- Προσωπικότητα: Ταυτόχρονη Επιρροή - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
Ζήσε τη στιγμή!

εφόσον δυσκολεύεσαι να διαβάσεις γράφω σε ελληνικούς χαρακτήρες, αν και τα greeklish είναι πολύ συνηθισμένος τρόπος γραφής. Εν πάση περιπτώση δεν είμαι καθόλου αρνητικός χαρακτήρας και αν έχει κάποιος να σχολιάσει κάτι επάνω μου είναι ειδικά αυτό το στοιχείο: Η ΘΕΤΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ και το χαμόγελο μου. Αν θέλεις το πιστεύεις...
περα από αυτό δεν νομίζω οτι με το διαφωνώ σε κάτι μετατρέπω το θέμα σε σάκο του μπόξ...αντίθετα θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις το δικό σου mail για να καταλάβεις ποιος έβαλε τα γάντια και είναι έτοιμος για επίθεση....
τέλος, πιστεύω οτι έχω κάθε δικαίωμα να εκθέτω τις απόψεις μου, και να τοποθετούμαι επι των ζητημάτων, είτε εσυ διαφωνείς με αυτά είτε συμφωνείς...σε παρακαλώ αυτό να μου το επιτρέψεις...
ευχαριστώ πολύ
melaki
νομίζω τελικά ότι πρέπει να πέτυχες το σκοπό σου..
Ξέρεις, όταν δύο άνθρωποι (ή και περισσότεροι) δεν συμφωνούν πάνω σε κάτι, θα πεί ότι δεν έχουν τις ίδιες απόψεις για κάτι, θα πει ότι κοιτούν το ίδιο αντικείμενο, την ίδια ιδέα ή βιώνουν την ίδια θεωρία και κατάσταση, αλλά... (φευ!!) τα ερμηνεύουν με ακρίβώς αντίθετα συμπεράσματα!! Συμβαίνει αυτό, σωστά??
Και τελικά και εκεί είναι η ιδιαιτερότητα του ανθρώπινου νου, αλλά και από εκεί ορίζεται η ελευθερία της πνευματικής συνύπαρξης..
Και συνήθως όταν "δύο πνέυματα δεν συναντώνται" φαίνεται από το πρώτο δεκάλεπτο συνομιλίας και στη ζωή μου έμαθα ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να προσπαθώ να πείσω κάποιον να ασπαστεί τις ιδέες μου, όταν ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο φαίνεται ότι διαφωνούμε κάθετα. Όπότε ποιο το νόημα; Ο καθένας κρατά τις απόψεις του και τις διαμορφώνει και τις χειρίζεται αναλόγως όπως εκείνος πιστεύει, χωρίς πίεση. Δεν είναι κακό δύο άνθρωποι να πουν: "ΟΚ, δε συμφωνούμε, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να κουβεντιάζουμε που κ που πάντα σε κλίμα ειρηνικό".
Αυτό, νομίζω ότι θα έπρεπε να είχες κάνει και εσύ melaki..
Ήρθες, κατέθεσες την αποψή σου (αν και με λίγο άκομψο τρόπο, επέτρεψέ μου να πω), είδες τις διαφωνίες και ενώ θα μπορούσες να αποκτήσεις διπλωματικότερο τρόπο επικοινωνίας όσο τα πράγματα ήταν αρκετά χαλάρα (υπέρ σου θα ήταν, γιατί θα ζωντάνευες ακόμα περισσότερο το forum και την ανταλλαγή των απόψεων), επέστρεψες και πάλι με άκομψο τρόπο.
Επίσης, melaki δες σε τι forum γράφεις.. Δες τον κόσμο που απαρτίζει το forum αυτό, δες το θέμα του, δες και σύγκρινε σε κάθε περίπτωση το σκοπό που επιτελεί αυτή ομάδα συζήτησης. Και μετά τοποθέτησε τον εαυτό σου και τις απόψεις που εξέφρασες κάπου στο κέντρο. Τι συμπέρασμα βγάζεις;
Θα πώ και πάλι ότι νομίζω τελικά πως πέτυχες τον αρχικό σκοπό σου..
Να ασχοληθούν κάποια σοβαρά άτομα μαζί σου..
Καλή σου Συνέχεια,
Taurus77
Y.Γ. Συμφωνώ απολύτως με το Στέφανο και τους λατινικούς χαρακτήρες. Νομίζω είμαστε Έλληνες.
Υ.Γ.2 Εγώ πιστεύω στην θετικότητα και στο χαμόγελό σου.. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτά τα χαρακτηριστικά σου έχουν το "παν μέτρον άριστον".
Υ.Γ.3 Η Αστρολογία και η μελέτη της δεν είναι για όλα τα μυαλά, δυστυχώς (και δεν αυτο-υπονοούμαι "προικισμένη"). Χρειάζεται πολύ υπόβαρθο (και σίγουρα όχι μόνο γνωσιακό), για να καταλάβεις (το πιο απλό) τι θα πει "ο Ηλίος μου είναι στον Ταύρο". Συμφωνώ με την Πέγκυ.
Ζήσε τη στιγμή!

νομίζω τελικά ότι πρέπει να πέτυχες το σκοπό σου..
Ξέρεις, όταν δύο άνθρωποι (ή και περισσότεροι) δεν συμφωνούν πάνω σε κάτι, θα πεί ότι δεν έχουν τις ίδιες απόψεις για κάτι, θα πει ότι κοιτούν το ίδιο αντικείμενο, την ίδια ιδέα ή βιώνουν την ίδια θεωρία και κατάσταση, αλλά... (φευ!!) τα ερμηνεύουν με ακρίβώς αντίθετα συμπεράσματα!! Συμβαίνει αυτό, σωστά??
Και τελικά και εκεί είναι η ιδιαιτερότητα του ανθρώπινου νου, αλλά και από εκεί ορίζεται η ελευθερία της πνευματικής συνύπαρξης..
Και συνήθως όταν "δύο πνέυματα δεν συναντώνται" φαίνεται από το πρώτο δεκάλεπτο συνομιλίας και στη ζωή μου έμαθα ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να προσπαθώ να πείσω κάποιον να ασπαστεί τις ιδέες μου, όταν ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο φαίνεται ότι διαφωνούμε κάθετα. Όπότε ποιο το νόημα; Ο καθένας κρατά τις απόψεις του και τις διαμορφώνει και τις χειρίζεται αναλόγως όπως εκείνος πιστεύει, χωρίς πίεση. Δεν είναι κακό δύο άνθρωποι να πουν: "ΟΚ, δε συμφωνούμε, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να κουβεντιάζουμε που κ που πάντα σε κλίμα ειρηνικό".
Αυτό, νομίζω ότι θα έπρεπε να είχες κάνει και εσύ melaki..
Ήρθες, κατέθεσες την αποψή σου (αν και με λίγο άκομψο τρόπο, επέτρεψέ μου να πω), είδες τις διαφωνίες και ενώ θα μπορούσες να αποκτήσεις διπλωματικότερο τρόπο επικοινωνίας όσο τα πράγματα ήταν αρκετά χαλάρα (υπέρ σου θα ήταν, γιατί θα ζωντάνευες ακόμα περισσότερο το forum και την ανταλλαγή των απόψεων), επέστρεψες και πάλι με άκομψο τρόπο.
Επίσης, melaki δες σε τι forum γράφεις.. Δες τον κόσμο που απαρτίζει το forum αυτό, δες το θέμα του, δες και σύγκρινε σε κάθε περίπτωση το σκοπό που επιτελεί αυτή ομάδα συζήτησης. Και μετά τοποθέτησε τον εαυτό σου και τις απόψεις που εξέφρασες κάπου στο κέντρο. Τι συμπέρασμα βγάζεις;
Θα πώ και πάλι ότι νομίζω τελικά πως πέτυχες τον αρχικό σκοπό σου..
Να ασχοληθούν κάποια σοβαρά άτομα μαζί σου..
Καλή σου Συνέχεια,
Taurus77
Y.Γ. Συμφωνώ απολύτως με το Στέφανο και τους λατινικούς χαρακτήρες. Νομίζω είμαστε Έλληνες.
Υ.Γ.2 Εγώ πιστεύω στην θετικότητα και στο χαμόγελό σου.. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτά τα χαρακτηριστικά σου έχουν το "παν μέτρον άριστον".
Υ.Γ.3 Η Αστρολογία και η μελέτη της δεν είναι για όλα τα μυαλά, δυστυχώς (και δεν αυτο-υπονοούμαι "προικισμένη"). Χρειάζεται πολύ υπόβαρθο (και σίγουρα όχι μόνο γνωσιακό), για να καταλάβεις (το πιο απλό) τι θα πει "ο Ηλίος μου είναι στον Ταύρο". Συμφωνώ με την Πέγκυ.
Αγαπητό Taurus,
Και συνήθως όταν "δύο πνέυματα δεν συναντώνται" φαίνεται από το πρώτο δεκάλεπτο συνομιλίας και στη ζωή μου έμαθα ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα να προσπαθώ να πείσω κάποιον να ασπαστεί τις ιδέες μου, όταν ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο φαίνεται ότι διαφωνούμε κάθετα.
Όπότε ποιο το νόημα; Ο καθένας κρατά τις απόψεις του και τις διαμορφώνει και τις χειρίζεται αναλόγως όπως εκείνος πιστεύει, χωρίς πίεση. Δεν είναι κακό δύο άνθρωποι να πουν: "ΟΚ, δε συμφωνούμε, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να κουβεντιάζουμε που κ που πάντα σε κλίμα ειρηνικό".
δεν νομίζω οτι δεν ήμουνα ειρηνική, και για να καταλάβεις ξαναδιάβασα κάποια από τα mail μου να δω που έκανα και αν έκανα κάτι άσχημο. δεν κορόιδεψα κάποιον συγκεκριμένα αλλά την γενικότητα της κατάστασης όπως την παρουσιάζουν ειδήμονες που γίνονται διάσημοι για τις προβλέψεις τους και μέσω αυτού θησαυρίζουν.
και ενώ θα μπορούσες να αποκτήσεις διπλωματικότερο τρόπο επικοινωνίας όσο τα πράγματα ήταν αρκετά χαλάρα (υπέρ σου θα ήταν, γιατί θα ζωντάνευες ακόμα περισσότερο το forum και την ανταλλαγή των απόψεων), επέστρεψες και πάλι με άκομψο τρόπο.
οι διαπληκτισμοί και ο "άκομψος τρόπος" αφορούσε βασικά την κρυσταλλένια, με την οποία διαπληκτίστικα αρκετά όπως θα διάβασες, αλλά απαντούσα προφανώς στο δικό της επιθετικό στυλ. παρόλα αυτά σε πληροφορώ για να καταλάβεις πόσο ειρηνικός άνθρωπος είμαι, έχω μιλήσει ξανά μαζί της, σε άλλο φόρουμ, και πιστεύω οτι τα έχουμε βρει. και η ίδια της απάντησε άψογα και χαίρομαι πολύ που μπορώ και μιλάω μαζί της.
σε ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με επαναφέρεις στην πραγματικότητα. εφόσον βγάζεις εσύ τα συμπεράσματα εδω πέρα, προφανώς βαρύνει η δική σου άποψη, άλλωστε η δική μου άποψη περί του θέματος είναι αντίθετη, πως θα μπορούσε να έχει σημασία?
χαίρομαι που ξέρεις πόσο επιφανειακό και ανώριμο άτομο είμαι, και χαίρομαι που έχεις κατατάξει τον εαυτό σου με τόση σιγουριά στους σοβαρούς και συνετούς ανθρώπους λόγω ταύτισης απόψεων.
Καλή σου Συνέχεια,
Καλή συνέχεια και σε σένα
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες.
taurus77
Σίγουρα σέβομαι τη διαφορετικότητα των απόψεων, αρκεί αυτή να εκφράζεται ήπια και με διάθεση εποικοδομητικής κριτικής. ![]()
Χωρίς να θέλω να χρησιμοποιήσω επιχειρήματα και επειδή ξέρεις πως δε σε γνωρίζω, ούτε βέβαια κι εσύ εμένα, θα πρότεινα, αν φυσικά το θέλεις κι εσύ, να γράψεις την ημερομηνία σου και να προσπαθήσω, όταν υπάρξει ο χρόνος βέβαια, να σου στείλω μία ανάλυση. Είτε στο topic είτε με e-mail.
Κατόπιν, θα ήθελα να κρίνεις όλα αυτά που θα διαβάσεις.
Άλλωστε, όπως έχω γράψει πολλλές φορές, δεν επιδιώκω το αλάθητο και ο βασικός σκοπός μου είναι, μέσα από τις απόψεις των συνανθρώπων μου, να ελέγξω κατά πόσον και σε ποιο βαθμό ισχύουν κάποιες συμπαντικές επιρροές.
Ζήσε τη στιγμή!

δεν μπορώ να καταλάβω αν το εννοείς ειρωνικά, αλλά είμαι δουλειά οπότε μπορώ να σου διαθέσω όσο χρόνο θέλεις...![]()
![]()
![]()
Σίγουρα σέβομαι τη διαφορετικότητα των απόψεων, αρκεί αυτή να εκφράζεται ήπια και με διάθεση εποικοδομητικής κριτικής.
Χωρίς να θέλω να χρησιμοποιήσω επιχειρήματα και επειδή ξέρεις πως δε σε γνωρίζω, ούτε βέβαια κι εσύ εμένα, θα πρότεινα, αν φυσικά το θέλεις κι εσύ, να γράψεις την ημερομηνία σου και να προσπαθήσω, όταν υπάρξει ο χρόνος βέβαια, να σου στείλω μία ανάλυση. Είτε στο topic είτε με e-mail.
17/12/1974 ώρα γέννησης 2:20 τα μεσάνυχτα....
φιλικά
melaki