ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

- ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.

cassiopeia34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
lonely 1Νέο Μέλος
06/07/2011, 00:40:50
Η αληθεια ειναι οτι παντοτε προβληματιζομουν για τους νεκρους ( οταν εφευγε καποιο ατομο απο την ζωη ) αλλα με τον θανατο του πατερα μου εχω προβληματιστει παρα πολυ....αγορασα πολλα βιβλια και αρχισα να διαβαζω ωρες και μερες ....Ειναι κυριως χριστιανικα βιβλια και ειλικρινα εχω σοκαριστει διοτι ποτε δεν με απασχολησε τοσο εντονα το θεμα...Συμφωνα λοιπον με την εκκλησια υπαρχουν οι ψυχες και υπαρχει επικοινωνια...μεταξυ ζωντων και τεθνεωτων...μαλιστα υποστηριζει οτι αυτες οι ψυχες μπορουν να μεσιτευουν για μας οπως και οι ιδιοι για τους νεκρους...για αυτο τους μνημονευει η εκλλησια στην λειτουργια και τους τεθνεωτας κεκοιμημενους ...μαλιστα προτρεπει εμας τους ζωντας να κανουμε καλα εργα ελεημοσυνες για οσους φευγουν...Υπαρχουν πολλες επιθανατιες εμπειριες ....συνηθως λενε οτι φευγει η ψυχη απο το σωμα και παρακολουθει τι συμβαινει πχ σε ενα κρεββατι του νοσοκομειου...οπου βρισκεται ο αρρωστος...Για μενα δεν μπορω να πω τιποτα...εμενα με προβληματισαν οσα διαβασα...αυτο που μετραει νομιζω ανεξαρτητα απο το τι γραφουν...τα βιβλια...ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ ....ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ... πείνασα και μου δώσατε να φάω· δίψασα και με ποτίσατε· ξένος ήμουν και με βάλατε στο σπίτι σας, γυμνός και με ντύσατε· αρρώστησα και με επισκεφτήκατε· ήμουν στη φυλακή και ήρθατε να με δείτε.
Τότε θα του αποκριθούν οι δίκαιοι, λέγοντας· Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σου δώσαμε ψωμί ή να διψάς και σου δώσαμε νερό; Και πότε σε είδαμε ξένο και σε πήραμε μαζί μας ή γυμνό και σε ντύσαμε; Και πότε σε είδαμε άρρωστο ή στη φυλακή και ήρθαμε σε σένα;
Και θα αποκριθεί ο Βασιλέας και θα τους πει: Σας βεβαιώνω πως ό,τι κάνατε σ’ έναν από τους πιο τελευταίους τούτους αδελφούς μου σ’ εμένα το κάνατε.»

TinaGRΜέλος
07/07/2011, 14:33:09
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1351&whichpage=2&ARCHIVE=

Eδω εχω αναφερθει σε καποια ονειρα σχετικα με μια θεια μου...

MasvidalΜέλος
07/07/2011, 18:10:59
Σίγουρα μας βλέπουν/ασιθάνονται/αντιλαμβάνονται,διότι ο θάνατος είναι μια απλή μεταβατική κατάσταση.
Πεθαίνει το φθαρτό,το υλικό σώμα.Τα υπόλοιπα στοιχεία του ατόμου (ψυχή,συνείδηση...) επιστρέφουν στον σύμπαν απο το οποίο προήλθαν.
Υπάρχει μια αλλαγή συνειδητότητας του όντος (άνθρωπος) πρός το καλύτερο κάθε φορά,μέχρι το άτομο να φτάσει στην θέωση.
Έχασα την μητέρα μου πέρυσι,αλλά πάντα θα είναι ΕΔΩ ! ΠΑΡΟΥΣΑ !
Όπως και όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα που (δεν) έχουν χαθεί.
07/07/2011, 18:28:52

Αυτό που σίγουρα βλέπουν οι νεκροί είναι τα ραπανάκια ανάποδα.

Βεβαίως ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να κρατά μέσα στη θύμησή του και την καρδιά του, κάθε αγαπημένο πρόσωπο, για όσο διάστημα θέλει και μπορεί να το θυμάται.

Αυτά όμως ισχύουν για τους ζωντανούς.
Οι νεκροί είναι με τους πεθαμένους, και άπαξ πεθάνει κανείς, πάπαλα ........
Εκτός και αν δεν πεθάνει πολύ.

lixosΜέλος
20/07/2011, 09:48:16
Γεια σε όλους,
Είμαι νέο μέλος. Μετά από την πρόσφατη και ξαφνική απώλεια του άντρα μου, εγώ η άλλοτε ορθολογίστρια, άρχισα να ψάχνω διάφορα sites & forums για το θάνατο, την ψυχή κ.ο.κ., από τη βαθιά μου πλέον ανάγκη να σιγουρευτώ ότι δεν τελειώνει εκεί το θέμα. Ότι η ψυχή-ενέργεια ή ό,τι άλλο είναι αυτό, διαχωρίζεται από το σώμα και πάει κάπου αλλού, κάπου καλά. Έχω ΑΝΑΓΚΗ πλέον να το πιστεύω αυτό: ότι είναι κάπου, είναι καλά και κατά κάποιο τρόπο είναι δίπλα μας, μας βλέπει κ.λ.π. Ειλικρινά, οι περιγραφές της φίλης x-files (από μια μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε) ήταν αυτές που με ταρακούνησαν περισσότερο. Πολύ θα ήθελα να είναι έτσι όπως τα περιγράφει. Η λογική μου (η όποια λογική μου) όμως συγκρούεται με το συναίσθημα. Όσο περισσότερο το ψάχνω τόσο πιο κομμάτια γίνομαι. Πολύ θα ήθελα να υπήρχαν αποδείξεις...
Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια του άντρα μου. Νιώθω ότι έχει φύγει το άλλο μου μισό. Να ήξερα μόνο ότι είναι καλά...
x-files, εάν διαβάσεις αυτό το μήνυμα, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, κάνε μου τη χάρη και επικοινώνησε μαζί μου. Τα post σου είναι παλιά και δεν ξέρω εάν ασχολείσαι ακόμη με αυτό το forum. Σου έχω στείλει mail στην δ/νση που είχες γράψει τότε αλλά δεν μου έχεις απαντήσει.
Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ που με ακούσατε.

bluewireΝέο Μέλος
07/09/2011, 00:08:10
Λοιπον παιδια.Εγω κατα λαθος μια φορα ειχα παρει τα lexotanil των γονιων μου, τα ειχα στη τσεπη μου και ειχαμε παει σε γλεντι.Ημουν γυρω στα 15 τοτε.Ηπια πολυ αλκοολ και τα ηπια χωρις να ξερω τι ειναι.Επαθα καρδιακη προσβολη.Μου εκαναν ευτυχως θεια και ξαδερφος που ειναι γιατροι εκει προσπαθειες χτυπωντας την καρδια μου και επανηλθα.Το περιεργο ειναι οτι ενιωθα να αιωρουμαι στον αερα, εβλεπα τους παντες κατω και μολις επανηλθα ενιωσα κατι να με ρουφαει με δυναμη και ταχυτητα παλι μεσα στο σωμα μου.Ολα ηταν μπορω να πω καπως διαφανα που τα εβλεπα.Δεν ειχα κατι αλλο.Τουνελ, φωτα κτλ που λενε διαφοροι, ας ημουν πεθαμενος για 2-3 λεπτα.

07/09/2011, 02:38:10
quote:
Λοιπον παιδια.Εγω κατα λαθος μια φορα ειχα παρει τα lexotanil των γονιων μου, τα ειχα στη τσεπη μου και ειχαμε παει σε γλεντι.Ημουν γυρω στα 15 τοτε.Ηπια πολυ αλκοολ και τα ηπια χωρις να ξερω τι ειναι.

07/09/2011, 11:48:28
amalia, είσαι η μόνη που ποστάρεις σε αυτό το θέμα από το 2002 μέχρι και το 2011

bluewireΝέο Μέλος
07/09/2011, 22:49:02
Αρα πιστευω οτι οι νεκροι μπορουν να/και μας βλεπουν.Εγω ημουν νεκρος για 3 ολοκληρα λεπτα.

08/09/2011, 09:51:50
Πότε πρόλαβαν και πιστοποίησαν τον θάνατό σου μέσα σε 3 λεπτά?

lixosΜέλος
08/09/2011, 10:13:43
τι να σας πω ρε παιδιά; μακάρι να υπάρχει κάτι μετά. Μακάρι να υπάρχει συνέχεια. Εμένα τουλάχιστον θα με συνέφερε κάτι τέτοιο στη φάση που είμαι. Η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος των αποδείξεων και της λογικής και το ψάχνω. Διαβάζω αρκετά αλλά όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Τέλος πάντων.

Φίλε Bluewire, τι εννοείς ότι ήσουν νεκρός; πώς το ορίζεις αυτό; εννοώ ποιος διαπίστωσε ότι είχες πεθάνει και μάλιστα τόσο σύντομα; μήπως ήταν απλώς ο δικός σου φόβος που σε έκανε να το υποθέσεις αυτό;

TinaGRΜέλος
08/09/2011, 10:23:23
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει ολα να εξηγουνται επιστημονικα και λογικα??Γιατι πρεπει να ταξερουμε ολα εμεις οι ανθρωποι??νομιζετε οτι ειμαστε ΘΕΟΙ και πρεπει να τα γνωριζουμε ολα???Απλα το θεμα ειναι οτι επειδη ο ανθρωπος απο τη φυση του ειναι εγωιστης,ιδιοτελης,καιροσκοπος,πεισματαρης και κακός δεν μπορει να διανοηθει οτι υπαρχουν πραγματα που δεν μπορει ο ιδιος να ελεγξει...αυτο ειναι ολο...ακομα κ μπροστα στα ματια του να εμφανιστει καποιος πεθαμενος δεν υπαρχει περιπτωση να το παραδεχτει...παντα βρισκει μια ''λογικη'' εξήγηση που για ολα φταιει ο εγγεφαλος ή δεν ξερω γω τι άλλο...ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!THINK OUT OF THE BOX ρε παιδια...!!!

lixosΜέλος
08/09/2011, 10:39:09
TinaGR,
Ως ένα βαθμό ξέρεις ότι συμφωνώ. Είναι αλήθεια ότι δεν εξηγούνται όλα με την λογική. Να ξέρεις ότι υπάρχουν και αρκετοί επιστήμονες που επειδή δεν ανήκουν στην κατηγορία των "μικρών Θεών" και δεν είναι αλαζόνες παραδέχονται ότι δεν εξηγούνται όλα με την λογική και δεν απορρίπτουν τίποτα. Επίσης επειδή όλα εξελίσσονται και προχωρούν και δεν ξέρεις τι θα προκύψει θα έλεγα και το εξής: εάν κάποιος έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο και έλεγε σε έναν άνθρωπο της 10ετίας του '40 ότι κάποτε θα υπάρχει π.χ. το internet, το κινητό κλπ, εκείνος μάλλον θα τον έπαιρνε με τις πέτρες γιατί θα τον θεωρούσε τρελό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν απορρίπτεις, απλώς εξετάζεις.

08/09/2011, 10:50:10
quote:

τι να σας πω ρε παιδιά; μακάρι να υπάρχει κάτι μετά. Μακάρι να υπάρχει συνέχεια. Εμένα τουλάχιστον θα με συνέφερε κάτι τέτοιο στη φάση που είμαι. Η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος των αποδείξεων και της λογικής και το ψάχνω. Διαβάζω αρκετά αλλά όσο πιο πολύ το ψάχνω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Τέλος πάντων.

Φίλε Bluewire, τι εννοείς ότι ήσουν νεκρός; πώς το ορίζεις αυτό; εννοώ ποιος διαπίστωσε ότι είχες πεθάνει και μάλιστα τόσο σύντομα; μήπως ήταν απλώς ο δικός σου φόβος που σε έκανε να το υποθέσεις αυτό;

Ναι βρε φίλε , lixos,
Έλεος.

Αμάν ποια!
Στις μέρες μας ούτε να πεθάνει κανείς σαν άνθρωπος δεν μπορεί, χωρίς να ζητήσετε απόδειξη.

Δηλαδή τόσοι και τόσοι πεθαμένοι του ΙΚΑ που παίρνουν σύνταξη, ψεύτες είναι, δεν έχουν πεθάνει?
Αμάν ποια με σας.