- sleep paralisys + astral projection - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
εγω ακουω πορτες να κλεινουν και βουιτο.
συγνωμη φιλτατοι για την παρενθεση αλα δεν μπορω να μην το αναφερω(ολο τετοια μου συμβαινουν)
οπως βλεπετε πριν λιγα λεπτα εκανα την ερωτηση στον underground τη ειναι το sp.μολις βρηκα την απαντηση!!!μετρηστε ποσο γρηγορα,ουτε καν 5 λεπτα δεν εχουνε περασει...
ψαχνω σιτε τοσο καιρο και τωρα πηγα και επεσα σε αλλο σιτε πανω στο σπ,πρωτη φορα το ειδα στη ζωη μου.
http://www.proteusteam.cjb.net/
για του λογου του αληθες παραθετω και την διευθυνση,ειναι στα αρθρα.
συγνωμη και παλι...
Είναι πολύ τρομαχτικό ρε φίλε... Πραγματικά σε πιάνει αμόκ όταν συνειδητοποιείς οτι κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει γιατι πολύ απλά δεν σε ακούνε αφού δεν βγάζεις μιλιά...
Ο ίδιος λέει" Προσωπικά θυμάμαι να την είχα βιώσει πρώτη φορά όταν ήμουν 8 χρονών..." και εξακολουθεί να το βιώνει... και αυτός πιστευει πως μέσα από μια τέτοια εμπειρία, όταν αυτή γίνει πλέον ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από το άτομο, μπορεί να πετύχει κάποιου είδους αστρική προβολή.
Εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου γιαυτό και το έχω ξεκαθαρίσει σε πολλές κουβέντες, γιατι είμαι κ εγώ τακτικός πελάτης τις υπνοπαράλυσης, και ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ αρκετά ωστε να ηρεμήσω και να μου περάσει. Ηταν και είναι πάντα πολύ βίαιο.
Αυτά...
Υπάρχει Θεός...
Υπάρχουν στα forums δύο πολύ ενδιαφέροντα θέματα, που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας:
ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
Συνειδητό Ονείρεμα
Μπορείτε να συμμετέχετε εκεί.
Ατομικά ή και ομαδικά ![]()
Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!