ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο7!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dr Jekyll Mr Hyde60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
19/01/2010, 15:57:37
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ..
ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..

Να ζήσεις!.. όσα χρόνια να ναι.. αλλά καλά
quote:
ΑΧ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ..
ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..
ΠΕΣ ΤΠΤ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΕΧΧΕΧΕ

Μπορείς να βρεις άπειρα στο ιντερνετ αν ψάχνεις για ιδέες. Αλλά για ποιο είδος ρατσιμού μιλάμε? Δεν μπορεί να σας έβαλε γράψτε για το ρατσισμό.. είναι θέμα που πιάνει σελίδες φλυαρίας. Γενικά πρέπει να είσαι σε θέση για οποιαδήποτε πτυχή του ρατσισμού να γράφεις περισσότερες απο 400 λέξεις. Τουλάχιστον 500.
quote:
ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΑΓΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ..
ΣΠΑΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧ
..Μήμπως είναι γιατί δε χωράς απ το πάχος?
quote:
ΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ?ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ
ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

Α ε΄γω δεν είπα τίποτα τέτοιο.. όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται..

"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

19/01/2010, 16:40:47
quote:

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ..
ΕΧΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..

CHARMED

χρονια πολλα μορφωνια! να ζησεις να σε χαιρονται! ο,τι επιθυμεις να σου συμβει... παντα επιτυχιες να εχεις στη ζωη σου

Η Δύναμη ανήκει σ' αυτούς που τη κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
19/01/2010, 16:47:40
quote:

ποτε δεν λενε σε μια γυναικα για τα κιλα και την ηλικα... απαραβατος κανονας!

hanterΜέλος
19/01/2010, 16:58:44
ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΑΡΕ DR.ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤ.ΣΟΥ..ΑΠΑΝΤ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΒΡΕ ΣΥ Κ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ..ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ..ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΑ ΜΝΜ..CHARMED ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ..ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ Σ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ..ΠΩ-ΠΩ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ..ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΩΡΑ..ΕΧΘΕΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥΡΤΕΣ Σ'ΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΟ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΣΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Κ ΚΟΝΤΕΥΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ..ΑΑΑΑΑΑΑΧ..PREDATOR Σ'ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΕΕΕΕΕ..?? ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ DR.ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ,Η CHARMED ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ Κ ΚΕΡΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗΣ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ Κ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ Κ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ,Κ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΖΑΜΕ ΡΟΥΧΑ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..!! Ο GAARA ΠΑΕΙ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ,Κ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Κ ΝΑ ΠΕΙ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ..(GAARA Τ'ΑΚΟΥΣ..???)ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..ΑΣΤΑ..ΑΣΤΑ..ΠΑΕΙ ΧΑΝΩΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..!!!!!!

(''v'') ' v '

19/01/2010, 17:00:11
quote:
..Εξαρτάται ποιος είναι ο σκοπός σου .
Αν είναι η πεθερά σου αυτή η γυναίκα τότε ναι δεν συμφέρει.
Σε άλλες περιπτώσεις όμως τέτοια σχόλια μπορεί να κάνουν πολύ καλό...

19/01/2010, 17:24:16
quote:
..Εξαρτάται ποιος είναι ο σκοπός σου .
Αν είναι η πεθερά σου αυτή η γυναίκα τότε ναι δεν συμφέρει.
Σε άλλες περιπτώσεις όμως τέτοια σχόλια μπορεί να κάνουν πολύ καλό...

η γενικοτερη αντιληψη ειναι να μην προσβαλλεις ενα ατομο... αστειευομενος ή οχι, δεν ξερεις τι "αποτελεσμα" θα φερει!

Απο την αλλη... για να φτασεις στην πεθερα, θα πρεπει να περασεις πρωτα απο το επιπεδο "γνωριμιας"... οποτε και εκει φερουν επικινδυνες καταστασεις, τετοιου ειδους σχολιακια

19/01/2010, 17:49:20
quote:
η γενικοτερη αντιληψη ειναι να μην προσβαλλεις ενα ατομο... αστειευομενος ή οχι, δεν ξερεις τι "αποτελεσμα" θα φερει!

Εξαρτάται απο τον τρόπο που θα το πείς.. αν το πεις σαν φιλικό πείραγμα(και κατα προτίμηση σε κορίτσι ελκυστικό εμφανισιακά) παίρνεις το πάνω χέρι που λέμε γιατί βλαζεις το άλλο άτομο σε αμυντική σταση. Δε ξέρω αν το καταλαβαίνεις έτσι όπως το λέω, αλλά το γενικό θέμα είναι ότι όταν ένα άτομο με υπερβολικά πολύ αυτοπεποίθηση(ένα όμορφο κορίτσι πχ που κάνει συλλογή απο ματιές και θετικά σχόλια απ τον κάθε άσχετο που της την πέφτει) λάβει ένα τέτοιο σχόλιο απο ένα ατόμο που επίσης έχει αυτοπεποίθηση αυτόματα θα χάσει την έξτρα αυτοπεποίθηση του και θα το κάνει πιο προσεγγίσιμο εκ τούτου . Επίσης ενώ με ένα θετικό σχόλιο δεν αλλάζουν πολλά πράγματα με ένα τέτοιο σχόλειο δειχνεις(και προωθείς) μια μεγαλύτερη οικιότητα.
Επιπλέον κάνεις τον εαυτό σου πιο εύκολο στο άλλο άτομο να σε θυμηθεί. Γιατί αν σου πω πχ ότι με τα γυαλιά δείχνεις χαζούλης τότε κάθε φορά που θα τα φοράς θα σκέφτεσαι αυτό που σου είπα και άρα εμένα
Αυτά..
Υπέπεσα στην αμαρτία της ανάλυσης πάλι
Τώρα βέβαια αυτό δεν ισχύει μόνο για μια φρασούλα, ισχύει γενικά με τα πειράγματα. Για αυτό και οι άνδρες που σε τέτοια θέματα είναι 100% καλόπαιδα, έχουν συνήθως το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας στο αντίθετο φύλο.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/01/2010 17:56:28

19/01/2010, 18:11:11
quote:
Εξαρτάται απο τον τρόπο που θα το πείς.. αν το πεις σαν φιλικό πείραγμα(και κατα προτίμηση σε κορίτσι ελκυστικό εμφανισιακά) παίρνεις το πάνω χέρι που λέμε γιατί βλαζεις το άλλο άτομο σε αμυντική σταση. Δε ξέρω αν το καταλαβαίνεις έτσι όπως το λέω, αλλά το γενικό θέμα είναι ότι όταν ένα άτομο με υπερβολικά πολύ αυτοπεποίθηση(ένα όμορφο κορίτσι πχ που κάνει συλλογή απο ματιές και θετικά σχόλια απ τον κάθε άσχετο που της την πέφτει) λάβει ένα τέτοιο σχόλιο απο ένα ατόμο που επίσης έχει αυτοπεποίθηση αυτόματα θα χάσει την έξτρα αυτοπεποίθηση του και θα το κάνει πιο προσεγγίσιμο εκ τούτου . Επίσης ενώ με ένα θετικό σχόλιο δεν αλλάζουν πολλά πράγματα με ένα τέτοιο σχόλειο δειχνεις(και προωθείς) μια μεγαλύτερη οικιότητα.

αν εχεις το σωστο τροπο για να κανεις το πειραγμα (χωρις να ειναι προσβλητικο), σιγουρα δεν θα ενοχλησει! αν τωρα μπλεξεις με ενα κοριτσι με υπερβολικη αυτοπεποιθηση (η οποια ομως καταληγει να ειναι "ψωνιο") υπαρχουν δυο τεινα: ή να την πιασει υστερια, οποτε εχεις προβλημα, ή να σου το "στρεψει" εναντιον σου (οποτε κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο)... ποσο μαλλον ενα θετικο, που επιβαρυνει την κατασταση, και μετα αντε να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα. μετα εχεις χασει το παιχνιδι...

καλη η αυτοπεποιθηση να υπαρχει, αλλα με μετρο και φυσικα να μην ειναι "κραυγαλεα" ή ενοχλητικη για το αλλο ατομο. γιατι καταληγεις μια ωραια πρωια μονος σου, μαζι με το "εγω" σου
ΦΥΣΙΚΑ αυτο ισχυει για τα τις δυο πλευρες (αντρες και γυναικες)!!! στο θεμα ψυχισμου δεν υπαρχουν εξαιρεσεις!

οποτε πρεπει να ψαξεις για κατι στα μετρα σου, κατι που σου τεριαζει περισσοτερο. θα περασεις καλυτερα και θα εισαι πιο ηρεμος.

Η οικειοτητα που λες, ερχεται αφου πια εχετε καταληξει και οι 2 αυτα που θελετε και εχετε "ωριμασει", οποτε αρχιζετε να δειχνετε πιο ευκολα το τι "πρεσβευετε" (εσωτερισμος), ή τι πραγματικα ειστε, χωρις να φοβαστε τις οποιες αντιδρασεις ή αν θα υπαρξουν σχολια εκατερωθεν...

Edited by - PREDATOR on 19/01/2010 18:16:11

19/01/2010, 21:27:40
quote:
χρονια πολλα μορφωνια! να ζησεις να σε χαιρονται! ο,τι επιθυμεις να σου συμβει... παντα επιτυχιες να εχεις στη ζωη σου

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ...
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..

quote:
CHARMED ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ..ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ Σ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ..ΠΩ-ΠΩ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ..

ΑΧΑΧΑΧΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ HANTER ...
ΤΟ ΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΗ..
ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..

quote:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΤΑΝ ΑΥΤΟ..

quote:

ΑΧ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ ΑΧ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΟΛΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ..
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ
496 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ...
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΖΟΥΛΑΝΕ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗ..

CHARMED'S BIRTHDAY...

19/01/2010, 22:01:53
quote:
Να ζήσεις!.. όσα χρόνια να ναι.. αλλά καλά

ΑΑΑ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...
ΜΟΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ?
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ Η ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ
ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ...
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ...
ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ..
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ...ΕΠΕΖΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕ
Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ (ΠΡΟΣΕΧΕ ΘΑ ΚΟΠΕΙΣ ΑΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...)
ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΣΤΑ 2..ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ...
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΟΥ ΑΙΜΟΣΦΕΡΙΑ???
ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΦΤΕΡΟ...

ΡΕ ΣΥ DR MOY ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ...
Η ΕΣΤΩ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ?

I HANE MY BIRTHDAY TODAY
YES I AM A CHARMED ONE..

hanterΜέλος
20/01/2010, 08:49:53
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕ CHARMED ΜΟΥ..ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΧΘΕΣ..?? ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙ..?? ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ,ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ..Κ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΦΛΩΜΟΝΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΜΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ Κ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΣΠΑΣΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ,Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ..ΚΑΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ..Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΧΟΝΤΡΗ" ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΕΟΝ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,Κ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!

(''v'') ' v '

20/01/2010, 09:53:42
καλημερα και σημερα! πως ειμαστε?

quote:

μα δεν ξερεις οτι δεν παιζουν με τα μαχαιρια? οσο και να μην ειναι κοφτερο, μπορεις να τη παθεις ασχημα.
για αυτο και η μητερα σου σου ελεγε να γινεις γιατρος για να αυτο-θεραπευεσαι !

quote:
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

οπως σου ειπα και αευχηθηκα, ο,τι επιθυμεις! αυτο που θα σε κανει ευτυχισμενη... αν διαλεξεις κατι που δεν θα σου αρεσει, και θα ζοριστεις αρκετα να το κανεις και μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα (αφου τελικα το περασεις)...

απο την αλλη, μπορει κατα τη διαρκεια να σου αρεσει... ποιος ξερει τι καταληξη μπορει να εχει μια επιλογη που κανουμε

quote:
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΕΟΝ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,Κ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!

αυτοι οι λιγοι αντρες, θεωρουνται "κοροϊδα" απο τους περισσοτερους "αλλους"! δυστυχως εχει επικρατησει μια τετοια "ανατολιτικη" συμπεριφορα και τα πραγματα δυσκολευουν στις σχεσεις (τις περισσοτερες φορες δεν εχουν διαρκεια, με αποτελεσμα να μην προλαβαινουν να γνωριστουν καλυτερα μεταξυ τους...)

hanterΜέλος
20/01/2010, 10:28:24
quote:

καλημερα και σημερα! πως ειμαστε?

quote:

μα δεν ξερεις οτι δεν παιζουν με τα μαχαιρια? οσο και να μην ειναι κοφτερο, μπορεις να τη παθεις ασχημα.

quote:
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

οπως σου ειπα και αευχηθηκα, ο,τι επιθυμεις! αυτο που θα σε κανει ευτυχισμενη... αν διαλεξεις κατι που δεν θα σου αρεσει, και θα ζοριστεις αρκετα να το κανεις και μετα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα (αφου τελικα το περασεις)...

απο την αλλη, μπορει κατα τη διαρκεια να σου αρεσει... ποιος ξερει τι καταληξη μπορει να εχει μια επιλογη που κανουμε

quote:
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΕΟΝ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,Κ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!

αυτοι οι λιγοι αντρες, θεωρουνται "κοροϊδα" απο τους περισσοτερους "αλλους"! δυστυχως εχει επικρατησει μια τετοια "ανατολιτικη" συμπεριφορα και τα πραγματα δυσκολευουν στις σχεσεις (τις περισσοτερες φορες δεν εχουν διαρκεια, με αποτελεσμα να μην προλαβαινουν να γνωριστουν καλυτερα μεταξυ τους...)

ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ..!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ Κ ΥΠΕΡΑΝΩ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΞΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ..ΕΝΑ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ..Κ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ..ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΑΝ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΩ..!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!

(''v'') ' v '

20/01/2010, 10:35:55
καλη συνεχεια λοιπον...

20/01/2010, 14:20:16
quote:
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

..Ότι οι ιατροί χωρίς σύνορα στην Ελλάδα αποκλείστηκαν απο τους υπολοιπους των άλλων χωρών γιατι προσφεραν βοήθεια στη Γιουγκοσλαβία. Και επίσης ότι όταν εσύ θα αρχίζεις την επαγγελματική σου καριέρα οι φίλοι σου θα αγοράζουν σπίτι και θα χουν παιδιά.
Αυτά πες τους.
(Για τους ιατρούς χωρίς σύνορα δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι).

Είναι πολύ πίσω για να σου λένε να πας ιατρική. Αυτό ήταν το ατού προ 20ετίας. Ποιος θα σε συντηρεί για 15 χρόνια σπουδών με άπειρο διάβασμα αλλά και πρακτική στα δημόσια νοσοκομεία(όχι κ τόσο ευχάριστο).

quote:
ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ...
ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ..

Ρώτα τους πόσα λεφτά θα σου στέλνουν τα 15 χρόνια που θα σπυδάζεις Αθήνα/Θεσσαλονίκη σε ενοικιαζόμενο σπίτι.

Α κ εμένα μ'αρέσουν πολύ τα μαχαίρια. Τη βρίσκω να κοιτάω κοφτερές λεπίδες . Εγώ είχα πάθει το ίδιο με το χαρτοκόφτη μια μέρα που είχα νέβρα και έκοβα ένα κουτί. Αλλά κόπηκα παντού στα πόδια χωρίς να το καταλάω γιατι αυτά είναι λεπτά σα ξυραφάκια και έγινα σκατά.

quote:
ΡΕ ΣΥ DR MOY ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ...
Η ΕΣΤΩ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ?
Είπαμε σκοπριός.. 21 έχω.
quote:
.Κ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΦΛΩΜΟΝΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΜΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ Κ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΣΠΑΣΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ,Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ..ΚΑΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ..Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΧΟΝΤΡΗ" ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΕΟΝ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,Κ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!
Εγώ δε θέλω να κάποια να είναι μαζί μου γιατί "αξίζω σαν άνθρωπος". Δεν θέλω δηλαδή κάποια να πει ότι αυτός δε ξέρει να την πέφτει, δεν ξέρει να γα*** ιδιαίτερα αλλά είναι καλός άνθρωπος, δεν θα με απατήσει ποτέ, άρα οκ. Θα με υποτιμούσε πολύ κάτι τέτοιο. Ασε που δε νομίζω ότι δίνω κ την εντύπωση καλού ανθρώπου.

Ως προς το ότι είναι τελείως άσχετοι οι περισσότεροι είναι αλήθεια. Αλλά έχω προσέξει ότι αυτοί που δεν είναι άσχετοι δεν έχουν επιτυχία επειδή έχουν κάποια φοβερή τακτική στην προσέγγιση μιας γυναίκας αλλά έχουν ένα αέρα και ένα τρόπο που αντιμετωπίζουν την γυναίκα που χωρίς να χρειαστεί κατ ουσίαν να κάνουν κάτι "δείχνει" το αν αξίζουν ή όχι. Το έχετε παρατηρήσει αυτό κορίτσια?
Και δεν αναφερομαι βέβαια σε αγόρια τρομερής ομορφιάς αλλά σε αγόρια μέσης ομορφιάς(κάποιες φορές μπορεί και κάτω απ τη μέση).

quote:
αν εχεις το σωστο τροπο για να κανεις το πειραγμα (χωρις να ειναι προσβλητικο), σιγουρα δεν θα ενοχλησει! αν τωρα μπλεξεις με ενα κοριτσι με υπερβολικη αυτοπεποιθηση (η οποια ομως καταληγει να ειναι "ψωνιο") υπαρχουν δυο τεινα: ή να την πιασει υστερια, οποτε εχεις προβλημα, ή να σου το "στρεψει" εναντιον σου (οποτε κατι τετοιο δεν ειναι επιθυμητο)... ποσο μαλλον ενα θετικο, που επιβαρυνει την κατασταση, και μετα αντε να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα. μετα εχεις χασει το παιχνιδι...
Έχει να κάνει με το τρόπο. Αν δε ξέρεις πώς να κάνεις κάτι καλύτερα να μη το προσπαθήσεις εξ αρχής. Αν ΔΕΝ ξέρεις, τότε θα χει τα αποτελέσματα που αναφέρεις.

quote:
καλη η αυτοπεποιθηση να υπαρχει, αλλα με μετρο και φυσικα να μην ειναι "κραυγαλεα" ή ενοχλητικη για το αλλο ατομο. γιατι καταληγεις μια ωραια πρωια μονος σου, μαζι με το "εγω" σου
ΦΥΣΙΚΑ αυτο ισχυει για τα τις δυο πλευρες (αντρες και γυναικες)!!! στο θεμα ψυχισμου δεν υπαρχουν εξαιρεσεις!
Ναι, σαφώς.
quote:
οποτε πρεπει να ψαξεις για κατι στα μετρα σου, κατι που σου τεριαζει περισσοτερο. θα περασεις καλυτερα και θα εισαι πιο ηρεμος.
Ναι ισχύει.
quote:
Η οικειοτητα που λες, ερχεται αφου πια εχετε καταληξει και οι 2 αυτα που θελετε και εχετε "ωριμασει", οποτε αρχιζετε να δειχνετε πιο ευκολα το τι "πρεσβευετε" (εσωτερισμος),
Την οικειότηα πρέπει να είσαι σε θέση να την πετύχεις με το "καλημέρα" που λέμε Και εδώ είναι που χρειάζεται η αυτοπεποίθηση. Το κόλπο είναι να καταφέρεις αμέσως να μπεις στο "κλειστό κύκλο", ψυχολογικά μιλώντας, του άλλου ατόμου. Αυτό όπως είπα και πριν έχει να κάνει με τον αέρα που βγάζεις. Ενα πολύ κοινωνικό άτομο μπορεί εύκολα να μπει στο "προσωπικό χώρο" ψυχολογικά του καθενός.
Έτσι ξαναλέω, και θα στο επαληθεύσουν τα κορίτσια, ο άνδρας που καταφέρνει μέσα στα πρώτα λεπτά γνωριμίας με ένα οποιαδήποτε άτομο να δημιουργήσει οικειότητα είναι και αυτός που θα χει τη μεγαλύτερη επιτυχία ερωτικά. Σε αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και το ότι οι γυναίκες θα ενδώσουν εύκολα σε έναν άνδρα που τις "διαβάζει".

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 20/01/2010 14:24:08

20/01/2010, 19:29:30
καλησπερα σας! ηρεμια επικραττει!

20/01/2010, 20:00:31
Πφφ βαρετές είστε. Νομίζω θα αρχίσω να κοιτάω κάθε δυο μερες για μηνύματα όπως θα πρεπε. Anyway θα τα πούμε.

20/01/2010, 20:06:46
quote:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕ CHARMED ΜΟΥ..ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΧΘΕΣ..??

ΑΣΕ ΡΕ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 2 ΠΟΝΑΩ ΛΙΓΑΚΙ..
ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΧΘΕΣ...ΕΕΕ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΗΜΕΡΑ..

quote:
ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙ..?? ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑΝ ΥΠΝΟ..

PARTY ΝΑΙ ...ΗΡΘΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ...Η ΕΛΕΝΗ ..Ο ΜΕΝΑΛΑΟΣ..
Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ 99 ΑΣΚΗΣΕΙΣ...

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ..ΑΧ ΖΗΛΕΥΩ...

quote:
Κ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ,ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ,ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ,ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ,ΦΛΩΜΟΝΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΜΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑ Κ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΕΣΠΑΣΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΠΤ,Κ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ..ΚΑΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ..Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΧΟΝΤΡΗ" ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΛΕΟΝ,ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,Κ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ...

quote:

ΡΕ ΔΕΝ ΕΠAIΖΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ..
ΓΥΡΝΑΩ ΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ...
ΚΑΙ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΗΜΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΤΩΣΕ ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΥΣΑ..
ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ ΕΞΥΠΝΗ...ΚΑΙ ΠΩΣ TAXA ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΕΠΤΑ..ΟΜΩΣ ..ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑ ΠΩΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΛΑ!!!

quote:

ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ?ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ..?Ε?

quote:
ΓΙ'ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ..!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΥΠΝΟΙ Κ ΥΠΕΡΑΝΩ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΞΙΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΝΕ Κ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΤΣΙ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ..ΕΝΑ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ..Κ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ..ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΑΝ Κ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΩ..!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!!!!!

ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΠΙΟ .ΠΙΟ..ΑΜ?
ΝΑΙ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ..(ΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ..)
ΑΠΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ..ΑΠΟ ΤΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ..
ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ(ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΚΤΛ..)ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..

quote:
Εγώ δε θέλω να κάποια να είναι μαζί μου γιατί "αξίζω σαν άνθρωπος". Δεν θέλω δηλαδή κάποια να πει ότι αυτός δε ξέρει να την πέφτει, δεν ξέρει να γα*** ιδιαίτερα αλλά είναι καλός άνθρωπος, δεν θα με απατήσει ποτέ, άρα οκ. Θα με υποτιμούσε πολύ κάτι τέτοιο. Ασε που δε νομίζω ότι δίνω κ την εντύπωση καλού ανθρώπου.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ..
ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...
ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ...
ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ..

quote:
Ως προς το ότι είναι τελείως άσχετοι οι περισσότεροι είναι αλήθεια. Αλλά έχω προσέξει ότι αυτοί που δεν είναι άσχετοι δεν έχουν επιτυχία επειδή έχουν κάποια φοβερή τακτική στην προσέγγιση μιας γυναίκας αλλά έχουν ένα αέρα και ένα τρόπο που αντιμετωπίζουν την γυναίκα που χωρίς να χρειαστεί κατ ουσίαν να κάνουν κάτι "δείχνει" το αν αξίζουν ή όχι. Το έχετε παρατηρήσει αυτό κορίτσια?
Και δεν αναφερομαι βέβαια σε αγόρια τρομερής ομορφιάς αλλά σε αγόρια μέσης ομορφιάς(κάποιες φορές μπορεί και κάτω απ τη μέση).

ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ..ΑΚΡΙΒΩΣ..
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΙ
ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ?
ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ..ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..

quote:
Έτσι ξαναλέω, και θα στο επαληθεύσουν τα κορίτσια, ο άνδρας που καταφέρνει μέσα στα πρώτα λεπτά γνωριμίας με ένα οποιαδήποτε άτομο να δημιουργήσει οικειότητα είναι και αυτός που θα χει τη μεγαλύτερη επιτυχία ερωτικά. Σε αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και το ότι οι γυναίκες θα ενδώσουν εύκολα σε έναν άνδρα που τις "διαβάζει".

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ..ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...?
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ? Ο ΦΡΟΙΝΤ?
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ..
ΣΑΝ ΤΙΣ ΞΑΔΕΡΦΕΣ ΜΟΥ..ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ...
quote:
..Ότι οι ιατροί χωρίς σύνορα στην Ελλάδα αποκλείστηκαν απο τους υπολοιπους των άλλων χωρών γιατι προσφεραν βοήθεια στη Γιουγκοσλαβία.

ΩΡΑΙΑ..
quote:
Και επίσης ότι όταν εσύ θα αρχίζεις την επαγγελματική σου καριέρα οι φίλοι σου θα αγοράζουν σπίτι και θα χουν παιδιά.
Αυτά πες τους.

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ..
ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..
ΓΑΜΟΥΣ... ΝΥΦΙΚΑ... ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ..
ΣΠΙΤΙΑ...ΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ..ΤΣΟΥ ΤΣΟΥ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ..
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΘΑ ΘΕΛΩ..
ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ 8 ΜΟΥ..
ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΜΕ ΣΗΜΕΡΑ..ΠΑΡΑΞΕΝΟ Ε??

quote:
Είναι πολύ πίσω για να σου λένε να πας ιατρική. Αυτό ήταν το ατού προ 20ετίας. Ποιος θα σε συντηρεί για 15 χρόνια σπουδών με άπειρο διάβασμα αλλά και πρακτική στα δημόσια νοσοκομεία(όχι κ τόσο ευχάριστο).

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΥΤΑ..
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΕΣΥ ..."
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

quote:
Α κ εμένα μ'αρέσουν πολύ τα μαχαίρια. Τη βρίσκω να κοιτάω κοφτερές λεπίδες

ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ..
ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ??ΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ
ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΑΝΤΟΥ?ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ?ΚΑΙ ΦΡΑΤΖΕΣ?
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΩΝΕΣΑΙ?

quote:
Εγώ είχα πάθει το ίδιο με το χαρτοκόφτη μια μέρα που είχα νέβρα και έκοβα ένα κουτί. Αλλά κόπηκα παντού στα πόδια χωρίς να το καταλάω γιατι αυτά είναι λεπτά σα ξυραφάκια και έγινα σκατά.

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...
ΜΕΤΑ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΗΜΑΔΙ?

CHARMED

Edited by - CHARMED3 on 20/01/2010 20:08:52

20/01/2010, 20:15:01
quote:
καλησπερα σας! ηρεμια επικραττει!

ΒΡΕ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΙΠΩ...

quote:
Πφφ βαρετές είστε. Νομίζω θα αρχίσω να κοιτάω κάθε δυο μερες για μηνύματα όπως θα πρεπε. Anyway θα τα πούμε.

ΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ..ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ...
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ..ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ..
ΒΑΡΕΤΕΣ??
ΝΟ ΝΟ ΝΟ...
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΛΛΗ HANTER KAI CHARMED..

ΕΓΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΕΣΑΣ???
ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ...ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ..

CHARMED

20/01/2010, 21:21:04
quote:
Πφφ βαρετές είστε.

ΜΠΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..
ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ...
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΜΕΣΩΣ...