ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Notirk25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/04/2011, 02:54:43
Τον diego ρώτησα, αν και η απάντηση είναι προφανής. Ευχαριστώ πάντως για την παρέμβαση...

macedon

ΕΛΜέλος
24/04/2011, 02:59:02

Κάπως έτσι θα αποκάλεσε και ο Ξέρξης τους Έλληνες στις Θερμοπύλες...

ΕΛ
"Το σύμπαν καταρρέει"

25/04/2011, 15:10:41
quote:
είμαι σίγουρος ότι στα μάτια αρκετών ρωμαίων και άλλων την εποχή των διωγμών οι χριστιανοί που ομολογούσαν/ ή δεν απαρνιόντουσαν την πίστη τους ενώ ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα τους καταδίκαζε σε θάνατο, θα φάνταζαν στην καλύτερη περίπτωση αφελείς στην χειρότερη ηλίθιοι.
Το ίδιο ηλίθιοι - κατά την γνώμη σου - θα φάνταζαν και οι Ελληνές όταν τους καθάριζαν οι χριστιανοί. Σωστά;

ΕΛΜέλος
25/04/2011, 15:48:04
quote:

quote:
είμαι σίγουρος ότι στα μάτια αρκετών ρωμαίων και άλλων την εποχή των διωγμών οι χριστιανοί που ομολογούσαν/ ή δεν απαρνιόντουσαν την πίστη τους ενώ ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα τους καταδίκαζε σε θάνατο, θα φάνταζαν στην καλύτερη περίπτωση αφελείς στην χειρότερη ηλίθιοι.
Το ίδιο ηλίθιοι - κατά την γνώμη σου - θα φάνταζαν και οι Ελληνές όταν τους καθάριζαν οι χριστιανοί. Σωστά;

Τελείως αφελείς

ΕΛ
"Το σύμπαν καταρρέει"

Edited by - ΕΛ on 25/04/2011 15:48:39

25/04/2011, 17:13:49
Αντίθετα μ' εσένα φίλε μου, θα μπορούσε κάποιος να θεωρεί ότι είναι άξιος σεβασμού όποιος πεθαίνει για τις ιδέες του.

...και αυτό: "είμαι σίγουρος ότι στα μάτια αρκετών ρωμαίων και άλλων την εποχή των διωγμών οι χριστιανοί που ομολογούσαν" είναι εμβόλιμο και αμφιλεγόμενο...

Edited by - Αίολος on 25/04/2011 17:19:21