- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τον diego ρώτησα, αν και η απάντηση είναι προφανής. Ευχαριστώ πάντως για την παρέμβαση... 

macedon
ΕΛΜέλος
Κάπως έτσι θα αποκάλεσε και ο Ξέρξης τους Έλληνες στις Θερμοπύλες...
ΕΛ
"Το σύμπαν καταρρέει"
quote:Το ίδιο ηλίθιοι - κατά την γνώμη σου - θα φάνταζαν και οι Ελληνές όταν τους καθάριζαν οι χριστιανοί. Σωστά;
είμαι σίγουρος ότι στα μάτια αρκετών ρωμαίων και άλλων την εποχή των διωγμών οι χριστιανοί που ομολογούσαν/ ή δεν απαρνιόντουσαν την πίστη τους ενώ ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα τους καταδίκαζε σε θάνατο, θα φάνταζαν στην καλύτερη περίπτωση αφελείς στην χειρότερη ηλίθιοι.
ΕΛΜέλος
quote:quote:Το ίδιο ηλίθιοι - κατά την γνώμη σου - θα φάνταζαν και οι Ελληνές όταν τους καθάριζαν οι χριστιανοί. Σωστά;
είμαι σίγουρος ότι στα μάτια αρκετών ρωμαίων και άλλων την εποχή των διωγμών οι χριστιανοί που ομολογούσαν/ ή δεν απαρνιόντουσαν την πίστη τους ενώ ήξεραν ότι κάτι τέτοιο θα τους καταδίκαζε σε θάνατο, θα φάνταζαν στην καλύτερη περίπτωση αφελείς στην χειρότερη ηλίθιοι.
Τελείως αφελείς
ΕΛ
"Το σύμπαν καταρρέει"
Edited by - ΕΛ on 25/04/2011 15:48:39
Αντίθετα μ' εσένα φίλε μου, θα μπορούσε κάποιος να θεωρεί ότι είναι άξιος σεβασμού όποιος πεθαίνει για τις ιδέες του.
...και αυτό: "είμαι σίγουρος ότι στα μάτια αρκετών ρωμαίων και άλλων την εποχή των διωγμών οι χριστιανοί που ομολογούσαν" είναι εμβόλιμο και αμφιλεγόμενο...
Edited by - Αίολος on 25/04/2011 17:19:21