητες.
υπαρχουν ηδη δυο τοπικς ,στα οποια γινεται αναφορα ,θεωρησα απλα πως ειναι υπερβολικο να υπαρχει ,ενα ακομη:)
θεωρησε το ως συμβουλη και οχι σαν επιπληξη,ισως φταιω ,που δεν το εξεφρασα καλα.
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
quote:
αλησπέρα σε όλους κι όλες.Χθές και επίσημα η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε οτι ανακαλύφθηκε 10 ος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα.....................................................................................................................................
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 10ος πλανήτης έχει το μέγεθος του πλούτωνα και έχει τις ιδανικές συνθήκες για την ύπαρξη ζωής.............................
<../..>
Νομίζω φιλε μου οτι οι περίπου -200 βαθμοί θερμοκρασίας που έχει στην επιφάνεια του - γεματη από πάγους - μαλλον δεν ειναι οτι ιδανικοτερο για την ανάπτυξη ζωής... Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις.. υπομονή και θα δουμε ![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ : Για αποφυγή παρεξηγήσεων εγώ δεν ειμαι κυβερνητικός πράκτορας (της Ελλάδας) ![]()
![]()
![]()
![]()