- Η μαγεία των πόλεων... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Κατά την περίοδο 1993-95 που σπούδαζα στην Αθήνα γνωρίσει και έκανα παρέα με ένα παιδί το οποίο μένει σε ένα κτήριο κοντά στα Εξάρχεια .
Το κτίσμα αυτό ανήκει στη οικογένεια του εδώ και παρά πολλά χρόνια .
Είναι μαύρο , επιβλητικό με βαριές σιδερένιες πόρτες και σίγουρα ‘όποιος έχει περάσει από την περιοχή το έχει παρατηρήσει .
Όποτε είχα πάει σπίτι του ένιωθα βαριά την ατμόσφαιρα .
Είχα την αίσθηση ότι το σπίτι είναι γεμάτο από κάτι .
Μετά από πολλές συζητήσεις που είχαμε μου είχε εκμυστηρευτεί ότι έκανε επικλήσεις πνευμάτων με τους γονείς του .
Δεν κάνανε γενικός επικλήσεις !
Κάθε Παρασκευή ΜΙΛΑΓΑΝΕ με τους παππούδες και τις γιαγιάδες του .
Βέβαια όλα αυτά δεν τα πολύ πίστευα η μάλλον δεν ήθελα να τα πιστέψω !
Μετά από 1 χρόνο περίπου μόνος του μου αποκάλυψε ότι ανήκει σε μια ΣΤΟΑ .
Δεν κατάλαβα τι εννοούσε και του ζήτησα να μου δώσει κάποιες πληροφορίες .
Στοά ονομάζεται η συναγωγή συγκεκριμένων ατόμων οι οποίοι ως μέλη της έχουν ίδια δικαιώματα και ίδιες υποχρεώσεις απέναντι σε οποιοδήποτε μέλος της στοάς .
Μου είπε ονόματα που με έκαναν να παγώσω .
Είχε αποδείξεις !
Δεν πίστευα στα αυτιά μου αλλά ούτε και στα μάτια μου .
Δεν μπορώ δυστυχώς να δώσω περισσότερες πληροφορίες για τα μελή αλλά και για τις δραστηριότητες τους .
Στην στοά αυτή είχαν μάθει τρόπους για επικλήσεις και όλοι μαζί 4 φορές τον μήνα είχαν συγκέντρωση σε ένα κτήριο στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας .
Δεν μου είπε ποτέ το όνομα της στοάς .
Δεν μου ξεκαθάρισε αν ήταν ΜΑΣΟΝΟΙ Η ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ .
Το μόνο που μου είπε είναι το ότι για να γίνεις μέλος πρέπει να σε συστήσουν όλα τα μέλη .
Οι πόλεις κρύβουν πάρα πολλά .
Κάτω από τα μάτια μας και πίσω από την πλάτη μας κρύβονται τόσα πολλά , τόσο καλά .
Ένα μόνο θα πω και τελειώνω εδώ την αναφορά μου .
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .
ΦΙΛΕ MoHe-L ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΕΣ ,ΜΑΣΟΝΟΥΣ , ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΛΙΣΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ.
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Φιλικά...
Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...
glorfintel(kai opoios allos thelei)na moy pei ti biblia yparxoyn sto emporio(ellhnofwna)kai ekdoseis..
oi gnwseis moy gyrw apo ta xwtika einai mhdamines kai tha hthela na
tis dieyrhnw!!sas eyxaristw poly..(to mail mou einai
multi16@otenet.gr )
alla as pw ki egw kapoia pragmata..o pappoys mou,otan htan sth zwh,moy
elege na prosexw otan pernaw stayrodromia..
an pote dw xwtiko,na koitaxw thn wra..(?)to roloi mou dhladh..
an (xtypa xylo)exana thn fwnh moy..tha epanerxotan thn wra poy
eixa dei sto roloi alla mia mera meta..
kati allo twra..
exei sxesh to manteio twn d-elf-wn me xwtikoulia??
ayta...perimenw protaseis bibliwn paidia.
xairetw pros to parwn..
epistrefw sto sergood
gia alloy proorizotan
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ(ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ..)ΙΣΤΟΡΙΑ.ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
που ειναι αυτο το κτηριο robbin? Μια που ψαχνεις το ηρακλειο τσεκαρε την οδο λαβυρινθου(!) πισω απ'το λατω.........
Ηταν ένα βράδυ που έμεινα σε ένα φίλο και έγινε κάτι που δεν κατάλαβα ούτε εγώ,ούτε ο φίλος μου αλλά η μητέρα του,ο σκύλος και η γάτα.Εμείς κοιμηθήκαμε στο σαλόνι και η μαμά του στο δωμάτιό της με κλειστή την πόρτα,μαζί με τα ζώα.Ε,κάποια στιγμή στη διάρκεια της νύχτας,οι πόρτες της ντουλάπας στο δωμάτιο της μαμάς του άρχισαν να ανοιγοκλείνουν μόνες τους και μέσα από τη ντουλάπα ακουγόταν ένας βαρύς και μακρινός θόρυβος.Η μαμά του και τα ζωα το παρακολουθούσαν με ανοιχτό το στόμα αλλά κανείς δεν αντέδρασε μέχρι που κάποια στιγμή σταμάτησε.Φυσικά δεν μάθαμε τίποτα για αυτό το περιστατικό για να μην τρομάξουμε και κυρίως ο φίλος μου.Τώρα που μας το είπε πάθαμε σοκ και εγώ ειδικά που έχω ακουσει μια παρόμοια περίπτωση.Ευτυχώς που κοιμόμαστε και οι δυό βαριά και συνήθως δεν ξυπνάμε ευκολα γιατί αλλιώς θα έτρεχα με τα εσώρουχα στην Κηφισίας βραδυάτικα αν άκουγα ή έβλεπα τί γίνεται!!!Αυτό ήθελα να πώ,έμαθα ότι αν υπάρχει κάτι στο χώρο δείχνει την παρουσία του η αντιδράει σε κάποια άλλη παρουσία.Πάντως τώρα πιά έχουν μετακομίσει και μαζί με αυτό που έμαθα,μου είπαν πως γενικά στην πολυκατοικία εκείνη έχουν γίνει διάφορα και έχουν πεθάνει τα τελευταία χρόνια πολλοί ένοικοι από διάφορες αιτίες...
"Την ώρα της δυστυχίας μην απελπίζεσαι..σκέψου πως από μαύρα σύννεφα , πέφτει κρυστάλινη βροχή"
φονοι (νομιζω σε δυο απο τα σπιτια με ενοχους καποιο μελος της οικογενειας),διαζυγια και περιπτωσεις ανθρωπων που τρελαθηκαν (η φιλη μου εμενε εκει κοντα και η σοβαροτητα της αποδεδειγμενη)
η φιλη μου αποκαλουσε την πλατεια αυτη "κοκκινη πλατεια" και οχι για πολιτικους λογους

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
ΦΙΛΕ endorama ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
quote:
ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΙΛ.
το ονομα της πλατειας θα το ειχα αναφερει δεν εχω προβλημα ομως δεν ξερω πως την λενε (μια μικρη πλατεια ηταν)
παντως ειναι στην διαδρομη απο την Ελαιων προς τον σταθμο του ηλεκτρικου στην κηφισια
αν σε ενδιαφερει το θεμα να κοιταξω στον χαρτη μηπως και την εντοπισω.
μαλλον δε εκανα καλα που εγραψα κατι το οποιο στην ουσια ειναι στον αερα
σχολιασα κατι που ηταν θεμα συζητησης πριν 7 χρονια
μιλησα για μια πλατεια που δεν ξερω πως την λενε
για περιστατικα χωρις στοιχεια
και με δυσκολη την επαφη μου με την φιλη μου γιατι ειναι πλεον εκτος ελλαδας αρα δυσκολο να βρω περισσοτερα στοιχεια
η κουβεντα εκεινη ειχε ξεκινησει με το να μου δειξει η φιλη μου ενα σπιτι το οποιο ηταν πρωτοσελιδο της εποχης και φυσικα στην συνεχεια μου ειπε και για τα υπολοιπα σπιτια.
ομως αν σε ενδιαφερει υποσχομαι να κανω μια μικρη ερευνα (να βρω την ονομασια της πλατειας και να ψαξω αν υπαρχει το ονομα της σε παλιες ειδησεις γιατι το να χτυπαω πορτες στα σπιτια της περιοχης λιγο χλωμο) .
πιστευω οτι καποια μελη που ζουν στην περιοχη να μπορουν πιο ευκολα να βρουν καποιες πληροφοριες
μερικα γεγονοτα που συνεβησαν εκει περασαν και απο της εφημεριδες δεν ηταν γεγονοτα που μου ειπε καποιος φιλος μου ο οποιος τα ακουσε απο καποιον

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it