ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ζωή, Θάνατος και μετά...; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Ζωή, Θάνατος και μετά...; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

theklats23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
25/07/2006, 12:50:12
quote:
[Aπό το ΘΕΜΑ : Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 ]

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Απεστάλη: 24/07/2006, 10:52:12
--------------------------------------------------------------------------------
Φίλε μου εδώ και 4 ημέρες είχα πήξει με κάτι Κινέζους πράκτορες....
By The Way, πέταξα την αρχαία φράση κάποια ανύποπτη στιγμή, αλλά δεν είδα να αποκαλύπτεται η επρετοειδής ταυτότητα των φίλων μου... Με άλλα λόγια - μάπα το καρπούζι φίλε Gigenis......

ουνο μομεντο φιλε KERRY KING το οτι δεν αποκαλυπτικε η ερπετοειδης τους μορφη δεν συμενει οτι η φραση ειναι λαθος αλλα
1)δεν την προφερες σωστα
2)την προφερες σωστα αλλα ηταν το νεο μοντελο ιβριδιων που με τοσο κοπο εφτιαχναν και τωρα δεν πιανει

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

25/07/2006, 15:24:29
quote:
1)δεν την προφερες σωστα
2)την προφερες σωστα αλλα ηταν το νεο μοντελο ιβριδιων που με τοσο κοπο εφτιαχναν και τωρα δεν πιανει

1) Ίσως έχεις δίκιο εδώ, αλλά ωφείλεις να μου ηχογραφήσεις mp3 με την σωστή προφορά της φράσης. Είναι σοβαρά τα πράγματα για να τα αφήνουμε έτσι στην τύχη τους

2) Παίζει ρόλο το ότι κατάγονται από την Taiwan ???

26/07/2006, 17:38:01
1) Ίσως έχεις δίκιο εδώ, αλλά ωφείλεις να μου ηχογραφήσεις mp3 με την σωστή προφορά της φράσης. Είναι σοβαρά τα πράγματα για να τα αφήνουμε έτσι στην τύχη τους

δεν εχω κανενα προβλημα μπορω να σου στειλω dvd που ειναι γραμενη η αντιδραση ενως δρακονιανου οταν ακουει αυτην την φρασησε αυτο το dvd θα ακουσεις πολυ καθαρα την φραση
το κοστος του ειναι ελαχιστο σε σχεση με την γνωση που θα αποκτησεις
(9.999,999 ευρο)μολις το παραλαβεις μπορεις να ερθεις σε επικινωνια με μενα κα ιθα σου φερω εναν δρακονιανο να το δοκιμασεις

2) Παίζει ρόλο το ότι κατάγονται από την Taiwan ???
κανεναν απολυτος

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του