ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ...ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ,ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ...ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

amalia30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/02/2003, 05:27:27
quote:
ΦΙΛΕ ΠΛΑΤΩΝΑ,
Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ..Η ΜΑΓΕΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ,ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ,ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗΣ,ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΡΩΜΑ.
ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΚΟΠΟ.Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΓΑΛΗΝΗ.

Thanks…. Για την διευκρίνηση καλή μου μάγισσα! La Bella Pellegrina!!!

Η Πίστη, εννοείς... την ΑΚΛΟΝΗΤΗ πίστη, *(Της ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ)… όχι εκείνη που πάει όπου φυσάει ο Άνεμος...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΟΥ……. ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 23/02/2003 06:33:25

23/02/2003, 09:52:28
Καλημέρα σε όλους...
Χαίρομαι που μετά απο 2 σελίδες μυνήματα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ανούσια, έριξες το Υψηλό "Μαγικό" ΕΓΩ σου και καταδέχτηκες να απαντήσεις και σε μένα, τη "Χλέμπα", τον ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ που κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του, αλλά που θέλει να κάνει ΣΩΣΤΑ τη δουλειά του...

Φαίνεται ότι μετά απο τα ΤΟΟΟΟΣΑ πολλά χρόνια σπουδών πρός την απόκτηση ένος ΤΟΣΟ μάταιου πτυχίου, αυτού της νομικής που έχει ΗΔΗ καταλήξει στα σκουπίδια ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, διακρίνω ότι βρήκες τη σανίδα σωτηρίας στου ΕΣΩΧΘΟΝΙΟΥΣ, ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ κλπ κλπ για να ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (αλήθεια τι;;;)...
Φυσικά και είναι ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ να ΠΡΑΤΕΙΣ ότι σε φωτίσει η Ματζίκα Ντε Σπέλ, αλλά θα το ΞΑΝΑΠΩ μπάς και το ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, έαν σου έχει μείνει έστω και ΛΙΓΟ απο τη φαιά ουσία που μας ξεχωρίζει απο το ζωικό βασίλειο...

Να προσέξεις ΠΟΛΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ καθώς και ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ....

Στο τέστ που ΗΔΗ σου έκανα "ΚΟΠΗΚΕΣ" και να ξέρεις εδώ δεν είναι ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ και δή ΝΟΜΙΚΗ (μπάχαλο) ΣΧΟΛΗ που σκοπό έχει ΜΟΝΟ να ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΕ ΑΕΡΑ τα μυαλά των σπουδαστών της με ανόητα "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ"...
Σου επιστώ τη προσοχή ΑΠΛΑ...

Τώρα για το τι έχουμε ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ να ακούμε, δεν είσαι σε θέση να ΞΕΡΕΙΣ, αλλα φυσικά δεν σου στερεί ΚΑΝΕΙΣ το δικαίωμα να ΝΟΜΙΖΕΙΣ και να ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ότι θές...
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει όπως ΙΣΩΣ αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις "κάποιο" δίκιο στο να ΛΕΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ και να προσπαθείς να πίσεις ότι οι ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ έιναι γεγονός που δε σηκώνει αμφισβήτηση...

quote:
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ IT'S GETTING OUT OF HAND! ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΑΠΛΩΣ..

Δεχτές ΟΛΕΣ οι συμβουλές είτε προέρχονται απο αγοράκια είτε απο κοριτσάκια...
Μάθε να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ στην ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, έτσι θα αποφύγεις ΠΟΛΛΕΣ κακοτοπιές και ΙΣΩΣ οι συμβουλές που δίνεις να πιάνουν τόπο...

I'm whatcing You...

Kέλσος ο Φιλαλήθης

Υ.Γ 'Οποια ΑΠΟΡΙΑ υπάρχει, υπάρχουν και τα e-mails...

23/02/2003, 12:38:43
Φίλε Κελσο, ειλικρινά εκείνο που δεν κατάλαβα ακόμα είναι…

Αν η (Σοφία) και οι Γνώσεις που κάποιος αποχτά με τόσο κόπο, δεν βρίσκουν θέση να αγκαλιάσουν μια μάγισσα, που ίσως είναι σε λάθος δρόμο ΜΑ…. που με εριστικό τρόπο κατάφερε… ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ….να σε κάνει πάλι να αντιδράσεις…

quote:
αλλά θα το ΞΑΝΑΠΩ μπάς και το ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, έαν σου έχει μείνει έστω και ΛΙΓΟ απο τη φαιά ουσία που μας ξεχωρίζει απο το ζωικό βασίλειο...

quote:
Στο τέστ που ΗΔΗ σου έκανα "ΚΟΠΗΚΕΣ"

Τι να τις κάνω τόσες ΓΝΩΣΕΙΣ?

Η Πολυμάθεια δεν κάνει σοφό τον ΑΝΘΡΩΠΟ….Ηράκλειτος *(...προς Πυθαγόρα)

Οι Μακάριοι ΠΤΩΧΟΙ…του ραβί..... εκεί πήγαινε!

Ακομα και το τελευταίο που μόλις μας έγραψες …ΠΡΟΣΕΞΕ!!!!! και οι ΓΝΩΣΕΙΣ…..ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!

quote:
Ο Δανδάμις συνέχισε λοιπόν λέγοντας στον απεσταλμένο του Αλέξανδρου:
"...Πές του πώς ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ κτήματα και πράγματα που τόσο εναγωνίος και με κόπο μαζεύουν και συγκεντώνουν οι άνθρωποι, γρήγορα αποδεικνύονται βλαβερά σε αυτούς που τα μαζέυουν και τα συγκεντρώνουν, γιατί τους προκαλούν στεναχώριες και θλίψη άπειρη, απο αυτές που ο ΚΑΘΕ άνθρωπος είναι ΓΕΜΑΤΟΣ και ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ απο αυτές...
'Οσο για εμένα.... εγώ ξαπλώνω επάνω στα ξερά μου φύλλα και εφ'όσων δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ που να έχει την ανάγκη της προσοχής μου για φύλαξη, κλέινω τα μάτια και ΑΜΕΣΩΣ βρίσκω την ησυχία μου και την ανάπαυσή μου, γιατί ΑΝ ΕΙΧΑ πλούτη να φυλάω και να σκέφτομαι, ο ύπνος δεν θα ερχόταν στα βλέφαρά μου...
...Η Γή μου δίνει τα ΠΑΝΤΑ όπως η μάνα στο παιδί...
Πηγαίνω όπου μ'αρέσει και δεν έχω καμία φροντίδα ή άλλη σκέψη που θα μου έφερνε ΑΝΗΣΥΧΙΑ ή θα μου προκαλούσε δυσκολίες..."

Στα θέτω με όλο το σεβασμό, ακόμα και αν πρόκειται να μην ξαναγράψω σε ένα φορυμ σαν το ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ…

Ας τα έχεις στο μυαλό σου…όπως και του ΠΛΑΤΩΝΑ

Η Γνώση είναι Ανάμνηση και Κάθαρση.

KAI aπό την επιρροή της!!! *(Συμπληρώνω…)

Με άπειρη ΑΓΑΠΗ….ΠΛΑΤΩΝΑΣ.

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 23/02/2003 13:03:58

ARADIAΝέο Μέλος
23/02/2003, 12:52:03
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ!!!!!!!

ΠΛΑΤΩΝΑΚΟ,
TI RINGRAZIO, VERAMENTE!MI SENTO FELICE ADESSO..SONO UNA FELICE STREGA..NO?!(XEXEXE!)

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΙΣΤΗ ΕΝΝΟΩ,ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΗΣ ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ..ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ,ΚΑΤΙ ΑΓΑΘΟ,Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ..

ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ..ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ..ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ..IT'S A WITCHE'S LIFE!CAN'T BE EASY!

ΚΕΛΣΟ,THANX 4 THE ADVICE.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

SHAKTI

23/02/2003, 13:52:45
[IT'S A WITCHE'S LIFE!CAN'T BE EASY!]

'manava seva, madhava seva'

ARADIAΝέο Μέλος
23/02/2003, 14:30:31
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΤΜΑ...ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ..ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ..
ΦΙΛΙΑ

SHAKTI

23/02/2003, 16:44:10
Αγαπητή Aradia.

Ταπεινά και υπομονετικά θα περιμένω τη συνέχεια στα λεγόμενά σου.

Ας μάθουμε και να ακούμε, ίσως αυτό μας βοηθήσει να βγάλουμε σωστότερα συμπεράσματα σε μια νέα μας ομιλία...

αυτή...που τα κατάφερε!

23/02/2003, 17:58:38
Xμμμμ και πάλι λάθος ΑΡΧΗ πάει να ξεκινήσει...
Καλή μου φίλη, ΜΠΗΚΕΣ στο Esoterica.gr για να ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;;;

Αν ΔΕΝ κάνω λάθος είχες κάτι να ΜΑΣ ΠΕΙΣ... Εσύ.... 'Οχι εμείς να σε ρωτήσσουμε.... Σωστά;;;

Πλάτωνα, καλέ μου φίλε θα έχεις την απάντηση στο e-mail σου...

Την καλησπέρα μου σε όλους...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

23/02/2003, 21:04:54
ΧΜ!
ΑΓΑΠΗΤΗ ARADIA...
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...(ΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟ?...)
ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ +ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΗΤΟ...
ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΠΑΡΕ +ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ...('Η ...ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ .... )
EΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ...ΣΟΥ...
ΑΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑ..
ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ...
ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ...ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΩ(ΣΕ ΣΕΝΑ +Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ...)ΠΩΣ...
..ΕΙΜΑΙ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ'ΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(Π.Χ.)ΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ...ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ....ΟΛΟΙ ...ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ +ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ...Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ+ΜΕΓΑΣ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ+ΚΑΒΕΙΡΙΑ..ΜΥΣΤΗΡΙΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΕΛΗΝΗ...
ΕΠΙΚΑΛΕΣΟΥ ΜΕ!
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ...(090-666-777-888-999......)

ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΔΩ...
1.2.3.4.5.6...7.8.9....<ΜΑΓΙΣΣΟΥΛΕΣ> !!!!
(Α!ΜΑ!....ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ)...
ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ(ω!που τη θυμηθηκες!)...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...

>>>>>ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΑRADIA,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ...ΟΣΑ ΚΑΤΕΔΕΙΞΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....(ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ !ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...)

φως+αγαπη
Ατμα

'manava seva, madhava seva'

ANTONIOS1997Μέλος
23/02/2003, 22:51:56
ΑΓΑΠΗΤΗ ARADIA ΓΕΙΑ ΣΟΥ

quote:
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΙΣΤΗ ΕΝΝΟΩ,ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΗΣ ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ..ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΟΙΑ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ,ΚΑΤΙ ΑΓΑΘΟ,Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ..

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ (ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ). ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΠΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ, ΦΕΡΝΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ, Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ........ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΜΑΓΙΣΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΙΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΛΠ, ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΟΥΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΜΥΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ).ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΑΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΝ [ΠΙΣΤΗ(ΘΕΟ)-ΑΓΑΠΗ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ]=ΜΑΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Α, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ........

ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""