- ΑΠΑΓΩΓΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ??? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Υ.Σ. Δεν φαντάζεστε πόσο τρομαχτικό ήταν να βλέπεις σε ερασιτεχνική άερα μια οικογένεια να παθαίνει υστερία απο αυτά που συνέβεναν και τελικά να αρπάζεται απο τους εξωγήινους!!!![]()
Isaakidis Nicolas
συγχώρεσέ με Lestat, δεν κρατήθηκα!
![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
Περιμενα να δω, αν τελικα θα επαιρνε κανεις το ΄΄θαρρος'' να γραψει για αυτο το -απο πολλες αποψεις- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βιντεο και χαιρομαι που φιλε LESTAT, εκανες την αρχη!...
Ειδα και εγω το 2ο μισο μερος του, πραγματικα συγκλονιστικο, αν και εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με τα περι UFO, εξωγηινους κτλ...
Η αληθεια ειναι οτι μονο ''αστεια'' σχολια θα μπορουσε να προκαλεσει η οποια λεκτικη περιγραφη....ομως, το βιντεο τα λεει ολα απο μονο του!Προσωπικη μου αποψη, εχοντας μικρη εμπειρια με ''ειδικα εφφε'' στην ΤV, ειναι οτι το βιντεο ειναι αυθεντικο!...
Αν και εμενα σε δευτερη φαση θα με απασχολουσε η αυθεντικοτητα του βιντεο....περισσοτερο ενδιαφερον εχει το γεγονος της προβολης του, και τι αυτο θα μπορουσε να σημαινει ΓΙΑ αυτη τη στιγμη.....
Αλλα θελει πολυ σηζητηση και εξαρταται απο πολλους παραμετρους το οποιο συμπερασμα μιας τετοιας αναζητησης!...
Παντως, μια ιδεα ειναι να τηλεφωνησεις στο ΜΕGA και να ζητησεις αντιγραφο της κασετας, η οτι αλλο εσυ θελεις!...
ΦΙΛΙΚΑ
Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.
Site για το συγκεκριμενο βιντεο....δεν γνωριζω...
Δεν ηταν εκπομπη, ηταν ντοκυμαντερ, γυρω στις 2-3 το πρωι απο το MEGA.
ΦΙΛΙΚΑ
Edited by - nitro912gr on 01/02/2003 03:10:14
http://www.abduct.com/question/q25.htm
(συγνωμη, παρεθεσα λαθος site προηγουμενως...
- το διορθωσα!)
ΦΙΛΙΚΑ
Edited by - elixir on 01/02/2003 03:23:01
Edited by - elixir on 01/02/2003 03:26:25
http://www.badmovieplanet.com/3btheater/a/alienabduction.html
....μαθαινει πως ηταν μια καλοστημενη ΦΑΡΣΑ! ![]()
![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΙΚΑ
Edited by - elixir on 01/02/2003 14:12:06
GATEWAY TEAM: www.metafysiko.cjb.net
Φιλικά...Lestat!
Lestat De Lioncourt...
σχετικά με τα θέματα των απαγωγών-εξαφανίσεων σε ολόκληρο τον κόσμο μήπως έχετε ακούσει κάτι για την
"εναλλακτική λύση 3" και για κάποιο ντοκυμανταιρ στην TV της Αγγλίας πριν από καμιά 15αρία χρόνια
Για αυτό το θέμα συζητήσαμε στο topic http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=436
Μπορείς να το διαβάσεις και αν θες να πεις κάτι για αυτό συγκεκριμένα να το συνεχίσεις εκεί.

THIS ITEM NEEDS TO BE ORDERED
Streetdate: 2002-03-05
Region: 1
Studio: Multimedia 2000
Description: Not Available!
Specials:
Actors:
Director:
Ratio:
Subtitles:
Στο sazuma, ενα απο τα καλυτερα site για να βρεις και τα πιο σπανια dvd ...υπάρχει η ταινία μόνο με ειδική παραγγελία.
εγω κάποια στοιχεία τα παραθέτω .....
Παραγωγής 1998 - Σκηνοθεσία Dean Alioto
παίζουν οι πασίγνωστοι !!!! Benz Antuan - Christian Air - Gilian Barber
Oσοι ψάχνεται την ταινία ..επισκεφτείτε
www.sazuma.com
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Edited by - cat on 05/02/2003 19:43:14
Reo
Tora gia tin tenia prospathise otan blepeis mia tenia na min blepeis oti sou servirei kapios alla ta lathi pou kanei stin propatheia tou na ginei pisteftos.
Pistevo me dio episimanseis pou tha kano na se voithiso na min tin xanapatiseis.
1. Esi an kindineves apo exogiounous kai malista exeis skotosei kai enan sto domatio mesa kai ton exeis klidosei ( xexasa na sou po kiolas oti tin eida aftin tin tenia )kai otan oi 2 antres fevgoun kiolas gia na feroun boitheia, esi oi o opiosdipote noimon anthropos tha kathosoun mexri na erthei oi boitheia na fas?
Opos katsane kai efagan oi mama kai oi mia kori!!!! Mono kai mono pou skeftike kapios na anaferei se mia tetoia ora tin lexi fai prepei na einai trelos oi na mas koirodevei.
2. Esi an eisoun mesa ekei oi opiosdipote ipo tetoies sinthikes antimetopos me mia tetia aboli , epikindini , kai mistiria katastasi tha kratouses mia kamera kai tha ekanes ton tharaleo skinothetei oi tha arpazes ena antikimeno gia na amintheis . Kai akoma na mas deixeis to katourimeno panteloni sou apo ton fovo. Orea aftos katourithike apo ton fovo tou alla etrexe na videroskopisei ton exogino. Ego prosopika to eida san mia komodia me polli gelio. Kai pistevo enas anthropos pou mporei na katsei kai na pistepsi mia tetoia tenia mallon exei mathei na pistevei oti tou serviroun. Prosexe pio vathia otan blepeis mia tenia .
Opos kai otan sou leei kapios kati min akous afto pou sou leei, alla na anarotitheis tin ton anagkase na sou to pei, ekei einai oi alitheia.
Αρχίζει με έναν πρόλογο ότι οι σκηνές που ακολουθούν είναι λήψη από ερασιτεχνική κάμερα, ότι οι ιδιοκτήτες της κασέτας λένε ότι πρόκειται για 100% αληθινό γεγονός, χωρίς καμιά προσθήκη εφέ, ότι οι τηλεθεατές το βλέπουν με δική τους συναίνεση και άλλες τέτοιες μπούρδες....
Μόνο και μόνο την ποιότητα της εικόνας να βλέπατε... θα καταλαβαίνατε αν επρόκειτο για μούφα ή όχι. Η εικόνα καμπάνα, με καθαρότητα που θα τη ζήλευαν πολλά κανάλια Καθαρότητα την οποία φυσικά είναι αδύνατον να την αναπαράγει μια συνηθισμένη, οικιακής χρήσης, κάμερα.
Η υπόθεση πιο μούφα. Δε λέω κάπου κάπου στην αρχή μου δημιούργησε μια αγωνία, ένα άγχος, κυρίως λόγω του κλειστοφοβικού χαρακτήρα της, καθότι όλα γίνονται μέσα σε ένα σπίτι στην ερημιά (τί βολικό για τα alien). Αλλά κατάντησε εντελώς προβλέψιμη και να κολυμπάει στα κλισέ...
Από ότι κατάλαβα ο σκηνοθέτης προσπάθησε να φτιάξει μια ταινία του είδους Blur witch project, η οποία είχε διάσπαρτα σχόλια από «ειδικούς» που έλεγαν ότι η ταινία είναι πέρα ως πέρα αληθινή.
Δεν άργησα και πολύ να βαρεθώ, αλλά επειδή είναι του χαρακτήρα μου να μην αφήνω τίποτα στη μέση, έβαλα μια κασέτα να το γράψω, ώστε να το δω την επομένη...
Ευτυχώς που το είδα μεσημέρι και μου έφτιαξε το κέφι...
Ένα θα σας πω τέτοιο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει...
Υ.Γ: Μα να παίρνει την κάμερα το alien και να τραβάει βίντεο;
Ε ναι λοιπόν έγινε και αυτό...
Υ.Γ#2: Όσοι είδατε την ταινία, θα προσέξατε στο τέλος ότι έβγαλε έναν αριθμό όπου μπορούμε να τηλεφωνούμε για να δίνουμε πληροφορίες εάν δούμε κάποιο από τα μέλη της οικογένειας. Ο αριθμός ήταν 1800-555- (και κάτι ακόμη). Εδώ και μερικά χρόνια έχει συμφωνηθεί,όλες οι ταινίες του Hollywood, όταν αναφέρουν τηλεφωνικό νούμερο να βάζουν μπροστά το 555, διότι δεν αντιστοιχεί σε κανέναν συνδρομητή. Αυτό συμβαίνει διότι μέχρι τότε οι σκηνοθέτες έβαζαν νούμερα τυχαία, από τα οποία όμως τα περισσότερα υπήρχαν. Ύστερα κάποιοι από όσους έβλεπαν τις ταινίες παίρνανε για πλάκα τον αριθμό που έλεγαν στην ταινία και ενοχλούσαν δίχως λόγο κάποιους τους συνδρομητές που αντιστοιχούσε ο αριθμός.
quote:
Ευτυχώς που το είδα μεσημέρι και μου έφτιαξε το κέφι...Ένα θα σας πω τέτοιο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει...
φανταζομαι το γελιο που θα εριξες εκεινο το μεσημερακι... τωρα που μου ερχονται εικονες της ταινιας, γελαω (πικραμενη) κι εγω...
..Αντε δες την βραδυ, απο τη μεση και μετα,(αφου ειχε προηγηθει τηλεφωνημα φιλου, οπου και αυτος δεν την προλαβε απο την αρχη) και μαλιστα με υφος του τυπου: ''....γυρνα MEGA, ερασιτεχνικη ληψη με εξωγηινους!...'', με ολη την αγωνια και χωρις να εχεις δει σε προγραμμα του καναλιου οτι προκειται απλως για μια ταινια (με cast κτλ), και ελα πες μου μετα για το αν θα προσεξεις την εικονα της ληψης, η το -555- στο τηλεφωνο, η γενικα οτιδηποτε αναφερθηκε παραπανω, εφοσον εκεινη τη στιγμη...ταυτιζεσαι με τους παθοντες!!!![]()
Ποσο διαφορετικα μπορει να ''βιωσει'' κανεις καταστασεις, οταν εχει ''προγραμματιστει'' η ''συντονιστει'' καταλληλως!...Η οπτικη γωνια του καθενος!...
...Νομιζω, το πηρα το μαθημα μου!![]()
![]()
...τρομαρα μου!![]()
ΦΙΛΙΚΑ
Εξάλλου το έγραψα στο μήνυμα που άφησα στο forum: στην αρχή και μέχρι ένα σημείο τα χρειάστηκα και εγώ λιγάκι...
Μέχρι που είδα τους εξωγήινους: ΠΟΛΥ ΜΟΥΦΑ!!!
Είδες το μικρό πως έπαιζε... Αρχικά με παραπλάνησε και αυτό που δεν κοίταγε την κάμερα και δεν κόλλαγε στις ατάκες της...
Ξέρεις τί έλεγε ο παππούς μου σχετικά με το τί να πιστεύεις; Από όσα βλέπεις τα μισά και από όσα ακούς καθόλου.
Filika, ITNOS
Φιλικά.........
Lestat De Lioncourt...