- Θαύματα - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Δεν λεω ψεματα, ουτε κοροϊδευω... απλα το ειχα δει σε ενα ξενο τηλεοπτικο καναλι!!!! και ελεγε ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!! 
Τωρα δεν ξερω.. απλα περιμενουμε

αποκλύεται να ήταν επίσημο! θα νομίζεις ότι προσπαθώ να σου τη σπάσω κάθε φορά
αλλά ταινία live-action δεν εχει ξεκινήσει ακόμα παραγωγή...
υπάρχει μια καινούργια σειρά κινουμένων σχεδίων σε εξέλιξη [anime-style μάπα... αν θέλετε να ανοίξουμε κεινούργιο τόπικ να σας δείξω φωτογραφίες] και μιλάνε για μια CGI-animated ταινία. αλλά για live-action ταινία, δεν υπάρχει ακόμα ούτε σκηνοθέτης, φυσικά ούτε καστ, και πόσο μάλλον... τρέιλερ! θα πρέπει να περιμένεις ως το 2010!
υπάρχει μια καινούργια σειρά κινουμένων σχεδίων σε εξέλιξη [anime-style μάπα... αν θέλετε να ανοίξουμε κεινούργιο τόπικ να σας δείξω φωτογραφίες] και μιλάνε για μια CGI-animated ταινία. αλλά για live-action ταινία, δεν υπάρχει ακόμα ούτε σκηνοθέτης, φυσικά ούτε καστ, και πόσο μάλλον... τρέιλερ! θα πρέπει να περιμένεις ως το 2010!
μέχρι τότε, σε ποιό κανάλι είδες το τρέιλερ;! λέω να τους ρεζιλέψω λιγάκι!
Αφου, αγορασα και το Game για PC....
Πωρωση αγρια!
Crucifire, αν δεν κανω λαθος (δεν το πολυθυμαμαι...) πρεπει να ηταν το Γερμανικο ΜΤV

δεν ξέρω, εμένα μου φάνηκε λίγο προβλέψιμο... το love story, τα ρομπότ για γέμισμα... τέλος πάντων, είχε αρκετά καλά εφφέ...
quote:
πρεπει να ηταν το Γερμανικο ΜΤV
και το δείξανε ως επίσημο τρέιλερ; live-action ταινίας; είσαι σίγουρος; υπήρξε κάποιος σχολιασμός γύρω απ'αυτό εκείνη την ώρα;