ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια περίεργη ιστορία!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μια περίεργη ιστορία!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PeterPunk1328 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/09/2007, 01:10:34
PeterPunk13 Θέλουμε να θεωρήσουμε το ότι προειδοποίησες κατά κάποιον τρόπο στο πρώτο σου μήνυμα κι ότι το αποκάλυψες εν τέλει, ως ενδείξεις καλής διάθεσης. Βέβαια, το να πειραματίζεται κάποιος με τη δεδομένη καλή προαίρεση πολλών άλλων ανθρώπων, καθώς και το να τσουβαλοποιεί εκ προοιμίου τα πράγματα, δεν αποτελούν καθόλου καλές ενδείξεις.

Πιστεύουμε ότι το πιο δίκαιο και για έναν τόσο "νεαρό" λογαριασμό, είναι να απενεργοποιηθεί πλήρως.
Αν ο άνθρωπος που χρησιμοποίησε το λογαριασμό "PeterPunk13" το σκεφτεί και πιστεύει ότι θέλει να συμμετάσχει εκ νέου στις συζητήσεις αυτού του τόπου - με δημιουργικό και ειλικρινή τρόπο αυτή τη φορά - είναι το πιο εύκολο να επιλέξει ένα άλλο username που τον εκφράζει πραγματικά και να κάνει μια καινούργια εγγραφή.

Το θέμα, καθώς και ο λογαριασμός PeterPunk13 θα παραμείνουν ενεργά μέχρι αύριο.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

PeterPunk13Νέο Μέλος
04/09/2007, 01:47:18
Δηλαδή από ότι κατάλαβα το θέμα είναι τυπικό.Ban στο PeterPunk13 αλλα μπορώ να γραφτώ ακόμα και αύριο με άλλο nick?
angiΜέλος
04/09/2007, 01:57:43
Εγω σου το ξαναλεω:
Βρες γυναικα...
μπαγασα...παλι την εκανες την μ....α σου...

Edited by - angi on 04/09/2007 01:59:27

04/09/2007, 02:26:21
quote:
Δηλαδή από ότι κατάλαβα το θέμα είναι τυπικό.Ban στο PeterPunk13 αλλα μπορώ να γραφτώ ακόμα και αύριο με άλλο nick?

Τι να σου πω PeterPunk13
Εάν το:
"με δημιουργικό και ειλικρινή τρόπο αυτή τη φορά"
σου φαίνεται "τυπικό", μάλλον δε χρειάζεται να γραφτείς ξανά με άλλο username...

Ψυχή μου,

PeterPunk13Νέο Μέλος
04/09/2007, 02:41:37
Angi τι πρόβλημα έχεις?Αμα κάνω μ....ς άσε να το κρίνουν οι Διαχειριστές.

Αμαλία νομίζω ήμουν πιο ειλικρινής από πολλούς εδώ μέσα.Τέλος πάντων.

04/09/2007, 11:40:02
Είδα το 1ο ποστ και τις απαντήσεις.
1ον δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος αυτό που έκανε ο φίλος PeterPunk13.
Ότι και αν είναι η πρόθεση του καθένα πρέπει να δούμε αν αυτό που έγινε μας δίνει ένα μάθημα.
Και ποιό είναι το μάθημα που πρέπει να πάρουμε;
Κατά την γνώμη μου είναι το ότι όποιος θέλει μπορεί να γράψει ψέμα, λάθος, οτιδήποτε και δεν μπορούμε στην τελική να το τεκμηριώσουμε!
Ας κρατήσουμε ως πραγματικότητα αυτό και ας έχουμε περισσότερη προσοχή και συγκράτηση. (όσο γίνεται)
Προσωπικά πιστεύω στις περισσότερες ιστορίες που έχω διαβάσει και εδώ και αλλού.
Και μπορώ να πω πως αυτό που έκανε ο φίλος μου άρεσε κιόλας, έδειχνε κάτι, δεν ήταν χωρίς ουσία.
αγνοώνΜέλος
04/09/2007, 19:59:47
απλά η angi πιστεύει ότι έχουμε να κάνουμε με την νέα μετενσάρκωση του αγαπητού gigenis - πράγμα που εγώ ΔΕΝ το πιστεύω...

amalia,ευχαριστώ για την κάρτα σου...η πραγματικότητα όμως είναι μπροστά σου και δεν μπορείς να της βγάλεις κάρτα

αν αυτό που έκανε ο peterpunk13 το έκανε κάποια σχολή "εσωτερισμού" σαν ένα είδος τεστ,θα ακούγαμε αρκετά "γουάου,πολύ έξυπνο"

τεστ προσωπικότητας κι έτσι...

ο peterpunk13 το έκανε,είχε μία σχετική επιτυχία και του λέω μπράβο ξανά

καλά είναι να βλέπουμε λίγο και την άλλη πλευρά των πραγμάτων

έχεις δε την άδειά μου να μετακινήσεις και αυτό μου το μήνυμα στη γνωστή κατηγορία

who ****ing cares ??

05/09/2007, 02:33:24
Μητσάκος είναι οπωσδήποτε θετικό το ότι από το συγκεκριμένο θέμα προτιμάς να εισπράξεις δημιουργικά ερεθίσματα. Συμφωνούμε σ' αυτό.
Ωστόσο σε κάθε πράξη, πέρα από το αποτέλεσμα μετράει και η πρόθεση και οπωσδήποτε τα πάντα σ' αυτόν τον κόσμο μπορούν να αποτελέσουν μαθήματα για έναν άνθρωπο με καλή προαίρεση και ανοιχτό μυαλό.

quote:
αγνοών:

αν αυτό που έκανε ο peterpunk13 το έκανε κάποια σχολή "εσωτερισμού" σαν ένα είδος τεστ,θα ακούγαμε αρκετά "γουάου,πολύ έξυπνο"

τεστ προσωπικότητας κι έτσι...

αγνοών καμία έκπληξη.
Τον τελευταίο καιρό μας έχεις συνηθίσει στις ανυπόστατες δηλώσεις, γενικεύσεις και αστήρικτες υποθέσεις...

Όπως είπαμε κι εχθές, ο κύκλος αυτού του ζητήματος λήγει.

Ψυχή μου,