- Μία Καλησπέρα / Καληνύχτα - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αγαπητο μελος Egelados,
ελπιζω να εισαι καλα...που χαθηκες???τι θα κανουμε χωρις εσενα καλε?
μην φοβασαι ο εγκελαδος πηγε να ταρακουνησει μερικα χωρια και πολεις
και θα ξαναγυρισει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... όταν γυρίζεις τον Γαλαξία με Ωτοστόπ τι όνομα χρησιμοποιείς?
...Ζαφοντ Μπιμπλιμπροξ?
τώρα που να θυμάμαι τι αφήσαμε στην μέση... έχω και μια ηλικία βλέπεις..![]()
Egelade ! μας έχεις κοψοχολιάσει! τι θα γίνει? θα μας γράψεις καμμιά καλησπέρα?
Ξωτικά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Ε ρε κέφια σήμερα!!! Είναι το τελευταίο μου 8ωρο στη δουλειά μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Ευλογημένη αδειούλα
kalimera kalispera
που θα πας χωρις εμας? εεεεε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμενα περιμενα τελικα εφα(υ)γα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με λενε αντιφωνιξ απολλωνιξ στο διαστημα!!!
τώρα που να θυμάμαι τι αφήσαμε στην μέση... έχω και μια ηλικία βλέπεις.......γυρω στα 50? as πουμε δεν νομιζω!
Egelade ! μας έχεις κοψοχολιάσει! τι θα γίνει? θα μας γράψεις καμμιά καλησπέρα?
αστον τον εγκελαδο φαγωθηκες πια!!!!!αμαν πια!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egelados που βρισκεσαι????εεεεεεεε????
Εσυ τι ζορι τραβας με το ενδιαφερον που δειχνει η φιλτατη galadriel Apollo12??..καλα κανει και ανησυχει..
Οταν πεφτει ενα αστερι
καποιος καπου υποφερει
και για να κοπασει ο πονος
κανει μια ευχη
Οταν πεφτει ενα αστερι
η καρδουλα μου το ξερει
τι θα πει να νιωθεις μονος
μεσα στη ζωη...
Φιλικοτατα,
Σεμινα
Η ωριμοτητα συνισταται στην αποκαλυψη πως ερχεται καποια στιγμη που ολα οσα πιστευεις ανατρεπονται και παντα θα υπαρχει κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις..
Αυτά τα λίγα σήμερα, γιατί έχω αποσυντονιστεί τελέιως και πρέπει να βγάλω το σκυλάκι μου βόλτα... όλο παραπονιέται το καημένο... και προσπαθεί να μου τραβήξει την προσοχή με σπρωξιές και γαυγίσματα...
-Έρχομαι cκυλάκο μου, μισό λεπτό να κλείσω το pccccc!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αισθαντικά... The She Mantis
... τι έγινε τον πήγες βόλτα τον cκυλάκο σου ? γιατί μέχρι εδώ ακουγόταν η φασαρία που έκανε γρατζουνόντας την πόρτα... και δεν άφηνε τους γειτονες να κλείσουν μάτι...![]()
![]()
... και κοίτα να τον στειρώσεις, γιατί έχει πάρει την κακή συνήθεια να κατουράει παντού και άντε να μείνει "σπίτι" καθαρό έτσι..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
την άλλη φορά που ήρθα είχε κρεμαστεί και από το πόδι μου προσπαθώντας να.... και όπως καταλαβαίνεις φοβόμουν μη μου "λερώσει" στη φούστα, άσε που δεν είναι κι ωραίο θέαμα..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα σε όλους! και στους φίλους! και στους άλλους! και στους παράλλους! και στους σκύλους! και στις σκύλες! και στους γάτους!
Ξωτικά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Αγαπητέ Απόλλωνα σε Ευχαριστώ για την αναζήτηση αλλά σε ενημερώνω οτι δέν ξαναγράφω μήνυμα στο συγκεκριμένο Topic άν δέν εμφανιστεί ο Egelados!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
…τον πήγα για βόλτα τον cκυλάκο μου βόλτα και με έσουρνε σε κάτι ερημιές και σε κάτι παραλίες… μέσα στη μαύρη νύχτα!![]()
![]()
![]()
…άσε σκιάχτηκα η γυναίκα και του είπα πως αν δεν σταματήσει θα τον ευνουχίσω…![]()
![]()
![]()
![]()
…έχει και αυτή την κακιά συνήθεια να τρώει ότι του δίνουν και μου έρχεται ταϊσμένος συνέχεια… πολύ φοβάμαι ότι καμιά μέρα θα φάει και καμιά φόλα…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως μην ανησυχείς έχω κλείσει ραντεβού με τον κτηνίατρο για να τον στειρώσω και έτσι δεν θα λερώνει ούτε το «σπίτι», ούτε εσένα…![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
και στους φίλους! και στους άλλους! και στους παράλλους! και στους σκύλους! και στις σκύλες! και στους γάτους!
Αισθαντικά... The She Mantis
καλημερα........σε ολους τους .....τις ....τα..παιδάκια!!!
ειναι μετα 12 παω να κοιμηθω και τα ξαναλεμε αυριο μπαρμπακουδακια!!
Egelados που βρισκεσαι????εεεεεεεε
που εισαι αληθεια εγκελαδε γυρνα πισω στον τοπο σου!!!
![]()
![]()