ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ????? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ΠΝΕΥΜΑ_ΙΡΙΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
GWGWΜέλος
04/11/2006, 19:46:56
ναι ναι...

μηπως οι moderatores.. να απομακρυνουν τα μνμ, γιατι ειναι εκτος θεματος..ομως...

stanfromgreeceΜέλος
06/11/2006, 11:31:14
Φίλοι μου, νομίζω πως αν περάσουν 15 λεπτά, μετά τα μυνήματα δεν μπορούν να διαγραφούν... τέλος πάντων... Κώστα φίλε μου, το όνομά μου έχει να κάνει με Μικρά Ασία και όχι με Κρήτη... αν και ο παππούς μου εκεί πήγε μετά την μικρασιατική καταστροφή... Φίλη Γιώτα, σε ευχαριστώ για τα email... ήταν πολύ καλα
Για το θέμα μας... ναι... ξεφύγαμε λιγάκι... ελπίζω να βρεθεί μια άκρη με την φίλη ΖΤΗ και έτσι να μπορέσουμε να δούμε και εμείς το βιντεάκι που έχει τραβήξει,μπας και βγάλουμε καμία άκρη...
Κάτι που θέλω να ρωτησω την φίλη ΖΤΗ είναι... τα "φαινόμενα" αυτά συνεχίζονται ακόμα?
ZTHΝέο Μέλος
06/11/2006, 19:20:03
καλησπέρα σε όλους,

θα ήθελα να πω οτι έχω ακολουθήσει πιστά τις συμβουλές του φίλου μου ΕΛΛΟΝΟΣ και προσπαθώ να αντιμετωπίσω το φόβο μου.
Αν και βρίσκομαι στο σπίτι πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα (φυσικά πάντα με παρέα) δεν έχω ακούσει τίποτα το περίεργο.
Πάντως όπως και να έχει ότι και να είναι εγώ θα το πολεμήσω όπως πρέπει.
Πάντως σας ευχαριστω για τις συμβουλές και την κατανόηση διότι πίστευα ότι δεν μπορούσα να το συζητήσω αυτό με κάποιον που΄το μόνο σίγουρο θα ήταν να με περάσει για τρελή.

stanfromgreeceΜέλος
06/11/2006, 19:45:49
Βρε φίλη ΖΤΗ... μήπως τελικά δεν έχει να κάνει με κάτι το απόκοσμο, αλλά είναι τίποτα προσπάθειες από κάποιον του περιβάλλοντός σου για να σε τρελάνει? Γιατί δεν ακούγεται τίποτα όταν είναι και άλλοι εκεί?
Είναι πολύ παράξενο... συγνώμη φίλη μου, αλλά πραγματικά θέλω το καλό σου... ψάξε το περισσότερο... μηπως συμβαίνει κάτι άλλο?
Οπως έγραψε και κάποιος φίλος πιο πάνω που ασχολείται περισσότερο με το θέμα... ένα πνεύμα καμιά φορά "ζεί" στον κόσμο του... δηλαδή δεν ξέρει ότι έχει πεθάνει και συνεχίζει να ακολουθεί τις παλιές του συνήθειες αδιαφορόντας για το ποιός βρίσκεται στο σπίτι... γιατί λοιπόν όταν είσαι εκεί με φίλους τότε δεν συμβαίνει τίποτα?
Παντος ότι και να είναι,πραγματικά σου έυχομαι να βρείς την άκρη για να ηρεμίσεις και εσύ!
Φιλικά Σταμάτης
TruthHunterΜέλος
06/11/2006, 20:38:10
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΙΔΕΑ.....ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑ EVPΕΑΝ ΩΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΑ??????

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........

stanfromgreeceΜέλος
06/11/2006, 20:50:29
Φίλε Truth Hunter, σε παρακαλώ,μήπως μπορείς να ξαναγράψεις αυτό που θέλεις να πείς γιατί πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα?πρέπει να έχεις πατήσει κάτι κατά λάθος και δεν μπορώ να βγάλω νόημα
ευχαριστώ
TruthHunterΜέλος
06/11/2006, 21:27:35
ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ EVP ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.....ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΟΥΛΑ.....ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΟΥΝΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ FORUM......ΠΟΛΥ ΟΥΤΟΠΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΕ??

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΜΕΣ.........

06/11/2006, 21:37:57
Μα δεν αποκλεισαμε ακομα ολες τις δυνατες πιθανοτητες!!! Γιατι βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα?

Τα "περιεργα" φαινομενα συνεχιζουν να ειναι περιεργα?

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

mandaΝέο Μέλος
06/11/2006, 21:56:37

Φίλη ΖΤΗ ,προσπάθησε να μην δίνεις σημασία σ'αυτό το κάτι, όποιο και αν είναι αυτό.Όπως κάθε μοχθηρή οντότητα ,τρέφεται απο τον φόβο σου και πιθανόν διασκεδάζει μ'αυτόν.Πολέμησέ την με την περιφρόνησή σου.Αν το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που καταργεί τελείως την παρουσία σου σε ένα ΔΙΚΟ σου χώρο όπως είναι το σπίτι σου τότε μη διστάσεις να καταφύγεις σε ενα αγιασμό.Κακό δεν πρόκειται να κάνει η τελετή και, αν ''πετύχει'', τότε θα εχεις απαλλαγεί απο μία ανεπιθύμητη παρουσία.Σε καθε περίπτωση καλό θα ήταν να ξαναψάξεις την ιστορία του σπιτιού,ακόμη και του περιβάλλοντα χώρου του.Ίσως κάτι σου έχει διαφύγει.
07/11/2006, 00:38:44

quote:

Πολέμησέ την με την περιφρόνησή σου.