ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εθισμός στο ‘Εσωτερικά’ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Εθισμός στο ‘Εσωτερικά’ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
SilverwolfΜέλος
21/04/2003, 14:57:06
Εθισμένη στο Esoterica;
Μα τι λέμε τώρα...
Απλά 3 μέρες που δεν είχα νετ σκαρφάλωνα στους τοίχους...

Τα συμπτώματα είναι άσχημα αλλά δεν πειράζει!!!!!
Με καλή παρέα εδω μέσα θα... χειροτερέψουν!!!!!!!

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

22/04/2003, 10:22:19
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ
ΝΑ ΤΟΛΜΙΣΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ;

ΓΙΑΤΙ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ);
ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;(ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΞΕΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ" ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ), ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ
ARCHON

MaraΜέλος
04/05/2003, 18:06:52
quote:
ΓΙΑΤΙ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ, ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ);
ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ; ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;(ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ "ΑΞΕΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ" ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ), ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ; ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ;

Ειναι οι κοινες ανησυχιες που μας διεπουν, αναζητηση και η κατανοηση του ιδιου μας του εαυτου και κατ’επεκταση των ανθρωπων γυρω μας, η μελετη των οσων συμβαινουν γυρω μας... αποριες, αναλυσεις, συζητησεις οι οποιες δεν μπορουν να γινουν με ολα τα ατομα που μας περιβαλλουν οχι γιατι φταιει η κοινωνια, η αποξενωση των πολεων αλλα γιατι ολα τα παραπανω δεν ενδιαφερουν ολα τα ατομα που συναναστρεφομαστε.

Μπαινοντας λοιπον σε μια τετοια (διαδυκτιακη) κοινοτητα, που τα ενδιαφεροντα και οι ερευνες γινονται με καποιο σκοπο ,εχοντας ισως και την ασφαλεια της ανωνυμοτητας (μεχρι ενα σημειο) νοιωθεις τοσο ομορφα ...που το μονο που ζητας ειναι να εισαι εδω ολο και ποιο συχνα :)

And I keep on wondering....

drumx13Μέλος
04/05/2003, 21:49:11
Ειναι ανανα μου οτι θελουμε κοσμο γυρω μας για να αποδειχνουμε οτο υπαρχουμε και λειτουργουμε ως κεντρο του συμπαντος μας.
Χρειαζομαστε του πλανητες μας για να αποδυκνειουμε την υποσταση μας ως κεντρο.
Αν καποιος μας χαλαει τον κανουμε περα. Αν καποιος εισβαλει η νιωθουμε οτι εισβαλει στο συμπαν μας δημιουργει δυναμεις που μπορει να το καταστρεψουν και να μετατοπισουν το κεντρο του συμπαντος.... της προσοχης απο εμας.
Εδω εχουμε την ευκολια να μην απανταμε σε προκλησεις που στην αληθηνη ζωη μπορει να κατεληγαν σε καυγα. Εχουμε την δυνατοτητα να βγαλουμε καποιον απο το συμπαν μας χωρις να γινουμε κακοι, εχουμε την δυνατοτητα να πουμε και καμια μαλακια παραπανω εκ του ασφαλους.
Εχω αναγκη το συμπαν μου γιατι ....
Στα ματια σου και ολων των φιλων μου , των γνγστων μου, εδω και αλλου (το συμπαν που ελεγα)θα δω ποιος ειμαι.
Αυτοπροσδιοριζομαι λοιπον εδω παρακουλουθοντας σας να με παρακουλουθατε και να απαντατε στα μυνηματα μου .... βλεπω ποιος ειμαι τι μετραω ....
Απο την αλλη οντας, και εγω με την σειρα μου, πλανητης αλλων συμπαντων οπως πχ του εσωτερικα προσδιοριζω και βοηθαω μαζι με αλλους να αυτοπροσδιοριστει το φορουμ....
που οπως μας λεει.... ολοι εμεις οι πλανητες (μελη)το εχουμε κανει κορυφαιο στην ελλαδα. Ετσι κανουν ολες οι παρεες...ειναι παρε δωσε..οπως ολες οι σχεσεις .
Οι καλες παρεες, ετσι λειτουργουν και αν δεν περασουν σε αυτο τον τροπο λειτουργιας..
απλα δεν λειτουργουν και δυαλυονται

love for what is comming and forgivness for the past...

05/05/2003, 12:30:53
ΜΑΡΑ!!

ananasssΜέλος
05/05/2003, 15:09:46
drumx13, συμφωνώ απόλυτα...

"Να'μαι καλά, να σ' αγαπώ..."

AlastisΜέλος
05/05/2003, 23:39:16
Προτεινω να παμε ολοι για group therapy μηπως γινει κατι... τα πραγματα ειναι ΣΟΒΑΡΑ και χειροτερευουν μερα με την μερα...

Υπαρχει ψυχολογικο προβλημα με το Esoterica, δεν μπορω, τρελενομαι, δεν ειμαι καλα αμα περασει μια μερα και δεν γραψω κατι, εχω συνδρομο στερησης και αλλα τετοια...

Ειμαι καλα??????

...open minds are better minds!

20/05/2003, 21:21:11
Όλοι εθισμένοι δηλώνετε!!!! Γι’αυτό έχετε εξαφανιστεί;;;;

Ψεύτες!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 20/05/2003 21:21:52

MaraΜέλος
20/05/2003, 21:31:35
Ω! Εχεμβροτε!!!

Το οτι δεν βλεπεις απαντησεις δεν σημαινει και απολυτα εξαφανιση!
Εθισμος σε αυτο τον χωρο δεν σημαινει παντα αφηνω τα ιχνη μου παντου, σημαινει και διαβασμα και εσωτερικη αναζητηση μεσα απο τα οσα γραφουν οι αλλοι!

Εδω ειμαστε καλε μου - ηρεμησε.
Απλα ισως ενα μικρο διαλλειμα, θες λιγο για να κατανοησουμε τα οσα εχουν γραφτει ολο αυτο τον καιρο, θες γιατι δωθηκανε ερεθισματα για λιγο διαβασμα, θες για χαλαρωσουμε την τσεπη μας λιγο απο τους λογαριασμους του ΟΤΕ

Και ομως ειμαι ακομα εδωωωω - και αυτο το καλοκαιρι !!!!!

And I keep on wondering....

20/05/2003, 21:50:33
Με αποστόμωσες...........
Βρε την Μάρα……

Να σου πω την αλήθεια αισθάνομαι λιγάκι ένοχος….. μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

21/05/2003, 00:30:26
H αλήθεια είναι ότι με το καλοκαιράκι, αρχίσαμε όλοι μας λίγο πολύ να ξεστρατίζουμε γυρνόντας απ'εδώ κι απο κεί. Αλλη φάση από το φθινόπωρο, που σε καλεί να κλειστείς στη θαλπωρή του σπιτιού και να ασχοληθείς με οικιακές συνήθειες.
Βέβαια, όλα τα πράγματα που κάνουμε κάποια στιγμή δοκιμάζονται. Οταν φέυγει ο αρχικός ενθουσιασμός (το λεγόμενο κολληματάκι), τα πράγματα ισορροπούν και ανάλογα με το τι θέλει να πάρει και να δώσει ο καθένας σε αυτόν τον χώρο, συμμετέχει πολύ ή λίγο.
Εγώ ακόμα θεωρώ ότι δοκιμάζομαι στον χώρο αυτό. Θέλω να μείνω επειδή το θέλω, κι όχι από ενθουσιασμό ή από συνήθεια, κι αυτό θα το ανακαλύψω μονάχα στην πορεία. Αρχικά έπαιζε πολύ το "καινούργιο κοσκινάκι μου, που θα σε κρεμάσω", για μένα τουλάχιστον, πράγμα το οποίο όμως κράτησε αρκετό καιρό, άρα μάλλον μου καλοάρεσε το κοσκινάκι...

αυτή...που τα κατάφερε!