ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κατι παραξενο στην Αθηνα του 1976 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Κατι παραξενο στην Αθηνα του 1976 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

yet5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
yetΝέο Μέλος
06/03/2005, 04:14:37
Αγαπητοι μου φιλοι καλως σας βρηκα!! Ειμαι νεος στο Φορουμ και επειδη κατα καιρους εχω αντιμετωπισει κατι καταστασεις που για εμενα ειναι ανεξηγητες, νομιζω οτι βρηκα τον καταληλο Χωρο που ισως καποιος μπορει να μου λυσει τις Αποριες μου.. Σημερα ειμαι 44 ετων και ζω εδω και 19 Χρονια στην Γερμανια.. θα ηθελα να σας μεταφερω στην δεκαετια του 70 στην Αθηνα.. Καποιο καλοκαιρινο Βραδυ του Αυγουστου 1976, στο παρκακι της Εκκλησιας του Αγιου Νικολαου στην Καισαριανη εκανα την καθιερωμενη μου συναντηση με τους φιλους μου.. Εκει ειδα για πρωτη φορα μια μικρη ξανθια κοπελα γυρω στα 15 , να ειναι καθισμενη σε ενα Πανγκακι και να ειναι περιτριγυρισμενη απο απο διαφορα αγορια μικροτερης της Ηλικιας. Τα αγορια αυτα λογο οτι ηταν Ξενη, (Ελληνογερμανιδα),και δεν μιλαγε καλα τα Ελληνικα την επειραζαν συνεχεια και της εκαναν ασεμνες Χειρονομιες.. Εγω την εσυμπαθησα αμεσως, την εβοηθησα και τους εδιωξα.. Μετα γνωριστηκαμε, την ελεγαν Αννα και περναγε τις Καλοκαιρινες διακοπες της σε συγγενικο της Σπιτι εκει..Το επομενο απογευμα ξανασυαντηθηκαμε και οταν βραδυασε πηγαμε σε ενα Παρκο στο Παγκρατι και εκει αγαλιαστηκαμε και φιλιθηκαμε παραφορα..Οπως και εκεινη, ημουν και εγω πολυ ευτυχισμενος (Η πρωτη μας εμπειρεια...) και αργα το Βραδυ αποχαιρετιστηκαμε και κανονισαμε Ραντεβου για το επομενο Πρωι.. Εγω πηγα για Υπνο στο σπιτι μου αλλα η Αννα δεν εφευγε απο το μυαλο μου.. Κοιμηθηκα αλλα στα μεσα της Νυχτας σηκωθηκα και αισθανθηκα οτι η Αννα ηταν μπροστα μου επανω στο Κρεβατι μου και την εβλεπα σαν μια Αχνη, σαν ομιχλη, κατι σαν καπνος, ασπρος.. Προσπαθησα να την ανγγιξω αλλα τα χερια μου διαπερνουσαν το σωμα της.. Της ελεγα ελα πιο κοντα αλλα ενω προσπαθουσε, μου απαντουσε ελα εσυ.. αλλα δεν μπορουσαμε να πιαστουμε!! Καποια στιγμη χαθηκε.. Εγω ξανακοιμηθηκα και το επομενο πρωι ξυπνησα με κατι μεγαλους Πονους σε ολο μου το σωμα!! Μου ηταν αδυνατον να συκωθω και ξανακοιμηθηκα.. Οταν παλι ξυπνησα δεν αισθανομουν τιποτα απο τους πονους.Αμεσως ντυθηκα και πηγα να συναντησω την Αννα.. Την φιλησα και αμεσως μου εκμυστηρευθηκε το εξης: Χρηστο ολο το βραδυ σε ειχα μπροστα μου στο Κρεβατι μου!! Προπαθουσα να σε ανγγιξω αλλα μου ηταν αδυνατον!! Ησουν σαν ομιχλη!!! Σου ελεγα ελα, αλλα εσυ δεν μπορουσες να ερθεις!!Της ειπα και εγω τι μου εσυνεβη και μειναμε και οι δυο Αφωνοι!! Την ερωτησα αν ξυπνησε και εκεινη με πονους και μου απαντησε αρνητικα.. Απο εκεινον τον Καιρο κατι αλλαξε μεσα μου.. Μου συνεβηκαν πολλες φορες πραγματα που ειναι ανεξηγητα με την κοινη Λογικη.. Πολλες φορες προαισθανομαι πραγματα που συμβαινουν αληθηνα..Σημερα εξ αιτιας αυτης της Κοπελας κατεληξα στην Γερμανια.(Παντρευτηκα μια φιλη της Γερμανιδα).. Εχω χωρισει και εχω τρια παιδια απο τα οποια τα δυο πασχουν απο ζαχαρωδη Διαβητη..Εδω και πεντε περιπου Χρονια εχω αρρωστησει και εγω απο μια ανεξηγητη,ανιατη και σπανια ασθενεια..Και πολλες φορες προαισθανομαι οτι κακο ερχεται.. Εχει καποιος απο εσας ξαναζησει μια τετοια εμπιρεια;Μηπως καποια λογικη εξηγηση; Ισως ετσι να δωθει μια απαντηση στο ερωτημα που κουβαλαω εδω και τριαντα Χρονια.. Φιλικα.. Χρηστος..
ΠεφωτισμένοςΝέο Μέλος
07/03/2005, 19:39:43
Αγαπητέ Χρήστο καλώς όρισες! Αντίθετα με εσένα είμαι 19 χρονών ζω Κύπρο και οχί δεν είχα ανάλογη εμπιρεία. Αρχίζωντας από το τραγικό της ιστορίας σου θα σε συνβούλευα για την θεραπεία εσένα και των παιδίων σου να στραφής προς την εναλλακτική ιατρική ως συμπλήρωμα της κλασικής οπως για παράδειγμα βελονισμός βοτανοθεραπεία κ.α... Επίσης βρές ένα καλό δάσκαλο γιόγκα για σένα και τα παιδιά σου όπου με την βοήθεια του να εξησωροπήσεις την ενέργεια στα 7 ενεργειακά κέντρα του σώματος σας τα γνωστά τσιακρας μια τεχνική που βοήθησε πολλούς απο δύσκολες αρώστιες. Επειδή όπως συνιθίζω να λέω πρώτα θεραπεύουμε την ψυχή και μετά το σώμα. Μια ερώτηση μόνο. Γιατί ξενητεύτικες για εκείνη και παντρεύτηκες μια φίλη της στο τέλος;;;;
Τέλοσπαντων θεωρώ οτι υπάρχει μια λογική εξήγηση στην εμπιρεία σας.Απλά θέλατε τόσο πολύ και οι δυό σας να είσαστε ο ένας κοντά στον άλλον που οι ψυχές σας βρήκαν των τροπο να βρήσκονται κοντά κοντά παρόλο που το σώματα βρησκόταν μακριά. Ένα είδος αστρικής προβολής ας πούμε. Άλλη μια απόδιξει των κρυμένων δυνατοτήτων του ανθρώπου.
Σου εύχουμε το καλύτερο εσένα και των παιδίων σου.

ΑΕΙ ΠΑΙΖΕΙΝ
AD ASTRA PER ASPERA

Edited by - Πεφωτισμένος on 07/03/2005 22:27:03

oneiric1Μέλος
08/03/2005, 17:19:04
Καλησπέρα φίλε Χρήστο.

Επειδή το περιστατικό που περιέγραψες μου θυμίζει «ταυτόχρονη ασυνείδητη αστρική προβολή», ίσως καλό θα ήταν να πας στο θέμα της αστρικής προβολής (στην κατηγορία ΨΥΧΗ) και ίσως εκεί βρεις μερικές απαντήσεις.

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

08/03/2005, 17:27:30

quote:

μηπως καποια λογικη εξηγηση; Ισως ετσι να δωθει μια απαντηση στο ερωτημα που κουβαλαω εδω και τριαντα Χρονια.. Φιλικα.. Χρηστος..

φιλε Χρηστο ειμαι λιγο μεγαλυτερος σου.

λογικη απαντηση μην περιμενεις!

θελεις μια παραλογη?

τα προικισμενα ατομα που δεν αξιοποιουν τα ταλεντα τους, κινδυνευουν απο καταστασεις σαν κι αυτες που αναφερεις.

απο την αλλη ποτε δεν ειναι αργα!

με την πρωτη κοπελιτσα γιατι δεν παντρευτηκες?

ή γιατι δεν αξιοποιησατε την επικοινωνια σας?

νασαι καλα

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

yetΝέο Μέλος
08/03/2005, 21:31:14
Αγαπητοι μου φιλοι σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια..Ηδη μετεφερα το Θεμα μου σε μια αλλη ενοτητα του Φορουμ: (Η Ψυχη) Εκει περιγραφω λιγο αναλυτικοτερα την Ασθενεια μου (Δαταραχες Πανικου)..καθως και για πολλα παραξενα που μου συμβαινουν στα ονειρα μου..Σας συνιστω να το διαβασετε, ισως ανακαλυψετε και εσεις, οπως εγω, κατι κρυμμενο στο υποσεινηδητο σας.. Οσο για την ερωτηση σας γιατι δεν Παντρευτηκα την Αννα η απαντηση ειναι οτι οταν εγω υπηρετουσα την Θητεια μου στην Αεροπορια η Αννα γνωριστηκε με καποιο Γερμανο και συντομα παντρευτηκε αυτον.. Εγω παντρευτηκα την Καλυτερη της φιλη ισως για να ειμαι για παντα μαζι της..Μονο που αυτο δεν ηταν το καλυτερο για εμενα και ετσι απο τοτε που χωρισα εχασα καθε επαφη μαζι της..Πολλους Χαιρετισμους.. Χρηστος