ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χιτλερ..... ( 'Aλλο ένα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

EoN30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
EoNΜέλος
14/03/2003, 18:56:08
Ρε μπαγασάκο Παρμενίωνα την έκανες "λαμόγια" τελικά ...

Ούτε για τους φούρνους απάντησες, ούτε για τα τόσα που σε ρώτησα.

Τι θα γίνει με σένα τελικά ? μπορείς να μας πείς ?

Μια ζωή θα φοράς άσπρο μπουφάν και πορτοκαλί παπούτσια (κοινώς :θα κάνεις την πάπια) όταν δε σε παίρνει ?

beyondΜέλος
14/03/2003, 19:04:32
ΑΠΛΑ Η ..ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ..

14/03/2003, 19:14:46
Λοιπόν Παρμενιωνα θα σου πω κάτι…

Μπορεί να είσαι φίλο ΟΤΙ ΛΕΣ…..μα μου φαίνεσαι καλό παιδί.

Μέχρι τώρα δεν μου απάντησες ποτέ…. μα περιμένω μια μέρα να ασχοληθείς με Νίτσε στα Φιλοσοφικά…. παρά με Γκεμπελς και Αδόλφο….

Απάντησε μόνο σε αυτό…. *(πρώτα στον εαυτό σου)…και αν θες και εδώ μέσα.

Θα οδηγούσες εσύ ο ΕΛΛΗΝΑΣ….άλλους ανθρώπους….σε Camerα a GAS?

Είμαι σίγουρος πως γνωρίζεις πως…. τα πάντα γίνονται στη ΖΩΗ….δεν θα έκανες μια προσπάθεια ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ…. και για αυτούς?

Δεν ψάχνω κανένα χαμηλό συναισθηματισμό…άμα με διαβάζεις θα το έχεις καταλάβει….μα δεν στο κρύβω, η ανθρωπότητα έχει ανάγκη το μυαλό που κουβαλάς (όχι τη ναζιστική θέση)….για τον υπεράνθρωπο…που μίλαγε ο αγαπητός σου!

Τι σοι υπεράνθρωπος είναι αυτός που τον κυβερνούν τα πάθη του?

Εδώ είμαι πάντα… σε διαβάζω, και….

WolffacedΜέλος
14/03/2003, 20:50:43
Παρμενίων τι άποψη έχουν οι σημερινοί Γερμανοί για τον Χίτλερ;

14/03/2003, 23:05:19
Ειμαι Εθνικιστής και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την υστερική
αντίδραση όλων σας. Με μοναδική αιτία την ιδεολογική μου ταυτότητα, γίνομαι ένοχος και υπόλογος!!! Ένοχος για εγκλήματα και υπόλογος για την ίδια τη στάση ζωής! Δέν είναι καινούριο φαινόμενο.

Σήμερα όμως, κάποιος που δηλώνει εθνικιστής ή εθνικοσοσιαλιστής βρίσκεται στην θέση να απαντήσει σε μια σειρά από κατηγορίες που εκτοξεύονται εναντίον αυτών που πιστεύει, αλλά και εναντίον του προσωπικά... Αμέσως η γνωστή φουρνολογία... Βέβαια ουδείς ΤΟΛΜΑ να κατηγορήσει κάποιον που δηλώνει δημοκράτης για τις ατομικές βόμβες, για το Βιετνάμ, την Κορέα, το Ιράκ, την Κύπρο και όλη αυτή την κόλαση του τρόμου και την κτηνωδία που είναι δημιούργημα ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Αξιωσημείωτο είναι η ποικιλία των πηγών αυτών των κατηγοριών, που συχνά είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, ώστε αντικρούουν, με γελοίο τρόπο η μια την άλλη!

Πρώτη κατηγορία είναι εκείνη του... εγκληματία! Και εδώ μου το είπαν! "Μα καλά, θες να σκοτώνεις ανθρώπους;" Τέτοιο επίπεδο κριτικής!!! Στη θέση τους, θα μπορούσα να συντρίψω την ιδεολογία του Φασισμού με πιό αποτελεσματικά και σοβαρά επιχειρήματα. Έτσι, λοιπόν, αν κάποιος νέος, φορά ένα ρουνικό σύμβολο ή τολμά να πεί αυτό που πιστεύει, κατηγορείται:
Για τα εγκλήματα των Ιταλών στην Αβησσυνία το 1935, για τις ωμότητες των Γερμανών στην Πολωνία το '39, για την απανθρωπιά των Φυλακών του Φράνκο το '52, για τους εξαφανισμένους της δικτατορίας του Πινοσέτ στη Χιλή το '73, για...για... Αξιοσημείωτο είναι ότι σ΄αυτή την κατηγορία συμφωνούν τόσο οι δεξιοί, όσο και οι αριστεροί!

Έχω ακούσει και "επιστημονικές" αναλύσεις του θέματος...Εδώ έχει πιο πολύ γέλιο η υπόθεση. Σύμφωνα με την...Ψυχολογία και την Κοινωνιολογία... ο εθνικιστής είναι βίαιος σαν προσωπικότητα και κατά συνέπεια εγκληματίας, επειδή είναι καταπιεσμένος κοινωνικά ή επειδή έτσι προσπαθεί να αναδειχθεί ή επειδή δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει!!! Επιστημονικότατες απόψεις!!! Στο θέμα αυτό έχουν άποψη και όλοι οι εχθροί του εθνικισμού. Και οι μαρξιστες και οι φιλελεύθεροι.

Για τους μαρξιστές ο εθνικισμός δεν είναι τίποτε άλλο από το τελευταίο στάδιο του Καπιταλισμού!!! Το υπέρτατο όπλο της αστικής τάξης για να καταπνίξει το εργατικό κίνημα! Εξαιτίας αυτού, οι εθνικιστές είναι τα παιδιά των καπιταλιστών που περνούν την ώρα τους, δέρνοντας προλετάριους ή κάποιοι λούμπεν περιθωριακοί που μ' αυτόν τον τρόπο αποκτούν εύσημα καλής διαγωγής από τα αφεντικά τους.

Από την άλλη, οι δημοκράτες, λένε ότι ο εθνικιστής είναι παροδικό γέννημα μιας οικονομικής κρίσης (νά, πάλι η οικονομία - το κοινό κλειδί της ιστορίας για κάθε υλιστή: μαρξιστή ή δημοκράτη).όσο λοιπόν, δουλεύει καλύτερα ο καπιταλισμός, τόσο λιγότεροι "κακοί" φασίστες θα υπάρχουν.

Άτακτα παιδιά, λοιπόν, της αριστοκρατίας ή αργόσχολοι προλετάριοι... Διαλέγετε και παίρνετε!

Επειδή η Ψυχολογία όμως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστήμη, οι Εβραίοι γρήγορα εισχώρησαν στους κόπλπους της(το έχω εξηγήσει αλλού αυτό),για να διαστρέψουν τα πορίσματά της. Έτσι, σήμερα, έχουμε μια πλειάδα από ψυχολογικές θεωρίες που αναλύουν τους κακούς... ναζί. Η πιό ενδιαφέρουσα είναι αυτή που εξηγεί τον εθνικισμό με βάση... τη σεξουαλική συμπεριφορα!!!! Έτσι, αν μια κοπέλα σου έριξε χυλόπιτα στην κρίσιμη ηλικία της εφηβίας, κινδυνεύετε να γίνετε εθνικιστής!!!
Αν στο...δημοτικό τα άλλα παιδάκια δεν σας έπαιζαν, τότε το τα..SS σας περιμένουν να σας κάνουν μέλη τους!!! Μη γελάτε, κι όμως είναι πράγματα που λέγονται στα σοβαρά, από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται σοβαροί!!!

Αφού λοιπόν, η ψυχολογία ταύτισε το ρόπαλο του εθνικιστή με το φαλλικό σύμβολο, έρχεται και η Κοινωνιολογία για μια ακόμη "σοβαρή" ερμηνεία του φασισμού. Εδώ υπάρχουν διαφορετικές σχολές ανάλυσης. Η κυρίαρχη αυτών, αποδίδει τον εθνικισμό στην αμορφωσιά όσων τον πιστεύουν και γενικά στο χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο. Όμως αυτή η θεωρία δεν θα μπορούσε να εξηγήσει την ύπαρξη τόσων επιστημόνων και διανοητών του Εθνικοσοσιαλισμού ή του Φασισμού.Έτσι δημιουργήθηκε η άλλη σχολή, έτσι για να 'μαστε καλυμένοι από παντού...Σύμφωνα μ' αυτή , εθνικιστής μπορεί να γίνει και κάποιος με πολύ υψηλή νοημοσύνη, ακριβώς επειδή είναι πολύ... έξυπνος και κοιτάει τους άλλους αφ' υψηλού!!!

Καλοί και κακοί, έξυπνοι και βλάκες, πετυχημένοι κι αποτυχημένοι, εραστές και ανέραστοι, πλούσιοι και φτωχοί - για όλους υπάρχει και μια εξήγηση, ωστε να μη μείνει κανένας έξω από το υβρεολόγιο...

Και εμεις οι φασίστες, πιστεύαμε ότι είχαμε σοβαρούς αντιπάλους, άξιους λόγου...

ReoΜέλος
15/03/2003, 00:20:42
Παρμενίων, μου φαίνεται πως όλα ίδια είναι.
Είτε άσπρα είτε μαύρα, όλα είναι καμωμένα από ανθρώπους και πίσω από όλα (ή μέσα σε όλα) υπάρχουν τα ανθρώπινα ελαττώματα. Έτσι λοιπόν, είναι θέμα οπτικής γωνίας ή θέσης που διαλέγει ο καθένας.
Δεν μπορώ να καταλάβω, π.χ. γιατί ένας κατακτητικός πόλεμος είναι καλός ή κακός ανάλογα με το πώς βλέπουμε τον ηγέτη του (ονόματα δεν λέω...).
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν κακός ο Χίτλερ (πρόσεξε όμως, δεν τον υπερασπίζομαι) που πήγε να φτιάξει μια μεγάλη Γερμανία και γιατί ήταν καλοί άλλοι που άπλωσαν τα όρια των κρατών τους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακός ο Μπους (αντιπαθέστατος για μένα) που κοιτάζει πώς να στηρίξει το δολλάριο.
Αντίστοιχα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα πολιτικό σύστημα είναι καλύτερο ή χειρότερο από ένα άλλο, αφού στην πράξη σχεδόν στα ίδια καταλήγουμε.
Η κάθε ιδεολογία μεταφράζεται σε ένα συγκεκριμένο όφελος. Και αν τη βλέπουμε μόνο ως ιδεολογία, είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί. :)

15/03/2003, 01:09:35
Reo,

"Είμαστε ρεαλιστές. Ζητάμε το Αδύνατο" , θα πεί ο Τσέ. Και ο Χίτλερ θα πεί, "Διαγράψτε από τα λάβαρά μας τη λέξη Νίκη και γράψτε μόνο, Αγώνας".

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι οι εποχές σίγουρα δεν είναι ίδιες. Ο αστικός εθνικισμός του 19ου αιώνα, οδήγησε σε περιπέτειες τις τότε παρακμάζουσες αυτοκρατορίες.
Αυτός ήταν ένας κίβδηλος πατριωτισμός, συνδεδεμένος με την άρχουσα τάξη και την πλουτοκρατία - που κυβερνούσε τις τότε αυτοκρατορίες.

Σήμερα πλέον η πλουτικρατία δεν φωνάζει εθνικιστικά συνθήματα, προκειμένου να κάνει πολέμους. Το σύνθημα δεν είναι πια ο Θεός, η μοναρχία, ή η πατρίδα, αλλά η "παγκόσμια ειρήνη", η "περιφερειακή οικονομική σταθερότητα", ο "παγκόσμιος πολίτης", τα "Ηνωμένα Έθνη", "ανθρωπιστική βοήθεια" - "Νέα Παγκόσμια Τάξη"! Κάθε σημάδι εθνικισμού, κάθε επιθυμία για υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας, χαρακτηρίζεται "νεοφασισμός" - ανεξάρτητα από πού προέρχεται και το οποίο πρέπει να πολεμηθεί από όλους τους "καλούς πολίτες του κόσμου".

Πιστεύω στην Ευρώπη , που είμαι σίγουρος ότι όσο κι αν νοσεί, αποτελεί και πάλι την ελπίδα της ανθρωπότητος.
Κάποτε ο Μ.Ναπολέων, από το νησί της εξορίας του, είπε: " Δεν θα υπάρξει Ευρώπη, αν δεν υπάρξει πρώτα ένας Ηγέτης".

Όταν ρώτησαν τον Χίτλερ, λίγο πρίν αποσυρθεί για το ύστατο καθήκον του, "για ποιόν πρέπει τώρα εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές να πολεμήσουμε", εκείνος απάντησε: "Για τον άνθρωπο που θα έρθει" !

15/03/2003, 02:15:15
Δεν υπάρχει καμία υστερική αντίδραση τουλάχιστον από μέρος μου Παρμενιωνα, τόσο στην παραπάνω όσο και στα προηγούμενα ποστ που αφορούσαν το πρόσωπο σου. Δεν σου ζήτησα να αλλάξεις ιδεολογική Ταυτότητα, μόνο αναρωτήθηκα τι θα έκανες σε περίπτωση που ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ… βρισκόσουν σε θέση να οδηγήσει ΑΤΟΜΑ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ, που η μόνη τους ατυχία ήταν να γεννηθούν σε διαφορετική παράλληλο… να έχουν διαφορετικό χρώμα… και που κάποιοι κύριοι, θεωρώντας εαυτούς ανώτερους, έκριναν πως μπορούν να αποφασίσουν για το ΑΝ έπρεπε να ζήσουν!

Πολύ ανθρωπιστική ερώτηση αυτή!!!....
μήπως δεν ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ εσωτερικής αναζήτησης?....
το λέει από μόνο του…. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ…
ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
Και με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ....Μην τυχον ειναι απο τα ιδια....

Κάνω λάθος?

Φυσικά για σένα…. ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε άξιοι λόγου!!!

Πώς να απαντήσεις, που σε ένα τέτοιο σύστημα, ΥΠΑΡΧEI μόνο Τυφλή ΥΠΑΚΟΗ… διαφορετικά δεν κρατιέται….και αν διαφωνήσεις, θεώρησε τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ξοφλημένο!!

Κάνω πάλι λάθος?

Μα τι βρίσκεις να μας πεις?….Μας είδες όλους εδώ μέσα… να υμνούμαι τον ΜΠΟΥΣ και ΤΟΝ ΒΛΑΙΡ?... τον Πόλεμο και τις Ατομικές Βόμβες….?

Δεν κάνουμε τίποτα άλλο!!!

Τουλάχιστον στην ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….γίνεται και καμία δική, πέφτει και κάνας πρόεδρος, συζητάμε και αποδεχόμαστε κάποιον που δεν σκέφτεται σαν και μας, μα που στα ολοκληρωτικά συστήματα…υπάρχει μόνο η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ!!! ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ…
ΑΝΕΥ ΝΟΜΟΥ!!!

ΑΝΕΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ!!!…και μη μου πεις πως υπάρχει ΝΟΜΟΣ. Τι να τον κάνετε?….Το σύστημα σας…. Είναι αλάθητο έτσι….?

Φυσικά για σένα δεν είμαστε άξιοι λόγου!!!

Μιλάς και για υβρεολόγιο...Δεν πιστευω να απευθηνεσαι σε μενα...

Το μόνο που δεν έκανα Παρμενιωνα!

Κοίτα προσεχτικά τι σου έγραψα….Τα ξαναλεμε!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 15/03/2003 02:30:42

15/03/2003, 02:40:59
Πλάτων,

Η υστερία, δεν αφορούσε εσένα προσωπικώς, αλλά πολλούς που γνωρίζεις και που φαντάζομαι θα έχεις σχηματίσει γνώμη για το τί είδους άτομα είναι, από τον γελοίο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τις θέσεις μου. Εγώ, ούτε υποστηρικτές θα τους ήθελα...

Αυτοί, πραγματικά είναι ανάξιοι λόγου και σίγουρα, όχι μόνο δεν μπορούν να σταθούν ως εχθροί της ιδεολογίας μου, αλλά αδυνατούν και να υπερασπίσουν αυτό το οποίο πιστεύουν!

Οσο για τη δημοκρατία των κοινοβουλίων, έχω απαντήσει αλλού και θα σε παρακαλέσω, αν θες, να ρίξεις μια ματιά στην ανάλυσή μου. Πιστεύω πως θα καταλάβεις.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=5&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=624

15/03/2003, 05:48:06
Λοιπόν δεν έχω απευθυνθεί ποτέ προσωπικά στον «στρατηγό» ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ θα το πράξω για πρώτη και τελευταία φορά .( Είπα σε άλλο τόπικ και απάντηση δε πήρα )

Πάμε λοιπόν
Επειδή έχεις διαβάσει πολύ καλά την ιστορία και τα γεγονότα ξέρεις ότι όποιος έχει την απόλυτη εξουσία στα χέρια του γίνετε αυτόματα δυνάστης και για να μη χάσει την δύναμη που αυτή του προσφέρει καταφεύγει σε απαγορεύσεις και στερήσεις της ελευθερίας με ότι αυτό για την εξέλιξη του ανθρώπου συνεπάγεται .
Τα παραδείγματα και τα στοιχεία πάρα πολλά και όλα είχαν έχουν και θα έχουν το ίδιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ αποτέλεσμα .
Ακόμα και αυτοί που έφτιαξαν τη δημοκρατία είχαν δούλους.
Πάμε και ποιο κάτω ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ σύστημα δεν θα πετύχει ποτέ απόλυτα, γιατί απλά το διοικούν άνθρωποι οι οποίοι έχουν πάθη και ανάγκες ΥΛΙΚΕΣ και δεν διέπονται από ανώτερη σκέψη και αισθήματα τα οποία οδηγούν στην αναζήτηση για το ΦΩΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ( ανάθεμα κι αν ξέρεις κάτι γι αυτό ) .
Θαύμασα τη ναζιστική Γερμανία για τα επιτεύγματα της ( τεχνολογία, οργάνωση κόμματος, πολεμική μηχανή ) έχω ενθύμια του 3ου Ράιχ στο σπίτι μου .
Θαύμασα την πολεμική μηχανή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και την αντιγραφή του Ελληνικού πολιτισμού εν μέρει και την μετεξέλιξή που προσπάθησαν να επιτύχουν ( αποδοχή δωδεκάθεου, αρχιτεκτονική, κλπ )
Θαύμασα το Ναπολέοντα, τον Λένιν, τον Μάο, γιατί πέτυχαν με τη βία και παίζοντας το λυτρωτή να ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ κάτι που δεν θα έπρεπε να υποτάσσετε διότι ΔΕΝ είναι ύλη, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.
Μπράβο τους !!!!!!!
Εσύ λοιπόν τώρα ανακατεύεις την αρχαιοελληνική παράδοση με αυτή του εθνικοσοσιαλισμού το DNA τους εβραίους ( αλήθεια πόσοι είναι οι νεκροί εβραίοι και πόσοι οι άλλοι από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο ;;; ) τους μαύρους τον εκφυλισμό της κοινωνίας και όποιο άλλο πρόβλημα η θέμα πέσει στην πλώρη σου και ως νέος Γκαίμπελς ( ναι έχω ακόμη και το ημερολόγιο του ΚΑΙ σε Ελληνική έκδοση ) προσπαθείς να αποδείξεις με τεράστια κείμενα ότι οι αγκάλες αυτού που έβαλε ΟΛΟ τον κόσμο να σκοτώνεται είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ ανοιχτές !!!!!!
Οι πύλες του Άδη άνοιξαν και σας περιμένουν !!!!!!
Με ξεχάσατε αλλά εγώ είμαι ΕΔΩ !!!!! Και μόλις βρω την ευκαιρία να ξαναπώ στον πεινασμένο λαουτζίκο ότι με τη βία θα γίνει εξουσία θα με ξαναδείτε όρθιο μπροστά σας.
Με λένε φασισμό, εθνικισμό, ολοκληρωτικό κομουνισμό, δημοκρατία, ολιγαρχία, αυτοκράτορα, πάπα, και προσφάτως πλανητάρχη, αλλά είμαι ο ίδιος ο ένας ο μοναδικός Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ, Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ, Ο ΔΟΥΚΑΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.
Συγνώμη που θα σε στεναχωρήσω αλλά εδώ ευρίσκεσαι στον ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ όπου τα κολπάκια αυτά ΔΕΝ πιάνουν ΔΕΝ περνάνε ΔΕΝ εντυπωσιάζουν ΔΕΝ μας αντιπροσωπεύουν .

Κάνε μου μια χάρη ΨΑΞΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ή ΤΩΝ ΘΕΩΝ.
Όταν το κάνεις αυτό όταν καταλάβεις τι πάει να πει «ΓΝΩΘΙ Σ΄ ΕΑΥΤΟΝ» τότε ίσως να πας εμπρός από ένα καθρέφτη και να πεις «ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ»

Σου εύχομαι καλή τύχη στον πόλεμο με τα πάθη σου και τον εαυτό σου

Υ.Γ. Μη μου δώσεις φίλε Παρμενίων κάποιο πολιτικό χαρακτηρισμό δεν υπάρχει το κόμμα του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, το οποίο και είναι το μόνο που θα με εξέφραζε

Apostolos

Apostolos

15/03/2003, 09:36:37
quote:
...δυστυχός κάποιους ανθρώπους, δεν μπορείς να τους αλλάξεις, αλλα και γιατί να τούς αλλάξεις, όταν εκείνοι δεν αντιλαμβάνονται σε τι επίπεδα πέφτουν...

Να ευχαριστήσω τον φίλο Νάγκουαλ που επανέφερε στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ κάτι που είχα αναφέρει σε άλλο τόπικ...

Καλέ μου φίλε ΠΛΑΤΩΝ....
Καλέ μου φίλε ΡΑΜΟΓΛΟΥ...
Αναλογιστήτε σε ΠΟΙΟΝ μιλάτε...

Δεν ξέρω, πραγματικά ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν μπορεί να δώσει έστω ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε ότι Μεταφυσικό τον έχουμε ρωτήσει...
ΟΛΑ όσα τον έχουμε ρωτήσει κατα καιρούς μέσα απο τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ των forums, σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχει δώσει απάντηση... ΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
Απαντάει ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ μόνο σε αυτά που του δίνουν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να υμνεί τα πιστεύω του ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ κάθε τί που είναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ σε αυτά που λατρεύει...

Και ρωτάω, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;;;
Είναι ΚΑΚΟ να έχουμε στη μεγάλη μας παρέα έναν άνθρωπο που έχει, όχι απλά ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ με εμάς, αλλά που μας θεωρεί ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ!!!

Εμένα, σας το ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΑΛΛΩΣΤΕ, δεν με ενοχλέι αυτό...
ΞΑΝΑΕΙΠΑ ότι όσο αφήνουμε τον κάθε Παρμενίωνα να μιλάει, ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ η εξωτερικοφανείς ομορφιά ενός συστήματος και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ότι πίσω απο μια ΦΑΙΝΟΜΕΙΝΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ, το μόνο που επικρατεί είναι ΒΡΩΜΑ, ΑΙΜΑ και ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΛΛΑ....

Αναλογιστείτε ΤΙ καταφέραμε εδώ, μέσα απο αυτόν τον ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ιδιότυπο διάλογο...
Χρησημοποιήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ το "τέχνασμα" του ΥΠΕΡΕΙΔΗ στο δικαστήριο της Ηλίας που ΕΣΩΣΕ την ΦΡΥΝΗ την Εταίρα!!!
Ναι καλοί μου φίλοι, ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ, μην απορείται...

Όλοι εμέις, ως άλλος Υπερείδης, ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΜΕ τον Παρμενίωνα και δείξαμε ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...
Ποιός είναι...
Τι είναι...
Πόσο τα πιστεύω του, πιστεύω ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ και ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΕΝΑ, μπορούν να προσφέρουν κάτι στην Παγκόσμια Ανθρωπότητα και ΟΧΙ ΜΟΝΟ σε κάποιο τέλειο D.N.A (που παρεπιπτώντος ΟΥΤΕ για τη σχέση του με τη ΨΥΧΗ τόλμησε να δώσε απάντηση)...

Ναι αυτό κάναμε, ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ότι πίσω απο επιστημονικοφανείς και ορθογραφικά γραμμένες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, κρύβεται ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ...
Και αυτό δεν είναι άλλο, παρά το ΣΤΕΙΡΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....

Θα πρότεινα, αλλά ποιός είμαι εγώ για να προτείνω στο Παρμενίωνα, να έριχνε μια ματιά στον ΦΑΟΥΣΤ του Μεγάλου Γκαίτε...
Να καταλάβει το βάθος του έργου..

Ο Φαούστ εμπρός σε μια σιδερένια πόρτα, κρτώντας ένα μάτσο κλειδιά...

"Ρίγος πιά ξεσυνήθιστο με πιάνει,
του ΚΟΣΜΟΥ η συμφορά ΟΛΗ με βαραίνει.
Πίσω απο τον υγρό τοίχο μένει,
και το έγκλημα της μια γλυκιά ήταν ΠΛΑΝΗ!
Να τη ζυγώσεις ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ!
Να τη ιδείς ξανά, ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ!
Μπρός, πιό γοργά, όσο αργείς, ο ΧΑΡΟΣ ΦΤΑΝΕΙ"

Αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ θα πεί ότι τον βρίζουμε (εμείς;;;), ότι τον χλεύαζουμε (εμείς;;;), ότι είμαστε κατώτερα όντα (ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ενώ εσύ νομίζεις ότι είσαι Θεός με τέλειο D.N.A)...
Φίλοι μου, το ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ, ευτυχώς δηλαδή!!!

Την καλημέρα μου σε ΟΛΟΥΣ που έπαιξαν όσο μπορούσαν τον ρόλο του ΥΠΕΡΕΙΔΗ...
Ευχαριστώ και τον Παρμενίωνα που έπαιξε τον ρόλο της ΕΤΑΙΡΑΣ...
Μόνο που εκείνει ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ κάτι και αθωώθηκε...
Εσύ φτωχέ μου φίλε μου, ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙΠΟΤΑ παρά ΜΟΝΟ ΝΥΧΙΑ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ...
Σε ευχαριστούμε που μας θύμισες ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και πώς ο πλανήτης, απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΤΕ...

Νά'σαι καλά, μέσα στη ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Edited by - Kelsos on 15/03/2003 10:06:05

SilverwolfΜέλος
15/03/2003, 13:08:22
quote:
Silverwolf,
Αρκετά δακρύβρεκτο το ρεπορταζ από το φίλο σου Γερμανό, που φυσικά δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα η μία άποψη ενός - γιατί όχι - αντιχιτλεριστή της εποχής.

ΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ;
ΕΔΩΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟΥ.
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ.
ΑΠΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΙΜΩΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑ ΑΚΟΜΑ... Η ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΣΑ Η ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΟΜΟΥΝΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΗ ΟΔΟΣ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΩ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΑΠΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΑ ΥΨΗ. ΑΠΟ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΥΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΓΕΥΤΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ (ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ) ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΡΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΧ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

15/03/2003, 14:26:39
Silverwolf,

Λες: "ΑΠΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ"
Μα μέχρι τώρα, 60 χρόνια, ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ακούμε απο τους διάφορους εχθρούς του εθνικοσοσιαλισμού... Δημοκράτες και Κομμουνιστές, όλοι μαζί, επιμένουν ακόμη να πολεμούν κάτι που έχασε στρατιωτικώς το...'45! Και δεν μπορούμε παρά να γελάσουμε όταν... Χτλερ χαρακτηρίζεται ο... Κλίντον, Χίτλερ ο... Μπούς, Χίτλερ ο... Σαντάμ, Χίτλερ ο... Σαρόν(!!!!!!!!!). Όλοι τους είναι...Χίτλερ!!! Φασίστας ο Μπούς, αλλά Φασίστας κι ο Σαντάμ, αλλά Φασίστας και ο Σαρόν, αλλά Φασίστες και οι Ταλιμπαν !!!! Εδώ γελάει κι ο κάθε πικρεμένος!

Και γι τον kelso, που κάτι προσπάθησε να πεί, έχω να πώ τούτο:

Tελικά οι Εθνικοσοσιαλιστές θα πρέπει να αισθάνονται ένοχοι όχι για κάτι που 'καναν, αλλά μάλλον για κάτι που δεν έκαναν...

15/03/2003, 15:11:38
Παρμενίωνα... Παρμενίωνα...

Ξεχνάς φτωχέ μου φίλε πώς ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ και βλέπουμε ΚΑΛΑ ποιός, προσπαθεί τί...

Οσο για την μπόυρδα που θεωρείς απάντηση, (αλήθεια έτσι συνενοείστε μέσα στη σέκτα σας;;;), τι ζητάς φίλε μου, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;;

Εεεε αυτό ποιά, είναι και αν είναι ΜΠΟΥΡΔΑ!!!

Κρίνω πως τις απαντήσεις μας στα παραληρήματά σου, ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Εκτίθεσαι φίλε μου ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

15/03/2003, 15:47:15
Kelso,

Πόιοί καταστρέφουν τον κόσμο 60 χρόνια τώρα; Ο φασιστικές ΗΠΑ, η Φασιστική Ευρώπη, ή η Φασιστική Σοβιετία;

15/03/2003, 15:58:56
Και κάτι άλλο. Πότε θα πάψει το στόμα σου να είνα ΒΟΘΡΟΣ; Σεβάσου την... δημοκρατική σου ιδιότητα, αν δε σέβεσαι τους ομοϊδεάτες σου... Αν πάλι η αδυναμία σου είναι ζήτημα γνώσεων Ελληνικής, κάνε μια προσπάθεια να τη βελτιώσεις , αφού είσαι και υπερασπιστής της Παιδείας...

ReoΜέλος
15/03/2003, 17:50:24
Κοιτάξτε να δείτε, εδώ έχουμε μια κλασική περίπτωση αντίθετων απόψεων όπου τα αντιβαλλόμενα μέρη μπορεί να αντιπαραθέτουν τις απόψεις τους στο διηνεκές. Ε, και;
Εν πάση περιπτώσει, διάβασα στο "Βήμα" (14/3/03) που το διάβασε στους "The Times" που το διάβασαν σε ένα βιβλίο της κυρίας Ντέμπορα Χέιντεν (χαίρω πολύ, Reo) ότι: "Η σύφιλη (από την οποία πιθανώς έπασχε ο Αδόλφος, τρε μπανάλ) πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψιν για την κατανόηση της καριέρας του Χίτλερ, για τα κίνητρά του, τα γεγονότα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, ακόμη και για το Ολοκαύτωμα".
Η κυρία Χέιντεν, παρά το ότι μόνη της παραδέχεται ότι η διάγνωση δεν θα καταστεί ποτέ δυνατό να επιβεβαιωθεί, "συγκέντρωσε ένα απίστευτο πλούτο ενδείξεων και στοιχείων" (βαριέμαι να τα αντιγράφω) για να εξηγηθούν οι εκρήξεις παράνοιάς του και η πνευματική του κατάρρευση στο τέλος.
Τέλος πάντων, αφού δεν έχει νόημα να ανταλλάσσουμε πολιτικές απόψεις που έτσι κι αλλιώς δεν θα καταλήξουμε πουθενά, δεν πάμε σε κανένα άλλο τόπικ; :)

15/03/2003, 18:37:06
quote:

Kelso,

Πόιοί καταστρέφουν τον κόσμο 60 χρόνια τώρα; Ο φασιστικές ΗΠΑ, η Φασιστική Ευρώπη, ή η Φασιστική Σοβιετία;

Μααα φυσικά ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΑΖΙ τους δώσατε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κάνουν!!!
Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις φτωχέ μου Παρμενίωνα;;;
'Οσο για το ΒΟΘΡΟΣ, μάλλον χρειάζεται να ανοίξεις κανα λεξικό να δείς ΤΙ ΕΙΝΑΙ και ουσιαστικά ΚΑΙ μεταφορικά η λέξη...
Αλλά που εσύ...

Μόνο τον Γκέμπελς διαβάζεις...
Ανοιξε και κανά βιβλιαράκι ΚΑΗΜΕΝΕ... Ε ΚΑΗΜΕΝΕ...
Αλλά ξέχασα, καλύτερα θα λές ΚΑΗΜΕΝΟΣ, παρά ΚΑΜΕΝΟΣ σε κανά απο τους φούρνους που ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

Και πάλι, δίκιο έχεις φτωχό μου παλικάρι...
ΚΑΗΜΕΝΕ λοιπόν....

Κέλσος ο Φιλαλήθης

16/03/2003, 03:05:20
kelso,

Αυτά που λές, τα σκέπτεσαι καθόλου; Αν ναι, τότε το πρόβλημά σου είναι πιό σοβαρό απ' όσο νομίζεις... Τί θα πεί "ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΑΖΙ τους δώσατε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το κάνουν"... Υστερα από 60 χρόνια... Παγκόσμιας Ειρήνης(!), Ευτυχίας, Ευημερίας, Δημοκρατίας(!), ύστερα από την ήττα του κακού, πάλι εμείς φταίμε; Δηλαδή φταίμε γιατί χάσαμε τον πόλεμο; Kαι γιατί η λαϊκή κυριαρχία των Δημοκρατιών σας, δεν έκανε κάτι τόσα χρόνια ώστε να ζούμε σε έναν καλύτερο κόσμο; Πού είναι ο κυρίαρχος λαός; Πού είναι οι...δημοκρατικώς εκλεγμένοι "ηγέτες"; Ποιό το αποτέλεσμα;

ΟΧΙ, δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτύρονται οι δημοκράτες αστοί για το σημερινό χάλι, για τη μονοκρατορία των ΗΠΑ και για τους Εβραίους Σιωνιστές. Διότι, όταν εμείς πολεμήσαμε τον Σιωνισμό, όταν η μαχόμενη Εθνικοσοσιαλιστική Ευρώπη έδινε τη μάχη για την ήττα του Σιωνισμού και του Μπολσεβικισμού, οι αστικές Δημοκρατίες ήταν "αδέλφια" με τον "πατερούλη" Στάλιν και με τους Σιωνιστές του Αγγλοαμερικανικού κατεστημένου!

Ας είναι. Καταλαβαίνω ως ένα σημειο τις αντιδράσεις. Σε έναν κόσμο χωρίς πίστη, που στραγγίζει από Ιδανικά, όπου η κυριαρχία του κέρδους είναι απόλυτη, ηχεί παράταιρα η ύπαρξη ατόμων που αγωνίζονται για μια Σημαία. Οι ακίνδυνοι και οι γραφικοί, ουδέποτε εξεδιώχθησαν ή ενοχλήθηκαν.

Ικανοποιηθήκαμε που κατέρευσε ο Κομμουνισμός και έγινε γνωστή η σαπίλα του "Σοσιαλιστικού Παραδείσου", απογοητεύοντας τους πιστούς του Μπολσεβικισμού. Ικανοποιούμαστε και τώρα, που πέφτουν οι μάσκες και αποδεικνύεται ότι και οι Αστικές Φιλελεύθερες Δημοκρατίες δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα όπλο στα χέρια των Σιωνιστών!

Και κάτι ακόμα. Σου είπα κι άλλη φορά, ότι οι εκφράσεις σου είναι απαράδεκτες... Το να μή συμφωνείς με τις ιδέες μου είναι δικαίωμά σου. Το να είσαι ευγενικός και αξιοπρεπής όμως, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου!

Εσύ είσαι ο... υπέρμαχος της Παιδείας; Tης Ελληνικής; Και μου λές να ανοίξω...λεξικό!!!!! Πράγμα που δεν νομίζω να έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΝέο Μέλος
21/03/2003, 09:55:36
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ(ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ!)ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΙΤΑΡΕΙ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!