ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ 10ΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΣΑ!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ 10ΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠ ΤΗΝ ΝΑΣΑ!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Athinaios5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
AthinaiosΝέο Μέλος
17/03/2004, 00:01:17
αλησπέρα σε όλους κι όλες.Χθές και επίσημα η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε οτι ανακαλύφθηκε 10 ος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα...Τελικά δεν ειναι επιστημονική φαντασία είχαν γραφτεί τόσα βιβλία κι αρχίζουν να επιβεβαιόνονται....Ο λόγος φίλοι μου που ανακοινώθηκε αυτό μόλις χθές είναι επειδή πλησιάζει η εποχή...Η εποχή που γράφουν οι Μάγιας ηδή ο πλανήτης αυτος θα αρχίσει να γίνεται ορατός απ την γη και με φωτεινότητα οσό αυτη της Αφροδίτης καταρχήν απ τον βόριο Ατλαντικό και σταδιακά απο παντού.Η σεΛήνη που τόσο καιρό λειτουργούσε σαν ε λόγω της τροχιάς του δεν θα συνεχίσει το εργο της γι αυτο και η ΝΑΣΑ εκτεθειμένη αποφάσισε να το αποκαλύψει....Και για να καταλάβετε δεν μπορεί να εχουν εντοπισει πλανήτες δισσεκατομυριων ετων μακριά απ την γη και να μην είχαν ενοπίσει πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.Τίποτα δεν τον εκρυβε απ τα τηλεσκόπια που είναι περιμετρικά απ την σελήνη απλά δεν ηθελαν....Ο πλανήτης που ευθύνεται για τους παγετώνες λόγω μαγνητικών επιδράσεων,ο πλανήτης που ευθύνεται για μεγάλες εκρήξεις ηφαιστείων και μεγάλους σεισμούς που αλλαξαν την μορφολογία της γης ξανακάνει την εμφανισή του απ το Σαββατο.Και θα επηρεασει απο εναν χρονο εως 10 χρονια με ευρος την μαγνητικότητα της γης.Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν κατι που κοροιδεύαν εχθές επαληθεύτικε.Ενώ ειναι τόσο σοβαρό θέμα τα δελτία ειδήσεων κανανε εχθές εκτενή αναφορα και σημερα τιποτα...οι εφημερίδεσ σήμερα το είχαν πρωτοσελιδο αλλα στα μικρά...και με μικρή ανάλυση.Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 10ος πλανήτης έχει το μέγεθος του πλούτωνα και έχει τις ιδανικές συνθήκες για την ύπαρξη ζωής..Απο βδομάδα θα προσπαθήσω να βρώ υλικό αφου θα είναι εμφανές και απ την γη ποια και να το παραθέσω...Και να ξέρετε οτι γράφω και σε παλιές μου αναφορές σε αλλα αρθρα είναι τεκμηριωμένα και δεν είναι βλακείες γι αυτο γράφω κατι και δεν μπαινω σε διαδικασίες απλα παρακολουθώ γι αυτο τα αρθρα μου κι οι εμφανίσεις μου στο σαιτ είναι ελάχιστες.απλα θεωρώ το σαιτ αξιοπιστο με τοσα μελη και πιστεύω οτι η αλήθεια πρέπει να λέγεται οτι κινδύνους και να εγκυμονεί γι αυτούς που την λένε...Στο σαιτ αυτό ειναι 2 μέλη που ανήκουν σε κάποια υπηρεσία κρατική και παρακολουθούν τα πάντα....δεν το ξέρω μόνο εγώ το ξέρουν κι αλλοι χρήστες του σαιτ...Αλλα δεν ειναι κακο αποδεικνύει οτι αυτά που λέμε χρήζουν σημασίας...

<../..>

17/03/2004, 00:04:41
Athinaios ,αν κοιταξεις στα τοπικ ,που βρισκονται ακριβως κατω απο το δικο σου,θα διαπιστωσεις,πως εχει γινει εκτενης αναφορα,θα σε παρακαλεσω να συνεχισεις εκει,εναποθετωντας το αρθρο σου

σε ευχαριστω:)

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 17/03/2004 00:08:15

AthinaiosΝέο Μέλος
17/03/2004, 00:20:23
Φίλε Μάνο το παρέθεσα και εκει που μου είπες το θέμα απλα θεωρησα σωστό οτι έπρεπε να ανοικτεί νεο θέμα διότι ο πλανήτης Χ σαν έννοια διέφερε και οτι είχε γραφτεί γι αυτόν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή.Βέβαια κι ο 10 οσ πλανήτης είναι σε γενικές γραμμες ο ίδιος που αναφέρεται αλλά ήθελα να το κάνω ποιο σαφές για αυτούς που θα διαβάσουν το θέμα γιατί αναφερομαι σε κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα χθές...σε κάτι τόσο σοβαρο...Τωρα το σωστο ειναι αυτό που θα κρίνεις εσύ απλά εγω σου διατύπωσα την αποψή μου....αν δεν σε ικανοποιεί κλειδωστε το και θα γράφω στο αλλο θεμα

<../..>

17/03/2004, 02:33:45
Athinaios :))))))))))))))))))

Τωρα το σωστο ειναι αυτό που θα κρίνεις εσύ απλά εγω σου διατύπωσα την αποψή μου....αν δεν σε ικανοποιεί κλειδωστε το και θα γράφω στο αλλο θεμα

φιλε μου,δεν ειμαι αρμοδιος να σε κρινω,ποσο μαλλον να κλειδωνω θεματα:)))))))))))))))))))))))

οχι δεν ειμαι εδω ουτε για να κρινω,ουτε για να εχω αρμοδιοτητες.

υπαρχουν ηδη δυο τοπικς ,στα οποια γινεται αναφορα ,θεωρησα απλα πως ειναι υπερβολικο να υπαρχει ,ενα ακομη:)

θεωρησε το ως συμβουλη και οχι σαν επιπληξη,ισως φταιω ,που δεν το εξεφρασα καλα.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

prometheasΜέλος
17/03/2004, 09:43:02
quote:

αλησπέρα σε όλους κι όλες.Χθές και επίσημα η ΝΑΣΑ ανακοίνωσε οτι ανακαλύφθηκε 10 ος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα.....................................................................................................................................
Αξίζει να σημειωθεί οτι ο 10ος πλανήτης έχει το μέγεθος του πλούτωνα και έχει τις ιδανικές συνθήκες για την ύπαρξη ζωής.............................
<../..>

Νομίζω φιλε μου οτι οι περίπου -200 βαθμοί θερμοκρασίας που έχει στην επιφάνεια του - γεματη από πάγους - μαλλον δεν ειναι οτι ιδανικοτερο για την ανάπτυξη ζωής... Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις.. υπομονή και θα δουμε

Υ.Γ : Για αποφυγή παρεξηγήσεων εγώ δεν ειμαι κυβερνητικός πράκτορας (της Ελλάδας)