- ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
http://www.youtube.com/watch?v=Mw7rRWbgqHc

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Άσε με μωρε, λέω χαζομάρες...κοντεύω να αποτρελαθώ με αυτή τη Βιολογία...!!
ΝΑΡΚΙΣΣΑ!!!!
Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:
Ναρκισσα...Λιγα με τον Εαρινο γιατι διπλα ειναι τα σπιτια μας....Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Ώπα , γειτονάκια..???![]()
Που μένετε chess??

quote:
Ε αφού είπε ότι το αφιερώνει στα ωραία θηλυκά...??Εγώ φταίω που μου αφιερώνει τραγουδια??Άσε με μωρε, λέω χαζομάρες...κοντεύω να αποτρελαθώ με αυτή τη Βιολογία...!!
Ωραίο μάθημα η Βιολογία...![]()

Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
quote:quote:
Ε αφού είπε ότι το αφιερώνει στα ωραία θηλυκά...??Εγώ φταίω που μου αφιερώνει τραγουδια??Άσε με μωρε, λέω χαζομάρες...κοντεύω να αποτρελαθώ με αυτή τη Βιολογία...!!
Ωραίο μάθημα η Βιολογία...
Σ αρέσει, ε?
Ναρκισσα δικο σου με στιχους....
Off off, off Anna off, off party,
Gel dan aidi ha ali party,
Chuk ut girla dan ula party,
Gel haidi disco haide party,
Gel sanasor, ani ban a gel don beni zeg war, gel dan zanteg gotzineg, Oineg,
Tul'e choh tuk, tul'e, gipsips musicsen, an an adin tul'e, en kuli che punisher en,
And feeding, learning, shenoid, gerem... Off off, off anna off.....
quote:
Εγω στο κελι 33 και η ναρκισσα στο 32....Όταν ο κλόουν του τσίρκου, αυτοκτόνησε πάνω στη σκηνή, όλοι νομίσαν ότι ήταν μέρος του σόου και γελάσανε ακόμη πιο πολύ
Κάποιος να σας φ(ι)υλάει...![]()