ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- sleep paralisys + astral projection - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- sleep paralisys + astral projection - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Underground5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
UndergroundΜέλος
29/01/2005, 22:29:57
Οταν επαθα sp αποφασισα να προσπαθησω για astral projection .Οταν λοιπον επαθα sp ειπα:"τωρα θα κανω αστρικη προβολη" ξαφνικα ακουστηκε απο πισω μου (ημουν μπρουμητα) ενας δυνατος θορυβος σαν φτερουγισμα-ζουζουνισμα και τρομαζοντας ξυπνησα .Ειχε σχεση η αστρικη προβολη με αυτον τον ηχο ?

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

29/01/2005, 22:49:52
τη ειναι το sp?
εγω ακουω πορτες να κλεινουν και βουιτο.
29/01/2005, 23:04:37
ρε τη σου ειναι ο θεος.
συγνωμη φιλτατοι για την παρενθεση αλα δεν μπορω να μην το αναφερω(ολο τετοια μου συμβαινουν)
οπως βλεπετε πριν λιγα λεπτα εκανα την ερωτηση στον underground τη ειναι το sp.μολις βρηκα την απαντηση!!!μετρηστε ποσο γρηγορα,ουτε καν 5 λεπτα δεν εχουνε περασει...
ψαχνω σιτε τοσο καιρο και τωρα πηγα και επεσα σε αλλο σιτε πανω στο σπ,πρωτη φορα το ειδα στη ζωη μου.

http://www.proteusteam.cjb.net/

για του λογου του αληθες παραθετω και την διευθυνση,ειναι στα αρθρα.
συγνωμη και παλι...

DreamwindΝέο Μέλος
21/02/2005, 03:42:40
Συγκεκριμένα τον Αντώνη που γράφει για το σπ στο λινκ που δίνεις τον εχω δει σε μια συμμάζωξη ημών των παρα-μεταφυσικών, και αυτά ήταν το κυρίως θέμα που κουβεντιάσαμε. Δεν ξέρω αν πρέπει να επαναλάβω κάποια απ'τα λόγια του, η ακόμη και να τα πω περιληπτικά, γιατι μπορει ο ίδιος να μην επιθυμεί κατι τέτοιο.

Είναι πολύ τρομαχτικό ρε φίλε... Πραγματικά σε πιάνει αμόκ όταν συνειδητοποιείς οτι κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει γιατι πολύ απλά δεν σε ακούνε αφού δεν βγάζεις μιλιά...

Ο ίδιος λέει" Προσωπικά θυμάμαι να την είχα βιώσει πρώτη φορά όταν ήμουν 8 χρονών..." και εξακολουθεί να το βιώνει... και αυτός πιστευει πως μέσα από μια τέτοια εμπειρία, όταν αυτή γίνει πλέον ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από το άτομο, μπορεί να πετύχει κάποιου είδους αστρική προβολή.

Εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου γιαυτό και το έχω ξεκαθαρίσει σε πολλές κουβέντες, γιατι είμαι κ εγώ τακτικός πελάτης τις υπνοπαράλυσης, και ποτέ μα ποτέ δεν κατάφερα να συγκεντρωθώ αρκετά ωστε να ηρεμήσω και να μου περάσει. Ηταν και είναι πάντα πολύ βίαιο.

Αυτά...

Υπάρχει Θεός...

22/02/2005, 02:44:10
Γειά σας.

Υπάρχουν στα forums δύο πολύ ενδιαφέροντα θέματα, που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας:

ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση
Συνειδητό Ονείρεμα

Μπορείτε να συμμετέχετε εκεί.
Ατομικά ή και ομαδικά

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!