ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- U.F.O. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- U.F.O. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

geox31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TONYΜέλος
17/12/2005, 16:45:05
ΦΙΛΕ geox ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΠΗΓΑΓΑΝ?

Τ.Ε.Ν.

wendigoΜέλος
17/12/2005, 21:17:20
quote:
γιατι εχω την εντονη αισθηση οτι τα αναλογα ανεξηγητα αντικειμενα (τα "φωτεινα" οπως τα ονομαζουν) ειναι μια ενεργειακη μορφη ζωης, πιθανοτατα γηινη?

Δεν ξέρω τι να πω jonnie.
Έτσι κι αλλιώς η πολυδιαφημισμένη "εξωγήινη" ερμηνεία δε με πείθει ιδιαίτερα. Νομίζω κι εγώ πως είναι φαινόμενα αυτού του πλανήτη. Τώρα, αν είναι μορφές ζωής ή επιφαινόμενα άλλων διεργασιών και καταστάσεων, είναι μεγάλο ερώτημα. Έχω την αίσθηση πως η εικόνα που έχουμε για τον ίδιο το χρόνο και το χώρο είναι ελλειπής και πως έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα.
Χωρίς να μιλώ απόλυτα και για να δώσω ένα στίγμα:
Οι απόψεις μου επί των UFO, τα τελευταία χρόνια, οριοθετούνται από θεωρίες ανθρώπων σαν τον Γιώργο Μπαλάνο, τον John Keel, τον Jacques Vallee ή τον Θανάση Βέμπο. Έτσι, σαν τάσεις σκέψης και οπτική.

Η δική μου, συγκεκριμένη εμπειρία δε μου θυμίζει καν τις κλασικές αναφορές "φωτεινών" αντικειμένων. Δεν θα απέκλεια να έχει και πιο... πεζή εξήγηση! Δεν έτυχε όμως να βρω ή να ακούσω κάτι ικανοποιητικό.

No Method, No Guru, No Teacher

aspirinΜέλος
17/12/2005, 21:45:15
Η κίνηση ήταν όντως στον άξονα δύσης ανατολής αλλά το συγκεκριμένο αντικείμενο ήταν σε ακατοίκητη περιοχή. Παλέυω ακόμα με το google earth. Θα σας σημειώσω την **εκτιμηση** μου για τη θέση του ούφο που είδα.

Όσο για το φίλο που ισχυρήστηκε ότι ήταν μπαλόνι, το δικό μας αεροδρόμιο δεν διαθέτει τέτοιο. Αυτό ειναι 100% σίγουρο. Αλλά κ να είχε σε αυτή τη θέση είναι ψιλοεπικίνδυνο. Διαθέτει ένα μικρό κόκκινο αεροπλάνάκι γι'αυτές τις δουλείες. Όσο για τα φωτάκια που ήταν ανταλακλάσεις είναι πολύ κουφή εξήγηση. Αν δεν το είχα δεί καθαρά με τα ματάκια μου κ τα κυάλια μου, θα μπορούσα να υποθέσω ένα σωρό πράγματα. Έλα όμως που το είδα κ είμαι πολύ ευτυχισμένος που είχα την τύχη να δώ κάτι τέτοιο. Τώρα αν με πιστέψετε ή όχι δεν με ενδιαφέρει. Την εμπειρία μου καταθέτω με όσο περισσότερα στοιχεία μπορώ.

Μου κάνει εντύπωση που μείνατε σε λεπτομέρειες κ όχι στο ίδιο το ούφο που είδα. Το οποίο είχε περιέργη κίνηση. Πάντως φαινότανε σαν ένα παιχνιδάκι που πετάει. Σίγουρα τέτοιο κατασκεύασμα είναι πολύ πολύ προηγμένο τεχνολογικά.

17/12/2005, 22:25:16

quote:

quote:
γιατι εχω την εντονη αισθηση οτι τα αναλογα ανεξηγητα αντικειμενα (τα "φωτεινα" οπως τα ονομαζουν) ειναι μια ενεργειακη μορφη ζωης, πιθανοτατα γηινη?

wendigo
Δεν ξέρω τι να πω jonnie.
Έτσι κι αλλιώς η πολυδιαφημισμένη "εξωγήινη" ερμηνεία δε με πείθει ιδιαίτερα. Νομίζω κι εγώ πως είναι φαινόμενα αυτού του πλανήτη. Τώρα, αν είναι μορφές ζωής ή επιφαινόμενα άλλων διεργασιών και καταστάσεων, είναι μεγάλο ερώτημα.

απο αυτα που εχω διαβασει για την συμπεριφορα των φωτεινων ΑΤΙΑ, καταληγω να τα θεωρω μορφη ζωης.

πολλες φορες δειχνουν να παιζουν μεταξυ τους, μερικες φορες ενωνονται και βγαζουν πολλα μικροτερα, δειχνουν περιεργεια για τους σταθμους υψηλης ενεργειας των ανθρωπων, κτλ.

απλα η γνωμη μου ειναι φυσικα...

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

18/12/2005, 11:05:42
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ UFO ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ.
ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΓΗΙΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ UFO ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ.

aspirinΜέλος
18/12/2005, 11:31:24
εδώ είναι ο χάρτης απο το google earth. Έχω σημειώσει την εκτίμηση μου για τη θέση του άτια.

aspirinΜέλος
18/12/2005, 11:32:41
http://briefcase.pathfinder.gr/download/503028
πατηστε παραπανω για να δειτε τη φώτο.
EomerΝέο Μέλος
18/12/2005, 18:03:58
Γράφει "Illegal File Access"
TONYΜέλος
18/12/2005, 18:13:53

Μου κάνει εντύπωση που μείνατε σε λεπτομέρειες κ όχι στο ίδιο το ούφο που είδα.

ΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ....ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ

αν είναι μορφές ζωής

ΤΙ ΕΝΝΟΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΜΟΡΦΕΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ? ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ....ΝΟΜΙΖΩ.

Τ.Ε.Ν.

null_n_voidΜέλος
18/12/2005, 21:55:28
μαιος 1995 εν ελευσινα.

ωρα 10 πρωινη περιπου.

με φωναξε ο πατερας μου να δω κατι στον ουρανο.

ηταν μια ασημενια καψουλα αρκετα μεγαλη σε τροχια.

ειχε το λαμπρο ασημενιο του επαργυρωμενου.

αφου εκατσε στην τροχια για κανα δυωρο, αρχισε να πηγαινει ανατολικα κανοντας ζιγκ ζαγκ με ιλλιγιωδη ταχυτητα και μετα εξαφανιστηκε χωρις να αφησει καυσιμα.

προσπαθησαμε να το βγαλουμε φωτογραφια. σταθηκε αδυνατο μια και ηταν κοντα στον ηλιο και βγηκαν χαλια χωρις να το δειχνουν.

αυτα.

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

19/12/2005, 11:49:55
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο aspirin ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ UFO.
geox ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ.