ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σχετικά με την εκπομπή της Δρούζα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σχετικά με την εκπομπή της Δρούζα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Απέριττος5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
18/09/2003, 23:00:17
Αγαπητοί φίλοι του φόρουμ
θα ήθελα και εγω με την σειρά μου, αν και τα έχουν πει σχεδόν όλα οι προηγούμενοι, να σας συγχαρώ για την πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή στην οποία συμετείχατε και πιστεύω να υπάρξει και συνέχεια. Θέλω να πω ότι διαφωνώ με πολλούς απο τους φίλους εδω που κατηγορούν την κυρία Δρούζα για την στάση της. Πιστεύω ότι έχουν άδικο γιατί κράτησε ένα καλό επίπεδο αν και η κοπέλα απο ότι φάνηκε ήξερε πολύ λίγα για το θέμα. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν. Το κακό για κάποιον δεν ειναι να μην ξέρει, είναι να μην θέλει να μάθει. Τουλάχιστον δεν ειρωνευόταν όπως κάνουν άλλοι παρουσιαστές οι οποίοι ευτελίζουν τους καλεσμένους τους (βλέπε Πάνια) και διακωμωδούν αυτά που λένε. Η ατυχία της εκπομπής ήταν αυτό το νούμερο, ο Γαλανός, ο οποίος βρήκε ευκαιρία να αυτοπροβληθεί και δεν καταλαβαίνω γιατί του έδωσαν τόσο "χώρο". Αυτό θα έλεγα ότι ήταν το μελανό σημείο της εκπομπής. Αν δεν κάνω λάθος αυτός ο γελοίος έβγαινε σε ένα κανάλι απο τα μικρά (νομίζω του Λεβέντη) όπου έλεγε διάφορα απίθανα. Θέλω όμως να εξάρω την εξαίρετη παρουσία των παιδιών του φόρουμ που με την στάση τους δεν επέτρεψαν να γελοιοποιηθεί για άλλη μια φορά ο χώρος μας. Εύχομαι σε ακόμα καλυτερη και ανάλογη του είδους συνέχεια.
Φιλικά Απέριττος.

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

18/09/2003, 23:09:31
Συμπάθα με πατριώτη…

http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2092

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums

BLIND GUARDIANΜέλος
19/09/2003, 15:49:15
Μερικές πληροφορίες για τον κύριο Γαλανο. Ο συγκεκριμένος κύριος λέγεται Πασχος και όχι Γαλανός. Το Γαλανός προφανώς είναι καλυτεχνικό...χιχιχιχι. Ο συγκεκριμένος ανθρωπος είχε εκπομπή στο κανάλι του Λεβέντη πρίν γίνει ΕΞΤΡΑ και επισκεπτόταν διαφορα μέρη της ΑΤΤΙΚΗΣ που ήταν παράξενα. Χρησιμοποιηουσε διαφορες μεθόδους (κουταλια σε αλοθμινοχαρτο, μαγνητες και πυξίδες) για να πίσει τον κόσμο για τα λεγομενά του. Είναι κάτοικος Περισσου ή Λαμπρινής. Απο μαρτυρίες κατοίκων λέγεται οτι κυκλοφορουσε με ενα CITROEN PALLAS (ξερεται αυτα τα παλία με τις περίεργες αναρτήσεις) στο οποίο είχε τοποθετήσει μια κεραία και μηλούσε καθώς έλεγε με Βραζιλία. Ολα αυτά τα έμαθα απο συγγενη μου που τον γνώριζε όταν έμενε στην περιοχή. Μαλιστα ψαχνωντας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ανακάλυψα οτι έχει φτιαξει ένα μουσείο του παραξενου και εκθέτει τα ευρήματα απο τις εξερευνήσεις του. Έχει επίσης βγάλει και Βιβλιο για τις ανακαλύψεις του και για αλλα θέματα. Ελπίζω να σας διαφώτησα και να σχηματίσατε γνωμη για τον συγκεκριμένο κύριο Γαλανο (Πασχος)

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......

19/09/2003, 16:33:17
Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ πραγματικά για τα στοιχεία που μου παρέθεσες. Είναι πολύ διαφωτιστικά. Βέβαια το θέμα είναι πως μπορεί κάποιος σοβαρός ομιλητής να επιβάλλει στον χώρο που θα τον καλέσουν να έχει προστασία απο τέτοιες "παρεμβολές" τύπου Γαλανου ή Πάσχου. (Αν και το Πάσχος του πάει καλύτερα γιατί ο άνθρωπος πράγματι πρέπει να πάσχει και μάλιστα χοντρά.) Το κακό είναι ότι εξαιτίας της προβολής αυτών των ατόμων γελοιοποιούν στα μάτια αυτών που δεν γνωρίζουν και όλους τους υπόλοιπους αξιόλογους και σοβαρούς ερευνητές...
Φιλικά Απέριττος...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

BLIND GUARDIANΜέλος
19/09/2003, 16:46:18
Πιστευω οτι αν θέλουμε καλές συζητησεις πρεπει να γινονται σε καταληλες εκπομπες(Εκπομπη του Μπαλανου στην ΝΕΤ, εκπομπη της κ. Τζουλης Πιτσουλης στο τοτε καναλι 29). Εκπομπες τυπου Δρουζα που προσπαθούν να σωσουν το κοσμο και να τον "διαφωτίσουν", θα έχουν παντα τυπους στιλ Γαλανου. Δεν μπορώ να δω εκπομπη με παρουσιαστες στιλ ΔΡΟΥΖΑ και ΠΑΝΙΑ να μηλανε για το παραξενο και να το χρησιμοποιουν για τηλεθέαση. Πιστευω οτι εγινε πολύ ντορος με την εκπομπη. TRASH TV και πάλι TRASH TV και τιποτα περισσοτερο. Φιλική συμβουλη προσοχη σε Γαλανους και Δρούζες!!!

Φιλικά Ο Τυφλος Οδηγος και Φυλακας της Γνωσης

ΥΓ. Θα μάχομαι παντα μέχρι τέλους αυτούς που καπυλεύονται τα ιερα μυστικα της γής μου στο βωμό του χρήματος και της τηλεθέασης.

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΝΙΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΡΟΜΑΞΕ ΓΥΡΩ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΝΟΗ......