ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο8!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/07/2010, 11:18:13
quote:
δεν θα με βρεις εκει... θα ειμαι Θεσσαλονικη για λιγο διαστημα

ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ..

CHARMED

17/07/2010, 11:37:09
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ PANDI MOY??

CHARMED

17/07/2010, 14:30:11
την καλημερα μου παιδια
quote:
δυστυχως, αν δεν τρεξουμε δεν θα "εχουμε"....

οντος ετσι ειναι PREDI
quote:
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ PANDI MOY??

CHARMED

πολυ καλα ευχαριστω σε λιγω θα παω θαλασσα μαλλων θα επιστρεψω αυριο,θα κανω και μια βουτια για σενα, τον PREDI και τον DR φυσικα,θα πιω και μια φραπεδια στην υγεια σας ,ελπιζω να βρητε και εσεις λιγο χρονο για μια βουτια

17/07/2010, 14:36:17
νωριτερα διαβαζα αλλα θεματα (η κοντρα συνεχιζεται) κριμα.

18/07/2010, 15:30:24
ΠΟΙΑ ΚΟΝΤΡΑ?

CHARMED

18/07/2010, 16:14:09
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ...

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΘΕΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΓΡΙΑ, ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Η' Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΘΕΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑΝ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

ΑΚΟΥΩ

CHARMED

19/07/2010, 10:05:33
Καλημερα σας... τι κανετε?

quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ...

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΘΕΣΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΙΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΓΡΙΑ, ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Η' Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΘΕΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΕΝΑΝ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ?

ΑΚΟΥΩ

θα εδινα το αυτοκινητο στο γιατρο, να παρει και τη γρια μαζι του στο νοσοκομειο και θα εμενα με τη γυναικα μαζι στην ερημια

NOVUS ORDO SECLORUM
19/07/2010, 11:30:38
Κανεις εδω?

NOVUS ORDO SECLORUM
19/07/2010, 11:59:47
quote:
θα εδινα το αυτοκινητο στο γιατρο, να παρει και τη γρια μαζι του στο νοσοκομειο και θα εμενα με τη γυναικα μαζι στην ερημια

ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ SITE..

CHARMED

19/07/2010, 12:06:16
quote:
ΣΥΧΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ SITE..

μπα μην το λες!

Αν το καλοσκεφτεις, ειναι η καλυτερη λυση... ετσι ισως προλαβει ο γιατρος να σωσει την ετοιμοθανατη γριουλα, καθως εκει στην ερημια δεν μπορει να κανει τη δουλεια του, και "ξεπληρωνεις" τον γιατρο για το καλο που σου εκανε με το να τον βοηθησεις να ασκησει τη δουλεια του και φυσικα, εχεις την γυναικα της ζωης σου, που θα φανεις ηρωας μπροστα της

NOVUS ORDO SECLORUM