- O "ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ" ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗ... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
άλλους τους χτυπάει η ανεργία, άλλους η αεργία και άλλους η α...μία... τι να κάνουμε.... συμβαίνουν αυτά...
Για να το λες κάτι θα ξέρεις...
Πες μου όμως τι πιστεύεις για το καλό και το κακό?
Είναι υποκειμενικό?
Πλάτωνα είπαμε..."όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη"... και η διαίσθησή μου για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε...![]()

πως όποιου δεν του αρέσει το πινγκ πονγκ δεν παριστάνει το μπαλλάκι!
όσο για τα υπόλοιπα...
και μένα η διαίσθηση μου λέει πως το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού (συμπεριλαμβανομένου του αγαπημένου μας Πλάτωνα)....
γιατί υπάρχει "θεός" και admin και μας βλέπει μ' ένα μάτι πελώριο...
εξαρτάται λοιπόν πόσους "παίκτες" θέλεις να έχει αυτή η ομάδα...
όσο για το "καλό" και το "κακό", τα πάμε τα ξανάπαμε να μην τα ξαναλέμε...
α, ναι μωρέ... ξέχασα... μόνο εγώ και μερικοί άλλοι "ηλίθιοι" μπήκαμε στον κόπο να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα σου (βλ. avatargr)...
πάντως όχι εσύ...
αλήθεια καλή μου ... τι ώρα είναι?
Galadriel of Galadhrim

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
quote:
Loco καημένο παιδί...κολλημένος με την μπάλλα??
Ναι αλλά ας μην το γυρίσουμε στο ποδοσφαιρικό γιατί θα φας ΚΑΙ ΕΔΩ πολλά γκόλ!
quote:
Συζήτηση στην οποία προσπάθησα μάλιστα να αποφύγω να καταθέσω την άποψή μου...
Αυτό μου αρέσει που το θεωρείς θετικό!
quote:
Βig in Japan!!...
E βέβαια! Μόνο εκεί θα μπορούσες να είσαι big καθότι ως γνωστόν στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει...
Αvallon καημένο παιδί το BIG IN JAPAN είναι τίτλος τραγουδιού και στην συγκεκριμένη περίπτωση λογοπαίγνιο για την animated φιγούρα της ψηφιακής μου υπογραφής. Καλός ο εσωτερισμός αλλά και οι γενικές γνώσεις χρειάζονται. Αλλιώς τα λάθη σου σε κάνουν να δείχνεις ανόητη.
Και εσύ δεν είσαι έτσι δεν είναι;
quote:
και σιγά μην πίστεψα ότι δε με γνώριζες από πριν... συγκεκριμένες απουσίες στο τόπικ δείχνουν συγκεκριμένα πράγματα...)
Εγώ έχω βάλει και φωτογραφίες μου σε κάποια Topics. Κοίταξε τις φωτογραφίες και πες μου που γνωριστήκαμε γιατί εγω δεν σε θυμάμαι.
Εκτός αν ήταν βράδυ σε δωμάτιο ξενοδοχείου και ήμουν μεθυσμένος.
quote:
Λυπάμαι μόνο για τα λίγα αυτά μέλη που έσπευσαν να συμμετάσχουν καλοπροαίρετα και να μας δώσουν τα φώτα τους...
Δεκτή η συγγνώμη!

Big in Japan!!
quote:
γιατί υπάρχει "θεός" και admin και μας βλέπει μ' ένα μάτι πελώριο...

κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...
Κάθε θέμα που ξεκινάει καλώς και καταλήγει σε ανούσιες σελίδες εμπαθών μηνυμάτων επί προσωπικού (που πιθανόν αυτό να είχε και σκοπό εξ αρχής δηλαδή..), καλό είναι να "ξεκαθαρίζονται" εντελώς ώστε να "καθαρίσει" και ο χώρος... ο ESOTERICΟΣ αυτός χώρος που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέτοιος είναι...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ!ΕΝΙΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ...!ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ,ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ... ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕ,ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ(Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ!ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΩΣΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΚΑΛΑ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΑΛΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ!Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ!ΑΥΤΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ!ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΕΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΟΙΧΕΙΑ,ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΤΛ!ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ...ΣΕ 3 ΤΕΡΑΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ,ΤΟΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΠΟΥΓΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ!ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΑΝΩ,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΛΩΜΙΑΖΕΙ...ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ!ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ!ΑΥΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΜΠΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ!ΟΤΑΝ ΣΥΝΗΛΘΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΑ!!ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ.....
georgette
georgette
georgette
Δυο με τρεις ηταν περιπου.
Οι μεταθανατιες εμπειριες ειναι κατι που ειναι πια συνηθισμενο φαινομενο οταν καποιος θεωρειται κλινικα νεκρος.
Δες αυτο: http://www.supernatural.gr/files/files_nde.htm
Κια ψαξε και εδω εχουμε ηδη αρκετα θεματα για τις μεταθανατιες εμπειριες και μαρτυριες απο παιδια του φορουμ.
Πρεπει να ειναι στα θεματα: ΨΥΧΗ και ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ
Αν θες βιβλια πες μου να σου γραψω.
Για σαιτ γραψε στο www.google.com near death experience και θα βρεις παρα πολα!!
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...
Edited by - Κωστας on 30/04/2004 10:44:43
.....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ''ΦΙΛΟΣ'' ΑΛΛΑ ΦΙΛΗ...!
georgette
Θα σου προτεινω καποια βιβλια κυριως για τις μεταθανατιες εμπειριες γιατι εχω χρονια μια μανια ![]()
1) ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ_Λιγο πριν τον θανατο ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ
Οταν οι ετοιμοθανατοι βλεπουν συγγενεις απο την αλλη οχθη,συνομιλουν με προσωπα που ζουν μακρια και ακουν ουρανιες μελωδιες (Πολυ καλο!)
2)ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ-ΕLISABETH KUBLER ROSS-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΔΟΣ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ)
Kαι τελος για να μην σε κουρασω με τον θανατο ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ-BETTY J. EADIE-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!
Τωρα για αλλα θεματα δεν ασχολουμαι ιδιατερα αλλα πεσανε στα χερια μου δυο βιβλια πολυ ενδιαφερορουσα οπως:
O ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ-ΕΥΑ ΑΥΛΙΔΟΥ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΡΧΕΤΥΠΟ καλυπτει θεματα οπως:ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΑ-ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ-ΚΑΣΤΑΝΤΕΝΤΑ-ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ-ΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ-....
Και τεκος το:21ος αιωνας ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
θεματα: Τηλεκινηση,φαντασματα,θαυματα,υπνωτισμοςεπιθανατιες εμπειριες,εκτη αιισθηση..
Δινει απαντησεις και παραδειγματα.
Αυτα
Οτι δεν βρισκεις καντο παραγγελια!
![]()
Πρεπει να πιασεις πατο για να μπορεσεις να συνηδειτοποιησεις καποια πραγματα και για να βρεις την δυναμη να ξανασηκωθεις...Για παντα ομως αυτη την φορα...
Edited by - Κωστας on 01/05/2004 06:42:19
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΒΛΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ...!!!!!!
georgette
Αν βρω κατι θα σου πω αλλα ασχολουμε πολυ προσεχτικα με λιγα θεματα και προσπαθω να μην ξεφυγω.
georgette
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ!!Η ΕΣΤΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ''ΠΑΡΑΞΕΝΑ'' ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ...ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ.......
georgette
Τα βιβλια που σου ειπα ειναι πολυ καλα.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ