- Εσείς παιδιά καπνίζετε; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
tO DOKIMASAME ALLA DEN MAS ARESE.........
ETSI TO STAMATISAME/
PANTOS GIA AUTUS PU LENE OTI DEN BOROUN NA TO
KOPSOUN KOROIDEYOUN TON EAUTO TOUS KAI TONIZOUN
TIN ADINAMIA TOUS.
EIXA ENA FILO POY ELEGE:
TO KAPNISMA EINAI SINI8IA TWN ''FTOXON''
PIOS NA KSEREI ARAGE TI ENOOUSE ;p
ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ .........ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Πόσο συχνά ξυρίζεστε ...
τι μάρκα φέτα τρώτε .......(ειναι και πολλές οι ατιμες)
Κανετε διαιτα ? (να ενα καλό θέμα)![]()
Εσεις τι διαιτα κανετε ....μήπως του ανανά ????? καμία σύνδεση με τον δικό μας βέβαια !!!!!(οσοι καταλάβατε, καταλάβατε)
Αντε ευκαιρία να μάθεται και καμιά συνταγή !!!!!διαιτης !!
Να συνεχίσω ???? δεν νομίζω πως το θέλετε ...αντε λοιπόν ...λίγη σοβαρότης !!!!!
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Πάω στοίχημα ότι σου σηκώθηκαν και η τρίχες…(κρίμα να μην σε βγάλω μια φωτογραφία ρε γμτ)![]()

Πράγμα διόλου δύσκολο να το διαπιστώσουμε, εάν σκανάρουμε όλοι τα πληκτρολόγιά μας, και τα ανεβάσουμε ως εικόνες στο τόπικ: Μάυρα και άραχνα! Μόνο τη γιαγιά μου την Ελπινίκη δεν έχουνε πάνω! Κι αν τα ξεβιδώσεις για να τα καθαρίσεις, θα λυπηθείς να λερώσεις το σφουγγάρι με το οποίο καθαρίζεις τα τασάκια!!! Ασε που κάνεις και ορθογραφικά λάθη. "δ" πατάει το δάκτυλο, "φ" πατάει το φίλτρο του κάμελ...![]()
![]()
Παρόλα αυτά, σταθερότης.
Θυμάμαι πριν από...χμ, το '94 ήτανε... Κάπνιζε η αδελφή μου και οι φίλοι της στο σπίτι, κι εγώ ούρλιαζα κι άνοιγα παράθυρα και πέταγα τασάκια και τους έλεγα ότι θα πάθουνε καρκίνο και το σπίτι βρωμάει σαν τασάκι από μπιλιαρδάδικο!
Είμαστε απόλυτοι μερικές φορές εμείς οι άνθρωποι, ξέρουμε να λέμε ποτέ και μη, αλλά μόλις το ποτέ γίνει τώρα, χαμογελάμε χαριτωμένα και σχολιάζουμε την πλέξη του υφάσματος στο αμπαζούρ δίπλα. Ετσι κάνω κι εγώ τώρα πια με το κάπνισμα, αλλά όπως λέει και ο φίλος/η EN.KI, αν ήθελα πραγματικά θα το έκοβα.
Ακουσα πριν λίγες μέρες το εξείς φοβερό:
Ρωτάω δύο φίλους που ασχολούνται με αποκρυφισμό, μεταφυσική κ.λ.π. πως είναι δυνατόν να καπνίζουνε τόσο πολύ, δεν τους πειράζει;
και μου απάντησαν ότι οραματίζονται τον καπνό τους τσιγάρου σαν ένα λευκό φως, που μπαίνει στον οργανισμό τους κι έτσι το μεταστοιχειώνουν σε θετική ενέργεια!!!
Λέτε;
Λέτε να την γλυτώσουμε τελικά από τον καρκίνο;
Διάβασα τόσα πολλά για το κάπνισμα,
που αποφάσησα να κόψω το διάβασμα!
αυτή...που τα κατάφερε!
quote:
και μου απάντησαν ότι οραματίζονται τον καπνό τους τσιγάρου σαν ένα λευκό φως, που μπαίνει στον οργανισμό τους κι έτσι το μεταστοιχειώνουν σε θετική ενέργεια!!!
Μήπως οι φίλοι σου Αμαλία καπνίζουν τίποτε άλλο;………
Ακούς εκεί λευκό φως! ορέ…….. δεν πάμε καλά………![]()

Ισως να κάπνιζα γω και να άκουσα λάθος...
Ποιος ξέρει;;;
- Ο Καζαμπούμπου ξέρει!!!
αυτή...που τα κατάφερε!
Εάν είναι δυνατόν! Το στόμα τασάκι!!!!

Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι;
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΝ!!!
Το καταδικάζω απόλυτα!
Καραμελίτσα κανείς;...
![]()
![]()
![]()
![]()