ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

cody3030 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
cody30Μέλος
18/02/2009, 02:10:50
Αν το θελεις και ετσι δεν ειμαι με κανενα ενταξυ?
Ειμαι με εμενα και τη κριτικη σκεψη μου.
Ακριβως οτι μου λες για το σαιτ που σας ειπα θα μπορουσε να πει και εκεινο για εσενα-εσας εδω και να μιλαμε 50 ωρες χωρις αποτελεσμα!
Και οσως αφορα τον Χριστο και πως αποδεικνυεται.
Λοιπον σου λεω απο οσα ξερω , ο Χριστος εκανε ΘΑΥΜΑΤΑ ακριβως για να πιστεψει ο κοσμος , ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
Κανε μου ενα θαυμα εσυ ρε φιλε.
Κανε μου ενα ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ!
Κανε μου ρε παιδι μου τοσο δυσκολο ειναι?
Και κατι τελευταιο.....
Τι γινετε με εκεινους στο νησακι της Συβιριας,την κ.Σουλα ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΝΜΕ?
Ε και εγω σας λεω οτι ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ , ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ!ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΣ , ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΥ , ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΤΟΣΟ?ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΦΩΝΟΣ ΕΧΩ ΜΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ........
ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ , ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΘΩ ,ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ,ΤΗΝ ΒΛΑΒΑΝΣΚΥ , ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΑΣ ,ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΛΖΕΒΟΥΒ ΣΑΣ(ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΡΕ ΣΥ? ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ,Τ-Ω-Ρ-Α ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΩ).
θΑ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.
θΑ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΣ.
Αυτα και καλο βραδυ........

Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.

TheAllseeingeyeΜέλος
18/02/2009, 02:25:11
Φίλε μου η εκμετάλλευση του κοσμάκη γίνεται εδώ και κάτι αιώνες. Τώρα ξύπνησες εσύ? Αν η κυρία Σούλα και η κάθε κυρία Σούλα η κύριος Σούλος είναι αφελής και ευκολόπιστος σίγουρα θα πάει να τα σκάσει ακόμα και στη καφεντζού της γειτονιάς, και μάλιστα θα τα σκάσει αδρά.

Άλλο όμως το τι πιστέυει η Κυρία Σούλα και άλλο τι ακολουθώ εγώ, ο τάδε η ο δείνα αναζητώντας ενα διαφορετικό δρόμο απο αυτόν τον κοινό που διαλέγει η πλειοψηφεία. Απλά πλέον υπάρχει ασυνήθιστα πολύς κόσμος που διαλέγει να ακολουθήσει αυτούς τους δρόμους(μη νομίσεις πάλι τίποτα πλήθη απλά τώρα φαίνονται). Το τόπικ αυτό σε αυτούς απευθύνεται και ΟΧΙ σε σένα που δεν τα καταλαβαίνεις αυτά και δεν δέχεσαι οτι τα πραγματα έχουν πολλές όψεις που μπορεί να τα δεί κανείς(χωρίς αυτό να στοχεύει προσωπικά εσένα, εννοώ αυτούς που δεν είναι έτοιμοι.). Εδώ τα πράγματα είναι διττά, σ' αρέσει? μένεις, δε σ'αρέσει? Τη κάνεις.

Εσύ είσαι εδώ όμως, αναμασάς τα ίδια και τα ίδια και δεν αφήνεις τους άλλους να πούνε τα δικά τους ίδια και τα ίδια. Τουλάχιστον θα πρότεινα να κάνεις διάλογο πρίν αρχίσεις να τη λές δεξιά κι αριστερά οτι δεν σου απαντάνε ίσως και να βγεί και κάτι απο αυτό. Έχεις πάρει βήμα λες και μπήκες σε γιορτή για την ΑΠ και τη χάλασες, κι ενώ σε καλούν όλοι να συζητήσεις εσύ σαν τη κ. Λουκά τα χώνεις και σε λίγο όταν θα πάψουν ν ασχολούνται μαζί σου θα φύγεις ικανοποιημένος με την πεποίθηση οτι "τους τα χωσα".

Υπάρχουν πολλές απόψεις όπως είπα και καλό είναι όλες να συζητούνται αλλα πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Η θα κάτσεις να συζητήσεις χωρίς να πετάς σεντονάκια απο δεξιά κι αριστερά η πες το να το ξέρουμε οτι ηρθες να κάνεις τον καουμπόυ και να φύγεις.

quote:

Καταρχην να σας πω συγνωμη για το μενος μου,δεν θα ηθελα να γινω ο περιεργος,κακος,εριστικος και οτι αλλο της παρεας.

Αυτό το μένος σου είναι που σε σταματάει από το να συζητήσεις. Δεν νομίζεις οτι θα υπήρχε επίπεδο αν σκότωνες το εγώ του μένους σου? Παρόλα αυτά καταλαβαίνω τη θέση που βρίσκεσαι και δε σου κρατάω κακία(Οχι επειδή σε θεωρώ κατώτερο αλλα επειδή βλέπω οτι είσαι μπερδεμένος).

quote:

Δεν ειμαι ουτε μορφωμενος σχολικα(πανεπιστιμια και οτι αλλο) αλλα ουτε εξασκω καμια πνευματικη εστω δουλεια που να με βοηθα να σκεπτομαι και να χειριζομαι το λογο ομορφα ευκολα και συγκροτημενα ενταξυ?

Ούτε εγώ. Ενα Τεέ έχω τελειώσει. Αλλά μιλάω όμορφα γιατί θέλω να μιλάω όμορφα και επειδή αν το προσπαθήσω τότε το μπορώ. Άλλο πράγμα η μόρφωση κι άλλο η εσωτερική καλλιέργεια.

quote:

Απλα προσπαθω να εκφρασω αυτο που νιωθω οπως μπορω.
Και ακριβως αυτο που νιωθω ειναι οτι προσπαθουν να μας κοροιδεψουν καποιοι μεσα απο δογματα-αιρεσεις-αστρικα-θεοσοφισμους και οτι αλλο με σκοπο κερδος?οπαδους?δοξα?πιστους? και εγω δεν ξερω.

Συμφωνώ φίλε μου αλλα αν θές να μιλάς σωστά και να μη γίνεσαι γραφικός τότε θα πρέπει να ονοματίσεις σε ποιους αναφέρεσαι γιατι αυτή η γενικολογία κουράζει και γενικεύει. Διαχώρισε επιτέλους την Ήρα απ το σιτάρι..

quote:

Γιαυτο και τα εβαλα με την αστρικη προβολη και με τις συγκεντρωσεις.

Γιατί δεν τα βάζεις με την ατομική βόμβα καλύτερα? κι αυτή εργαλείο είναι και μάλιστα θανατηφόρο(Η μήπως έχει και ωφέλη?(βλ. Πυρηνική ενέργεια).

quote:

Σας το λεω απλα και κατανοητα.ΦΟΒΑΜΑΙ , φοβαμαι το θανατο απο παιδι και εχω πιστεψει οτι η ψυση που κραταει την δημιουργεια δεν μας αφηνει ερμαια.

Όλοι μας φιλαράκο, και ο εγκέφαλος μας το ξέρει αυτό και προσπαθεί να βρεί ελπίδα σε αυτό το στείρο πνευματικά υλιστικό μπλε κοσμο. Το θέμα είναι οτι εκεί που ψάχνεις δεν θα βρείς απαντήσεις. Η επιστήμη απο τη μια μας λέει οτι δεν υφίσταται χρόνος(άρα δεν υφίσταται και θάνατος, σκέψου το ;) ) και απο την άλλη σου λέει οτι σαν τινάξεις τον κουβά απλά κλείνει ο διακόπτης και κλείνουν τα φώτα. Μιλάμε για λογική ετσι?

quote:

Πιστευω οτι ΟΛΟΙ μετα τον θανατο τους εδω ,μετακινουνται,μεταφερονται,μεταβαινουν στην ιδια ακριβως κατασταση.
Και πιστευω οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι ποιο ωφελειμενος απο καποιο αλλον ανθρωπο οτι και να εχει κανει ο καθενας τους.

Οι αρχαίοι πάλι πίστευαν οτι ο κόσμος είναι επίπεδος αλλα είναι? Όπως είπα τα πιστευω του καθενός είναι κάτι το πολύ ευπλαστο, το να βγάζεις όμως απλοικά συμπεράσματα για κάτι που απο την ίδια του τη φύση δεν μπορεί να προσεγγιστεί δεν σε κάνει να διαφέρεις απο κανέναν εδω μέσα. Η μόνη διαφορά είναι οτι ο καθένας έχει τις εμπειρίες του σαν όπλα μέσω των οποίων αντλεί συμπεράσματα. Εσύ βγάζεις τα δικά σου και κάποιος που μπορεί να έχει πάει παραπέρα μπορεί να βγάλει τελείως διαφορετικά απο τα δικά σου. Για έναν εξωτερικό παρατηρητή ποιά συμπεράσματα είναι πιό ενδιαφέροντα?

quote:

Πιστευω οτι απλα παραμυθιαζετε τον κοσμο με μια φυσικη κατασταση του ανθρωπινου οργανισμου.Δεν μπορω να πιστεψω τιποτε το μεταφυσικο και το υπερανθρωπο.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?

Αυτό εσύ το ξέρεις De Facto? Η μήπως το ξέρω εγώ? Είναι απλά πως τα βλέπεις απο "τη δική σου οπτική γωνία" και αν και η άποψη σου είναι δέκτη στο να ακουστεί ωστόσο θα προτιμούσα να ακούσω τι έχουν να πούν και οι άλλοι. Αυτά που λές τα ακούω καθημερινά απο παντού. Δεν μου κάνουν αίσθηση διότι είναι η κοινή γραμμή της επιστήμης.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ΑΥΤΗ η γραμμή που σε οδηγεί? Μήπως σε κάνουν υλιστή?(Λέω εγώ τώρα) Μήπως στρέφουν τον άξονα των ιδανικών σου σε πράγματα που δεν έχουν αξία? Μήπως σε κάνουν πιο καταναλωτικό? Μήπως σου τρώνε τα ωραία σου λεφτάκια αυτοί που σου μαθαίνουν να απαρνείσαι το κάθε τι που σε "εκμεταλλεύεται"? Μήπως αυτό που σε "εκμεταλλεύεται"(Κατ αυτούς) δεν τους συμφέρει να σε εκμεταλλεύεται διοτι μετά δεν μένει τίποτα και γι αυτούς? Μήπως τελικά σε εκμεταλλεύονται οι πάντες? Μήπως δεν συμβαίνει αυτό σε όλους μας? Μήπως πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε ποιός θέλει το καλό μας και ποιός οχι?

quote:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΕΙΚΟ ΕΔΩ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΕΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ , ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Το δεν μπορώ είναι σχετικό, δεν μπορέίς γιατί αρνείσαι να μπορέσεις. Γιατί κάθε φορά που αφήνεις ενα νευρο να δημιουργήσει σύναψη στον εγκέφαλο σου αυτό αμέσως κάνει πιθανή και μια καινούρια πραγματικότητα που πρίν ήταν κλειστή για σένα. Αν όμως αφήνεις κάποια νευρα να ατροφούν τοτε μάντεψε...

Πράγματα Ασυνήθιστα, Υπερφυσικά, Θεικά, Συγκλονιστικά, Υπεράνθρωπα κτλ συμβαίνουν γύρω μας συνέχεια. Εμείς όμως είτε αρνουμαστε να τα δούμε είτε δεν μπορούμε να τα δούμε(ακόμη...).

Η μετέπειτα κατάσταση είναι ήδη γύρω σου, αλλά εσύ δεν μπορείς να την αντιληφθείς γιατί δεν είσαι έτοιμος. Αυτό όμως δεν θα πεί οτι δεν υπάρχει.

quote:

Δεν μπορει καποιοι που γνωριζουν (εσεις για παραδειγμα) να βγουν ωφελειμενοι και καποιοι αλλοι που δεν ετυχε να γνωριζουν η γνωρισουν (οι ψαραδες στο χωριουδακι της Συβιριας - η κ.Σουλα) να χαθουνε?

Κι όμως η καθημερινή ζωή θα έπρεπε να στο έχει αποδείξει αυτό πλήρως. Π.χ. Επειχειρείς να οδηγήσεις ενα ελικόπτερο, υπάρχει ποτέ περίπτωση να το κουμαντάρεις αν δεν γνωρίζεις το πώς? Αν είχες τη δυνατότητα να κάνεις αστρική προβολή(Εξομοιωτής) όμως στις λείτουργίες του ελικοπτέρου? Θα το έκανες?

Όσο γι αυτό που είπες οτι εμείς γνωρίζουμε να αναφέρω για την δική σου πληροφόρηση οτι δεν ξέρω παρα μόνο ότι έχω διαβάσει. Απλά είμαι πιο πρόθυμος να κάνω το "βήμα της πίστης". Αυτό γιατί με ενδιαφέρει να τα γνωρίσω. Γιατί αναγνωρίζω τη φαυλότητα της καθημερινότητας(Μαμ, κακα και νάνι) και πλέον δε με συγκινεί. Είμαι αναζητητής των όσων αξίζουν.

quote:

Πιστευω σε οτι αποδεικνιετε στη πραξη.

Η αν απλώς δούμε πίσω απ τις γραμμές αυτό που πραγματικά λες είναι το: Πιστεύω ότι μπορώ να αγγίξω, μυρίσω, γευτώ, βλέπω, ακούω.
Να σε ρωτήσω, πιστευεις οτι υπάρχει ραδιενέργεια? Αν ναι γιατί το πιστευεις? Μήπως επειδή στο είπαν στο σχολείο η το άκουσες στα νέα? Το χεις αποδείξει εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου η απλά πίστεψες σε κάποιους που το ισχυρίστηκαν πομποδέστατα και το πήρες ως δεδομένο?

quote:

Θελω αποδειξεις , αυτη ηταν η προκληση που εβαλα ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ!
Απλα δεν θελω να με εκμεταλευτει ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ - ΠΟΤΕ!
Αντε καλη συνεχεια.
Απλα συνεχιζω και επιμενω διοτι δεν ηθελα να γινω και εγω μια βομβα που εσκασε και περασε.

Όλοι θέλουμε αποδείξεις, αυτός είναι και ο λόγος που οι σημερινές θρησκείες έχουν αρχίσει να καταρρέουν. Ο κόσμος έχει αρχίσει να ζητάει αποδείξεις. Τις αποδείξεις όμως δεν μπορεί κανείς να στις προσκομίσει και κάποιοι που ενδεχομένως μπορούν δεν ΘΕΛΟΥΝ να στις δώσουν. Προτιμούν να ζείς μες την αμφιβολλία ειτε γιατί θέλουν να βρείς τις δικές σου απαντήσεις είτε επειδή τους βολέυει να είσαι αμφιταλλαντευόμενος.

Φυσικά σε εκμεταλλέυονται όλοι έτσι κι αλλιώς είτε το θέλεις είτε οχι, είτε το ξέρεις είτε οχι.

Δυστηχώς δεν είσαι αναίσθητος αλλά ευτυχώς κιόλας. Οι αναίσθητοι άνθρωποι είναι ήδη νεκροί. Έχουν παραδώθει άνευ όρων. Αγαπητέ Cody είμαι σκληρός σε ότι σου είπα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κουμπί σου. Εσυ ξέρεις καλύτερα. Αλλα βλέπω οτι η ψυχή σου έχει κάμποση ποσότητα μάχης μέσα. Προτείνω να χρησιμοποιήσεις όλη αυτή τη ζωτικότητα σε κάτι πρίν παραδοθείς στους βάλτους της καθημερινότητας.

Γίνε λοιπόν σφουγγάρι. Κλείσε τον εσωτερικό σου κριτή και ξεκίνα να διαβάζεις ότι σου κάνει κλίκ. Αν πραγματικά εμπιστέυεσαι τη φύση τότε άκου τη δική σου και άφησε την να σου δείξει τι είναι το σωστό για σένα. Σίγουρα πάντως πρέπει να ρουφήξεις γνώση. Το βάλτωμα δεν είναι ο τρόπος, το βόλεμα είναι μαθηματικώς σίγουρο οτι θα σε πάει στο βάλτο.

ΥΓ. Για τη φωτογραφία Κίρλιαν δεν ξέρω τι παίζει.
ΥΓ1. Πωπω.. Πάλι έκθεση έγραψα!
ΥΓ2. Καλώς σας βρήκα παιδιά!

Η εξουσία διαφθείρει, Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα...

Edited by - TheAllseeingeye on 18/02/2009 02:38:28

18/02/2009, 14:12:16
Φίλε cody30

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για να μπορούμε να μιλάμε. Διαφορετικά από τι βλέπω θα αρχίσουμε ένας ένας να σε αγνοούμε γιατί δεν θα υπάρχει επικοινωνία.

Όλοι ξέρουμε ότι κάποιοι είτε ονομάζονται θρησκευόμενοι είτε επιστήμονες είτε φίλοι , εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους ως προς το συμφέρον τους είτε αυτό είναι τα χρήματα είτε η ηδονή είτε η φιλοδοξία είτε η πολιτική είτε πολλά αλλά.

Κάθε μέρα βομβαρδιζόμαστε από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, από τις διαφημίσεις στο δρόμο ,την τηλεόραση για το τι πρέπει να σκεφτόμαστε ,να επιθυμούμε ,να ποθούμε να αγοράζουμε!!

Ένα τεράστιο εκτροφείο ανθρώπων που υποβάλατε μαζικά σε ένα είδος ύπνωσης.
Και όλα αυτά για τα τεράστια κέρδη και συμφέροντα των εταιριών.

Προσωπικά αυτό που έχω πει δεν είναι ότι πρέπει κάποιος να κάνει αστρική προβολή για να έχει μια πνευματική εξέλιξη.

Αλλά ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ.

Δεν πρόκειται ποτέ να σου κάνω μια επίδειξη αστρικής προβολής. Δεν είμαι επιδειξιματιας . Ούτε νιώθω καμιά ανάγκη για να το κάνω.

Τρώγω το φαί μου και χορταίνει το στομάχι μου. Δεν μπορώ να φάω εγώ και να χορτάσεις εσύ. Πρέπει εσύ να φας για να χορτάσεις.

Άσε την αστρική προβολή στην άκρη. Ας πούμε ότι είναι κάτι που δεν ξέρουμε και ας δούμε τι μπορούμε να ξέρουμε από πρώτο χέρι τώρα μέσα από την εμπειρία και όχι μέσα από την ιδέα.

Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Μπορείς να παρατηρήσεις το σώμα σου; Μπορείς να παρατηρήσεις τα συναισθήματα σου; Μπορείς να παρατηρήσεις τις σκέψεις σου.

Αν ναι τότε κατά ένα τρόπο δεν είσαι σαν πηγή αντίληψης και συνείδησης το σώμα σου αφού μπορείς και το παρατηρείς. Δεν είσαι τα συναισθήματα σου αλλά ούτε οι σκέψεις σου γιατί είναι κάτι που μπορείς να το βλέπεις και να το παρακολουθείς .

Και ρωτώ ποιος παρακολουθεί και βλέπει όταν εσύ δεν είσαι το σώμα σου , τα συναισθήματα σου , οι σκέψεις σου;

Υπάρχει κάτι που είσαι και που είναι πέρα από όλα αυτά. Αυτό είναι κάτι που το νιώθεις στην καρδιά δεν είναι του νου!! Το ξέρεις!

Και για να σου δώσω κάτι πρακτικό ξανά, γιατί όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει να πιστέψεις σε κάτι αλλά να δεις εσύ από πρώτο χέρι κάτι γίνε ο επιστήμονας του εαυτού σου. Ο επιστήμονα ψάχνει, ανακαλύπτει και βρίσκει αποδείξεις. Αυτές οι αποδείξεις είναι μέσα σου. . Έτσι αποκτάτε η γνώση.

Όλα τα αλλά είναι λόγια . Μπορείς να έχεις κάτι από αυτό;

«Εμείς» οι τσαρλατάνοι (έτσι το λέω για να σε πειράξω) λέμε: ότι ο άνθρωπος κοιμάται. Δηλαδή ζει μηχανικά.

Το μυαλό του συνεχώς φλυαρεί αναπολώντας το παρελθών αναπλάθοντας το μέλλων κα ότι δεν ζει ποτέ στο τώρα γιατί συνεχώς είναι απασχολημένος με την εσωτερική του φλυαρία με τον φανταστικό του κόσμο.

Η συνείδηση του είναι ταυτισμένη, προσκολλημένη και γοητευμένη από τις ιδέες και τα εγώ που μας κατευθύνουν. Είμαστε κύριοι του εαυτού μας ή μαριονετες στα χέρια των εγώ.

Για να καταλάβεις τα εγώ είναι η περηφάνια, η ζήλια, η λαγνεία, ο θυμός η τεμπελιά λαιμαργία και πολλά αλλά ελαττώματα που κατευθύνουν την ζωή μας. Και μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας τα καλλιεργούν.

Μέσα από αυτή την καλλιέργεια μπορούμε να είμαστε εθνικά περήφανοι για μια χώρα που δεν υπολογίζει τις ζωες μας , τα παιδιά μας, το περιβάλλον, τον συνταξιούχο την οδική μας ασφάλεια, την υγειά μας ,τα σχολεία και πολλά αλλά.

Αυτό ήταν ένα από τα πολλά παραδείγματα για το κουτό χόρτο που τρώμε. Με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος χάνει την επίκτητη δύναμη για ανεξαρτησία και μεταβάλετε σε ένα οργανικό μηχανάκι.

Το βέβαιο είναι ότι ο άνθρωπος δεν χρειάζεται πια αλυσίδες. Με όλη αυτή την υποβολή που δέχεται καθημερινά ,γίνετε ένας πρόθυμος σκλάβος. Και το χειρότερο είναι ότι νιώθει υπερήφανος για όλα αυτά που τον σκλαβώνουν.

Έτσι είμαστε εσωτερικά καθοδηγούμενοι από τα ζωώδη εγώ που μας καθοδηγούν σε χιλιάδες βάσανα. Το πουλί τις σοφίας η κουκουβάγια μας καλεί να παρατηρήσουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη για να μπορέσουμε να δούμε τι μας συμβαίνει έτσι ώστε να απαλαγουμε από όλα αυτά που μας καθοδηγούν και μέσα από την κατανοήσει να γίνουμε εμείς οι κύριοι του εαυτού μας.

Αυτό απαιτεί την αφύπνιση της συνειδήσεις. Δηλ πρώτα βλέπουμε ότι έχουμε πρόβλημα και μετά κάνουμε κάτι για να τι διορθώσουμε. Αν δεν μπορούμε να το δούμε τότε συνεχίζουμε να ζούμε κοιμισμένοι!!

Και σου λέω ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ.

Δηλαδή φέρε την προσοχή σου επάνω σου και άρχισε να παρατηρείς την κάνεις χωρίς να κρίνεις απλά παρακολουθα. Όταν κάτι σου αποσπά αυτήν σου την παρατήρηση τότε ξέχασες αυτό που θες να κανείς και μπορώ να πω ότι κοιμήθηκες. Έπαψες να βλέπεις τον εαυτό σου άρα δεν μπορείς και να είσαι ο κύριος του εαυτού σου επειδή δεν μπορείς να έχεις την κυριαρχία επάνω σου που σημαίνει ότι κάτι άλλο κυριαρχεί επάνω σε εσένα!!

Αυτό είναι εσωτερική γνώση, εσωτερική επιστήμη. Το να το λέω δεν έχει καμιά σημασία, καμιά αξία αν εσύ δεν το δεις με τα «ιδία σου τα μάτια»

Αυτό είναι το κλειδί και για αυτό λέω ότι δεν πρόκειται να δώσω μια τεχνική για αστρική προβολή επειδή όταν κάποιος κοιμάται στο φυσικό επίπεδο και δεν είναι κύριος του εαυτού του, τότε ακόμα και αν κάνει μια αστρική προβολή πάλι δεν θα είναι κύριος του εαυτού του!!

Τώρα αν καταφέρεις να δεις από πρώτο χέρι αυτά που λέω μην παραξενευτείς αν το βράδι αφήσεις το φυσικό σου σώμα!!

Όπως βλέπεις δεν θέλω τα λεφτά σου, δεν σε ξέρω ,δεν σε κάλεσα πουθενά.
Το που θα πας και το τι θα κανείς είναι δικιά σου επιλογή.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε όλο των κόσμο

18/02/2009, 17:05:28
quote:
ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ

Κάτι άσχετο, μήμπως θυμάσαι να πείς απο ποιο βιβλίο πήρες την εικόνα της παράθεσης? Και αν αυτό δείχνοντας την εικόνα λέει κάτι για την κουκουβάγια? Απλά ρωτάω γιατι έχω κάποιες υποψίες..

http://www.youtube.com/watch?v=V1smgz-px1Q&feature=related
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

18/02/2009, 18:38:03
Γεια σας

το πήρα από ένα περιοδικό και το χρησιμοποιεισα προς όφελος μου γιατί μου έκανε σαν εικόνα.Ξέρω τι σε πείραξε, η σκοτεινή πλευρά του καθρεπτη που ειναι αθέατη. Αυτή η πλευρά ειναι η σκοτεινή υποσυνείδητη ψυχολογική σελήνη. Αντιπροσωπεύει τον άνθρωπο που βουτά στην ύλη.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

18/02/2009, 19:51:10
Αγαπητέ, ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ, έδωσες στο προηγούμενο μήνυμά σου, μια εμπεριστατωμένη και πολύ κατανοητή ανάλυση, γι' αυτό που εγώ ονομάζω "στάση ζωής".
Angelic DragonΜέλος
18/02/2009, 20:09:13
Καλησπέρα! Καπου διαβασα οτι μιλίσατε για τα ζωντανά όνειρα...δηλαδή καποιος που ονειρεύεται οτι π.χ. πεφτει απο ενα γκρεμό επειδη θα ειναι τόσο ζωντανό αυτο που βλεπει θα ξυπνήσει. το όνειρο αυτό το εχω δει πολλές φορές αλλα γενικα όλα μου τα όνειρα ειναι πολύ ζωντανά, σε σημείο που μπερδεύω καταστάσεις της ζωης μου και δεν θυμλαμαι αν τις ονειρευτικα ή αν τις έζησα στην πραγματικότητα!
Εχω επισης επιχειρήσει να κανω αστρική προβόλή αλλα δεν είμαι σηγουρη οτι τα κατάφερα. Μονο μια νύχτα που ενω ειχα σταματήσει γενικα την προσπάθεια ξαφνικά εκει που μολις ειχα ξαπλώσει και δεν με ειχε παρει ο υπνος ακόμη "έπεσα" απο το κρεβατι μου...οχι στο πλάι αλλα ακριβός απο κάτω...περνώντας μεσα απο το κρεβατι μου και βρέθηκα ξαπλωμένη στο αλλο κρεβατι που ειναι χωμένο απο κατω σαν συρτάρι, επομένως εβλεπα τα ξύλα του απο πανω κρεβατιου που κοιμαμαι. Φοβήθηκα, ειμουν κηρολεκτηκά κλησμένι αναμεσα σε 2 κρεβατια και το μονο που θυμάμαι μετα ειναι να βρισκομαι στο κρεβατι μου, το απο πανω κρεβατι. Επισης οταν εκανα τις προσπάθειες για μια αστρική προβολη...και μετα αφου δεν τα καταφερνα κοιμομουν...θυμαμαι εβλεπα καποιους εφιαλτες...αλλα δεν θυμαμαι με τι.
Συχωρέστε μαι αν εχω επαναλάβει κατι που εχεται ήδη συζητήσει αλλα τωρα ειδα αυτο το θέμα και δεν εχω διαβάσει παρα μονο την πρωτη σελίδα, υπόσχομαι όμως πως θα προσπαθήσω να σας φτάσω.
Και τώρα κατι άλλο, εχω φτιάξει ενα γρουπ στο Facebook με θεμα το μυστήριο και τώρα για τις ανάγκες ενος θέματος που έχουμε ανοιξει θα ήθελα την άδεια να αναδημοσιεύσω ενα μικρό κομμάτι απο την πρώτη σελίδα για τους νεκρούς και το τί υπάρχει στο αστρικό πεδίο, συγκεκριμένα αυτο για τους νεκρους! Υποσχομαι οτι θα γράψω απο που το πηρα και τα σχετικα χωρις να γραψω ονόματα.Δεν ηξερα που αλλου να το πω κι ετσι ελπιζω απο εδω να το δει καποιος συντονιστής, νομιζω ειναι σωστο να ζητήσω αυτην την αδεια.
18/02/2009, 22:03:24
Γεια σας

Πολύ σωστά φίλε Στέφανε ζήσε τη στιγμή. Μέσα στην στιγμή βρίσκεται το άχρονο η αιωνιότητα αυτό που ανέκαθεν ΕΙΝΑΙ. Η αλήθεια δεν είναι κάπου, αλλά παντού και εισέρχεσαι στο παντού από την στιγμή, από το εδώ και τώρα.

Φίλη Angelic Dragon από όσο μπορώ να καταλάβω είχες μια αστρική προβολή.

Μπόρεσες να κρατήσεις την συνείδηση σου ξύπνια, κάποια στιγμή ίσως για πολύ λίγο την έχασες αλλά δεν το αντιλήφθηκες. Είναι σαν να παίζει ένα cd και λόγω του ότι παίζει έχεις την αίσθηση του χρόνου και του είμαι.

Αν το cd σταματήσει, ο χρόνος για εσένα είναι σαν να σταματάει, αλλά τα γεγονότα συμβαίνουν. Έτσι κατά την διάρκεια αυτού του κενού βγεικες στο αστρικό. Μετά από λίγο το cd ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε και εσύ δεν κατάλαβες ότι μεσολάβησε ένα κενό στην συνείδηση σου. Ετσι βρέθηκες στο αστρικό και άρχισες να βουλιάζεις μέσα στο κρεβάτι σου και όλα αυτά που περιέγραψες.

Αλήθεια θυμάσαι τι αίσθηση έχει να περνάς μέσα από το κρεβάτι σου;

Η εφιάλτες είναι «ταξίδια» στις κατώτερες διαστάσεις του αστρικού. Δεν είναι καθόλου ωραία εκεί.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

hurricane21Μέλος
19/02/2009, 01:13:03
paidia εχω καιρο να γραψω στο θεμα αλλα ειπα να επανελθω λογο cody...

δεν κτλβα ποιος προσπαθει να παρει τα λεφτα του κοσμακη να τον προσυλητισει κλπ κλπ????

δεν αντιλεγω πως η α.π. ειναι κατι το φυσικο και συμβαινει σε ολους καθε βραδυ ομως δεν την θυμουνται ολοι.συνεπως αυτο π προσπαθουμε να καταφερουμε απο εδω ειναι το πως θα κανουμε τν αλλο να την θυμαται και να κτλβαινει ποτε τ συμβαινει....

ζητας θαυματα..
πως ειναι δυνατον καποιος να σου δωσει θαυματα απο την στιγμη που η απ ειναι κατι προσωπικο?

δεν μπορω να ερθω λοιπον να σου μετακινησω την τιβι ουτε να σε βαλω στο ονειρο μου.κατι που ισως θα μπορουσα να κανω θαηταν να ερθω το βραδυ να σε βγα;λω στο αστρικο πεδιο οπως εχω κανει με καποιον αλλο.
ομως αυτο θελει να σπαταλησω αρκετη απο την ενεργεια μου και δεν ειναι σιγουρο πως εσυ τ πρωι θα το θυμασαι...

επισης επειδη καποτε τ ειχα ρωτησει και εγω εδω μεσα και δεν ηξερε κανεις να μου απαντησει σιγουρα σας λεω λοιπον πως κατα την διαρκεια της απ μπορεις να ριξεις μπαλες ενεργειας μονο π αυτο θα σου παρει αρκετη ενεργεια...

προσωπικα οταν επιχειρησα κατι το οποιο δεν θα αναφερω γτ ειναι πολυ προσωπικο μετα κοιμομουν 2 μερες και ημουν πολυ εξαντλημενος και απ καταφερε μετα απο 2-3 βδομαδες περιπου παλι καθως τ αστρικο μου σωμα ειχε υποστει πολλες ζημιες....

αυτα για τωρα και ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα...

19/02/2009, 11:05:51

Γεια σου φίλε hurricane21

Όταν λες ότι έριχνε μπάλες ενέργειας εννοείς στο αστρικό ή από το αστρικό στο φυσικό; Περιμένω απάντηση σου ,σε ευχαριστώ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ