ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

pandi30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
maria3Μέλος
17/02/2014, 20:27:50
quote:

Παρεξήγησες maria3

Αν διαβάσεις σωστά το "κόμμα", θα καταλάβεις οτι απευθύνεται στον Lock_Smith,
και δεν του επιβάλει ποινή.

απλά λάθος ανάγνωση, συμβαίνουν αυτά

Συγνώμη για το λάθος, αλλά έτσι όπως διαβάζω από την αρχή την πρόταση που σου παρέθεσα από την αρχή αυτό κατάλαβα.

Και δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που κατάλαβα λάθος.

18/02/2014, 02:49:14
maria3
εάν επρόκειτο για δύο απενεργοποιήσεις θα χρησιμοποιούσα πληθυντικό αριθμό, αυτό δεν είναι το λογικό;

Έγραψα (σε παρένθεση και απευθυνόμενη στον Lock_Smith):
"και με τη σημείωση αυτή, απαντώ και στις δικές σου ενστάσεις για την απενεργοποίηση του λογαριασμού ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, Lock_Smith"

Σε διαφορετική περίπτωση θα έγραφα,

και με τη σημείωση αυτή, απαντώ και στις δικές σου ενστάσεις για τις απενεργοποιήσεις των λογαριασμών ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, Lock_Smith.

(θα έβαζα και ένα κόμμα μεταξύ τους, αλλά αυτά τώρα είναι λεπτομέρειες - εδώ εσύ κατάλαβες λάθος τον ενικό αριθμό )

Οπότε μην φοβάσαι, εμείς δεν καίμε χλωρά εδώ...

maria3Μέλος
18/02/2014, 05:09:30
Καλημέρα Amalia ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Η ένσταση μου πάντως ήταν γενική θα ήθελα να ξέρεις και κατονόμασα τον Lock smith, γιατί κατάλαβα λάθος, γιατί για εμένα θα ήταν το αποκορύφωμα.

quote:

Αναφέρεσαι μάλλον σε κάτι που είπα απευθυνόμενη στον Lock Smith: "(και με τη σημείωση αυτή, απαντώ και στις δικές σου ενστάσεις για την απενεργοποίηση του λογαριασμού ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, Lock_Smith)"
Λάθος κατάλαβες.

Γεια να το καταλάβω επειδή διαβάζω εικονικά από ότι κατάλαβες, γιατί έτσι μου βγαίνει και διαβάζω ποιο γρήγορα, θα έπρεπε να το δω έτσι:

(και με τη σημείωση αυτή, απαντώ και στις δικές σου ενστάσεις για την απενεργοποίηση του λογαριασμού ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ)Lock smith.

Edited by - maria3 on 18/02/2014 05:20:46

18/02/2014, 14:41:31
Σχετικό:
Ναι, ενστάσεις θα υπάρχουν πάντα, δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν τα κριτήρια δικαίου του καθενός από εμάς, διότι είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Σε γενικές γραμμές πάντως, μην περιμένεις εκπλήξεις, οι παρεμβάσεις μας είναι κατανοητές τουλάχιστον για την αντίληψη ενός μέσου ανθρώπου (φυσιολογικής νοημοσύνης και φυσιολογικού εγωϊμού).

Άσχετο:
Δεν είναι άσχημο το εικονικό διάβασμα που λες ότι κάνεις, αλλά είναι πιο κατάλληλο σε κάποιες περιπτώσεις.
Για παράδειγμα, είναι ότι πρέπει για speed-reading. Το έχεις υπόψη σου; Έχεις δοκιμάσει να το κάνεις;

maria3Μέλος
18/02/2014, 14:55:56
quote:

Άσχετο:
Δεν είναι άσχημο το εικονικό διάβασμα που λες ότι κάνεις, αλλά είναι πιο κατάλληλο σε κάποιες περιπτώσεις.
Για παράδειγμα, είναι ότι πρέπει για speed-reading. Το έχεις υπόψη σου; Έχεις δοκιμάσει να το κάνεις;

Ναι αυτό κάνω τις περισσότερες φορές συν ότι με βολεύει, να διαβάζω μόνο το τέλος από την κάθε σειρά και να βγάζω κατευθείαν νόημα αν το προσέξεις και μπορέσει κάποιος να το κάνει σαν εφαρμογή είναι ο καλύτερος τρόπος και ποιο αναλυτικός.

Απλά αυτό που κάνω εγώ το εικονικό έχει κάποιες αποκλίσεις, γιατί βλέπεις την εικόνα και εστιάζεις στο ζουμί τους θέματος εικονικά.

Θα μου πεις όλα αυτά έχουν αποκλείσεις, απλά είναι ο καθένας πως τα έχει περάσει στο υποσυνείδητο του και πως λειτουργεί και αν είναι πρακτικά.

Δηλαδή τι εννοώ βγάζω τον πρόλογο και πάω στο κυρίως θέμα, θα πάρω για παράδειγμα το κείμενο σου, αυτό βολεύει σε μεγάλη κείμενα και ξέρεις που να εστιάσεις.

Σε γενικές γραμμές πάντως, για την αντίληψη ενός μέσου ανθρώπου (φυσιολογικής νοημοσύνης και φυσιολογικού εγωϊμού).

Άσχετο: αλλά είναι πιο κατάλληλο σε κάποιες περιπτώσεις. Έχεις δοκιμάσει να το κάνεις;

Οπότε και κάνεις σαν αναγραμματισμό και στέκεσαι σε μεγάλα κείμενα ως προς το τι θέλει να πει ο άλλως είναι δύσκολο να εκφράσω την πρακτική, απλά σου δείχνω μία εικόνα.

Edited by - maria3 on 18/02/2014 15:04:14

18/02/2014, 16:20:39

03/11/2015, 04:50:25
Καλημέρα.
03/11/2015, 10:27:11
...Ας το ελπίσουμε
08/01/2023, 06:19:52
Κουφαλες κι ομως ειμαι ακομα εδω!!!
Τι? Πηγε κι ολας 2023?
Ρε τζουφιοι σφεντονα οι νυχτες και τα χρονια!!!
Αντε καλημερα και καλη χρονια!!

Φιλικα ... Κανενας.

09/01/2023, 23:53:44
quote:

Κουφαλες κι ομως ειμαι ακομα εδω!!!
Τι? Πηγε κι ολας 2023?
Ρε τζουφιοι σφεντονα οι νυχτες και τα χρονια!!!
Αντε καλημερα και καλη χρονια!!

Φιλικα ... Κανενας.

8 χρόνια μετά .... αντε καλημέρα