- "Βρυλ" ή "Βριλ" -ΤΙ ΕΙΝΑΙ; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Καπου διαβασα οτι το βασιλειο των βριλ βρισκεται σε μια κοιτη κατω απο ενα γεφυρι στο ρεμα των βριλισσιων (και δεν προκειται για λαποιο αστειο) ...Μηπως γνωριζει κανεις σας που ακριβως βρισκεται αυτο το γεφυρι?
quote:
Κατ εμε αλλο δυναμη βριλ και αλλο βριλ (τα εχει δει μια φιλη μου - εμπιστο ατομο)... Αληθεια υπαρχει κανεις εδω περα που να μπορει να μου δωσει ουσιαστικες απαντησεις με λεπτομερειες για το που πως και γιατι?
Συγνώμη φίλε μου για το γέλιο...δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά μου βγήκε αυθόρμητα...![]()

quote:
Συγνώμη φίλε μου για το γέλιο...δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά μου βγήκε αυθόρμητα...
Ξέρεις, κάποτε τσαντιζόμουν με τα βιβλία και περιοδικά που κυκλοφορούν, τα διάβαζα και έλεγα οτι απευθύνονται σε ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
Σήμερα σκέφτομαι, οτι ο επιχειρηματίας που δεν έχει θυσαυρίσει με όλους αυτούς, πρέπει να είναι πολύ ΗΛΙΘΙΟΣ....
quote:
Αυτό το "ΤΑ" Βρίλ και οτι είναι μικροκαμωμένα τέρατα το έχουν κυκλοφορήσει κάποιοι ντόπιοι "ερευνηταράδες"
Για να θησαυρίσουν πουλώντας κόμιξ και "κινούμενα σχέδια" για τα μικρά παιδιά
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
quote:
Αυτό είναι και το βαθύτερο "νόημα" της εικόνας που συνοδεύει τα πόστ μου.
Φυσικά η λέξη Vril προέρχεται απο την λέξη αύρα Γερμανοποιημένη. Αύρα δέν είναι τίποτε άλλο απο την ισχυρή εξωτερική ενεργειακή ανθρώπινη δύναμη. Παραπάνω είχες γράψει:
quote:
Παρόλλα αυτά, η λέξη "Βρίλ" και μάλλιστα με δύο "λ" -που εγώ την αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι- χρησιμοποιήθηκε επό το χιτλερικό καθεστώς και σαν όρος (βλ. ιπτάμενοι δίσκοι "VRILL") αλλά και αναφορές στην Κούφια Γή ενέπνευσαν κάποιους "εξερευνητές" να αναζητήσουν εισόδους προς αυτήν στα Ιμαλάια, στο δικό μας Δίστομο και αλλού.
Αλλά η σημασία του ήταν ίδια. Φημολογείται οτι ήταν απο το Χιτλερικό καθεστώς μιά επιστημονική ομάδα παραγωγής ισχυρών υπερόπλων.Λέγεται οτι μετά το τέλος του Β! Παγκοσμίου πολέμου οι Βρετανοί ανακάλυψαν πολλά εργαστήρια κατασκευής «ιπταμένων οχημάτων » των Γερμανών και συνελήφθησαν –ουσιαστικά απήχθησαν –οι κορυφαίοι Γερμανοί επιστήμονες όπως λ. χ ο Φον Μπράουν και ο Κούρτ Ντάβις οι οποίοι εγκατεστάθησαν μυστηριωδώς στις ΗΠΑ πριν απο την έναρξη του πολέμου. Ο Αμερικανός ερευνητής Γουίλιαμ Χάμπινσον τονίζει πως « η Ομάδα VRILL έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό τεχνολογικά , ώστε κατορθώνει να ελέγχει χιλιάδες ανθρώπους με καίριες θέσεις σε όλο τον πλανήτη.
"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ
quote:
Ο Αμερικανός ερευνητής Γουίλιαμ Χάμπινσον τονίζει πως « η Ομάδα VRILL έχει αναπτυχθεί σε τέτοιο βαθμό τεχνολογικά , ώστε κατορθώνει να ελέγχει χιλιάδες ανθρώπους με καίριες θέσεις σε όλο τον πλανήτη.
Μάλλον εννοείς την Vrill Gesellschaft, σε ελέυθερη μετάφραση "Εταιρεία Βρίλλ"
~Οπως και να έχει, ξαναεπισημαίνω οτι όταν μια λέξη χρησιμοποιηθεί από ένα καθεστώς, όπως αυτο του Χίτλερ, και για σκοπούς πολύ διαφορετικούς από αυτούς που αρχικά είχε δοθεί, "ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνουμε μετά την απομάκρυνση απ το ταμείο"
Να υπενθυμίσψ μόνο, οτι το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου βαφτίστηκε από τους εμπνευστές του σαν .... επανάσταση του λαού.
Πάρε λοιπόν την επταετία, "πάντρεψέ" την με την λέξη "επανάσταση" και "λαός" και μετά μές σε κάποιο ακρωατήριο οτι ο Ρήγας Φεραίος ήταν ένας από τους πάτρονες της απριλιανής χούντας .... !
Μια συμβουλή. ΑΝ το πείς, σκύψε έγκαιρα να μη σε βρεί ... ! ![]()
αλλά σύμφωνα με ένα post όχι πολύ πιο πίσω θα πρέπει να περιμένω
το "Lord Of The Rings 4 : Frodo,Back with vengeance" μιας και όπως
όλοι γνωρίζουμε η κουφια γη δεν είναι άλλη απο μέση γη του J.R.R. Tolkien
και όπως μαθαίνουμε τα Vril κατηκούν σε αυτη.
Καλή η μυθοπλασία αλλά με μέτρο.
Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη αν πρόσεβαλα καποιον.
Οι απόψεις μου είναι δικές μου και απαιτώ να μην τις δεχτει κάποιος
αν δεν τον καλύπτουν.
Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
quote:
Δύναμη Βρίλ και όχι ΤΑ Βρίλ
Συγνώμη για το λάθος.
Δεν θα ξαναεπαναληφθεί. Απλά μου βγήκε αυθόρμητα λόγω όλου του Topic.
Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.