- ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Agent Orange
SODOM

Brings total liberty
And as your soul burns
You'll awake in purest fantasy
And all those haunting demons
That live inside your head
Fade in this shining freedom
Where the angels fear to tread

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line.
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
quote:
Ασχετο,pixeldream αυτό που ακούω στην υπογραφή σου τι είναι
Μ΄ΑΡΕΣΕΙΣ...ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ.
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ...
DEMO 1 181KB
DEMO 2 159KB
DEMO 3 205KB
DEMO 4 146KB
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ DEMO...Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ![]()
![]()
![]()
CRADLE OF FILTH...DEMO 1 = Queen Of Winter, Throned,DEMO 2 = Beneath The Howling Stars,DEMO 3 = The Twisted Nails Of Faith,DEMO 4/ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ = Ruin Of Angels.
ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΡΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ/ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ.
ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΥΡΚΟΣ.
Ευχαριστώ αν και δεν τα πιστεύω,δεν εννοώ εσένα αλλά αυτά για εμένα
Η φωτιά δεν γίνεται σωστά,οι στάχτες όμως με λίγο νεράκι
Προσοχή στα νερά,κρίμα δεν είναι μετά απο όλη την διαδικασία να βαλτώσουμε;
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
quote:
Η φωτιά δεν γίνεται σωστά,οι στάχτες όμως με λίγο νεράκι
ΝΕΡΑΚΙ....ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ...ΣΤΑΧΤΗ...ΑΡΓΗΣΑΝ...Η ΦΩΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
quote:
Προσοχή στα νερά,κρίμα δεν είναι μετά απο όλη την διαδικασία να βαλτώσουμε;
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...ΜΟΝΟ ΣΤΑΧΤΕΣ.
quote:
Πωπω διπλοπέταλο που πέφτει

Η ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΤΣΑΣ...ΟΧΙ Η ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ. ![]()
ΟΛΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ...ΤΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙΝΕ ΕΣΕΝΑ...ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ...ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ...ΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΙΑΣ ΠΟΡΤΑΣ...ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.
ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΛΟΓΕΣ;
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ/ΜΥΑΛΟ/ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕ/ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ...ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ;...ΚΙ ΟΜΩΣ.
ΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΞΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ...ΔΙΔΥΜΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΕΡΗΜΟΣ...ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ...ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΖΕΣΤΗ/ΝΕΚΡΟ ΜΕΡΟΣ...ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ...ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ...ΝΕΚΡΟ ΜΕΡΟΣ;...ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ...Η ΕΡΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΖΩΗ...ΙΣΩΣ Η ΑΠΕΧΕΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΝΑ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΘΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ/ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ;
ΕΣΥ ΑΜΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ" ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;
Προσωπικά, αρκετές φορές όταν βρίσκομαι αντιμέτωπη με μία πραγματικότητα - η οποία μπορεί καν να μην αφορά τη μεταφυσική, αλλά κάλλιστα να είναι μία πραγματικότητα που αφορά τον εαυτό μου - στην αρχή "μουλαρώνω" και δεν θέλω να τη δω με τίποτα!
"Ποιά είσαι εσύ, που ήρθες να με ταράξεις από την ηρεμία μου, από την ασφάλειά μου και από την βολική για μένα τοποχρονική θεώρησή μου;"
της λέω αγριοκοιτάζοντάς την και στρέφω το βλέμμα αλλού.
Πολλές φορές, αυτή τρομάζει από το βλέμμα μου και πράγματι φεύγει. Μπορεί και να μην τη συναντήσω ξανά ποτέ.
Είναι πιθανόν, να μην αποτελεί καν μία πραγματικότητα, αλλά να "δανείστηκε" μία τέτοια ενδυμασία για να με πείσει.
Μπορεί να κατάλαβα την απάτη της και να μην την άφησα να με ξεγελάσει.
Μπορεί επίσης, να με είχε επισκεφθεί ξανά στο παρελθόν και να την είχα ξεσκεπάσει, οπότε να απομακρύνεται πια ντροπιασμένη, χωρίς κουράγιο να "ξαναπαίξει" μαζί μου.
Μπορεί όμως...
να είναι και μία πραμγατική πραγματικότητα.
Κι επειδή κάθετι το πραγματικά πραγματικό, είναι και διαχρονικό,
άπαξ και εμφανιστεί, εγκαθίσταται σαν ιός μέσα σου.
Γίνεται κομμάτι σου, εμπλέκεται σε κάθε έκφρασή σου και σεν ησυχάζει εάν δεν την κοιτάξεις κατάματα και μέσα από αυτήν δεις με πραγματικά μάτια τον εαυτό σου.
Προσωπικά λοιπόν, σε τέτοιες συναντήσεις, έχω βγει με νίκες, αλλά και με ήττες.
Οι τελευταίες με περιμένουν σε μια γωνιά της συνείδησής μου και ζητούν ευκαιρία να εμπλακούν στη ζωή μου, μέχρι να τις αντιμετωπίσω.
Έτσι, το όλο σκηνικό μοιάζει με μία "Λερναία Ύδρα", ένα τέρας με πολλά κεφάλια, που κάθε ένα από αυτά σου χαρίζει ένα ανεκτίμητο δώρο: Μία πραγματικότητα.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!