- Το επικινδυνο παιχνιδι "Ποτηρακι"..Αληθινη ιστορια - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΑΣΗ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΓΑΤΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ....
ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΒΖΑΛΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ
ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΡΑΔΙΟΦΩΝΩ ... ΝΕΤ...
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ...ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ...
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ CAMERA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ....
ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ..
CHARMED
την εμπειρια θελω να δω...ασχετοσ εαν με τρομαξει
ΕΣΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΗΓΗ
ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ.....
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...
CHARMED
quote:
Γιατί ο άνθρωπος να έλκεται από καταστάσεις που ο ίδιος μπορεί να βλάψει τον εαυτό του και δεν έλκεται από καταστάσεις που μπορούν να του προσφέρουν κάτι το εποικοδομητικό;
In anticipation of my resurrection...
Μήπως επειδή είναι άνθρωπος???
Και λειτουργεί ως άνθρωπος???
Μήπως το άγνωστο τον έλκει σαν μαγνήτης και ενισχύει την επιθυμία του??
soul
quote:
Μήπως επειδή είναι άνθρωπος???Και λειτουργεί ως άνθρωπος???
Μήπως το άγνωστο τον έλκει σαν μαγνήτης και ενισχύει την επιθυμία του??
soul
ΕΛΑ ΤΩΡΑ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΠΤ ...
CHARMED
quote:
ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΥΚΛΟΥ
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ...ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ??? ΕΕ??
CHARMED
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ !!!!! ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ!!!!¨)
ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ''ΠΑΙΧΝΙΔΙ'' ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΠΛΟ ΘΕΑΤΗΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!!
quote:
Αγαπητέ bagos13, μια πρόκληση που θεωρώ ότι καλείται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος στην ζωή του είναι να μάθει να τιθασεύει την περιέργεια του.Το πιο πιθανό είναι να δοκιμάσει κάποιος το ποτηράκι και να μην συμβεί τίποτα, το θέμα όμως είναι ότι ο δικός του φόβος μπορεί να τον οδηγήσει στο να πιστέψει ότι ακούει ή βλέπει ένα φάντασμα, ότι αυτό τον στοιχειώνει κλπ.
Το θέμα λοιπόν είναι ότι πολλές φορές κάνουμε κάποια πράγματα χωρίς να έχουμε μάθει τα όρια μας και χωρίς να είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τον εαυτό μας και τις αντιδράσεις του.Η ανθρώπινη περιέργεια θα μπορούσε να μας υποδείξει να κάνουμε διάφορα πράγματα τα οποία δεν θα μας φέρουν στα όρια μας οπότε και δε μπορούν να μας ζημιώσουν με κάποιον τρόπο.
Γιατί ο άνθρωπος να έλκεται από καταστάσεις που ο ίδιος μπορεί να βλάψει τον εαυτό του και δεν έλκεται από καταστάσεις που μπορούν να του προσφέρουν κάτι το εποικοδομητικό;
In anticipation of my resurrection...
ΤΗΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!
quote:
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΠΩΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΝΙΩΣΟΥΝ Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΧΡΙΑΖΩΝΤΕ ΕΝΕΡΓΙΑ .... ΓΙ ΑΦΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΩΣΒΙΝΟΥΝ ΦΩΤΑ ... Η ΑΛΙΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΙΜΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΕΡΝΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΙΤΟΥ ΣΟΥ Π.Χ. Η ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ.... ΑΦΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΗ Η ΕΠΙΣΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ SITE ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ...
την εμπειρια θελω να δω...ασχετοσ εαν με τρομαξει
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ Κ ΕΧΩ 1-3 ΕΜΠΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!!!!! Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΠΟΛΑ SITE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ Π.Μ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?>?>>>
ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΡΕ ???
quote:
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ !!!!! ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΛΛΟΝ!!!!
ΝΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΕΙΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ ΕΔΩ ΕΜΕΝΑ ΝΑ
ΑΓΩΝΙΩ ΑΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΤΠΤ ....
ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΨΑΞΩ....
quote:
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!!
ΟΛΟ ΑΛΟΙΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΣΩΣΤΑ
ΛΕΓΕ ΡΕ
CHARMED
ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕ ΠΟΛΥ...
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ??
CHARMED
PS DID I MENTION HOW MUCH I LOVE YOU....