- ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ!?!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ!?!
Κι όμως! Σκέψου να σε μαγνητοφωνήσεις και να σε ακούσεις μετά να μιλάς για το ποιος ήσουν, να σε ακους να διηγείσαι ιστορίες για άγνωστες χρονικές περιόδους και άγνωστα μέρη. Να σε ακούς να μιλάς άπταιστα ξένες γλώσσες πολλές φορές. Πίστεψέ με αν το ψάξεις λίγο θα σε καθηλώσει! Αν μπορέσεις να βρεις ένα παλιό βιβλίο από τις εκδόσεις ΩΡΙΩΝ (λέγεται νομίζω ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ) και το διαβάσεις θα με καταλάβεις...
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΩ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!?!??
------------------------
Anyway, Αφού σε υπνώσει κάποιος ειδικός, αρχίζει να σε ρωτάει για το πρόσφατο παρελθόν σου κι εσύ απαντάς σε κατάσταση νιρβάνας. Μπορεί επίσης να σε ρωτήσει πράγματα που συλλαμβάνει το υποσυνείδητο (π.χ. όταν είχαν υπνώσει τη μητέρα μου τη ρώτησαν πόσα δέντρα υπήρχαν στο πεζοδρόμιο από το σπίτι της μέχρι το σχολείο της κι εκείνη απάντησε!!!). Καθώς λοιπόν σε ρωτάει κι απαντάς όλο για παλαιότερες περιόδους κάποια στιγμή φτάνει στην πρώτη μέρα της ζωής σου ή ακόμα και λίγες μέρες πριν γεννηθείς. Εσύ ακόμα συνεχίζεις και απαντάς άνετα και έγκυρα για συναισθήματα και αισθήσεις. Μιλάς επίσης για τις περιόδους που είσαι νεκρός και μετά παίρνοντας τυχαίες ημερομηνίες πετυχαίνεις κάποιες από τις ζωές σου και διηγείσαι από τη μέρα που γεννήθηκες μέχρι και τη μέρα της κηδείας σου ότι σε ρωτάει ο υπνωτιστής. Γράφοντας διαπιστώνω πως δε μπορώ σε καμία περίπτωση, όσες μέρες και να γράφω να καλύψω το θέμα λέγοντας όσα θα ήθελα. ΕΛπίζω όμως να σου κέντρισα το ενδιαφέρον ώστε να το ψάξεις περισσότερο. Πάντως ειλικρινά το βιβλίο που ανέφερα παραπάνω είναι απίστευτο. Υπερβολικά απλό και υπερβολικά συγκινητικό και καθηλωτικό, χωρίς σενάριο παρά μόνο με διαλόγους υπνώσεων. Αν δε μπορέσεις να το βρείς, πολύ καλή εναλλακτική είναι από τις εκδόσεις ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ, από την εγκυκλοπαίδεια ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ο πρώτος τόμος "ΚΑΡΜΑ". Μια αληθινή ιστορία...
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ?ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ 100% ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ...
ΕΣΥ ant-me ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ??
cybermaster ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ...ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΤΙ ΕΨΑΞΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ''ΑΜΑΖΟΝΑ''.....
never say never **
never say never **
Σοβαρά τώρα, ασχολούμαι τόσο και ρωτάω κι εγώ γιατί θέλω να κάνω αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα...
SOME THINGS REMAIN FOREVER.
HELLSPAWN ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ
never say never **
ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ Α Ν Τ - Μ Ι (Ε ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ!!!!) ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΑΚΡΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΛΗΝΗ Η ΚΑΗΜΕΝΗ???????????????????????
ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΨΗ!!!
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΦΟΥ ΖΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΩ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕ ΣΜΟΥ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΩΜΑ???
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟ
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΜΑΔΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ???????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΟΥΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ!!!
ΠΩ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΠΟΛΥ!!!
------------------------
ΚΑΡΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΤΑΙ(ΝΟΜΙΖΩ)ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ...ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΕΙΠΑΜΕ..
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ...ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΕΙΑ ΜΟΥ7
never say never **
Υ.Γ. Το Ant-mi δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, είναι ίσα ίσα αρκετά γελοίο αλλά έχει μεγάλη ιστορία για μένα (από τα 8 μου χρόνια περίπου). Βγαίνει απλά από το Αντ(ώνης)-Μι(κρός).
never say never **
ΦΙΛΕ ΜΙΚΡΑΝΤΩΝΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝΤ-ΜΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΞΙ ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΗΜΑΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 6 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΗΣΕΙ ΖΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ???????
ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ???
------------------------
ΜΙΚΡΕ ΑΝΤΩΝΗ..Η ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑ...ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ..!!ΟΛΟΙ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΖΩΗ?ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΩΣΗ ΓΥΡΝΑΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ??ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ...
never say never **
ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ WHO KNOWS HALLO ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!
ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???
Α ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ!!!
------------------------
Αμαζόνα μου η "Νέα Ακρόπολη" είναι ένα κέντρο <<αναζήτησης>>. Είναι ένα από τα πολλά και αν δεν κάνω λάθος το μεγαλύτερο κέντρο από τα οποία γεμίζουν αφίσες οι μεγάλες πόλεις της χώρας μας με τίτλο συνήθως:"Ανοιχτή ομιλία πάνω στη Μετεμψύχωση&Μετενσάρκωση","Αύρα,ονείρεμα,αστρική προβολή","Αυτογνωσία" (αυτές ήταν τρεις από τις ομιλίες στις οποίες είχα συμμετάσχει και παρακολούθησα και κάποια σεμινάρια για τις 2 πρώτες) και άλλα πολλά. Έχει σχεδόν παντού παραρτήματα και άμα θέλετε μπορώ να σας δώσω και περισσότερες πληροφορίες γι'αυτό αλλά προειδοποιώ πως φημολογείται έντονα πως είναι (αυτό ίσως προκαλέσει σφοδρή επίθεση από κάποιους εναντίον μου στο εξής) αιρετικό κέντρο. Όταν μου το πρωτοείπανε δεν μου έκανε καθόλου έκπληξη αφού το έιχα υποψιαστεί και μάλιστα με μία χρονοβόρα αναζήτηση στο δίκτυο ανακάλυψα πως ήταν τρίτη στο top 5 αιρέσεων στην Ελλάδα. Παρ'όλ'αυτά παρέμειναν φιλικοί σχέδον όλοι εκεί μέσα μαζί μου και αφού τους είπα για την ανακάλυψη μου και πηγαίνω που και που ακόμα αν μιλάνε για κάποιο θέμα που με ενδιαφέρει πολύ κι έχω χρόνο. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως αν κάποιος παρακολουθεί εν γνώση της κατάστασης ομιλίες σε τέτοια κέντρα και έχει σωστό λόγο και σκέψη, μπορεί να κερδίσει πολλά από αυτές. Το σκεπτικό μου ήταν:"Έχω διαβάσει τόσα, μου έχουν διηγηθεί τόσα, γιατί να μην πάω να ακούσω και τη δική τους γνώμη;"
Ελπίζω να σας έλυσα τις απορίες και να σας κάλυψα και κλείνοντας θα πω κι εγώ τον καλό λόγο μου: Πρώτη φορά κάνω εποικοδομητική συζήτηση τόσο μεγάλης διάρκειας εδώ μέσα!!! Σας ευχαριστώ.
Edited by - Ant-mi on 28/06/2004 04:24:51
ΜΙΚΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΑ...
ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ..ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ Η ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.. ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΩΣΗ 'Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΙΣΗ?ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ..ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ...
ΜΙΚΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ...ΓΝΩΜΕΣ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ..
never say never **
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΕΜΕΝΑ DSL??????
ΤΕΣΠΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΔΙΝΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΞΥΛΟ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΖΩΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!
ΒΑΣΙΚΑ ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΕΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ???
Η ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ???
ΠΩ ΠΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ!?!!?!?!
ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!
Α ΤΕΛΙΚΑ WHO KNOWS ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ???
------------------------