ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

toxotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
toxotisΜέλος
23/11/2008, 02:14:06
Α, Μι_ΚΙδεν νομίζειεις πως είναι κάπως επιφανειακή η προσέγγυση που κάνεις?
Τι θέλω να πω: δες λιγάκι που γίνονται τα πρώτα πειράματ και οι έρευνες, σε ποιό περιβάλλον? Ποιοι έχουν τα χρήματα και τα μέσα για έρευνες και μελέτες σε επίπεδα που ούτε φαντάζεται ο μέσος άνθρωπος? Ποιοί τα ελέγχουν? Πως τα εφαρμόζουν? και ποιές ανακαλύψεις τους -που κρίνονται "εμπορεύσιμες"... βγαίνουν στη διάθεση του απλού πολίτη?...

μήπος ο στρατός?....

δες το τεφαλ, τηγάνι σου...
δες την ατομική βόμβα...

δες που πανε τα χρήματα... πως εφαρμόζονται τα αποτελέσματα των ερευνών και σε πόσα επίπεδα...

αν ένας επιστήμονας θέλει χρήματα και μέσα για να κάνει έρευνα, βρίσκει πολύ εύκολα, αν "ταιριάζει" σε αυτό το μοντέλο "συνείδησης"

αυτός θα γίνει και "πασίγνωστη" "ιδιοφυία", θα χαρεί και όλα τα "παρελκόμενα "φήμη", χρήμα, κύρος κτλ... είναι το μακρύ χέρι και γρανάζι του συστήματος

ένας άνθρωπος με συνείδηση και ελεύθερο πνεύμα για πόσο καιρό μπορεί να "ανέχετε" τα βίτσια τέτοιου συστήματος?...

πόσο κύρος μπορεί να αποκτήσει όντας σε πόλεμο με το σύστημα?

και να πω και το άλλο: ένα χαρτί, ένα πτυχίο δεν κάνει τον "επιστήμονα"

τι θα πει "επίσταμαι"?

και ποιός σου λέει πως σε ελεύθερη απόδοση της λέξης αυτής δεν είμαι κι εγώ "επιστήμονας"?

η έλλειψη "πτυχίου" ανάλογης επιστήμης?... πόσες ώρες μαθημάτων και ποιάς ύλης έχει καλύψει ένας σημερινός φοιτητής φυσικής π.χ.?

το ότι εγώ μελετώ, παρατηρώ και προσπαθώ να ερμηνεύσω, για μένα και όχι για το χαρτί=πτυχίο, με διαφοροποιεί μόνο ως προς το "χαρτί" στην "επιστημονικότητα" μας...

ακόμη και στο τι μπορεί και πως μπορεί να εφαρμοστεί όποια ανακάλυψη ή εφεύρεση... έχει ένα μερίδιο ευθήνης. ΑΝ δεν είναι σίγουρος για το οφέλημο, ας μην τη δώσει προς χρήση...

Ας μην είμαστε αφελείς: από το Β' παγκόσμιο πόλεμο, γνώριζαν πως η τεχνητή μικροκυματική ακτινοβολία και τα κύματα ELF είναι βλαβερά για τον άνθρωπο και τη φύση,
σήμερα τι έχουμε? βομβαρδισμό με κύματα κινητής τηλεφωνίας (ολόκληρη η φύση μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων) και φούρνους μικροκυμάτων στα σπίτια μας...

ας αφήσουμε τις άλλες ακόμη πιο εξωφρενικές χρήσεις...

ολόκληρη η τεχνολογία μας είναι ένα προσκήνημα του "αφύσικου" και βλαβερού... του καταστροφικού και ανθυγειινού...

http://vickytoxotis.blogspot.com

Mi_KiΜέλος
23/11/2008, 12:29:54
τοξοτη,

οντως το πτυχιο απλως πιστοποιει μια ειδικοτητα.

κι ειναι μια αλλη κουβεντα τα κριτηρια με τα οποια γινεται αυτη η πιστοποιηση και το ακριβες αντικρυσμα της! παγκοσμιως!

και οντως, η γενικη παιδεια μιας χωρας πρεπει να διασφαλιζει την ικανοτητα και το δικαιωμα του μεσου πολιτη να "σερφαρει" επαρκως σε οποια επιστημονικα πεδια γουσταρει.

δεν ονομαζεται τυχαια "εγκυκλιος παιδεια"

ομως... το συστημα, το κατεστημενο, δεν συντηρειται απο τους επιστημονες, ουτε δημιουργηθηκε απο αυτους.

τους χρησιμοποιει και τους αλεθει στα γραναζια του μαζι με ολους τους υπολοιπους? ΟΚ!

αλλα μπορεις να φορτωσεις απλα και μονο στην επιστημη τα δεινα του πολιτισμου μας?

ετσι γενικως και αοριστως? αποδιοπομπαιο τραγο ψαχνεις?

στην ιδια πηγη δεν ανατρεχεις ωστε να βρεις τις λυσεις που επιθυμεις και τον εναλλακτικο δρομο διαφυγης κ.λπ.?

μην αγοραζεις τεφαλ, μην εχεις κινητο! ισον δλδ διαλεξε το σωστο πεδιο μαχης!

στην επιστημη και στους επιστημονες που καχυποπτα στραβοκοιτας θα βρεις τους προθυμοτερους και καταλληλοτερους συμμαχους!

toxotisΜέλος
24/11/2008, 02:07:54
Α, Μι_Κι,

είχα την εντύπωση πως παραπάνω όταν μιλούσα και στο φίλο zip, έκανα ένα σαφή διαχωρισμό:

πρώτον: μιλάω για τη γενική κατάσταση στο χώρο της επιστήμης και στο πως αυτή έχει μπλέξει στα γρανάζια του συστήματος

δεύτερον: δεν έχω τίποτε εναντίον κανενός επιστήμονα προσωπικά

τρίτον: μου είναι σαφές, ότι πέρα από μερικές εξαιρέσεις, ο κύριος αριθμός των επιστημόνων έχει τις καλύτερες προθέσεις, διαθέσεις και στόχους

τέταρτον: οι ίδιοι πολύ συχνά είναι θύματα του συστήματος, το οποίο "προωθεί" διαφορετικό ψέμα για κάθε επίπεδο.
(Τι θέλω να πω: ο ίδιος ο επιστήμονας έχει πειστεί πως εργάζεται για καλό σκοπό, και εργάζεται σε άνα περιορισμένο τμήμα ενός "πρότζεκτ" για παράδειγμα. Αλλά οι "προϋστάμενοι" του ξέρουν "κάτι παραπάνω" και οι ακόμη πιο πάνω στο σύστημα, ανάλογα με το επίπεδο, ξέρουν ακόμη κάτι παραπάνω... και εννοείται στην κορυφή μόνο είναι γνωστό ολόκληρο το "προτζεκτ"...)

πέμπτον: δεν στραβοκοιτώ καθόλου την επιστήμη
με το σύστημα "τα έχω" και με κάποιους "πουλημένους" επιστήμονες, που διαιωνίζουν ψέματα εις γνώση τους (!πρόσεξε έχει διαφορά, δεν λέω γι' αυτούς που δεν ξέρουν πως λένε "μισή αλήθεια" ή ψέματα εν αγνοία τους! αλλά γι' αυτούς που επιμένουν να λένε ψέματα για να "βολέψουν" μια προπαγάνδα, ένα "πολιτικά στημένο πρότζεκτ" κτλ...)

και... δυστυχώς στα τόσα χρόνια, δεν μου έτυχε να συμμαχίσει κανένας επιστήμονας...

(περα από τον Κατσαρό -στο συγκεκριμένο θέμα τα chemtrails- δεν βγήκε κανείς να μιλήσει στην Ελλάδα. Αλλά δεν συμφωνώ μαζί του στο γεγονός ότι μιλάει ακόμη για "ανθρωπογενή υπερθέρμανση" του πλανήτη στις ομιλίες του σχετικά με τα chemtrails, αν και δεν είναι της ειδικότητας του βέβαια...)

Φυσικά και δεν είμαι τόσο αφελής για να ψάχνω για αποδιοπομπαίο τράγο, πόσο μάλλον να τα φορτώνω στην επιστήμη...

Ο πολιτισμός μας -πολιτισμό να το πει κανείς, αλλά τεσπα...- δεινοπαθεί κάτω από ένα σύστημα εξουσίας. Και είναι παγκόσμιο φαινόμενο...

(αν έχεις διαβάσει στο μπλογκ μου σχετικά, ακόμη και το τελευταίο άρθρο μου, θα είχες καταλάβει ίσως καλύτερα πως τα εννοώ αυτά που γράφω... )

Φιλικά
Τοξότης

NIKONΜέλος
10/12/2008, 10:05:35
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ......

ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΥΡΩΝ ΜΗΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΗΔΕΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ 179 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΑΡΠ
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ????

ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.........

10/12/2008, 11:23:20
Όταν είχανε βγει οι υπογραφές για την Πάρνηθα, όλοι τσιμπίσανε γιατί στο κείμενο υπήρχε αιχμή για την κυβέρνηση και τον Ρουσόπουλο.

Το δικό σου μύνημα αγαπητή μου toxotis πήγε άπατο στο γραφείο μου...

Ναι, σε αυτά τα παπαγαλάκια που μου στέλνανε το μύνημα για την Πάρνηθα ξανά και ξανά...

Το δικό σου, όχι απλά δεν μπήκαν στον κόπο να το υπογράψουν, δεν μπήκαν καν στον κόπο να το προωθήσουν....

Δεν είχε πολιτική αιχμή βλέπεις....

Γράψε στο μήνυμά σου ότι η κυβέρνση μας βομβαρδίζει με chemtrails να δεις για πότε οι υπόγραφές σου θα γίνουν χίλιες....

toxotisΜέλος
12/12/2008, 03:53:53
Φίλε μου Kerry King,

τι να πω... Δεν είμαι ο τύπος των "εφε"... Δεν με ενδιαφέρουν οι "πολιτικές" διαστάσεις του θέματος, με την έννοια, ότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι αυτοί οι θεατρίνοι που καλοπληρώνονται και παίζουν τους ρόλους των Υπουργών και των Πρωθυπουργών
(με άλλους 300 υποψήφιους για τους ρόλους, επίσης από την τσέπη μας "παχυλόμισθων")

• έχουν γνώση του τι συμβαίνει
  • έχουν "συνυπογράψει" την καταδίκη μας
  • είναι ανδρίκελα που πειθήνεια ακολουθούν όσα ξένα συμφέροντα τους καθορίζουν

(μπορεί με τα παραπάνω να παίρνει η "μπάλα" και κάποιους ηθικούς ανθρώπους της πολιτικής, αλλά υποθέτω πως αυτοί παραμένουν άγνωστοι στο ευρύ κοινό, και σίγουρα οι εξαιρέσεις δεν κάνουν τον κανόνα...)

Γνωρίζω ακόμη και το όνομα του ανθρώπου που υπογράφει τις άδειες πτήσεις για τα εν λόγω ψεκαστικά... Κάποιος θα το θεωρούσε ατού... εγώ λέω ...και τι μ'αυτό? Αυτός, όποιος και να'ναι είναι ένα γρανάζι και να το "κάψεις" θα αντικατασταθεί...

Το θέμα όμως είναι τι κάνουμε εμείς οι "πολλοί"...

Διαπιστώνω, από τα μαιλ που δέχομαι ως αποκρήσεις ανθρώπων σε αναρτήσεις μου στο μπλογκ μου, πως τελικά δεν είμαστε τόοοοσο λίγοι αυτοί που προβληματιζόμαστε... αλλά είμαστε ακόμη σκόρπιοι, δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας και σίγουρα δεν είναι εύκολο αφού είμαστε κι εμείς ένα είδος "εξαίρεσης"...

Οι υπογραφές είναι πράγματι λίγες, ελάχιστες...
Αλλά σέφτομαι πως όταν θα γίνουν "πολλές" -αν ποτέ γίνουν"... ίσως να μην έχει και καμία αξια τότε...

Η αλήθεια είναι πως εξ' αρχής δεν περιμέναμε "σοβαρή" και αριθμητικά ανταπόκριση, αλλά κάποιες εκατοντάδες ίσως... ναι. στόχος ήταν να δούμε ψύχραιμα να δούμε πόσοι πραγνατικά είμαστε αυτοί που ανησυχούμε. Δεν ήταν τα νούμερα αυτοσκοπός, ώστε να αποκτήσει δυναμική η κίνηση για το αίτημα επίσημων τοποθετήσεων, αλλά μια σφυγμομέτρηση του αριθμού των προβληματισμένων για το φαινόμενο ανθρώπων....

Τελικά είμαστε πολύ λίγοι... Μπορούν να συνεχίσουν να μας ψεκάζουν ανενόχλητοι... δεν θα τους ενοχλήσει κανείς, δεν θα κάνει κανείς σοβαρή φασαρία...

Καλά μας κάνουν ?... να πω? Βαρύ ακούγεται, αλλά ναι θερίζουμε αυτό που σπέρνουμε: αδιαφορία! Αδιαφορούν για την υγεία μας την ίδια τη ζωή μας!

...........

Φίλε ΝΙΚΟΝ, δεν κατάλαβα σε τι αναφέρεσε....
Θέλεις να πεις πως το HAARP, προκάλεσε τις μαζικές κινητοποιήσεις?

Αλήθεια φίλε μου, γιατί δεν θες να ξαναγράψεις?
Το συγκεκριμμένο σαϊτ σε τι σε ενόχλησε? Τι έπρεπε κατά τη γνώμη σου να γίνει και δεν έγινε?

toxotisΜέλος
27/12/2008, 05:38:59
Τελευταία πέφτω συνεχώς σε κλιματολογικά θέματα της επικαιρότητα. το ότι δεν συμφωνούσα εξαρχής με την "ανθρωπογενή" υπερθέρμανση είναι γνωστό. Τώρα αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε εξαρχής να είχα αμφισβητίσει και τον παράγοντα "υπερθέρμανση"...

ο ίδιος ο Σβενσμαρκ, δήλωνε πως η άνοδος της θερμοκρασίας οφειλόταν στην δραστηριότητα του ήλιου -τελευταία 60 χρόνια- η φάση αυτή έληξε το 2002...

Πολλές μελέτες δείχνουν πως πάμε για πτώση της θερμοκρσαίας...

Αναρωτιέμαι πόσο παραπλανητική ήταν τελικά σε όλο της το μεγαλείο η υστερική καμπάνια κατά της κλιματικής αλλαγής...

Πλήρης αποπροσανατολισμός -οικονομική εκμετάλλευση +++

Που χωράνε τα chemtrails στην ιστορία?...

Είχαμε αναφέρει και παλαιότερα πως αποδεδειγμένα τα chemtrails ανεβάζουν-διατηρούν τη θερμοκρασία της Γης και δεν ισχύει η "πρόχειρη αιτιολόγηση" πως τα χρησιμοποιούσαν για έλεγχο της υπερθέρμανσης...

Μήπως σκέπτομαι αυτό ακριβώς έκαναν?... Επιβράδυναν την επερχόμενη πτώση της θερμοκρασίας? για να κερδίσουν χρόνο? ενώ παράλληλα "ευεργετούσαν" την ανθρωπότητα και με τα "παρελκόμενα"?...

Κρατώντας την σε άγνοια ενώ όλοι τούτοι κάνουν εδώ και χρόνια ετοιμασίες για να επιζήσουν της πείνας από παγετώδεις καταστάσεις?... Για σκεφτείτε το?...

ashangaΝέο Μέλος
27/12/2008, 22:18:15
Γειά σας και από εμένα. Διάβασα μόνο τις τρεις τελευταίες σελίδες του θέματος, και δεν γνωρίζω τίποτα άλλο για την Βίκυ και τον ΝΙΚΟΝ αλλά συμφωνώ και με τους δύο.
Εντύπωση μου έκανε η παραδοχή της Βίκυ ότι είναι η εποχή της ατομικής εξέλιξης δηλαδή ο καθένας πρέπει να την ψάξει μόνος του με λίγα λόγια.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εάν ψεκάζουν εξωγήνιοι, ή Εβραίοι ή εάν όλες αυτές οι μασονικές στοές και οι κορυφές τους καθορίζουν το μέλλον μας. Αυτό γιατί όποια επανάσταση κάνουμε εναντίον αυτών θα ήταν κατά κάποιο τρόπο άστοχη , ακόμα και εάν αυτή ήταν πετυχημένη.
Γιατί όπως είπε και ο ΄Οσσο , οι επαναστάσεις μόνο αλλάζουν τα πράγματα δεν τα κάνουν καλύτερα. Εάν η ανθρωπότητα δεν αναπτυχθεί ψυχικά δεν πρόκειται να βιώσουμε καμία αλλαγή ουσίας.
Συμφωνώ απόλυτα με τον ΝΙΚΟΝ ότι είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την ύπαρξη και την ανενόχλητη δράση όλων αυτών που μας καταπιέζουν και μας ξεζουμίζουν.
Θα διαβάσω περισσότερα(καταρχάς όλο το θέμα για τα chemtrails) αλλά και τα μπλόγκ της Βίκυς. Επίσης και άλλα θέματα του σάιτ, ώστε να μπορώ να έχω πιο αντικειμενική κρίση και άποψη.
toxotisΜέλος
11/01/2009, 05:26:32
Καλως μας ήρθες ashanga.

Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου, πως δεν είναι στην επανάσταση η λύση, αλλά στην εσωστροφή.

Βρέθηκα αυτές τις μέρες στη Γερμανία, όπου εν κατάσταση βαρυχειμωνιάς, με θερμοκρασίες που έφτασαν μέχρι -33ο Κελσίου, είδα αεροπλάνα να ψεκάζουν!

Τελικά μετά από τόσα χρόνια κι ακόμη έχω την εντύπωση πως κάτι μας διαφεύγει και πως δεν έχουμε ακόμη ανακαλύψει ολόκληρη την αλήθεια σχετικά με τους αεροψεκασμούς του πλανήτη μας...

Οτι δεν υφίστατε "υπερθέρμανση" είναι πλεόν ολοφάνερο. Ότι η τάση του κλίματος είναι προς πτώση των θερμοκρασιών επίσης...

Γιατί ψεκάζουν όμως? Και πόσο ελεγχόμενη/επιδεινούμενη είναι ακόμη και αυτή η βαρυχειμωνιά μέσω των αεροψεκασμών...? Είναι ερωτήματα που πιθανόν να μην απαντηθούν άμεσα...